__MAIN_TEXT__

Page 1

in nieuwbouw Thuis verbouw & renovatie


Persoonlijk & betrokken Wanneer u aan het oriënteren bent voor een nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of een verbouwing kunt u wel wat expertise gebruiken. Onze werkzaamheden zijn zeer breed en strekken zich uit van het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van complete woningen en bedrijfspanden.

Op ons kunt u bouwen U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte of gesprek aanvragen. Wij denken graag met u mee over uw wensen. Vanaf de start tot en met de oplevering staan uw wensen en optimale kwaliteit centraal. Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Zij hechten veel waarde aan een goede

Albert Post - directie

en plezierige relatie met de klant en zullen proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Wij coördineren alle werkzaamheden, dus u heeft één aanspreekpunt. Van het aanvragen van de omgevingsvergunning, het verrichten van tekenwerk tot en met de afwerking.

2

Adriëtte Post-Simonse - management


Gecertificeerd Wij zijn gecertificeerd door Woningborg en lid van Bouwend Nederland, dĂŠ organisatie voor de bouw en infra. Daarnaast zijn wij erkend leerbedrijf van SBB en mogen wij studenten opleiden tot vakbekwame arbeidskrachten.

Arjan Simonse - directie

Aart Last - boekhouding

3


Roerdomp Comfortabele levensloopwoning De Roerdomp is het voorbeeld van een luxe en comfortabele nieuwbouwwoning. Dit gecombineerd met het gemak van gelijkvloers wonen ĂŠn extra ruimte op de verdieping, welke vrij in te delen is. De ideale woning voor senioren maar ook voor starters. Door de woning zelf in te delen kunt u mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst creĂŤren. De standaard woning heeft de slaapkamer beneden en wordt gerealiseerd met een ruime dakkapel op de eerste verdieping een aangebouwde garage. De badkamer is voorzien van luxe sanitair met tegels van Villeroy & Boch.

4


 Woonoppervlakte 139 m2

 Inhoud 520 m3  Starters / senioren  Uitgebreid programma  Levensloopbestendig

BEGANE GROND

VERDIEPING

ZOLDER

'De ideale woning voor senioren en starters!' 5


Reiger Surplus onder dak De Reiger is de meest verkochte twee-onder-één kapper in ons assortiment. Deze woning biedt u een enorm veel woonruimte en vele variatiemogelijkheden. Op de begane grond heeft deze zeer royale twee-onder-één-kap  woning een ruime hal met trappenhuis, toilet en  meterkast. De open keuken met eethoek ligt aan de tuinzijde  en

'Een heerlijk lichte keuken door een grote raampartij'

heeft veel licht dankzij een grote raampartij.

 Woonoppervlakte 222 m2  Inhoud 827 m3

BEGANE GROND

VERDIEPING 6


ZOLDER

VLIERING

De overloop op de eerste verdieping leidt u naar drie grote slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair. De zolder met fraaie kap biedt ook volop mogelijkheden. Via de zolder komt u op de vliering die u extra opbergmogelijkheden biedt. Een dakkapel en garage aan de woning maakt deze twee-onder-één-kapper compleet.

7


'Met mogelijkheid voor een erker aan de voorzijde van de woning'

BEGANE GROND

8


Buizerd Maatwerk naar eigen idee De Buizerd is een statige woning, met een moderne indeling. De ruime dakkapel en garage doet riant aan. Op de begane grond vindt u de ruime hal met trapopgang, toilet en meterkast. De grote raampartijen aan  de achterzijde geven veel lichtinval. De mogelijkheid voor een erker aan de voorzijde creëert extra diepte in de woonkamer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, met een genoeg ruimte voor de eethoek.

 Woonoppervlakte 180 m2

 Inhoud 673 m3

Via de trapopgang bereikt u de eerste etage. Naast drie slaapkamers beschikt u over een VERDIEPING

luxe badkamer, voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Extra comfort geeft de vloerverwarming op de begane grond.

