__MAIN_TEXT__

Page 1

SINKEBV.NL

NUMMER 01 - 2018 Jaargang 37

SINKE ZET U IN DE BLOEMEN! De zomer is echt voorbij. Het is weer kouder en de dagen zijn korter. Tijd om naar binnen te gaan en het huis op te fleuren! Sinke helpt daar graag een handje mee. Dit najaar wordt iedereen die zijn of haar woning te koop zet bij Sinke verwend met een tweewekelijks bloemenabonnement. Dat is niet alleen prettig voor in huis, het fleurt direct de woonkamer op; ideaal voor wanneer de foto’s worden gemaakt of bij een bezichtiging. Sluit u een hypotheek bij ons af? Ook dan krijgt u in oktober een bloemenabonnement cadeau!

Nieuw in ons aanbod: PAGINA

PAGINA

5

d, Emmeloor 25 a eh ge Livingston

8

Dronten, Franc 56

PAGINA

PAGINA

9

13

glelaan 42 Lelystad, Ea

Kampen, Can tate 11

Volg ons!


Sinke Groep

2

DE MEERWAARDE VAN EEN NVM MAKELAAR, De meerwaarde van Sinke Sinke is sinds haar oprichting in 1972 NVM Makelaar. Daar zijn wij trots op en dat dragen wij ook uit. Maar wat is nu de meerwaarde van een NVM Makelaar?

Stormschade,

niet altijd te voorkomen... Weet u nog? De storm van vorig jaar september en afgelopen januari? Schiphol lag stil, bomen werden ontworteld of knakten als een luciferhoutje, daken van woningen werden niet ontzien en er was sprake van wateroverlast. De verwachting van weersdeskundigen is dat er meer en zwaardere stormen gaan plaatsvinden. Dat betekent ook meer overlast! Schade kunt u niet altijd voorkomen, maar met de volgende tips wellicht al wel beperken. Ze zijn makkelijk toe te passen en het scheelt soms al een heleboel! Sinke Storm Tips: • ​Sluit ramen en deuren goed af. • Zet tuinmeubilair, parasols of trampolines in huis of in de schuur. • Controleer de bevestiging van uw zonnescherm of rolluik. • Controleer of er geen dakpannen los liggen. • Controleer of takken aan bomen in uw tuin of bij uw parkeerplek niet dood zijn en eraf kunnen vallen. Omvallende bomen of loszittende takken kunnen flinke schade aan uw huis, tuin of auto veroorzaken. • Zet uw auto in de schuur of garage. Of zoek, als u deze niet heeft, een veilige parkeerplek.

Een gecertificeerde NVM Makelaar heeft meer kennis en expertise in huis, het overzicht van het aanbod in de regio en meer verkoopkracht. Iedere makelaar bij Sinke heeft een gedegen opleiding achter de rug én volgt ieder jaar verplichte cursussen om helemaal bij de tijd te blijven. Daarbij verlenen wij, in tegenstelling tot een internetmakelaar, een full service pakket; een tot in de puntjes verzorgde presentatie op Funda en onze eigen website, publicatie op Facebook en wij schrijven al onze zoekers aan. De bezichtigingen verzorgen wij, dan hoeft u niet thuis te blijven en uiteraard kijken wij voor u naar de kleine lettertjes in de koopovereenkomst. Zowel bij verkoop als aankoop, nemen wij alle zorg uit handen! Wist u dat woningen zelfs sneller verkocht worden tegen een hogere verkoopprijs door een reguliere makelaar dan door een internetmakelaar?! Plus naast het feit dat wij NVM Makelaar zijn, zijn onze financieel adviseurs Erkend Financieel adviseur. Dus ook op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening zijn wij helemaal up-to-date.

Voor een goed en gedegen advies bent u bij de Sinke Groep dus helemaal aan het juiste adres!

Wij spreken van storm als de windsnelheid 14 meter per seconde of meer is. Dat is windkracht 7 of hoger. Ondanks de voorbereidingen toch schade? Dan bent u hiervoor in veel gevallen verzekerd. Check daarom nu of uw verzekeringen up-to-date zijn. Onze adviseurs helpen u daar graag bij!

Colofon info@sinkebv.nl www.sinkebv.nl Openingstijden Kijk voor de openingstijden van de diverse vestigingen op: www.sinkebv.nl

Uitgave: Stichting I.O.F. Onroerend goed en Financiële diensten. Overname van artikelen, mits met bronvermelding, is geoorloofd.

Vormgeving en opmaak ComSi, Emmeloord 0527 699321 - www.comsi.nl

OPEN HUIZEN DAG 6 oktober

11:00 - 15:00 uur

Drukwerk NDC grafisch bedrijf

nvmopenhuizendag.nl


Sinke Emmeloord

3

Altijd vertrouwd dichtbij!

EMMELOORD

De Deel 22 8302 EK Emmeloord Tel. 0527 616551 info@sinkebv.nl facebook.com/SinkeEmmeloord

www.sinkebv.nl Espel, Leliestraat 40

meloord Team Sinke Em

Emmeloord, Land van Saaftinge 3

Vraagprijs € 185.000,- k.k. Ruime hoekwoning met riante tuin en nabij het bos.

Marknesse, Kampweg 28

Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Vraagprijs € 139.500,- k.k.

Royale woning met vrij uitzicht, mooi aangelegde tuin, garage, eigen oprit, vier slaapkamers en ruime badkamer.

Uitgebouwde tussenwoning staande op een kavel van 186 m2 uit 1962. Met garagebox!

Gebouwd in 1979 op 284 m2 eigen grond met grote woonkamer en keuken, geïsoleerde bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad en grote zolder waar een extra kamer gerealiseerd kan worden. De HR cv-ketel is in 2012 geplaatst en de voorzieningen van het dorp liggen op loopafstand.

Het huis is gebouwd in 2000 en staat op 302 m2 eigen grond, heeft een mooie moderne uitstraling en is van binnen sfeervol afgewerkt. Mede dankzij de raampartijen heeft dit huis een leuke indeling met veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

Voorzien van kunststof kozijnen, drie slaapkamers en badkamer. Beneden is de woning uitgebouwd en de keuken verplaatst. Dit zorgt voor een ruime woonkamer. In het centrum met diverse winkels en horeca om de hoek! Het huis is ideaal om naar eigen woonwensen in te richten en aan te passen.

Espel, de Wieken 3

Espel, Ankerpad 16 D

ENERGIE LABEL

B

ENERGIE LABEL

Vraagprijs € 239.500,- k.k.

