Page 1

SINKEBV.NL

NUMMER 02 - 2017 Jaargang 36

Nieuw in ons aanbod:

GOED NIEUWS VOOR

TWEEVERDIENERS!

PAGINA

4

Ens g 24 - 1 Zwijnswe PAGINA

7

Kampen Marimba 13

Vanaf 1 januari 2018 wordt de financieringsruimte voor tweeverdieners verruimd. Er mag dan namelijk 10% extra mee worden genomen van het laagste inkomen. Dit betekent volgens het Rijk dat er in sommige gevallen € 10.000,tot € 20.000,- extra kan worden geleend. Vanwege een behoorlijke stijging in de landelijke huizenprijzen is het voor tweeverdieners een welkome maatregel. Waar eerder 60% van het tweede inkomen werd meegenomen, wordt dit nu 70%. Ben je nieuwsgierig naar wat dit voor jou kan betekenen? Vraag een adviesgesprek aan met één van onze hypotheekadviseurs!

PAGINA

8

Lelystad Jol 11 36 PAGINA

10

Swifterbant Zonnebloem pad 34

j i b g n i n o w w u o j t Ze g n a v t n o n e p o o k * Sinke te ! g n i t r o k € 300,-

agina 12

*Lees meer op p LIKE SINKE OP FACEBOOK

@SINKEBV


Sinke Groep

2

ad Sinke Lelyst

Sinke Dronten

Sinke Kampen

Opinie

DE TUCHT VAN DE MARKT Je kent het gevoel wel. Je wilt je woning gaan verkopen en dan begint de oriëntatie naar een goede verkoopmakelaar. De makelaar die jouw woning het meest waard vindt en daarbij de laagste kosten regelt, zal vermoedelijk de juiste zijn. Maar klopt dat ook? Graag geef ik hierop mijn visie.

ove

llenh o V e k n i S

Sinke Urk

rd Sinke Emmeloo

Niemand die met een product de markt opgaat ontkomt aan de tucht van de markt. Volstrekt unieke producten bestaan nu eenmaal niet, dus de markt bepaalt de prijs door vergelijking. Zo simpel is het, ook op de huizenmarkt. Een woning die een marktwaarde heeft van bijvoorbeeld 200.000 euro zal zelden over de toonbank gaan voor veel meer. De marges op de huizenmarkt zijn maximaal 5 procent. Niet meer, niet minder. Bij de Sinke Groep zijn wij daarom voorstanders van wat we maar een realistische prijssetting zullen noemen. Uitgaan van de tucht van de markt. En proberen het maximale voor de opdrachtgever eruit te halen. Dat is onze insteek en die is in de afgelopen decennia zeer effectief gebleken. Daarom houden wij redelijk vast aan die realistische prijssetting. De belangrijkste reden van psychologische aard is wanneer men met een (te) hoog geprijsde woning de markt opgaat, dan zal dat weinig of geen reactie opleveren. De mensen staan niet in de rij voor een bezichtiging en dan begint het spel van prijsdumping. Een half jaar lang komt er niemand langs, hup een paar duizend euro van de prijs af. Weer een half jaar geen reactie, nog maar weer een paar duizend euro van de prijs af. En zo door. Bij potentiële kopers die de markt in de gaten houden ontstaat het idee dat er wel iets niet zal deugen met de aangeboden woning. Op een gegeven moment is de prijs van de aangeboden woning ver onder het realistische prijsniveau gezakt. En dan nog kan het een tijd duren voordat deze woning verkocht is. Dat is onze ervaring. Ons motto is daarom: richt je naar de tucht van de markt en kom met een realistische prijs. Harm Boer

Colofon info@sinkebv.nl www.sinkebv.nl Openingstijden Kijk voor de openingstijden van de diverse vestigingen op: www.sinkebv.nl

Uitgave: Stichting I.O.F. Onroerend goed en Financiële diensten. Overname van artikelen, mits met bronvermelding, is geoorloofd.

Vormgeving en opmaak ComSi, Emmeloord 0527 699321 - www.comsi.nl

Drukwerk Hoekstra-Boom, Emmeloord

R

E B M E T P E 30 S

uu 0 0 . 5 1 11.00 -

r

Wees welkom!


Sinke Emmeloord

3

Altijd vertrouwd dichtbij!

EMMELOORD

De Deel 22 8302 EK Emmeloord Tel. 0527 616551 info@sinkebv.nl facebook.com/SinkeEmmeloord

www.sinkebv.nl Marknesse, Westervoor 37

Nagele, Wendakker 66

Nagele, Schokkerhaven 5

MÉT LIGPLAATS

✪ NIEUW

Vraagprijs € 157.500,- k.k.

Vraagprijs € 159.000,- k.k.

Geheel gemoderniseerde woning met vernieuwde en geïsoleerde gevels, nieuwe kozijnen en altijd goed onderhouden.

Mooie ruime tussenwoning, fijn gelegen met diepe achtertuin op het westen.

