Page 1

l e c x E s u s r u C c


Leervormen Via onze Open leercentrum vorm kunt u DIRECT starten met ĂŠĂŠn van de Excel cursussen op een locatie naar keuze en kunt u makkelijk instromen op uw eigen niveau. Wij bieden open leercentrum cursussen aan in Zaandam, Haarlem, Den Bosch, Rotterdam, Nijmegen en Leeuwarden. Elke cursist ontvangt individuele begeleiding en kan kiezen uit zijn eigen leertijden overdag of in de avond. Aan het einde van deze cursus kunt u een optioneel examen maken en krijgt u een certificaat. Deze methode laat veel ruimte om moeilijke onderwerpen meerdere keren te herhalen.


Excel op locatie Onze Excel cursussen kunt u ook met uw collega's In-Company volgen. Deze Microsoft Excel trainingen worden altijd op uw voorkeuren aangepast, waardoor ze op maat gemaakt worden. Wij behandelen de onderwerpen die voor u van belang zijn en inventariseren vooraf. Ook kunnen wij zorgen voor computers, beamer, etc.


Service Wilt u meer informatie over deze Excel cursus? In de cursusblokken op deze pagina vindt u informatie over de zes cursussen. Hier kunt u vinden wat de kosten en de duurtijd van de cursussen zijn. Door op de blokken te klikken, vindt u meer informatie per type cursus en kunt u zich direct inschrijven of een offerte aanvragen. Voor meer informatie of overleg kunt u ook gerust bellen op het telefoonnummer 0235513409.

Cursus excel bij computertraining nl  
Cursus excel bij computertraining nl  

Volg een Excel cursus bij Computertraining.nl https://www.computertraining.nl/Excel-cursussen/

Advertisement