E

Ens, Aambeeld 8

ENERGIE LABEL

Vraagprijs € 239.000,- k.k.

A

Vraag prijs € 234.500,- k.k.

Ruime twee-onder-één-kapwoning met bijkeuken en garage. Gebouwd in 1999 op 301 m2 eigen grond.

Landelijk gelegen en uitgebouwde hoekwoning tussen Espel en Urk en nabij het IJsselmeer.

Twee-onder-één-kapwoning gebouwd in 2003, staande op 314 m2 eigen grond in een mooie en wijd opgezette wijk.

Met een ruime achtertuin met leuke zitjes en een zitbad, royale woonkamer, drie slaapkamers en badkamer met apart ligbad. Goed onderhouden met schilderwerk uit 2017 en HR cv-ketel uit 2014.

Het huis is gebouwd in 1956 en staat op 1.155 m2 eigen grond. Met houten vrijstaande garage, broeikas en een mooi aangelegde tuin. Beneden is een werkkamer en een royale bijkeuken gerealiseerd. Een prettige woning met veel ruimte!

Het huis kijkt uit op een groenplein, heeft drie slaapkamers en een ruime badkamer. Er is een grote oprit met garage naast de woning en de tuin ligt op het zuiden. Door gebruik van 20 pv panelen en een WTW is de woning nagenoeg energieneutraal!

Sla uw slag tijdens de NVM Open Huizen Dag!


Sinke Emmeloord

4 Emmeloord, Onderduikersweg 24 A

Creil, Meindert Hobbema 12

ENERGIE LABEL

A

Vraagprijs € 369.500,- k.k.

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Verrassende, ZEER royale vrijstaande woning met vrij uitzicht over de polder. Het huis is gebouwd in 2002 op 569 m2 eigen grond en is ruim in ieder opzicht. Er is een ruime benedenverdieping met werkkamer en woonkeuken, vijf slaapkamers en een grote bergzolder. De grote tuin ligt op het zuiden en grenst aan water met daarachter akkers. Het huis heeft daarnaast zonnepanelen, een cv-ketel uit 2016, is volledig geïsoleerd en daarmee erg energiezuinig.

Verrassende en unieke vrijstaande woning vrij gelegen met aan de achterzijde een royale tuin met veel privacy door het aangrenzende bos.

Vraagprijs € 229.500,- k.k. Landelijk wonen in de buurt van Emmeloord! Deze hoekwoning is gebouwd in 1953 en staat op 1.145 m2 eigen grond met uitzicht over de polder. Met aan de voor- en achterzijde grote dakkapellen. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, een dichte keuken, ruime kelderkast, bijkeuken en een grote garage met elektrische roldeur. Glasvezel is aangelegd!

Nagele, Klaverhof 32

Met royale living en grote landelijke woonkeuken inclusief kachel! Gebouwd in 1956 op 604 m2 eigen grond. Met een ruime oprit en grote garage.

e i t c A n e m e o l B

Vollenhove, Kerkstraat 50

Emmeloord, Montferland 1

ing met

in samenwerk

Vraagprijs € 169.000,- k.k. Authentieke woning in de kern van Vollenhove met vernieuwde keuken en bijkeuken. Het monumentale pand uit 1790 staat op 140m eigen grond. Het huis heeft twee slaapkamers, een badkamer en beneden een werk-/ studiekamer. De muren zijn na-geïsoleerd en in 2014 is de cv-ketel vervangen. 2

Espel, Noorderrand 19

Vraagprijs € 159.000,- k.k. Gerenoveerde en nette hoekwoning met bijkeuken. Dit huis uit 1966 staat op 226m2 eigen grond (parkeren naast de woning mogelijk!) De woning is van binnen ruimtelijk ingedeeld met open keuken, drie slaapkamers en een grote zolderverdieping. De gevels zijn na-geïsoleerd en overal is dubbel glas aanwezig. Een ideale en prettige starterswoning!

Huis verkopen?

✪ NIEUW Vraagprijs € 469.500,- k.k.

Sinke zet u in de bloemen! Meer over de actie leest u op de achterzijde van deze krant of op:

Vrijstaande woning op toplocatie! Ruime woning gebouwd in 1991 op 737 m2 eigen grond met bad- en slaapkamer op de begane grond. In totaal heeft de woning vijf slaapkamers en twee badkamers, plus een ruime zolder. Rond het huis ligt een ruime tuin met veel privacy. De extra grote garage complementeert het geheel.

SINKEBV.NL Ens, Baan 47 -49

Vraagprijs € 295.000,- k.k. Woon- /winkelpand met centrumfuctie. Ideaal om wonen en werken te combineren, maar ook geschikt voor dubbele bewoning. Keurig onderhouden met diepe en verzorgde achtertuin. De uitgebouwde woning heeft een prettige en ruime woonkamer en keuken. Werk- en kantoorruimte aanwezig. Het winkelpand is daarnaast volledig geïsoleerd. EEN PAND MET MOGELIJKHEDEN!

Nagele, Schokkerhaven 12

Vraagprijs € 395.000,- k.k. Royale vrijstaande woning met ligplaats en uitzicht over de haven en polderlandschap. Het huis is gebouwd in 1996 en staat op 583 m2 eigen grond, heeft een moderne keuken en badkamer, is voorzien van drie slaapkamers en tuin rondom. Vanaf het balkon op de eerste verdieping is er een mooi uitzicht over Schokkerhaven. De woning is volledig geïsoleerd en is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER VERZEKERINGEN OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Emmeloord •

Nagele, Tarwehof 12

IN PRIJS

ENERGIE LABEL

Espel, Westermeerweg 27 D

5 Espel, Westerrand 94

VERLAAGD

✪ NIEUW

D

Vraagprijs € 184.500,- k.k.

Vraagprijs € 239.500,- k.k.

Vraagprijs € 279.500,- k.k.

Twee-onder-één-kapwoning op een geliefde plek met vrij uitzicht en carport.

Uitgebouwde hoekwoning met bad- en slaapkamer op de begane grond.

Robuuste vrijstaande woning met aangebouwde garage en veel ruimte.

Deze royale woning is gebouwd in 1972 op 267 m2 eigen grond, heeft nog een aantal authentieke details en is altijd goed onderhouden. Er zijn vier slaapkamers, een grote bijkeuken, ruime woonkeuken en balkons aan de voor- en achterzijde. Maak dit huis volledig naar wens en beleef nog jaren aan woonplezier!

Het huis staat op 1.340 m2 eigen grond en is op diverse punten grondig opgeknapt. Boven zijn er dakkapellen geplaatst, beneden een uitbouw, er is een nieuwe cv-ketel aanwezig en een moderne badkamer. De woning ligt op korte afstand van Urk en Espel en is ideaal om bijvoorbeeld wonen en werken te combineren.