Een royale tussenwoning met doorzon woonkamer met schuifpui naar de veranda achter het huis. Gebouwd in 1971 en staande op 160m2 eigen grond. Met in totaal vier slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen!

Gebouwd in 2001 op 206 m2 eigen grond. Woonkamer met sfeervolle houtkachel, tuingerichte eetkamer en half-open keuken, drie slaapkamers én volledig geïsoleerd. Prachtig en rustig wonen in Nagele!

Emmeloord, Kuinderweg 9

Marknesse, Emmeloordseweg 1

Vraagprijs € 339.500,- k.k Prachtig gelegen villa met garage en eigen ligplaats van waaruit je rechtstreeks het Ketelmeer & IJsselmeer op kunt varen. De woning uit 1994 staat op 535 m2 eigen grond. Op de begane grond tref je drie slaapkamers en op de verdieping een riante woonkamer met half open keuken. Het ruime en op het zuiden gelegen balkon geeft uitzicht op zowel het strand als de jachthaven.

Blokzijl, Wilhelminastraat 3D

✪ NIEUW

Vraagprijs € 549.500,- k.k Boerderij ‘de Wachtpost’ zit vol mogelijkheden! Buiten genieten van een prachtige tuin, binnen ruimtelijk wonen. Werken aan huis, of realiseer een bad- en slaapkamer beneden. Het is hier allemaal mogelijk. Staand op 8.620 m2 eigen grond met schokbeton schuur, hooikap en geïsoleerde opslagloods.

Vraagprijs € 189.000,- k.k.

Vraagprijs € 184.500,- k.k.

Op unieke locatie gelegen bungalow met uitzicht op de Zwolse Vaart en het centrum op loopafstand. Met drie slaapkamers, deels vernieuwde badkamer, garage en inpandige berging. Royale tuin en cv-ketel uit 2013.

Instapklare woning! Het huis is gebouwd in 2011 staat op 118 m² eigen grond en is zowel aan de voor als achterzijde voorzien van een dakkapel.

Mooie kans tot het realiseren van jouw eigen levensbestendige woning naar jouw eigen woonwensen!

Beneden v.v. prachtige onderhoudsarme pvc vloer, met moderne keuken (inclusief een luxe koffiemachine!) en vijf slaapkamers!

Sla je slag tijdens de NVM Open Huizen Dag!


Sinke Emmeloord

4 Emmeloord, Andijkstraat

Kuinre, Vijverpark 28

Kraggenburg, Winstonstraat 14

✪ NIEUW

Vraagprijs vanaf € 109.000,- k.k. In het appartementencomplex ‘Urkervaart’ bieden wij 3 appartementen aan. Op loopafstand van het centrum, met lift en vrij uitzicht over de Urkervaart en de zuiderkade. De appartementen zijn in 2016 voorzien van een nieuwe CV-ketel. Op zoek naar een leuk en knus appartement mét mooi uitzicht? Plan dan een bezichtiging in!

Vraagprijs € 142.500,- k.k.

Vraagprijs € 143.500,- k.k.

Met uitzicht op de dorpsvijver, gelegen in een rustig hofje.

Prachtige tussenwoning met fraaie tuin en royale berging met loungeruimte. Gebouwd in 1961 en staande op 200 m2 eigen grond.

Uitgebouwde woning met ruime keuken, bijkeuken en drie slaapkamers. Gebouwd in 1953 staande op 142m2 eigen grond, met tuin op het zuiden en een veranda. Leuke en nette woning!

Gelegen in rustige straat met uitzicht op openbaar groen. Zo te betrekken! Ideaal voor zowel starters als doorstromers. Met drie slaapkamers, bijkeuken, keuken uit 2012 en tuin op het zuid-westen!

Kraggenburg, Kadoelerweg 15 b

Ens, Zwijnsweg 24 - 1

Emmeloord, Stellingwerf 5

IN PRIJS

✪ NIEUW

✪ NIEUW

VERLAAGD

Vraagprijs € 289.000,- k.k. Sfeervolle 2/1-kapwoning staande op 2060 m2 eigen grond. Met carport, veranda, geïsoleerde berging, ruime paardenweide en grenzend aan het Kadoelerbos.

Woonboerderij met diverse schuren op een ruim erf van maar liefst 11.006 m2. Ideaal voor de paardenliefhebber of hobbyboer.

Nabij het Zwarte Meer en de Weerribben – Wieden met drie slaapkamers en een ruime badkamer. Prachtig buitenwonen met tal van mogelijkheden!

Ruime woonkamer, keuken en drie slaapkamers. Diverse mogelijkheden tot modernisatie of uitbouwen tot ruimer huis of kangoeroe-woning. Schuren aanwezig van 12 x 20m, en 12 x 28m met 7000 m2 weiland.

