Page 1

Uitgave van Company of Gifts | 2020 #01 K E R S T PA K K E T T E N | K E R S T M A R K T E N | G I F T S

Ook in deze tijd

Many

staan we op maat voor je klaar!

Thnx

Onze 2020 showroom is geopend en je bent van harte welkom om een kerstpakket samen te komen stellen. Het samenstellen verloopt volledig volgens de richtlijnen van het RIVM: wij zorgen ervoor dat er tijdens jouw afspraak geen andere klanten in de showroom aanwezig zijn en dat er voldoende afstand bewaard kan worden tot elkaar.

van € 55,voor

45,-*

excl. BTW

Inhoud: 19 artikelen

Bezoek je nu liever niet onze showroom? Kies dan voor de virtuele rondleiding met één van onze accountmanagers. Zij nemen graag de tijd om je via een videochat de nieuwste trends te laten zien. Kies je kerstpakket zoals jij het wil Ontvang onze inspirerende moodboards met de laatste trends en thema’s op het gebied van interieur, wonen, koken, reizen, duurzaamheid en MVO. Op deze manier krijg je toch een goed beeld van de nieuwste producten zonder naar de showroom te komen. Deze moodboards helpen je een keuze te maken voor het thema van dit jaar, waarna wij je op afstand een gepast voorstel kunnen mailen. Proefpakket Wil je graag de artikelen live kunnen zien, proeven en beleven? Geen probleem, wij sturen kosteloos een proefpakket naar je toe. Creatief in het geefmoment Het geefmoment houden we graag zo persoonlijk mogelijk. In deze tijden vraagt dat om meer creativiteit. Van huis-aan-huis bezorging tegen scherpe tarieven tot aan een gezellige kerstpakketten drive-in.

* De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

Brievenbus

geschenk

Liever dit jaar een brievenbusgeschenk met kerst? Geen probleem.

Online shoppen?

Vanaf 1 juli staat de nieuwe huisselectie online.

www.companyofgifts.nl

Ook dit kunnen wij voor je regelen. Vanaf 250 stuks zelfs volledig gepersonaliseerd. Informeer naar de mogelijkheden.

Music on

the go

23,50* excl. BTW

* inclusief verzending vanaf 250 stuks (OP=OP)

MAAKT JE BLIJ | 1


Stichting

Het Vergeten Kind

Complimenti!

Met onze jaarlijkse kerstpakketten en kerstmarktacties voor Stichting Het Vergeten Kind hebben we afgelopen kerstseizoen, met dank aan onze klanten, € 15.000,- opgehaald. Samen met de stichting hebben we gekeken hoe we dit bedrag het beste in zouden kunnen zetten voor de kinderen. Op 4 februari jl. was het groot feest voor meer dan 300 kwetsbare kinderen uit de jeugdzorg in Nederland. De stichting zette deze kinderen in het zonnetje bij Heppie Factory. Vol met inspirerende, creatieve, grappige en ontspannende activiteiten. Er werden dansworkshops gegeven door Juvat Westendorp en Wendy van Dijk, nieuwe raptalenten ontdekt bij Heppie Music, gekart met Saar Koningsberger bij Heppie Races en bij Heppie Science werden de meest coole experimenten uitgevoerd waar Jandino asporaat proefkonijn was ….

Op

De CMPLMNT lijn zit vol met mooie complimenten waar je als ontvanger blij van wordt. Nog specialer wordt het met de augmented reality techniek. Hiermee komen de complimenten tot leven!

Probeer het zelf

Na afloop van deze geweldige dag hebben wij aan al deze kinderen een stoere Bottle Beatz speaker uitgereikt.