Een woning die zich uitstekend leent voor een enthousiaste opknapper. Het huis stamt uit 1981 en staat op 666 m2 eigen grond, heeft dak- en vloerisolatie en is voorzien van dubbel glas. De cv-ketel is geplaatst in 2015. Het is een zeer ruime woning, met grote garage en een royale fijn gelegen tuin.

Blokzijl, Zuiderstraat 24

Emmeloord, Andijkstraat 7

Emmeloord, Livingstonehage 25

Vraagprijs € 165.000,- k.k. Leuke, karakteristieke en gerenoveerde woning in hartje Blokzijl, met de havenkolk praktisch in de achtertuin! De woning heeft vier slaapkamers, nette badkamer, moderne keuken en een mooie merbau vloer in de woonkamer. Het is een plaatje met verrassend veel ruimte!

Vraagprijs € 119.500,- k.k. Ook wonen met dit uitzicht? In het appartementencomplex aan de Urkervaart bieden wij een nieuw appartement aan. Dit appartement ligt op de begane grond met tuin en uitzicht over de Urkervaart. Het centrum ligt op loopafstand!

Vraagprijs € 329.500,- k.k. Prachtig ruime twee-onder-één kapwoning in Emmelhage met jaren 30 look! Met uitbouw, inpandige bergruimte, bijkeuken en royale tuin. Het huis is gebouwd in 2017 en staat op 309 m2 eigen grond. Sfeervolle woning met pvc vloer en vloerverwarming. Zo goed als nieuw, compleet, luxe en stijlvol met een prachtige woonkeuken en badkamer!

Laat u tijdens de OPEN HUIZEN DAG vrijblijvend adviseren door onze makelaars en financieel adviseurs!

Sla uw slag tijdens de NVM Open Huizen Dag! 6 oktober 11:00 - 15:00 uur


Sinke Emmeloord

6 •

Nagele, de Klamp 83

Deelnemers open huis Sinke Emmeloord

Emmeloord, Picassohage 16

Emmeloord, Andijkstraat 7 Emmeloord, Land van Saaftinge 3 Emmeloord, Montferland 1 Espel, De Wieken 3 Espel, Noorderrand 19 Espel, Leliestraat 40 ENERGIE LABEL

Vraagprijs € 297.500,- k.k. Ruime vrijstaande woning met dubbele garage gebouwd in 1996 en staande op 556 m2 eigen grond. De woning is volledig geïsoleerd en heeft een tuin met veel privacy. In de woning is er gebruik gemaakt van veel raampartijen waardoor het huis licht en ruim aanvoelt. Boven zijn er vier slaapkamers en een ruime badkamer.

Espel, Westermeerweg 27 D

A

Espel, Ankerpad 16 D Espel, Westerrand 94

Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Ens, Aambeeld 8 Creil, Meindert Hobbema 12

Uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met tuin op het zuid-westen gelegen. Het huis is gebouwd in 2013 op 330 m2 eigen grond, heeft drie slaapkamers en een vierde of eventueel vijfde is mogelijk op zolder. Beneden is de woning uitgebouwd en is er een ruime mooie keuken met een bijkeuken. De woning is licht en ruim en biedt een comfortabele leefomgeving!

Nagele, Klaverhof 32 Nagele, Tarwehof 12 Vollenhove, Kerkstraat 50 Zie ons volledige aanbod op

Emmeloord, Kooystraat

Koopsom € 395.000,- V.O.N.

Prachtige uitstraling met eindeloos veel opties! Meer informatie & verkoop:

Sinke Emmeloord De Deel 22 8302 EK Emmeloord

Tel 0527 616551 www.sinkebv.nl

Dronten, Beursstraat

 Vrijstaand  Prachtige ligging in het centrum  Gasloos & energiezuinig

 Veel keuzevrijheid indeling  Perceel van 437 m2

Dronten, Bontwerkersgilde

18 nieuwbouwwoningen

5 royale waterwoningen

"type Watermunt"

"type Liz"

Meer informatie & verkoop:

sinkebv.nl

Sinke Dronten De Rede 12 8251 EV Dronten

Tel 0321 313774 infodronten@sinkebv.nl


Sinke Dronten

7 Dronten, Hunzingo 18

Altijd vertrouwd dichtbij!

DRONTEN

De Rede 12 8251 EV Dronten Tel. 0321 313774 infodronten@sinkebv.nl

Vraagprijs € 260.000,- k.k.

facebook.com/SinkeDronten

nten Team Sinke Dro

www.sinkebv.nl Dronten, De Reiger 2

VERKOCHT ONDER VOOR

Swifterbant, Bazaltstraat 35

BEHOUD

Vraagprijs € 267.500,- k.k. Ruime en beschut gelegen twee-onder-een-kapwoning met veel privacy op een ruim perceel met royale garage v.v. bergzolder en bijkeuken. • Ruime straatgerichte woonkamer; open keuken v.v. apparatuur. • Fraaie badkamer; 3 slaapkamers vv inbouwkasten. • Vaste trap naar 2e verd. met 4e slaapkamer.

Dronten, Eikenlaan 34

Bijzonder en smaakvol huis op een dynamische locatie. Deze geschakelde vrijstaande woning is zodanig ingedeeld dat er meerdere woonfunctiecombinaties mogelijk zijn. • Praktijkruimte, openhaard, meerdere dakkapellen • Voormalige garage is volledig geïsoleerd, sauna/wellness gedeelte. • Woning is aan twee zijden omringd door een beschutte en smaakvolle tuin.

Swifterbant, De Banier 7

IN OPTIE

IN OPTIE

Bieden vanaf € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 260.000,- k.k.

Op deze beschutte rustige locatie ligt dit ruime gezinshuis met een royale tuin en vier slaapkamers op de eerste verdieping.

Recent (2018) gemoderniseerde vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

• Speelse L-vormige woonkamer; lichte keuken en bijkeuken. • 4 slaapkamers; doucheruimte met inloopdouche en wastafel. • Stenen buitenberging met achterom en beschutte tuin.

• Zonnig gelegen woonkamer; lichte en ruime keuken. • Verdieping met 3 slaapkamers en 2e badkamer. • Gehele woning is strak gestuukt; buiten alles recent geschilderd.