Nagele, Schokkerhaven 12

Emmeloord, Volendamstraat 38

MÉT LIGPLAATS

✪ NIEUW

MÉT SAUNA M

✪ NIEUW

Vraagprijs € 395.000,- k.k

Vraagprijs € 347.500,- k.k.

Vraagprijs € 445.000,- k.k.

Vraagprijs € 263.500,- k.k.

Villa met aan de voorzijde uitzicht op de haven en aan de achterzijde het kenmerkende polderlandschap.

Zeer royale 2/1-kapwoning met bijkeuken en maar liefst zes slaapkamers!

Het huis uit 1996 staat op 583m2 eigen grond, heeft een terras op de eerste verdieping en rondom is een tuin aangelegd. Direct gelegen aan het Ketelmeer, met een eigen ligplaats, v.v. drie slaapkamers en een moderne badkamer.

Op een prachtige plek in de Zuidert, gebouwd in 1981 en staande op 420 m2 eigen grond. Met ruime woonkamer, moderne badkamer, hobbyruimte en een royale berging. Fijne woning met achter het huis veel privacy en een prettig gelegen tuin.

In woonwijk “De Erven” staat deze riante vrijstaande woning met garage en prachtig vrij gelegen achtertuin aan waterpartij. Het huis is gebouwd in 1993 en staat op 746 m2 eigen grond. Kom snel kijken bij deze ruime en fraai gelegen woning!

Emmeloord, Muidenstraat 21

✪ NIEUW

Vraagprijs € 164.500,- k.k. Hoekwoning in woonwijk ‘De Zuidert’ uit 1980 staande op 208 m2 grond. Met straatgerichte woonkamer, dichte keuken en bijkeuken. Drie slaapkamers en zolderkamer met dakraam. Ideaal om een eigen droomhuis te realiseren! Een snelle aanvaarding is mogelijk.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER VERZEKERINGEN OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Emmeloord •

5

Ens, Petrus Aemiliusstraat 55

Luttelgeest, Oosterringweg 23 / 1

✪ NIEUW

✪ NIEUW

Vraagprijs € 159.500,- k.k. Hoekwoning aan een rustige straat met royale achtertuin en garage. Het huis is op de eerste verdieping v.v. dakkapellen, drie slaapkamers en ruime badkamer.

Vraagprijs € 369.000,- k.k. Net buiten Luttelgeest staat deze goed onderhouden tuinderswoning op 5265 m2 eigen grond. In de royale tuin staat een diversiteit aan fruitbomen en een eigen wijngaard.

De woning is gebouwd in 1955 en staat op 316 m2 eigen grond. Plan snel een bezichtiging in bij dit uitdagende huis!

De vrijstaande schuur van ca. 113 x 58 meter is voorzien van een betonnen vloer. Laat jezelf verrassen in dit stukje Frankrijk midden in de polder!

Vollenhove, Achter de Hare 18

Ens, Kamperzandweg 20

Tollebeek, Smelleken 1

Vraagprijs € 349.500,- k.k. Fantastisch vrijstaand wonen met royale zonnige tuin met zwembad! Op een hoekperceel (546 m2) uit 1998 met ruime oprit, sfeervolle woonkamer en woonkeuken, bijkeuken/ berging en vijf slaapkamers. In 2013 is de woonkeuken gemoderniseerd, daarbij is een prachtige ruime keuken gerealiseerd en is er een gashaard geïnstalleerd tussen de keuken en de woonkamer. Dit geeft een bijzonder sfeervol effect passend bij het huis.

Deelnemers open huis Sinke Emmeloord Andijkstraat 9, Emmeloord Andijkstraat 37, Emmeloord Buitenveld 3, Ens Kadoelerweg 15b, Kraggenburg Kooiker 2, Tollebeek Kuinderweg 9, Emmeloord Muidenstraat 21, Emmeloord Oosterringweg 23 1, Luttelgeest Punterstraat 9, Emmeloord

Vraagprijs € 229.000,- k.k. Keurig afgewerkte 2/1-kapwoning in Vollenhove met vier slaapkamers en een ruime badkamer. Het huis is gebouwd in 1987 en staande op 227 m2 eigen grond. De diepe achtertuin ligt op het westen en is voorzien van een tuinhuis. Plan snel een bezichtiging in bij deze sfeervolle instapklare woning!

Verkoop bij inschrijving Deze voormalige Rijksmonumentale boerderij staat op 7.328 m2 eigen grond en is herbestemd als bedrijfsgebouw zonder woonfunctie. Het object is van cultuurhistorisch belang als één van de oudste nog bestaande en in gebruik zijnde bouwwerken en is gesitueerd aan de N50 (Emmeloord - Zwolle). Kijkdagen op 22 september en 6 oktober van 16.00 tot 17.30 uur, en op 30 september van 11.00 uur tot 13.00 uur. Kijk snel op onze website voor meer informatie!