Rolletjes

In mei hebben we meer dan 500 kinderen blij gemaakt met een goed gevulde rugzak passend bij hun leeftijd. Deze rugzakken hebben we op 5 locaties in Nederland bezorgd. Wat een leuke reacties! Natuurlijk gaan we ook dit jaar door met onze acties. Voor elk verkocht pakje Little Stars wordt door ons € 1,gereserveerd voor Stichting Het Vergeten Kind. Op deze manier hopen wij ook volgend jaar weer vele kinderen blij te kunnen maken!

van € 45,voor

37,50*

Download de Zappar app en scan de afbeelding.

excl. BTW

Inhoud: 11 artikelen

Let it

Snow

Breng deze gezellige kerstdoos tot leven met de Zapp-app en de kerstman komt op zijn slee door de dwarrelende sneeuw voorbij rijden, terwijl er vrolijk klingelende kerstbellen te horen zijn. * De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

2 | COMPANY OF GIFTS.NL


Tapas

Bar Inhoud: 19 artikelen van € 45,voor

37,50* excl. BTW

* De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

All Leisure Toilettas

Ga op pad met deze stijlvolle, sportieve toilettas. De keyhanger is te gebruiken als handvat en ophanglus. Handig toch?

Persoonlijke

kerstwens P robeer f het zel

Christmas

Times

Wil je een persoonlijke verrassing toevoegen aan het kerstpakket? Neem dan een videoboodschap op voor je medewerkers. Wij genereren een unieke QR-code en voegen deze toe aan de kerstkaart. De medewerkers kunnen op hun smartphone de QR code scannen en de videoboodschap bekijken.

On The Road koeltas Dé ideale koeltas voor eten en drinken in de auto en onderweg! Past perfect onder de bijrijdersstoel.

Merry Christmas!

Home Home sweet

van € 90,voor

75,-* excl. BTW

Inhoud: 23 artikelen

Ook dit jaar kun je een glossy krant toevoegen aan het kerstpakket. Deze krant staat boordevol tips, recepten en trends voor een sfeervolle kerst. Je kunt zelfs op de voorzijde een leuke kerstgroet van de directie plaatsen. Zo kun je de medewerkers op een ludieke manier bedanken voor al hun inzet. * De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

MAAKT JE BLIJ | 3


Sneak

Opgeruimd staat netjes

Thnx

(19 artikelen)

(12 artikelen)

Preview Een kleine greep uit onze huisselectie 2020.

€ 40,00 excl. BTW

€ 30,00 excl. BTW

Winterkost

Roadtrip

Chip & dip

(14 artikelen)

(12 artikelen)

(14 artikelen)

€ 45,00 excl. BTW

€ 30,00 excl. BTW

€ 30,00 excl. BTW

Art of nature

Winterse voorraad

Gezelligheid

(16 artikelen)

(40 artikelen)

(13 artikelen)

€ 35,00 excl. BTW

€ 45,00 excl. BTW

€ 30,00 excl. BTW

On the go

Snoepen uit de pot

Happen van de plank

(10 artikelen)

(12 artikelen)

(19 artikelen)

€ 30,00 excl. BTW

€ 17,50 excl. BTW

€ 50,00 excl. BTW

Onderweg

Shining natural

Samen op pad

(19 artikelen)

(13 artikelen)

(13 artikelen)

€ 35,00 excl. BTW 4 | COMPANY OF GIFTS.NL

€ 30,00 excl. BTW

€ 40,00 excl. BTW


Cosy at home

Momentje voor jezelf

Cup of jingles

(13 artikelen)

(9 artikelen)

(12 artikelen)

€ 40,00 excl. BTW

€ 20,00 excl. BTW

€ 25,00 excl. BTW

Time to relax

Team work

Christmas times

(13 artikelen)

(15 artikelen)

(15 artikelen)

€ 40,00 excl. BTW

€ 35,00 excl. BTW

€ 35,00 excl. BTW

Zalig blauw

Dank voor je inzet

Lovely black

(18 artikelen)

€ 35,00 excl. BTW

(11 artikelen)

(22 artikelen)

€ 25,00 excl. BTW

€ 45,00 excl. BTW

Winter nights

Gratis

Hotelvoucher (18 artikelen)

€ 60,00 excl. BTW

In elk huisselectie kerstpakket zit een gratis hotelvoucher van Fletcher Hotels waarmee je voor € 29,90 bij een Fletcher hotel kunt overnachten met 2 personen.