Dronten, Florijn 76

Dronten, Timmerliedengilde 10

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 425.000,- k.k. In het mooie villapark Ketelhaven ligt dit bijzondere woonhuis met maar liefst zes kamers. De woning is volledig onder keldert met garage en bar. • Kelder is v.v. sauna, fitnessruimte, bergruimte en huisbar. • Slaap- en badkamer op beg.gr.; sfeervolle woonkamer. • Verd. met 2 slaapkamers en 2e badkamer.

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Op een prachtige vrije locatie gelegen goed onderhouden woonhuis met bijkeuken.

Royale twee-onder-een-kapwoning met garage en veel extra’s. Keurig verzorgde tuin met overkapping.

• • •

• Straatger. woonkamer met erker; royale woonkeuken met schuifpui naar tuin. • 3 slaapkamers; geheel betegelde badkamer met inloopdouche. • Vaste trap naar zolderverdieping met 4e slaapkamer en bergruimte.

Woonkamer met erker; keuken met inbouwapparatuur en schuifpui naar tuin. 3 slaapkamers, dakterras en ruime badkamer met douche en 2e toilet. Vaste trap naar zolderverdieping met 2 slaapkamers en dakkapel.

EEN WONING BEZICHTIGEN? BEL VOOR EEN AFSPRAAK 0321 313774


Sinke Dronten

8 Biddinghuizen, Cultuursingel 93

Dronten, De Fazant 3

Biddinghuizen, De Deel 62

IN OPTIE

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bieden vanaf € 165.000,- k.k.

Bieden vanaf € 262.500,- k.k.

Bieden vanaf € 155.000,- k.k.

Op een vrije locatie nabij scholen en winkelcentrum ligt dit ruime gezinshuis met echt diepe achtertuin.

Bijzonder leuk en ruim huis met “droomtuin”, grote garage met zolder, bijkeuken. Achter de woning ligt een sier- en moestuin.

Op een mooie vrije locatie nabij scholen en winkelcentrum ligt deze leuke gezinswoning. Ruime kavel 199m².

• Prachtige ruime doorzon woonkamer; open woonkeuken; bijkeuken. • Ruime overloop; 4 slaapkamers; lichte doucheruimte. • Kavelgrootte 254m²; bouwjaar 1968 (gemeentelijk monument).

• • •

• Ruime tuingerichte woonkamer; half open keukenruimte. • Drie slaapkamers; badkamer met douche, toilet en wastafel. • Vlizotrap naar grote zolderruimte.

Dronten, Franc 56

Ruime oprit met carport; straatgerichte woonkamer en grote woonkeuken. Overloop; 3 echt ruime slaapkamers; lichte en moderne badkamer. Vaste trap naar zolder met 4de slaapkamer.

Alles onder 1 dak, wel zo handig!

Dronten, De Schalm 43

Een huis kopen is vaak een hele stap. Er komt veel bij kijken. Momenteel is de markt heel gunstig. De rente is historisch laag en u krijgt een goede prijs voor uw woning. Of u nu starter bent en uw eerste woning wilt kopen of heel graag die volgende stap wilt maken naar uw droomhuis. Dan is dit de tijd om het te doen. Wilt u weten hoeveel u verantwoord kunt lenen? Of wilt u weten of uw huidige lening of verzekering nog wel bij u past nu u met pensioen gaat? Maak dan een afspraak met Wichert-Jan. Hij geeft u advies over uw hypotheek en verzekeringen en we kunnen u natuurlijk ook helpen uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Alles onder 1 dak, wel zo handig.

Bieden vanaf € 295.000,- k.k. Comfortabele, energiezuinige en ruime woning met 4 slaapkamers, grote bijkeuken, garage en parkeerruimte voor 2 auto’s. • • •

Woonkamer met vloerverwarming en gashaard; eetkeuken v.v. apparatuur. 3 slaapkamers; complete badkamer met vloerverwarming. 4e slaapkamer met dakkapel en groot Velux dakvenster.

Dronten, De Noord 60 D

Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Bieden vanaf € 175.000,- k.k.

Bij Sinke Dronten kunt u altijd binnenkomen. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn elke werkdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Tot ziens bij Sinke Dronten!  (0320) 313 774  De Rede 12, Dronten

Gezellige geschakelde tussenwoning met smaakvolle tuin, inpandige berging en parkeergelegenheid op eigen terrein.

"Ik adviseer u graag" Wichert-Jan Koopma n

Dronten, De Noord 56 B

Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Op zoek naar een Tiny appartment? Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, heeft een half inpandig balkon, parkeerplaats en berging op de begane grond. Dit spiksplinternieuwe appartement is zeer centraal gelegen op het loopafstand van het centrum en het centraal station! Wordt opgeleverd met keuken en badkamer.

Op zoek naar een Tiny appartment? Het appartement is gelegen op de begane grond, heeft een privéstrook met voortuintje, parkeerplaats en berging. Dit spiksplinternieuwe appartement is zeer centraal gelegen op het loopafstand van het centrum en het centraal station! Wordt opgeleverd met keuken en badkamer.

De oplevering is begin 2019 gepland.

De oplevering is begin 2019 gepland.

• • •

Berging met wasmachineaansl.; splitlevel living met openhaard. 3 slaapkamers; badkamer met douche/ligbadcombinatie en 2e toilet. Zolderverd met CV opstelling en veel bergruimte.

Dronten, De Deimt 34

Bieden vanaf € 200.000,- k.k. Op goede locatie gelegen goed onderhouden twee-onder-eenkapwoning met bijkeuken en vrijstaande houten garage. • Straatger. woonkamer; portaal met toilet en trapopgang. • 3 slaapkamers; nette vernieuwde badkamer. • Vaste trap naar zolderverdieping met 4e slaapkamer.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER VERZEKERINGEN OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Kampen

9 Kampen, Apeldoornsestraat 9

Altijd vertrouwd dichtbij!

KAMPEN

Meeuwenweg 2 8261 AH Kampen Tel. 038 3322055 Vraagprijs € 192.500,- k.k.

infokampen@sinkebv.nl facebook.com/SinkeKampen

Leuke jaren '30 woning in Amsterdamse school stijl gebouwd!

Kampen Team Sinke

Gelegen op een mooie locatie in de geliefde woonwijk Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuid, de binnenstad, het stadspark en de IJssel.

www.sinkebv.nl IJsselmuiden, Baan 29

Kampen, Bavinckstraat 39

Kampen, Burgwal 76 A

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 419.500,- k.k.

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Op werkelijk een prachtige locatie dicht bij het centrum van IJsselmuiden en met prachtig uitzicht op het “Zoddepark” staat deze vrijstaande onder architectuur gebouwde woning met inpandig kantoor.

Deze knusse hoekwoning is centraal gelegen in de gezellige wijk Zuid.