Smelleken 1, Tollebeek Stellingwerf 5, Emmeloord Volendamstraat 38, Emmeloord Wespendief 9, Tollebeek Wilhelminastraat 3d, Blokzijl Winstonstraat 14, Kraggenburg

Zie ons volledige aanbod op

sinkebv.nl

WANEBLOEM

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

MARKNESSE TWEE-ONDER-EEN KAPWONINGEN VANAF € 228.500,- V.O.N. INCLUSIEF GARAGE, BIJKEUKEN EN OVERDEKTE ENTREE

RIJWONINGEN VANAF €162.500,- V.O.N. ZEER COMPLEET AFGEWERKT. HOEKWONINGEN MET STANDAARD GARAGE VERKOOP EN INLICHTINGEN Sinke Emmeloord B.V. T 0527 616551 info@sinkebv.nl www.sinkebv.nl

BOUW

BOUWCOÖRDINATIE

www.bouwvanpijkeren.nl

www.nieuwbouwadviesflevoland.nl


Sinke Urk

6

Altijd vertrouwd dichtbij!

URK

Wijk 1-31, 8321 EL Urk Tel. 0527 690056 infourk@sinkebv.nl facebook.com/SinkeUrk

www.sinkebv.nl Een greep uit het aanbod van Sinke Urk URK Beug 15 Het Spijk 18 Marsdiep 16d Noorderpalen 79 f&g Wijk 3-1a Urk Wijk 7-41a+b Zuiderhoofd 3

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Huurprijs € 95,- per m² / jr. (excl. BTW) Vraagprijs € 160.000,- k.k. Vraagprijs € 30.000,- k.k. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Prijs op aanvraag ONDER BOD

De Brakken 9 St. Hubertusplaats 25a Visarend 27

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Vraagprijs € 121.000,- k.k. Vraagprijs € 179.900,- k.k.

Wegens succesvolle verkopen zijn wij op zoek naar nieuwe woningen!

TOLLEBEEK

URK BOUWBEDRIJF B.J. VAN DER STEEG B.V.: Toekomstige nieuwbouw Inschrijving via Sinke Urk! (rijwoningen, levensloop, twee-onder-een kapwoningen)

MEER INFO: SINKEBV.NL

Recent ht verkoc

door Sinke Urk

Rotholm 11

Middelbuurt 13

Gammels

27

Wijk 4 -75e

Kubbe 4

Nink 26 Holk

enka

mp 11

Schelpenhoek 25 Nink 29

KIJK VOOR MEER FOTO'S EN INFORMATIE OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Kampen

7

Altijd vertrouwd dichtbij!

KAMPEN

Meeuwenweg 2

ZATERDAG ER 14 OKTOB UR 00 U 09.00-17.

8261 AH Kampen Tel. 038 3322055 infokampen@sinkebv.nl facebook.com/SinkeKampen

KAMPEN S R U E B N WOO NKERK

Kampen Team Sinke

L O C A T IE :

BOVE

Tot dan!

www.sinkebv.nl NIEUWBOUW IN KAMPEN! SCHRIJF JE NU VRIJBLIJVEND IN VOOR DE NIEUWBOUWPROJECTEN OP HET ONDERDIJKS EN HET STATIONSKWARTIER Kampen, Marimba 13

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

IJsselmuiden, Magnoliastraat 31

IJsselmuiden, Hogehuisstraat 34

Vraagprijs € 179.500,- k.k.

Vraagprijs € 139.500,- k.k.

Wonen op de Maten? Een erg complete woning op een goede locatie in Kampen.

Aan een fraaie groenstrook staat deze leuke tussenwoning aan de Magnoliastraat in IJsselmuiden.

• • • • •

Met alle voorzieningen als het centrum en het Zoddepark op loopafstand te bereiken. Alle kozijnen op de begane grond en de eerste verdieping zijn vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas.

Ruime voor en achtertuin Drie slaapkamers Goed onderhouden Locatie Vierde slaapkamer mogelijk

Op een mooie hoeklocatie in het centrum van IJsselmuiden en daarmee op korte afstand van veel voorzieningen bieden we deze drie kamer bovenwoning met groot terras en garage te koop aan.

Deelnemers Open Huis - Sinke Kampen

NIEUWE VERKOOPTOOL

SINKE KAMPEN ONLINE BIEDEN SINKEBV.NL

Aida 13, Kampen Apeldoornsestraat 6, Kampen Beatrixstraat 4, Kampen Boven Nieuwstraat 80, Kampen Burgemeester van Engelenweg 25, IJsselmuiden De Knoop 4, Kampen Dorpsweg 86, IJsselmuiden Hanzelaan 48, Kampen Jan van Arkelstraat 94, Kampen Kwint 48, Kampen

L. Huismanstraat 36, Kampen Lamoraal van Egmondstraat 45, Kampen Louise de Colignysingel 57, Kampen Kom Noorderbocht 131, Ens 30 september Oostermaat 58, Genemuiden Prinsenstraat 2, Kampen langs tussen Sterrekroos 37, Kampen 11.00 en 15.00 Uitloop 17, Ens uur! Van Reestraat 2, Wilsum Vingboonsstraat 9, Kampen


Sinke Lelystad

8

Lelystad, Kogge 12 11 Altijd vertrouwd dichtbij!