De van een dakkapel voorziene zolder biedt bergruimte en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

ZOLDER 9


Een heerlijk huis

voor een leven lang Een levensloopbestendige woning waar ze de rest van hun leven kunnen doorbrengen. Een plek waar ook hun uitwonende kinderen zich thuisvoelen. Dat was de grote wens van Aad en Corrie van Maldegem uit Emmeloord. BouwTotaal realiseerde die droom in Emmelhage.

De familie Van Maldegem wist precies wat ze wilde: een huis waar ze samen nog lang en gelukkig kunnen leven. Vanwege de enorme hoeveelheid mogelijkheden, koos het stel voor BouwTotaal. 'Een van onze eisen was een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dat kon volgens BouwTotaal geregeld worden, dus besloten we met hen in zee te gaan.’

'Het huis is echt helemaal naar onze zin gebouwd' Aan al hun wensen werd voldaan, klinkt het stel tevreden. 'In de tekeningen zijn continu aanpassingen gemaakt zodat ons huis echt helemaal naar onze zin is gebouwd.'

10


‘Heel flexibel’ Volgens Aad en Corrie is de flexibiliteit van BouwTotaal een groot pluspunt. 'Zelfs tijdens de bouw konden we ons huis nog aanpassen.' Zo zijn er muren verzet en deuren schuin geplaatst. Het stel was actief betrokken bij de bouw van hun droomhuis. 'We konden elke dag op de bouw kijken en wensen direct doorgeven. Dat hebben wij als enorm prettig ervaren.' Ook op persoonlijk vlak was er een klik met BouwTotaal. 'Wij kunnen nogal wispelturig zijn en omdat het contact zo goed was kon Albert Post ook gewoon zeggen dat we nu toch echt een keuze moesten maken.' De directeur nam het stel zelfs mee naar bestaande woningen om ideeën

'Zelfs tijdens de bouw konden we nog aanpassingen doorgeven'

op te doen. Nu ze er wonen is de tijd gekomen van bijkomen en genieten.

11


Arend Meer diepte, meer huis De Arend is een twee-onder-één kapwoning met veel diepte. Door de gedraaide kap kunt u kiezen uit één van beide varianten. Deze woning met een klassieke uitstraling beschikt over een overdaad aan ruimte. De aangebouwde garage vormt de uitnodigende entree naar de woning. De hal is voorzien van toilet en meterkast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken en eethoek. De openslaande tuindeuren geven u toegang tot de achtertuin.

BEGANE GROND

 Woonoppervlakte 193 m2

 Inhoud 801 of 870 m3

 Met ruime zolder

VERDIEPING 12


Op de eerste verdieping treft u een overloop en ruime badkamer, voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Tevens heeft deze etage drie of vier ruime slaapkamers. Een vaste trap leidt naar de grote zolder die zich goed leent voor een hobbyruimte of één of twee extra slaapkamers.

ZOLDER 13


 Woonoppervlakte 293 m2

 Inhoud 700 m3

BEGANE GROND

14


Fuut Vrijheid van indeling Een ruime tuingerichte eetkeuken aan de achterkant van de woning en een ruime woonkamer aan de voorkant. Door de vrije indeling is dit een twee-onder-één-kapper die uw woonplezier een extra dimensie geeft. De hal bevindt zich aan de voorzijde van de woning, naast de woonkamer. Zowel toilet als meterkast zijn hierin gesitueerd. De eetkeuken betreed u via de bijkeuken. De brede zitkamer geeft u mogelijkheden om de variëren met de indeling.

De overloop op de eerste verdieping is compact, maar geeft de drie slaapkamers en badkamer meer ruimte. Een extra slaapkamer is te realiseren op de zolderverdieping, waar een royale dakkapel veel mogelijkheden biedt. Meer ruimte voor bijvoorbeeld stalling of berging heeft u ook met de garage die zich naast de woning bevindt.