Fors huis in hartje binnenstad van Kampen! Het huis is maar liefst 18 meter diep en er is een diepe achtertuin van 15 meter.

De woning is gelegen in een rustige straat, maar allerlei voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen, zoals winkels, scholen en een speeltuin.

Wat een prachtig huis voor mensen die een voorliefde hebben voor de binnenstad. Een huis met karakter, sfeer en stijl, hoge plafonds, prachtige detaillering en een unieke binnenstadstuin.

Kampen, Cantate 11

Kampen, De Bruynstraat 14

Kampen, De La Sablonierekade 5

ENERGIE LABEL

A

Vraagprijs € 347.500,- k.k. Op een prachtige locatie in de Maten staat deze onder architectuur gebouwde half vrijstaande en grote woning met garage en oprit. Het huis is gebouwd in 2000, volledig geïsoleerd en mede door de aanwezigheid van 11 stuks zonnepanelen beschikt het huis over een energielabel A.

Vraagprijs € 189.500,- k.k. Op gunstige centrale locatie, nabij winkelcentrum West en diverse scholen gelegen goed onderhouden tussenwoning. Het stadspark en het centrum liggen slechts op enkele minuten wandelen.

Vraagprijs € 507.000,- k.k. Wat een kavel, wat een sfeer en wat een stijl! Op een vrije hoekkavel van maar liefst 264 m2 en gelegen in de monumentale binnenstad van Kampen met fabuleus uitzicht op de rivier de IJssel bieden wij dit karakteristieke en statige hoekhuis te koop aan.

Sla uw slag tijdens de NVM Open Huizen Dag!


Sinke Kampen

10 •

Kampen, Esdoornhof 245

Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Kampen, Groenestraat 104 A

Vraagprijs € 169.500,- k.k.

Dit huis is af! Gelegen in een groenrijke woonomgeving staat dit prachtige uitgebouwde huis.

In hartje binnenstad en gelegen in een rustige straat staat dit ruime huis met achtertuin op het westen.

De omgeving kenmerkt zich door veel groen, kindvriendelijk en op korte afstand van diverse voorzieningen.

Het huis is gebouwd in de jaren 40 van de vorige eeuw en beschikt over een kavel van 66 m2.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling!

Kampen, Hendrik van Viandenstraat 37

Vraagprijs € 185.000,- k.k. Wonen op Zuid? Het kan nu aan de Hendrik van Viandenstraat! Het huis is de afgelopen periode fors onderhanden genomen, waardoor er nu een lekker "bij de tijd" huis te koop aangeboden wordt.

Kampen, Herensmitsteeg 19 -1

Kampen, Ida Gerhardtstraat 14

Vraagprijs € 194,500,- k.k.

Vraagprijs € 209.500,- k.k. In de gewilde woonwijk "Hagenbroek" ligt deze heerlijke tussenwoning gelegen aan een autovrij plein met speelgelegenheid.

Deze plekjes komen niet vaak te koop!

 038 - 33 22 055

In het Keizerskwartier, een uniek stukje binnenstad van Kampen, staat dit hoekhuis met garage. Het huis ligt in een idyllische woonomgeving en is op heel korte afstand van de IJssel.

De wijk Hagenbroek is een geliefde wijk met scholen, winkels, en sportvoorzieningen binnen handbereik. De wijk heeft een centrale ligging t.o.v. de uitvalswegen N50/A50/A28.

OF KIJK OP SINKEBV.NL •

Kampen, Knotwilg 6

Kampen, Kolk 9

IJsselmuiden, Magnoliastraat 37

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 249.500,- k.k. Recent opgeleverd prachtig uitgebouwd huis gelegen in aantrekkelijke woonwijk "Het Onderdijks". Het huis is gebouwd in 2018 en voorzien van alle gemakken. Het huis moet op sommige punten nog afgewerkt worden (vloeren, wanden, tuin), maar de basis is aanwezig.

Vraagprijs € 369.500,- k.k. Op een prachtige locatie in Onderdijks staat dit grote herenhuis! Het huis is gebouwd in 2005 en ziet er uitstekend onderhouden uit! Er is een garage, een royale woonkamer met een houtkachel en de open keuken is neutraal uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vraagprijs € 239.500,- k.k. Wauw! Wat een geweldig leuk hoekhuis op grote kavel van maar liefst 278 m2. Het huis is sinds 2010 volledig onderhanden genomen, waardoor dit huis nu instapklaar is!

EEN WONING BEZICHTIGEN? BEL VOOR EEN AFSPRAAK MET 038 - 33 22 055


Sinke Kampen •

Kampen, Meeuwenweg 1-10

Vraagprijs € 175.000,- k.k. Goed onderhouden driekamerappartement op een mooie locatie in de binnenstad van Kampen met uitzicht op de Burgel en het Meeuwenplein.

Kampen, Pleviersingel 14

11 Ens, Ramsweg 1 D

Vraagprijs € 179.500,- k.k.

Vraagprijs € 197.500,- k.k.

Op een heerlijke locatie met mooi zicht op groen en water staat deze eengezinswoning met bijkeuken en berging op de begane grond. Een leuk huis met mogelijkheden!

Magnifieke locatie!

Kampen, Sint Nicolaasdijk 31

Kampen, Vloeddijk 114

Lekker dicht bij de stad Kampen, Emmeloord, water, natuur, N50/A6 bieden we deze vrij gelegen arbeiderswoning te koop aan.

Het appartement ligt op loopafstand van de Oudestraat (winkelstraat), Albert Hein, de Rabobank en het stadspark.

Kampen, Silene 71

Vraagprijs € 195.000,- k.k.

Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Op een prachtige locatie met open ligging aan de voorzijde, staat dit ruime huis met bijkeuken en een achtertuin gelegen op het westen. Een leuke gezinswoning!

Aan de Sint Nicolaasdijk 31 staat deze leuke eengezinswoning te koop! Met voorzieningen als supermarkten en het historische stadscentrum in de nabije omgeving op een ideale locatie gelegen!

Kampen, Wilhelminalaan 59

IJsselmuiden, Zandbergstraat 1 A

Vraagprijs € 315.000,- k.k. Om verliefd op te worden! Dit is wonen in de binnenstad! Wat een prachtige uitstraling en wat een prachtige locatie! Zicht vanuit de woonkamer over de burgel, wonen aan wat voor velen als "dé mooiste straat van de binnenstad" wordt bestempeld.

e i t c A n e m e o l B ing met

in samenwerk

Vraagprijs € 155.000,- k.k. Wat een leuk huis is dit!