LELYSTAD

Meenthoek 5 8224 BS Lelystad Tel. 0320 265040 info@sinkebv.nl

Bieden vanaf € 155.000,- k.k.

facebook.com/SinkeLelystad

www.sinkebv.nl Lelystad, Vliehors 31

ystad Team Sinke Lel

Lelystad, Oostermoer 43

Zeer goed onderhouden 4-kamerwoning met voor- en achtertuin staat in een rustige en ruimere straat. De kleurstelling van de keuken, sanitair, wanden en vloeren zijn licht en daardoor zeer toegankelijk voor uw eigen woonsfeer. • Ruime tuingerichte woonkamer en half openkeuken v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. • 3 ruime slaapkamers v.v. een mooie drempelloze laminaatvloer en luxe badkamer. • Zeer ruime en beloopbare zolder met veel daglicht.

Lelystad, Fogelsanghstate 55

Bieden vanaf € 169.500,- k.k.

Bieden vanaf € 265.000,- k.k.

Vraagprijs € 292.500,- k.k.

Deze drie-laagswoning met balkon en tuin op het zuiden, 4 slaapkamers en een werk- of praktijkruimte staat op loopafstand van twee grote centra, scholen, zwembad en sportaccommodaties. • Op de begane grond zijn een slaap- en badkamer aanwezig. • De gecentreerd woonkamer en luxe inbouwkeuken bevinden zich op de eerste verdieping. • Op de tweede verdieping bevinden zich 3 riante slaapkamer en tevens badkamer.

Een ruime geschakelde 5-kamerwoning uit 2000 met riante achtertuin, oprit, garage, berging, ruime living, woon- / eetkeuken, dakterras, leuke hoogtewerkingen en veel speelse glaspartijen. De ligging is aan een rustige straat met vrij uitzicht in het groen. • Tuin op het westen met meerdere zitmogelijkheden en 15m diep. • De speelse living heeft een zitmogelijkheid aan de voorzijde en/of aan de achterzijde van de woning. De woon- / eetkeuken is gecentreerd in de woning net als de speel- of kantoorruimte.

Een verzorgde en ruime vrijstaande woning op een perceel van ca. 444m² met garage en gelijkvloers wonen nabij het natuurpark en de aansluiting met de A6. De woning heeft een vrij uitzicht aan de voor en achterzijde. • Tuin met op meerdere locaties terrassen, veel blijvend groen en veel privacy. • Ruime woon-/eetkeuken met luxe inbouwapparatuur. • Tuingerichte living voorzien van speelse glaspartijen met toegang tot een ruime slaapkamer en badkamer.

Lelystad, Jol 11 36

Lelystad, Kennemerland 70

Lelystad, Jol 32 27

OP AFSPRAAK

Vraagprijs € 312.500,- k.k. Unieke kubistische en vrijstaande woning aan een rustige straat, met rondom groen en maar liefst 6 kamers op een vrije kavel van 639 m². De woning heeft een zeer goede staat van onderhoud en is voorzien van kunststof kozijnen. • Riante tuin met volledige privacy, twee zeer luxe chalets in de parktuin en zelfs opstelplaats voor een caravan. • Speelse woonkamer met meerdere raampartijen en v.v. schuifpuien, die toegang bieden tot en uitkijken de tuin. • Cv-ketel en radiatoren 2013. Daken 2011.

Vraagprijs € 314.000,- k.k. Op een unieke locatie in “De Landstreken”, staat deze riante 6-kamer geschakelde hoekwoning. Met dakopbouw, woonkamer met uitbouw en tuin met 180 graden vrij uitzicht over groen en water. Veel ruimte en privacy. • Riante living met vele glaspartijen waardoor veel licht inval. Deze biedt veel ruimte waarbij aan verschillende indelingen kan worden gedacht. De woon/eetkeuken aan de voorzijde van de woning is v.v. alle benodigde luxe inbouwapparatuur. • Schilderwerk 2017, dakopbouw 2009, keuken 2016.

Vraagprijs € 354.000,- k.k. Deze traditioneel gebouwde villa met een woonoppervlak 200m², een garage van ca. 33m², 6 slaapkamers en 2 badkamers staat op een kavel van 559m². • Tuin rondom, 9m. x 20m. op het zuiden gelegen met achterom. • Een oprit geschikt voor drie auto’s. • De begane grond heeft 2 slaapkamers en een badkamer met lig bad, douche, wastafel en bidet; vaste trap en een separaat toilet. • Verdieping met 4 slaapkamers en een gastenbadkamer met douche, wastafel en toilet.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING!