'Een woning met mogelijkheden!'

VERDIEPING

ZOLDER

15


Zwaan Elegantie & keuzevrijheid De Zwaan is een elegante twee-onder-één-kapper. Een moderne woning met veel mogelijkheden. U betreedt deze woning via de voorkant van de woning of via de garage. De hal bestaat uit een toilet en meterkast. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer.

De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd. De brede raampartij geeft de woning een karakteristiek front en binnen meer intimiteit en variatiemogelijkheden. Achterin de woning bevindt zich de keuken. Deze ruimte leent zich ook prima voor de eetkamer, met de openslaande deuren en uitzicht op de tuin.

 Woonoppervlakte 165 m2 BEGANE GROND

 Inhoud 650 m3

De trap naar de eerste verdieping leidt u via een ruime overloop naar drie slaapkamers en een badkamer. Ook bereikt u via een vaste trap de zolderverdieping. Deze is goed geschikt te maken als extra slaapkamer.

B E G A N E G RO N D VA R I A N T 16


VERDIEPING

ZOLDER

V E R D I E P I N G VA R I A N T

ZO L D E R VA R I A N T 17


Meerkoet Compleet & verrassend Type Meerkoet is een verassende ruime 3-onder-1 kap woning. Betaalbaar, maar toch voorzien van alle luxe. Aan de voorzijde van de woning betreed u de woning en komt u binnen in een ruime hal met meterkast en toilet. De open keuken met eethoek ligt aan de voorkant en biedt veel mogelijkheden. De woonkamer aan de tuinzijde heeft veel licht dankzij een grote raampartij en openslaande tuindeuren.

18


 Woonoppervlakte 128 tot 138 m2

 Inhoud 520 tot 560 m3

BEGANE GROND

De overloop op de eerste verdieping leidt u naar drie slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair. De zolder met biedt ook volop mogelijkheden. Een bijkeuken en berging maakt deze drie-onder-één-kapper tot een VERDIEPING

unieke woning.

ZOLDER

'Betaalbaar, maar toch voorzien van alle luxe' 19


Onderaannemers aan het woord ‘We bieden maatwerk en denken met onze klanten mee’, zegt Klaas Post van Elektrotechniek Emmeloord. De medewerkers van het jonge bedrijf huren hun kantoor bij BouwTotaal in Emmeloord. ‘De lijntjes zijn daardoor kort en dit komt de kwaliteit en service van ons werk ten goede.’

'We bieden samen maatwerk en denken mee’ Post is het gezicht en aanspreekpunt van Elektrotechniek Emmeloord

Ons gezamenlijke doel? Dat de klant

met dertig jaar ervaring in deze sector. Klanten van BouwTotaal die een

tevreden is. Kwaliteit en service

nieuwbouwwoning hebben gekocht komen bij hem aan tafel bij het bepalen van

staan hoog in het vaandel bij hen en

bijvoorbeeld de lichtpunten en stopcontacten. ‘Ik vind het leuk om met mensen

bij ons.’

mee te denken en hen zo goed mogelijk te adviseren. Iedere klant is anders en heeft andere ideeën. Dat maakt ons werk zo ontzettend gevarieerd.’

Ondertussen is de markt in beweging, merkt de ondernemer.

Werken naar wensen

‘Steeds meer mensen kiezen voor het plaatsen van duurzame

‘Na het in kaart brengen van de wensen, passen we de tekening aan. Tijdens de

zonnepanelen en domotica.

bouw tekenen we de elektriciteitspunten af, zodat klanten een laatste controle

Daarnaast worden steeds meer

kunnen doen. Daarna gaan we aan de slag met de installatie en af montage.’

woningen zonder gasaansluiting

Hoewel het bedrijf zich veel bezighoudt met nieuwbouw, richt Elektrotechniek

gebouwd. Wij adviseren onze

Emmeloord zich ook op verbouw en renovatie of vernieuwing van installaties.

