Complast Plus prodajni katalog

Page 1

Katalog prodajnega programa

d.o.o.

Complast Plus d.o.o. Miklavièeva cesta 9 1353 Borovnica

tel.: 041 605 613 fax.: 01 754 80 89 info@complast.si www.complast.si


Okvirji registrskih tablic Okvirji registrskih tablic so vam na voljo v petih razliènih izvedbah. Med seboj se razlikujejo po naèinih vpetja registrske tablice, višini napisa na spodnji rob ter možnostjo barvnega roba okvirja. Dobavljamo jih v kompletih, ki vsebujejo 2 kosa okvirjev ter ves pritrditveni material. V ceno je vštet tudi eno ali dvobarvni tisk po vaši želji, izdelava filmov ter vsa priprava za tisk. Najmanjša kolièina, ki vkljuèuje brezplaèni tisk je 50 kompletov, izdelke pa vam pri takšni kolièini tudi brezplaèno dostavimo na želeni naslov.

Model EVRO z LETVICO

Ogrodje okvirja je izdelano iz elastiène plastiène mase, kar vam omogoèa kakovostno pritrjevanje okvirja tudi na neravne podlage. Letvica je izdelana iz trših materialov, ki omogoèajo veèjo kvaliteto in predvsem obstojnost odtisa vašega podjetja. Odtis je možen na letvico do višine kar 18 mm! V ponubi so tudi kompleti s kromirano letvico.

Model ELASTIK

Okvir je izdelan iz elastiène plastiène mase, zaradi èesar je primeren tudi za montažo na neravne podlage. Prožnost materiala okvirju omogoèa tudi odpornost na veèino mehanskih poškodb. Registrsko tablico zelo enostavno montiramo s tremi zatièi (+1), ki so del okvirja. Tisk je možen na spodnji rob do višine 16 mm.

info@complast.si

2

www.complast.si


Model S STRANSKIM VPETJEM

Ta model vam omogoèa enostavno vpenjanje registrske tablice s pomikom tablice od sredine okvirja proti robu ali pa kar iz strani skozi rob okvirja. Zaradi tega je primeren za mnogokratno uporabo, saj omogoèa neomejeno število menjav registrskih tablic. Odtis na spodnji rob je možen do višine 14 mm, na vašo željo pa lahko napisu dodamo barvno podlago celotnega roba okvirja. v

Model S STRANSKIM VPETJEM - ELASTICNI

Elastièna razlièica modela s stranskim vpetjem je izdelana iz izrazito elastiène mase in je primerna za uporabo tudi na bolj ukrivljenih površinah, katere pogosto najdemo na novejših avtomobilih. Ob tem ohranja vse priljubljene lastnosti klasiènega modela s stranskim vpetjem omogoèa pa veèji tisk (odtis na spodnji rob do višine 16 mm) in ohranja možnost barvne podlage celotnega roba okvirja.

Model S STRANSKIM VPETJEM - KROMIRAN

Kromirana razlièica modela s stranskim vpetjem ohranja vse priljubljene lastnosti klasiènega modela s stranskim vpetjem, obenem pa izstopa zaradi izrazitega kovinskega leska, katerega zagotavlja kromiranje po celotni površini okvirja. Ponuja možnosti tiska na spodnji rob do višine 14 mm.

info@complast.si

3

www.complast.si


Model KLIK

Model je konstrukcijsko izredno moèan in hkrati enostaven za montažo registrskih tablic. S tremi vertikalno gibljivimi zatièi, registrsko tablico brez težav montiramo ali demontiramo. Tudi ta model okvirja je namenjen veèkratni uporabi. Tisk na spodnji rob je možen do višine 14 mm, prav tako pa je možen tudi barvni rob celotnega okvirja.

Model KLIK ELASTIK

Elastièna razlièica modela KLIK je izdelana iz izrazito elastiène mase in je primerna za uporabo tudi na bolj ukrivljenih površinah, katere pogosto najdemo na novejših avtomobilih. Ob tem ohranja vse priljubljene lastnosti klasiènega modela KLIK z izboljšanim naèinom vpetja (zatièa sta le dva, elastièni material pa omogoèa gladkejše premikanje le-teh). Nova razlièica okvirja omogoèa veèji tisk logotipa (odtis na spodnji rob do višine 18 mm), ni pa možen tisk celotnega okvirja.

Model KLASIK

Okvir ima klasièno šestzobo vpetje registrske tablice s po tremi gibljivimi zobmi zgoraj ter tremi fiknismi (negibljivimi) zobmi spodaj. Na spodnji rob je možen odtis po vaši želji do višine 12 mm. Napis je lahko samostojen ali na barvni podlagi spodnjega roba.

info@complast.si

4

www.complast.si


Okvir registrske tablice za motorna kolesa in traktorje Okvir ima štirizobo vpetje registrske tablice z dvema fiksnima zoboma spodaj in dvema gibljivima zoboma zgoraj. Napis na spodnji rob je možen do višine 11mm, možen pa je tudi odtis celotnega barvnega roba. Minimalna kolièina, ki vkljuèuje brezplaèen tisk je 50 kosov.