Sinke Lelystad Lelystad, Westhoven 110

Lelystad, Marquette 22

9

Spelregels De woningen met dit logo kun je tussen 11.00 en 15.00 uur op eigen gelegenheid bezichtigen. Het voeren van onderhandelingen met de verkopers is niet de bedoeling.

Vraagprijs € 419.000,- k.k.

Vraagprijs € 524.000,- k.k.

Deze in 2003 gebouwde, keurige vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 549m², beschikt ondermeer over drie ruime slaapkamers (met mog. tot 5), een luxe badkamer en een pracht van een tuin op het zuiden! • Ruime woonkamer (ca. 46m²) met erker en heeft openslaande deuren naar de tuin, een hoekkeuken v.v. alle benodigde inbouwapparatuur en eetgedeelte (25m²). • De tuin is keurig aangelegd met zonwering, mooie beplanting, waterpartij en ruim terras. Om door een ringetje te halen!

Ruime villa met een vloeroppervlak van 175 m² en een inhoud van 690 m³. Het afwerkingsniveau is hoog en de gebruikte materialen zijn neutraal en luxe. Ruime slaapkamer en bijbehorende badkamer op de begane grond. • De living is speels met meerdere erkers, voorzien van strak afgewerkte lichte wanden en een lichte vloer v.v. vloerverwarming. • Op de eerste verdieping 3 zeer ruime slaapkamers en riante badkamer. Op de zolderverdieping is tevens een ruime slaapkamer.

Ben jij al schade bestendig?

Wens je meer informatie of wil je een bod op de woning uitbrengen, kom dan gerust langs bij één van onze kantoren.

MBER E T P E S 0 3 .00 u u r 15 11.00 -

GRATIS

1

De hoofdkraan en watermeter zijn het belangrijkst om te beschermen tegen de vorst. Met name in de kruipruimte is de kans op bevriezing groot. Pak de watermeter en hoofdkraan goed in en isoleer de leidingen.

TIP

Sluit de buitenkraan af

2

Een buitenkraan is zo bevroren. Sluit de buitenkraan dan voor de vrieskou af en tap het overgebleven water af zodat er geen water in de leidingen kan bevriezen. Er bestaan ook vorstvrije buitenkranen.

TIP

Bescherm je cv-installatie

3

Ook je radiatoren kunnen bevriezen. Zet de thermostaat in de winter nooit lager dan 10 graden en laat alle radiatoren de hele winter openstaan. Ook als je op vakantie gaat of voor langere tijd je huis verlaat.

TIP

Veeg je schoorsteen

4 TIP

5

TIP

6 TIP

7

TIP

8 TIP

9

TIP

10

GRATIS

Wat is jouw woning waard?

Schade kan je duur komen te staan. Mede omdat schade die je zelf kon voorkomen meestal niet verzekerd is. Zonde! Er zijn veel dingen die je kunt ondernemen om schade door storm, water, vrieskou en brand te voorkomen of verminderen. Welke dingen dan? Dat lees je in deze tips!

Houd de waterleidingen vorstvrij

GRATIS

GRATIS aanbod voor de eigenaren van een woning

10 tips om schadevrij te blijven

TIP

Wat zou jouw woning kunnen opbrengen wanneer je die vandaag zou verkopen? In de komende weken wil het team van Sinke je hier vrijblijvend over inlichten. Wanneer je deze bon invult en instuurt, maakt een van onze medewerkers een afspraak om bij je langs te komen. Samen wordt dan nagegaan hoe jouw mogelijkheden op de woningmarkt liggen en wat je woning mogelijk zou kunnen opbrengen. Dat kost je niets. Wanneer je wilt weten wat jouw woning waard is, maak je dus gebruik van dit aanbod.

Ja, ik wil weten wat mijn woning kan opbrengen. Bel, of stuur mij een e-mail voor een afspraak.

Een gezellige open haard in je huis? Laat je schoorsteen voor je de open haard aansteekt nog schoonvegen. Dat kan een woningbrand voorkomen.

Verschoon het filter van je afzuigkap In je afzuigkap zit een filter. Zorg dat je deze regelmatig verschoont. Er blijft namelijk veel vet in deze filters hangen die hierdoor makkelijk vlam vatten.

Check je dak en dakgoot regelmatig Met vallende bladeren ligt je dakgoot snel vol en dat vergroot de kans op verstoppingen en overstromingen. Check regelmatig je dakgoot en houd deze schoon. Als je dan toch op je dak let, kijk dan ook of er geen dakpannen los liggen.

Ruim je tuin en/of balkon op Berg je tuinmeubels op, verwijder losse onderdelen en kijk grote bomen na. Haal alles weg wat los is of makkelijk los kan raken en daardoor schade zou kunnen veroorzaken.

Naam

: .........................................................................................................................

Adres

: .........................................................................................................................

Postcode

: .........................................................................................................................

Plaats

: .........................................................................................................................

Telefoon

: .........................................................................................................................

E-mail

: ......................................................................................................................