klanten hier uiteraard graag over

‘We streven naar nul procent uitvalspercentage, komen afspraken na en

samen met BouwTotaal.’

willen dat onze klanten tevreden zijn.’ Vandaar dat de samenwerking met BouwTotaal zo goed verloopt, denkt Post. ‘We hebben regelmatig overleg en kunnen, doordat we zo dicht bij elkaar zijn gehuisvest, met elkaar meekijken en meedenken. 20


‘Bij elke woning nemen we de mens als vertrekpunt’

Twee-onder-een-kappers De Buizerd, De Arend, De Fuut, De Roerdomp,

Ruimtes kunnen worden aangepast en een volledig andere indeling is

De Meerkoet, De Zwaan en De Reiger

mogelijk. Toekomstige bewoners kunnen -samen met de architect- hun eigen

verschillen stuk voor stuk, maar

droomhuis tekenen. Ondanks dat mensen kiezen voor projectbouw, kopen

hebben één belangrijke overeenkomst. De toekomstige bewoners kunnen het huis precies zo indelen als zij willen. Dit kan dankzij de flexibiliteit van zowel de architect (K4 Architecten) als de

ze toch een unieke woning. ‘BouwTotaal Emmeloord heeft de afgelopen jaren meer dan vijftig van de door ons getekende twee-onder-een-kappers gebouwd en ze zijn allemaal uniek’, aldus bedrijfsleider en bouwkundig tekenaar Bertrand van Keulen van K4 Architecten.

Unieke woningen

aannemer (BouwTotaal Emmeloord). K4 Architecten in Emmeloord is een full service architectenbureau. Bertrand van Keulen en architect Dirk Klaver nemen de mens altijd als vertrekpunt. ‘Een goed gebouw is zo uniek als het verhaal van zijn gebruikers. Wie daar oren naar heeft, opent de ogen voor nieuwe perspectieven’, vinden ze. Het architectenbureau in Emmeloord al werkt sinds 2010 nauw samen met BouwTotaal Emmeloord. ‘De toegankelijke manier van communiceren en de flexibiliteit van het aannemersbedrijf spreekt ons erg aan. Als het nodig is kunnen we snel doorpakken en alles draait om kwaliteit. Dit is onder meer te zien aan het hoge afwerkingsniveau van de woningen.’ ‘Ik vind het geweldig en uitdagend om projecten van begin tot eind te begeleiden. Dat klanten van BouwTotaal Emmeloord veel keuzevrijheid hebben en bovendien enthousiast en tevreden zijn, maakt ons werk alleen maar leuker’, besluit hij. 21


Al vanaf het prille begin van BouwTotaal werkt Rienk Wolf van

schildersbedrijf

Schildersbedrijf Hulleman uit Emmeloord met veel plezier samen met het bedrijf. ‘Zij leveren ons veel klanten op. Bij de oplevering van hun woningen, dragen ze ons aan als schilder. Dat is hartstikke fijn, want we zijn als ondernemers echt een beetje uit hetzelfde

06 - 11 04 50 96

hout gesneden.’

Al 40 jaar specialist in schilder- en behangwerk! Persoonlijk contact Wolf zag BouwTotaal in een razend tempo uitgroeien van een kleine bouwonderneming tot het grote bedrijf dat het nu is. ‘We leerden elkaar in de loop der jaren goed kennen. Zo goed, dat ze nu zelfs mijn nieuwe huis bouwen in Emmelhage. Hun manier van werken en hun manier van omgaan met klanten is uniek en

‘We zijn uit hetzelfde hout gesneden’

spreekt mij erg aan. Zo werken wij ook het liefst. Ze houden bovendien het

De woningen die BouwTotaal

contact altijd heel persoonlijk, dat is

oplevert, zijn volgens Wolf altijd

ontzettend fijn als je bijvoorbeeld een

van uitstekende kwaliteit. ‘Twintig

huis bouwt voor de eerste keer.’