Vraagprijs € 214.500,- k.k. Grote bovenwoning gelegen op de 1e en 2de verdieping middenin de oude kern van IJsselmuiden!

Ruim huis en gelegen aan een heuse laan en op korte afstand van het centrum van Kampen! Het huis beschikt over een ruime straatgerichte woonkamer van 27 m2.

Twee dakterrassen op de eerste verdieping aan zowel de oost- als westkant, geven een plezierig buiten zijn en is met name aan de westkant vrij gelegen. Geen tuinonderhoud meer, alleen maar puur genieten!

Huis verkopen? Sinke zet u in de bloemen! Meer over de actie leest u op de achterzijde van deze krant of op:

SINKEBV.NL

Sla uw slag tijdens de NVM Open Huizen Dag!


Sinke Lelystad

12

Lelystad, Ringdijk 304 Altijd vertrouwd dichtbij!

LELYSTAD

Meenthoek 5 8224 BS Lelystad Tel. 0320 265040 info@sinkebv.nl

Koopsom € 169.500,- k.k.

facebook.com/SinkeLelystad

www.sinkebv.nl Lelystad, Schardamstraat 24

ystad Team Sinke Lel

Lelystad, Onderlangs 15

Op een hoek met ruime eigen parkeergelegenheid staat deze nette onderhouden en eigentijds ingerichte gezinswoning omgeven door veel groen. • Royale woonkamer en op de verdieping 4 slaapkamers. • Tuin op het zuidwesten met berging en achterom. • Aanvaarding: MEDIO MAART 2019.

Lelystad, Merwede 58-60

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bieden vanaf € 180.000,- k.k.

Bieden vanaf € 325.000,- k.k.

Vraagprijs € 410.000,- k.k.

Deze royale eengezins middenwoning met groot dakterras op een perceel van 240m² heeft een met carport, vrijstaande berging en de tuin gelegen op het zuidwesten.

Op een unieke locatie staat deze onderhoudsarme 5-kamerwoning met 180 graden panorama over de jachthaven en het IJsselmeer. De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein onder de carport en beschikt over een groot terras. • De woonkamer is v.v. vele glaspartijen tot aan de grond. Recent vernieuwde keuken met alle benodigde luxe inbouwapparatuur. • Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en separaat toilet. • Uw uitzicht is dagelijks een levend schilderij!

Vrijstaande bovenwoning en geschakeld bedrijfspand uit 2007 op korte afstand van de A6. Bedrijfsruimte 100m² met natte ruimtes afgewerkt, woonruimte 148m² en een riant dakterras maken dit pand zeer functioneel qua wonen en werk. Gelegen aan een rustige straat met genoeg parkeerruimte ook op eigen terrein.

Lelystad, Oeverzegge 1

Lelystad, Oostrandpark 69

• • •

Lichte woonkamer met grote glazen pui met mooie parketvloer en open keuken met apparatuur. 3 slaapkamer en zolder. Aanvaarding: MEDIO MAART 2019.

Lelystad, Saerdam 329

• Riante woonkamer (30,11m²) met veel glaspartijen, luxe keuken. • Tuin: zuidoost, ca. 6m. x 15m., ruime zij tuin, oprit.

Vraagprijs € 414.000,- k.k.

Vraagprijs € 490.000,- k.k.

Vraagprijs € 498.000,- k.k.

Wenst u volledige privacy, een panorama over land en water, een woonoppervlak van 160 m² als enige in zijn soort? Dit appartement heeft een luxe inrichting, ligt op loopafstand van de havenkom, Bataviastad, meerdere restaurants en openbaar vervoer. Door zijn vele speelse glaspartijen heeft u staand en zittend een prachtig uitzicht op de Houtribsluizen en over het Markermeer richting Amsterdam. • Eigen parkeerplaats aanwezig. • Zeer riant dakterras op zuidwesten. 6de etage; volledig privé.

Woonark met 2 riante slaapkamers, een 360˚ panorama over het water en het uitgestrekte groen! Het enige verkeer wat u hoort is een enkele bewoner en verder veel vogels, watervogels, vossen en reeën. Ondanks deze zeer rustige en ontspannen locatie bent op korte rijafstand van winkels, centrum, station, Markwaarderdijk en A6. Op een moderne woonark wonen moet u voelen en zien! Zoekt u een andere manier van luxe wonen dan is deze splitlevel 4-kamerark met ruim terras aan het brede water zeker het bekijken waard!

Beschut en verscholen op prachtige locatie in het groen van het Oostrandpark, ligt deze royale en goed onderhouden bungalow met 4 slaapkamers en aangebouwde garage. Te wijzigen naar praktijk aan huis of 5e slaapkamer. Ook dubbele bewoning is een mogelijkheid. De toegang tot het perceel is omlijst met oude bomen. • Riante woonkamer met diverse zithoeken en open haard. • HR CV-ketel 2015, Nieuwe kozijnen HR plus glas 2013. • Tuin rondom, diverse terrassen en veel privacy.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING!


Sinke Lelystad Lelystad, Langevelderslag 66

Lelystad, Zevensterstraat 18

13

SPELREGELS De woningen met dit logo kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur op eigen gelegenheid bezichtigen. Het voeren van onderhandelingen met de verkopers is niet de bedoeling. Wenst u meer informatie of wilt u een

Vraagprijs € 522.500,- k.k.

Vraagprijs € 549.000,- k.k.

Op een vrij gelegen locatie tegen de bosrijke kant van Lelystad staat deze sfeervolle, Finse 6-kamervilla. Afwerking en onderhoud zijn in een goede staat! Alle voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar, waaronder het uitgestrekte recreatiegebied het Gelderse Hout, Sporthal, Zwembaden, het centrum en het openbaar vervoer. Dit alles met de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, staat op een kavel van 637m²! • Uitermate geschikt voor beoefenaren van muziek. • Opvallende lage energiekosten.

Op een rustige en nieuwe locatie, omringd door natuur staat deze traditioneel gebouwde vrijstaande villa met 6 kamers op een kavel van 513m². De materiaalkeuze van keuken, sanitair, wanden en vloeren zijn van een hoogwaardige kwaliteit en pure producten. Deze villa heeft prachtige ruimtes, vides en hoogte werkingen.

Lelystad, Brederode 78

Lelystad, Fogelsanghstate 19

bod op de woning uitbrengen, kom dan gerust langs bij één van onze kantoren.

euurr k0t-o15b 6o :00 11:0

• 5 slaapkamers en 2 badkamers. • Aangebouwde riante serre over de volle breedte van de woning (2017).