Parkeer je auto veilig Is er harde wind of een stevige bui voorspeld? Parkeer je auto op een veilige plek. Dus niet naast een boom of op een dijk.

Houd je huis tochtvrij Ramen open tijdens een regenbui? Dat kan veel waterschade veroorzaken. Net als de harde wind die dan binnen kan komen en deuren te hard dicht slaat. Houd je huis tocht- en regenvrij.

Laat je auto niet onbemand ontdooien Vlak voordat je echt moet vertrekken alvast de motor van de auto laten draaien om de ramen te ontdooien. Kan, maar laat je auto daarbij niet onbemand achter. Je bent niet verzekerd als iemand er mee vandoor gaat.

Antwoordnummer 826 8200 AD Lelystad Tel. 0320-265040 infolelystad@sinkebv.nl www.sinkebv.nl

Emmeloord Dronten Kampen Lelystad Urk Vollenhove

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER VERZEKERINGEN OP WWW.SINKEBV.NL


Sinke Dronten

10

Swifterbant, Zwanebloem 16 Altijd vertrouwd dichtbij!

DRONTEN

De Rede 12 8251 EV Dronten Tel. 0321 313774 infodronten@sinkebv.nl facebook.com/SinkeDronten

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Sinke Dronten

www.sinkebv.nl Dronten, Plutoweg 4

Dronten, Eikenlaan 40

Sfeervolle riet gedekte gezinswoning met aangebouwde garage op prachtige vrije locatie. • Straatger. woonkamer; keuken v.v. inbouwapp. • 3 slaapkamers; licht betegelde badkamer. • Kavelgr 248m²; bouwjr. 1998; zonnige tuin.

Swifterbant, De Standaard 9

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Royale semi bungalow gelegen te midden van een prachtige tuin. Zeer goed onderhouden; tuin op het zuidwesten.

Goed onderhouden semi bungalow gelegen op zonnige kavel en omgeven door een prachtige tuin. Perceelgrootte 628m².

Ruim, rustig en beschut gelegen vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Kavelgrootte 478m².

• Slaap- en badkamer op de begane grond; ruime woonkamer. • Verdieping met 2 slaapkamers en toilet met wastafel. • Kavelgr. 885m²; ruime garage met bergzolder en carport.

• Tuingerichte woonkamer; complete keuken en berging/bijkeuken. • Slaap- en badkamer op de begane grond. • Verdieping met 2 leuke slaapkamers; overloop met inloopkast.

• Ruime woonkamer met openhaard partij; keuken v.v. app. • Woning v.v. 2 badkamers en 4 slaapkamers. • Vrijstaande relaxruimte met douche en sauna.

Swifterbant, De Drainhaak 21

Swifterbant, Zonnebloempad 34

Dronten, Smederij 87

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Vraagprijs € 197.500,- k.k.

Vraagprijs € 197.500,- k.k.

Deze gemoderniseerde vrijstaand geschakelde woning heeft een zonnige tuin en een ruime garage.

Op een prachtige groene locatie aan de rand van de Bloemenwijk complete 2/1 kapwoning met aangebouwde garage.

In de gewilde wijk De Gilden ruime gezinswoning met vrijstaande berging en carport. Plaats voor 2 auto’s op eigen terrein.

• Lichte L-vormige woonkamer; eethoek; doordacht ingedeelde keuken. • Overloop; 4 slaapkamers; badkamer met ligbad/douche comb., wastafel en 2e toilet. • Bergzolder te bereiken via vlizotrap; tuin op het westen.

• Tuinger. woonkamer; wit essen hoekkeuken; bijkeuken. • 3 slaapkamers; complete badkamer v.v. ligbad, douchehoek en 2e toilet. • Vaste trap naar zolder met 2 extra kamers v.v. tuimelramen.

• Ruime tuinger. woonkamer; hoekkeuken v.v. apparatuur. • 3 slaapkamers; complete badkamer. • Ruime zolder met dakkapel; woning v.v. zonnepanelen.

EEN WONING BEZICHTIGEN? BEL VOOR EEN AFSPRAAK 0321 313774


Sinke Dronten Swifterbant, Rozentuin 4

Dronten, Het Toplicht 10

11 Dronten, Het Dagwerk 6

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Vraagprijs € 137.500,- k.k.

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Op een zonnige en rustige locatie ligt deze royaal ingedeelde verrassend ruime vrijstaande woning. Kavelgrootte 587m².

Heerlijk lichte en recent opgeknapte gezinswoning; de woning is verrassend ruim en rustig gelegen.

Fraai en doordacht uitgebouwde woning op een vrije locatie gelegen met extra lange garage. Kavelgrootte 219m².

• Ruime oprit: riante woonkamer; stijlvolle hoekkeuken. • 3 slaapkamer; bergzolder; complete badkamer. • Praktische zolderverdieping met 4e slaapkamer.