De groei van BouwTotaal heeft dus volgens Wolf niets tenietgedaan aan de klantgerichte mentaliteit van het bedrijf. ‘Er is nog altijd maar één aanspreekpunt voor klanten bijvoorbeeld. Die weet dus precies wat de

of dertig opleverpunten zijn in de bouwwereld helemaal niet vreemd, maar bij BouwTotaal zijn het er altijd

wensen zijn en houdt dat in het hele proces ook nauwlettend in de gaten.’

maar twee of drie. Ze zijn zo betrokken

Die korte lijnen maken BouwTotaal volgens hem heel betrouwbaar en

bij het proces, dat ze alles wel vier keer

flexibel. ‘Klanten kunnen eenvoudig nog wijzigingen doorgeven tot laat in het bouwproces. Dat zie je niet zoveel hoor.’

nalopen en ook een vooroplevering doen. Dat geeft je als klant denk ik een heel vertrouwd gevoel.'

22


Nieuwe woningen in de Emmeloordse wijk Emmelhage 2 worden doorlopend opgeleverd. Het loodgieterswerk, de verwarming en ventilatie zijn aangelegd door Vredenburg installatietechniek in Steenwijk. Betrouwbare partner van aannemer BouwTotaal Emmeloord.

Het opleveren van de nieuwbouwwoningen verloopt in fases en dus zijn de monteurs van Vredenburg Installatie met zowel de voor- als afmontage bezig. ‘We maken heldere en duidelijke afspraken met BouwTotaal’, steekt projectleider Jeroen Harsevoort van wal. ‘Vooral de korte lijnen zijn erg prettig.’ Directeur Harm Vredenburg: ‘Slagvaardig, dat is het juiste woord.’

Harm Vredenburg, Ton Alves en Jeroen Harsevoort van Vredenburg installatietechniek

Betrouwbare partij

Duurzame energie

Vredenburg en BouwTotaal werken sinds een jaar of vijf samen en dat

Het bedrijf werd in 1922 opgericht door

bevalt uitstekend. ‘We hebben een vruchtbare samenwerking, dat durf

opa P. Vredenburg en bij de uitgifte van de

'We hebben een vruchtbare samenwerking'

ik wel te stellen’, zegt Harm. Jeroen:

Noordoostpolder installeerde hij vrijwel

‘Zij zochten een betrouwbare partij

alle boerderijen. Zijn zoon en inmiddels

op het gebied van loodgieterswerk.’

zijn kleinzoon zetten het bedrijf voort

Vredenburg vult aan: ‘Die niet wegloopt

en richten de blik op duurzame energie.

op het moment dat er iets aan de hand

Zo mag Vredenburg Installatie zich

is. Daar hadden ze namelijk een minder

gecertificeerd solarspecialist noemen.

goede ervaring mee. Wij werken volgens de wet van Snuf: wat je geeft, krijg je ook terug. Dus als je slecht werk

Gasloze woningen

levert, keert dat zich tegen je’. Het bedrijfsgebouw in Steenwijk was een

Staan voor kwaliteit

van de eerste meest energieneutrale van Nederland. Dankzij bijvoorbeeld de

24

Vredenburg installatietechniek heeft kwaliteit dan ook hoog in het

zonnepanelen, een warmtepomp en een

vaandel staan. ‘Als je op zoek bent naar de laagste prijs, moet je niet bij ons

warmte-terugwinsysteem. Dat er in de

zijn. Ik zeg altijd maar zo: ‘Het genot van de laagste prijs duurt maar even

toekomst steeds meer gasloze woningen

en kwaliteit de rest van je leven’. Om dat te kunnen leveren, investeert

worden gebouwd, juichen ze bij het bedrijf

de directeur veel in scholing van zijn personeel. ‘Onze medewerkers zijn

in Steenwijk dan ook alleen maar van

volwaardige goede monteurs.’

harte toe.