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS aanbod voor de eigenaren van een woning

Wat is uw woning waard? Bieden vanaf € 589.000,- k.k.

Bieden vanaf € 590.000,- k.k.

Deze 7-kamer villa staat op een ruime kavel van 1248 m² met volledig vrij uitzicht aan de voorzijde en privacy in de achtertuin. De in 2003 gebouwde woning is door de eigenaar bij de bouw uitgebreid en vergroot. Dit om alle ruimtes volledig functioneel en riant te krijgen. Er is nu een ruime woon- /eetkeuken gerealiseerd. Alle ruimtes in deze villa zijn riant, met lichte kleuren en hoogwaardige materialen afgewerkt. De locatie is prachtig nabij het natuurpark, het recreatiegebied “het Gelderse Hout” en vaar- en viswater op loopafstand.

Wonen in klasse, dat is wat dit imposante herenhuis met verassend veel ruimte u te bieden heeft. U zult aangenaam verrast zijn door de charme van deze woning. Gelegen op een royale kavel van maarliefst 723 m², 5 slaapkamers mogelijk, totale leeftuimte op de b.g.g. is ruim 90m² in een geliefde woonomgeving, centraal gelegen ten opzichte van scholen, centrum, openbaar vervoer en buurtwinkels.

Lelystad, Eaglelaan 42

Lelystad, Hollandse Hout 180

Wat zou uw woning kunnen opbrengen wanneer u die vandaag zou verkopen? In de komende weken wil het team van Sinke u hier vrijblijvend over inlichten. Wanneer u deze bon invult en instuurt, maakt een van onze medewerkers een afspraak om bij u langs te komen. Samen wordt dan nagegaan hoe uw mogelijkheden op de woningmarkt liggen en wat uw woning mogelijk zou kunnen opbrengen. Dat kost u niets. Wanneer u wilt weten wat jouw woning waard is, maakt u dus gebruik van dit aanbod.

Ja, ik wil weten wat mijn woning kan opbrengen. Bel, of stuur mij een e-mail voor een afspraak.

Naam :.......................................................................................................................... Adres :.......................................................................................................................... Postcode :.......................................................................................................................... Plaats :.......................................................................................................................... Telefoon :.......................................................................................................................... E-mail :.......................................................................................................................

Vraagprijs € 595.000,- k.k. Deze traditioneel- en uitgebouwde villa staat op een mooi resort nabij een 27 holes golfbaan, een strand, twee jachthavens en een uitgestrekt wandel- en recreatiebos. De inhoud van deze villa mag er wezen met zijn 890m³ en een prachtig woonoppervlak van 240m². Er is een mogelijkheid voor het realiseren van een praktijkruimte en/of slaapkamer en badkamer op de begane grond (naar eigen smaak). Schilderwerk binnen- en buitenzijde zijn recent gedaan. Alom, deze 6-kamervilla op een kavel van 900m² aan het water is met zo’n prijs zeker het bekijken en vergelijken waard!

Vraagprijs € 600.000,- k.k. Deze vrijstaande 7-kamer villa staat op één van de mooiste plekken van deze wijk. De woning blinkt uit in vergelijking met de andere woningen is de volledige vrije ligging rondom in het groen, einde van de straat en zijn vergroting van keuken, bijkeuken en kelder! Dit laatste zorgt ervoor dat er op geen ruimte is beknibbeld en alles in een goede en ruimtelijke verhouding is ingedeeld. De staat van onderhoud is zeer goed en het uit beton opgetrokken ruime tuinhuis met waranda is geïsoleerd en verwarmd.

Antwoordnummer 826 8200 AD Lelystad Tel. 0320-265040 infolelystad@sinkebv.nl www.sinkebv.nl

Emmeloord Dronten Kampen Lelystad Urk Vollenhove

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER VERZEKERINGEN OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Vollenhove

14

Altijd vertrouwd dichtbij!

VOLLENHOVE

Het adres voor: • Hypotheken • Verzekeringen • Sparen en beleggen

Kerkstraat 42 8325 BL Vollenhove Tel. 0527 241763 info@sinkebv.nl facebook.com/Sinke/Regiobank Vollenhove

Vollenhove Team Sinke

Even voorstellen: Roy Visscher Roy Visscher werkt sinds juni 2018 bij Sinke Vollenhove. Als Erkend Hypotheekadviseur / MKB adviseur kunt u altijd contact met hem opnemen voor een adviesgesprek. Om hem beter te leren kennen stellen we hem een paar vragen... VRAAG: Je werkt nu al een paar maanden voor Sinke Vollenhove, wie is Roy Visscher?

Roy: Ik ben geboren en getogen in Vollenhove, een echte Venose dus. Samen met mijn vrouw Linda heb ik een dochter Juliette van 3 maanden. Ik sta nuchter in het leven, en geniet ervan om maatschappelijk betrokken te zijn bij verschillende evenementen en verenigingen in de regio ‘kop van Overijssel’. Daarom vind ik het ook enorm leuk om werkzaam te zijn in dit gebied. Door te weten wat er speelt, is het makkelijker je in te leven in de wensen en behoeften van de klant. Voor mij geldt dat als een belangrijke basis om een langdurige zakelijke relatie op te bouwen die persoonlijk aanvoelt.

Roy Visscher

verbinden en al snel een ‘klik’ ervaart. Dat is een mooie combinatie; jaren aan ervaring, maar mét ambitie en een frisse blik. Ook de samenwerking met de makelaardij is sterk. We kunnen elkaars expertise gebruiken en daar nog dagelijks van leren. VRAAG: Hoe zie jij de toekomst van de regio Vollenhove?

VRAAG: Waarvoor kunnen klanten bij jou terecht?

Roy: Klanten kunnen voor veel vraagstukken bij mij terecht. Door de brede financiële opleiding geef ik advies op gebied van particuliere/zakelijke verzekeringen, hypotheken en bancaire producten. Verder wil ik altijd meedenken over alle vragen waar de klant mee zit en waarbij ik ze kan ondersteunen. Dat is ook de kracht van een tussenpersoon als Sinke Vollenhove. VRAAG: Wat maakt Sinke Vollenhove uniek in de regio?