• Lichte en ruime woonkamer; half open keuken v.v. app. • 3 slaapkamers; badkamer met 2e toilet en douche/ligbad comb. • Beschutte en zonnige tuin; ideale starterswoning.

• L-vorm. woonkamer; prachtige lichte woonkeuken v.v. app. • 3 slaapkamers; badkamer v.v. ligbad/douche combinatie. • Vaste trap naar zolder met 2 extra kamers.

Dronten, Grevelingen 8

Dronten, Escudo 96

Biddinghuizen, Dreef 65

VERKOCHT

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Vraagprijs € 192.500,- k.k.

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Op een mooie vrije locatie goed onderhouden woning. Recent v.v. onderhoudsvriendelijke, geïsoleerde kunststof gevels en kozijnen. • Lichte woonkamer; nieuwe keuken v.v. apparatuur. • 3 ruime slaapkamers; praktische badkamer met inloopdouche. • Ruime bergzolder; lage energie- en onderhoudslasten.

Dronten, De Komeet 3B

Smaakvolle ruime 2/1-kapwoning met bijkeuken, berging en achterom. Kavelgr. 289m²; energiezuinige woning; bouwjaar 2000. • Begane grond v.v. vloerverwarming; tuinger. woonkamer. • 3 ruime slaapkamers; badkamer v.v. douche, toilet. • Vaste trap naar zolder met dakkapel; 4e kamer mogelijk.

Dronten, Beiersgulden 29

Royale dakterraswoning met aangebouwde geïsoleerde ruimte/ praktijkruimte perc.gr. 261m²; dakterras op het zuidwesten. • L-vorm woonkamer; open ruime keuken v.v. app. • 3 slaapkamers; badkamer met 2-pers. Ligbad en inloopdouche. • Bouwjr. 1996; screens aan voorzijde; 4e slaapkamer mogelijk.

Dronten, Kombuisstraat 18

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Vraagprijs € 189.500,- k.k.

Op een absolute toplocatie traditioneel gebouwde en goed onderhouden semi bungalow. De beschutte ligging tegen het Mr. E. Van Veldhuizenbos,garandeert rust en privacy.

Sfeervolle gezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein. Woonkamer met massief houten vloer v.v. vloerverwarming

Gezellige gezinswoning in rustige straat met zonnig gelegen tuin v.v. grote werkplaats en sfeervolle overkapping.

• Open keuken v.v. apparatuur; zonnige tuin met houten buitenberging. • 2 slaapkamers; sfeervolle badkamer. • Vaste trap naar zolder extra kamer mogelijk.

• Doorzon woonkamer; gezellig keuken; bijkeuken. • 3 slaapkamers; ruime badkamer met douche en 2e toilet. • Steektrap naar bergzolder; kavelgr. 201m².

• Beg.gr. v.v. fraai gelegen studeer/werkkamer, bad- en slaapkamer. • Gezellige woonkamer; open keuken v.v. app; bijkeuken. • 2 ruime slaapkamers op verd. 2de vernieuwde badkamer.

Vraagprijs € 141.000,- k.k.

Sla je slag tijdens de NVM Open Huizen Dag!


Sinke Emmeloord

12

Op zoek naar een woning

met uitstraling & wooncomfort? Emmeloord Emmelhage, Beringhage (KAVEL 373 & 374)

Prachtige

nieuw te bouwen

woning met garage

Chique uitstraling door de mooie materialen KOOPSOM

€ 365.750,-

Hoog comfort & energiezuinig

KOOPSOM

€ 439.000 V.O.N.

V.O.N.

,Emmeloord Emmelhage, Bonhoefferhage (KAVEL 25)

 Prachtige solide woning  Mooie ligging  Perceel van 570 m2

 Prachtige solide woning

 Perceel van 416 m2

 Met garage en bijkeuken

 Mooie ligging

 Aparte woonkeuken

 Chique uitstraling door de mooie materialen

 Hoog comfort en energiezuinig

 Grote zolder met mogelijkheid voor extra kamer

Een ontwikkeling van:

Een ontwikkeling van:

Sinke Emmeloord De Deel 22

Sinke Emmeloord De Deel 22

8302 EK Emmeloord Tel 0527 616551 www.sinkebv.nl

8302 EK Emmeloord Tel 0527 616551 www.sinkebv.nl

SINKEBV.NL

Altijd vertrouwd dichtbij!

j i b g n i n o w e j Zet n e p o o k e t e k * Sin ! g n i t r o k , 0 0 3 € g n ontva jg je

*De korting kri

l

. € 495,- betaa

kosten. I.p.v over de opstart

nuari 2018.

e loopt tot 1 ja je € 195,-. Acti

Emmeloord  Dronten  Kampen  Lelystad  Urk  Vollenhove

HYPOTHEKEN • VERZEKERINGEN • MAKELAARDIJ

Sinke krant 02-2017  

Sinke krant nr. 2 van 2017

Sinke krant 02-2017  

Sinke krant nr. 2 van 2017