Okvir registrske tablice za kolesa z motorjem Okvir ima štirizobo vpetje registrske tablice z dvema fiksnima zoboma spodaj in dvema gibljivima zoboma zgoraj. Napis na spodnji rob je možen do višine 11mm, možen pa je tudi odtis celotnega barvnega roba. Minimalna kolièina, ki vkljuèuje brezplaèen tisk je 50 kosov.

v

Vlozki za avtomobilske registrske tablice Vložki iz kvalitetne in obstojne plastiène mase v beli ali srebrni barvi, na katere je mogoè tisk napisa ali logotipa po želji. Namenjeni so vstavljanju v okvirje registrskih tablic v promocijske namene.

info@complast.si

5

www.complast.si


Obvezna avtooprema Kompleti obvezne avtoopreme Kompleti vsebujejo: * homologirano prvo pomoè * homologiran varnostni trikotnik * komplet zarnic po vaši izbiri * na vašo zeljo tudi rokavice in varnostni telovnik Vsebina je zložena v barvni etui, na katerega vam brezplaèno odtisnemo napis po želji. Cena kompleta je odvisna od željene vsebine ter vrste žarnic.

v

Prva pomoc za avtomobiliste Samostojni komplet prve pomoèi, skladen s slovensko in evropsko zakonodajo.

Strgala za led Strgala izdelujemo v obliki strgala z roèajem ter v obliki plošèice. Obe strgali imata funkciji èišèenja snega in ledu z vetrobranskega stekla, strgalo z roèajem pa ima pritrjeno tudi gumo za odstranjevanje vode. Minimalna kolièina z brezplaènim tiskom je 300 kosov.

d.o.o.

info@complast.si

6

www.complast.si


Oprema za avtoservise in prodajalce avtomobilov Torbica za delovni nalog A4 z žepom za kljuèe modra rdeèa zelena èrna siva rumena

Torbica za delovni nalog A4 TURBO s povišanim žepom in žepom za kljuèe Povišan žep na sprednji strani omogoèa vlaganje veèjega števila dokumentov in servisne knjige. modra rdeèa zelena siva

Mapa za vpenjanje blokov A4 rdeèa modra èrna

Obesek za kljuèe Obeski za enkratno uporabo, ki omogoèajo beleženje podatkov o vozilu/lastniku/itd. rdeè moder siv vijolièast zelen rumen

(EM=100 kos)

info@complast.si

7

www.complast.si


Nosilec cenika - polikarbonatni * montaža ob avtomobilsko steklo (prednje ali stransko) brez lepila * izdelan iz izredno fleksibilnega in vzdržljivega materiala (polikarbonat) * v trenutku namešèen in prav tako odstranjen * za mnogokratno uporabo

(EM=5 kos)

Nosilec cenika - statièna folija * samoprijemalni brez lepila * v trenutku namešèen in prav tako odstranjen * za mnogokratno uporabo Barvne opcije obrobe: modra rdeèa srebrna rumena prozorna

PE zašèitna prevleka sedežev Zašèita sedežev iz trpežnega polietilena z univerzalnim potiskom.

(EM=100 kos)

Kartonske zašèite talnih oblog Zašèita talnih oblog iz tankega kartona z univerzalnim potiskom.

(EM=200 kos)

info@complast.si

8

www.complast.si


Tekstilne talne obloge z možnostjo potiska Univerzalne tekstilne talne obloge z možnostjo tiska logotipa na voznikovem mestu.

Obesek za kolesa - mali Obeski za oznaèevanje koles - montaža na zraèni ventil kolesa. (EM=100 KOS obeskov + 30 listov A4 z listki)

Obesek za kolesa - veliki Obeski za oznaèevanje koles - montaža okoli kolesnega obroèa. (EM=100 KOS obeskov + 100 kos listkov)

Nosilec številk vrstnega reda * številke 1-25 oznaka A * številke 26-50 oznaka B * številke 51-75 oznaka C * številke 76-100 oznaka D

moder rdeè zelen rumen

(EM=25 kos)

Tabla za 25 nosilcev številk Širina 1220mm Višina 940mm

info@complast.si

9

www.complast.si


Planske table za servisne delavnice

Planska tabla za torbice A4 z 10 vrstami (ozka izvedba) Širina 550mm Višina 1285mm Globina 78mm

Planska tabla za torbice A4 s 15 vrstami (ozka izvedba) Širina 550mm Višina 1765mm Globina 78mm

Planska tabla za torbice A4 s 6 vrstami (široka izvedba) Širina 1575mm Višina 900mm Globina 78mm

info@complast.si

10

www.complast.si


Planska tabla za torbice A4 z 10 vrstami (široka izvedba) Širina 1575mm Višina 1285mm Globina 78mm

Planska tabla za torbice A4 s 15 vrstami (široka izvedba) Širina 1575mm Višina 1765mm Globina 78mm

info@complast.si

11

www.complast.si


Za naroèilo ali dodatne informacije nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@complast.si ali poklièite enega izmed naših komercialistov: 041 605 613 041 634 328 041 821 090

Complast Plus d.o.o. Miklavièeva cesta 9 1353 Borovnica tel.: 041 605 613 fax.: 01 754 80 89

info@complast.si

12

www.complast.si


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.