Roy: Waar kun je vandaag de dag nog binnenlopen bij je adviseur, zonder eerst een afspraak te moeten plannen op een regionaal kantoor of via een beeldscherm te moeten praten? Juist! Bij ons! Sinke Vollenhove. De slogan van Sinke is niet voor niets ‘Altijd vertrouwd dichtbij!’. VRAAG: Wat heb je gedaan voordat je bij Sinke kwam werken? "jaren aan ervaring, Banken en tussenpersonen trekken weg uit de kleinere plaatsen door de technologische Roy: In de zomer van 2014 heb ik de HBO maar mét ambitie en ontwikkelingen. Voor verzekeringen, betalen opleiding Financial Service Management afgerond, een frisse blik" & sparen en hypotheken zijn wij nu het enige ook wel bank & verzekeringen genoemd. Daarna kantoor in Vollenhove waar je elke werkdag, en heb ik gewerkt voor een financieel dienstverlener in in overleg, zelfs ’s avonds terecht kan. Dit blijven Genemuiden. Hier ben ik begonnen in een ondersteunende rol wij doen omdat wij zien dat onze relaties dit prettig vinden. zodat ik nu van A tot Z weet wat er komt kijken bij bijvoorbeeld Daarnaast zijn wij ook een Regiobank die landelijk bekend een hypotheekaanvraag. Door deze ervaring heb ik de overstap staat als ‘Uw bank dichtbij’. Wij als adviseurs komen uit kunnen maken om als zelfstandig financieel adviseur te gaan Vollenhove zelf, waar de mensen gewend zijn aan persoonlijk werken. Toen de kans zich voordeed om bij de Sinke Groep in contact en een zakelijke vertrouwensrelatie. Ieder van ons dienst te treden en ook nog eens in mijn eigen regio, greep ik staat in een andere levensfase waardoor elke klant zich kan deze met beide handen aan!

Roy: De dienstverlening in de regio loopt wel wat terug, op verschillende gebieden. Het blijft belangrijk voldoende woningen aan te kunnen bieden en de doorstroom in stand te houden. We hebben een mooie regio waarin de meeste inwoners ook willen blijven wonen. Het is momenteel voor starters wat lastiger om een goede en betaalbare woning te vinden. Hier zie ik wel een rol weggelegd voor de gemeente Steenwijkerland op het gebied van startersleningen bijvoorbeeld. VRAAG: Wil je verder nog iets kwijt aan de bewoners van regio Vollenhove?

Roy: Ik denk dat niet iedereen weet wat wij kunnen betekenen voor de inwoners. Ik krijg vaak de opmerking dat de Sinke Groep alleen maar woningen verkoopt, terwijl we ons juist ook richten op het complete pakket. Ondanks dat het kantoor al jaren achtereen op dezelfde plek te vinden is, blijkt dit niet bij iedereen duidelijk te zijn. Kom gewoon een keer langs dan vertellen we er graag meer over onder het genot van een kop koffie! Wilt u weten wat Sinke Vollenhove voor ú kan betekenen?

Neem dan gerust contact op via het (0527) 241 763 of, zoals Roy aangeeft, loop gerust een keer binnen op het kantoor gevestigd aan de Kerkstraat 42 te Vollenhove.

Steeds meer kantoren verdwijnen uit ons mooie stadje. Wij blijven er voor u!

Kerkstraat 42, 8325 BL Vollenhove • Tel. 0527 241763 info@sinkebv.nl • www.sinkebv.nl

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER SPAREN EN BELEGGEN OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Urk

15

Altijd vertrouwd dichtbij!

URK

Wijk 1-31, 8321 EL Urk Tel. 0527 690056 infourk@sinkebv.nl facebook.com/SinkeUrk

Team Sinke Urk

www.sinkebv.nl Urk, De Vooronder 23

Urk, Marsdiep 16

Tollebeek, Visarend 27

Prijs op aanvraag

Vraagprijs € 160.000,- k.k.

Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Perfecte gezinswoning voor zowel ouders als kinderen! Met voorzieningen vlakbij! “Nou bin ik zo de appelmoes vergeten, vlieg jie nog effen nor de winkel om ut te oalen?”. Of : ”We goan eten, oal jie de kiengeren effen van ut skoolplein?”.

Goed onderhouden bedrijfsruimte, bestaande uit kantoorruimte, kantine en bedrijfshal c.q. opslagruimte, op uitstekende locatie, qua ligging en ook qua bereikbaarheid, op het industrieterrein Zwolsche Hoek te Urk.

Zeer goed onderhouden middenwoning! In het gezellige polderdorp Tollebeek staat deze zo goed als nieuwe woning met ruime parkeergelegenheid voor de woning. Tollebeek is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen in diverse richtingen en de snelwegen in alle richtingen. Deze fraaie woning is gebouwd in circa 1999, is volledig geïsoleerd v.v. dubbel glas en een elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van de achterzijde van de woning. De royale achtertuin is lekker vrij en zeer gunstig gelegen op het zuidoosten en grenst aan een groenstrook.

Zomaar een paar uitspraken die in de toekomst gedaan zouden kunnen worden door de koper van deze woning. Op loopafstand bevinden zich namelijk een basisschool, middelbare school, winkelcentrum en een medisch centrum.

Recenctht verko

door Sinke Urk

BloemenActie

Hoepel 12

ing met

in samenwerk

Kotter 35 Wijk 3-18

Willem

Schelpenhoek 6

Huis verkopen? &G n 79 F

erpale

Alexan

Noord

der 33

Wijk 7-41

Sinke zet u in de bloemen! Meer over de actie leest u op de achterzijde van deze krant of op: SINKEBV.NL

KIJK VOOR MEER FOTO'S EN INFORMATIE OP WWW.SINKEBV.NL


Presenteer uw woning optimaal met de van Sinke!

BloemenActie

In samenwerking met lokale bloemisten geven wij tussen 1 september 2018 en 31 december 2018 een tweewekelijks bloemenabonnement weg inclusief vaas. Zet uw woning in verkoop en wij fleuren de boel op! Ideaal voor de fotoshoot en bezichtigingen en zelf geniet u er iedere dag van! Het abonnement duurt minimaal twee maanden ongeacht of uw woning binnen no-time is verkocht. Sluit u in oktober 2018 een nieuwe hypotheek af? Ook dan geven wij u een tweewekelijks bloemenabonnement cadeau. Kijk op www.sinkemakelaardij.nl/bloemenactie voor meer informatie of bel een kantoor bij u in de buurt!

Hoe ik ben

VERZEKERD? Vul het contactformulier in voor een gratis adviesgesprek of bel (0527) 616 551.

SINKEVERZEKERINGEN.NL/CONTACT

Actie loopt van 01-09-2018 tot 31-12-2018. Vraag naar de voorwaarden.

Sinke Groep

16

Profile for ComSi

Sinke krant 01-2018  

Sinke krant nr. 1 van 2018

Sinke krant 01-2018  

Sinke krant nr. 1 van 2018

Profile for comsi