Elektra Domotica Zonnepanelen Beveiliging Onderhoud

ď Havenstraat 26, 8304 AH Emmeloord

ď‚• 0527-748810


Nieuwbouw

een project op zich

Het bouwen van een huis is een project op zich. Wij kunnen u tijdens het gehele proces van dienst zijn. Zo gaan we met u in gesprek wat uw wensen zijn t.b.v. het nieuw te bouwen huis. De architect ontwerpt de tekeningen en er worden berekeningen gemaakt. Bij de gemeente moeten vergunningen aangevraagd worden. Als alles rond is kan het huis gebouwd worden. Het gehele proces is bij ons in goede handen.

26


Nieuwbouw, verbouw of renovatie‌een mooi moment om eens na te denken over structuur en kleur. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan afwerkingen. Van standaard spuitwerk tot sierpleister, van betonlook tot badkamerstucwerk, alles is mogelijk.

27


Kamperen

met goed uitzicht Hun nieuwbouwwoning kunnen ze pas in de loop van het jaar betrekken. Tot die tijd wonen Berry en Femke Westerduin samen met hun kinderen in een woonunit naast de bouw. Gerealiseerd in samenspraak met BouwTotaal.

Een bezienswaardigheid Tijdelijk verhuizen naar een andere wijk was voor Berry en Femke Westerduin geen optie. 'Vriendjes van de kinderen wonen in de buurt en zelf wonen we ook met veel plezier in Emmelhage.' Toen hun oude woning werd verkocht kozen ze voor een woonunit op de nieuwe kavel. In de hoek van de toekomstige tuin ĂŠn met uitzicht op hun droomhuis. Een apart gezicht dat heel wat bekijks trekt. 'Auto's rijden hier stapvoets en met camera langs.'

28


'Ze ontzorgen ons echt'

De woonunit is niet van BouwTotaal, maar is wel geplaatst met hulp van het bedrijf. 'Ze hebben ons zelfs geholpen met het aanleggen van de riolering en de waterleiding,' laat Femke weten. Ook het feit dat BouwTotaal doet wat het moet doen en niet voor elk wissewasje aanklopt, ervaart het stel als fijn. 'Het is echt ontzorgen van de klant wat ze doen.'

Dat BouwTotaal ook nog eens heel netjes werkt, is voor Berry en Femke een groot pluspunt. 'Op de bouw kan het al snel een bende worden, maar hier ruimen ze elke dag netjes op. Niks blijft slingeren.' Het goede gevoel van het eerste gesprek is bij het koppel dan ook nog steeds aanwezig. In de loop van dit jaar hopen ze intrek te nemen in het nieuwe huis en tot die tijd genieten ze alvast van hun nieuwe stek. 'Kamperen in de tuin met uitzicht bevalt goed. Dat houden we nog wel even vol.'

29


Niets is hier standaard Ze wilden een huis bouwen waar ze de rest van hun leven konden blijven wonen. En die ook genoeg ruimte bood om hun vier zonen met gezinnen te kunnen ontvangen. Helemaal naar eigen smaak en inzicht. ‘Wij hopen hier oud te worden’, zeggen Bertel (52) en Lieske (53) den Boer uit Emmeloord.

Een uniek exemplaar Hun ruime woning aan de Marco Pololaan in Emmelhage werd een uniek exemplaar. Niets is er standaard. De afmetingen van de ruimtes niet, de indeling niet. De familie Den Boer heeft heel bewust haar eigen stempel gedrukt op de bouw. En nu ze er een jaar woont, concludeert het stel: ‘Als we het over mochten doen, zouden we niks anders hebben gedaan.’

30


BouwTotaal gaf volgens de twee alle ruimte aan hun ideeën en wensen. ‘We hebben uren bij hen op kantoor gezeten om alles door te praten. En als er iets was, namen ze alle tijd om ons te informeren’, verzekert Bertel. Lieske met een grijns: ‘Als ik weer eens belde met iets hebben ze vast wel eens gedacht: ‘Heb je haar weer.’ Maar ze hebben het me nooit laten merken, dat vond ik heel

'We hebben uren alles doorgepraat'

fijn.’ Een slaapkamer en inloopdouche beneden, een grote keuken, iets minder grote woonkamer, wasgelegenheid op hoogte en het toilet niet in de gang, maar in de bijkeuken. Aan alle wensen werd voldaan. Lieske: ‘De tussenmuur in de woonkamer, had ik op een gegeven moment verplaatst in de tekeningen. De stopcontacten waren daar al voor gefreesd toen de binnenhuisarchitecte aangaf dat dan de grote keukentafel niet meer zou passen. Ik moest gelijk bellen met BouwTotaal en die losten het zonder morren op. De gaten werden gedicht, nieuwe stopcontacten gemaakt. Dat zal ik nooit vergeten.’ Toen het huis klaar was, bedankte Den Boer BouwTotaal en alle bouwers met een barbecue. ‘Zelf voor het eerst een huis bouwen is een enorme klus. Zij hebben ons er fantastisch doorheen geloodst. De bouwlui waren geweldig, we wilden ze hiermee bedanken voor hun inzet’, zegt Bertel.

31


Verbouwen & renoveren Zijn uw wensen en eisen aan uw huidige woning de afgelopen tijd gewijzigd, maar wilt u hier wel graag blijven wonen? Dan is een verbouwing of renovatie een perfecte oplossing! U kunt, met het oog op de toekomst, uw woning of pand weer volledig aan uw wensen en eisen laten voldoen. Zodoende kunt u daar zo lang mogelijk comfortabel en duurzaam blijven wonen!

Waarom verbouwen of renoveren? Wanneer u toe bent aan iets anders, zoals een moderne en luxe badkamer of grotere keuken voorzien van de modernste apparatuur, is een verbouwing een uitstekende oplossing. Ook als u een stukje aan uw woning wilt laten aanbouwen, een kwaliteitsverbering wilt doorvoeren of verouderde delen van uw huis vernieuwen, is een verbouwing of renovatie uitermate geschikt.

32


 Buiten & tuin  Energiebewust verbouwen

 Nul-op-de-meter woning

 Aanbouw, uitbouw en bijgebouw

Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw nieuw aangekochte woning niet geheel naar wens is of niet voldoende ruimte biedt. Zo kunt u de zolder om laten bouwen tot een slaapkamer. Ook een technische verbetering kan een reden zijn om te gaan verbouwen of renoveren. Zo kunt u door het energie zuiniger maken van uw woning besparen op de maandlasten voor gas, water en licht. Bijkomend voordeel is dat hierdoor ook de CO2 uitstoot wordt verminderd.

33


Details maken het verschil

34


Duurzaam Verbouwen of renoveren is vaak duurzamer, goedkoper en minder schadelijk dan nieuwbouw. Het verlengen van de levensduur van een gebouw is namelijk een van de meest effectieve manieren van duurzaam bouwen. Renoveren bespaart vaak veel materialen en kosten en voorkomt

'Een serre, bijkeuken of nieuwe badkamer, wij realiseren het!' bouw- en sloopafval. Daarnaast kan door een verbouwing of renovatie een gebouw energiezuiniger en gezonder gemaakt worden. Denk hierbij aan betere isolatie, betere ventilatieoplossingen en het oplossen van vochtproblemen.

 Vloeren  Dak  Afbouw  Muren & wanden  Badkamer  Keuken  Ramen & deuren 35


Vakwerk in schilderwerk! Bel direct:

06-11045096 Al 40 jaar specialist in schilder- en behangwerk!

Profile for ComSi

Bouw Totaal Emmeloord glossy  

Bouw Totaal Emmeloord glossy  

Profile for comsi