Heerlijk gouds

(18 artikelen)

€ 20,00 excl. BTW

Kijk op companyofgifts.nl voor ons volledige assortiment en bestel! MAAKT JE BLIJ | 5


De meest sfeervolle kerstmarkt in het

Nederlands Openluchtmuseum

Cheers

Inhoud: 16 artikelen

Tijdens de winter waan je je in het Nederlands Openluchtmuseum in een winter wonderland, overal fonkelende lampjes, knisperende vuurkorven en er is zelfs een meterslange schaatsbaan. Kortom, een unieke locatie om het einde van het jaar samen met collega’s af te sluiten.

van € 35,voor

30,-* excl. BTW

* De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

Van 14 tot 18 december 2020 organiseert het Nederlands Openluchtmuseum in samenwerking met Company of Gifts dé kerstmarkt van het jaar. Op deze kerstmarkt krijg je de mogelijkheid zelf je kerstpakket samen te stellen bij één van de tien kersthuisjes en geniet je samen met je collega’s van ouderwetse gezelligheid in een sfeervolle omgeving buiten. Er zijn tal van uitbreidingsmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan parkbezoek, een gezellig diner met al je collega’s, of een borrel op de schaatsbaan. Het museumpark heeft een oppervlakte van 44 hectare en de kerstmarkt is opgezet conform de RIVM-maatregelen. Hierdoor is het gemakkelijk voldoende afstand te creëren zodat iedereen zorgeloos van de kerstmarkt kan genieten.

Wil jij het jaar met je collega’s in een unieke omgeving afsluiten? Kijk dan op www.openluchtmuseum.nl/kerstmarkt en stel je eigen kerstmarkt samen!

Over het Nederlands Openluchtmuseum Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis van ons alledaagse leven. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Het beschikt over een 44 hectare natuurpark en is het drukstbezochte museum buiten de Randstad met jaarlijks ruim 550.000 bezoekers.

Zaai-Oogst-Proef Biologisch en vegetarische producten zijn onderdeel geworden van ons dagelijks eetpatroon en zijn dan ook niet weg te denken uit het kerstpakket. Geniet van deze stoere lijn, met respect voor onze boeren en aandacht voor het gehele landbouwproces van zaaien tot oogsten en natuurlijk proeven.

Groene

Oogst Inhoud: 12 artikelen

van € 30,voor

* 25,excl. BTW

* De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

6 | COMPANY OF GIFTS.NL

Copper

Design Haal stijlvol koperdesign in huis met de Bestron Copper Collection. Dat wordt genieten!


van € 35,voor

Voor de snelle beslissers

Press

30,-* excl. BTW

Pause Inhoud: 14 artikelen

Shop jouw kerstpakketten online op www.companyofgifts.nl * De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

INTERVIEW KERSTPAKKETTEN RENEWI

“Ruim 8.000 kerstpakketten op de juiste plek, op de juiste tijd” Alex de Waal Group Manager Leadership Communications, Renewi Tamara Bouwmans Management Assistant Board of Management, Renewi

Wat doet Renewi precies?

Laat je inspireren door Delizioso! De feestelijke tafel of borrelplank is niet compleet zonder de heerlijke producten van Delizioso. Wat dacht je van een heerlijke spread met bruschette paprika ham smaak en grissini met rode biet? Of combineer een blokje oude kaas met onze smaakvolle mosterd dillesaus. Genoeg inspiratie voor een goed gevulde borrelplank; een feest voor het oog en ook nog eens lekker!

Op zoek naar een

speciaal wijnof biergeschenk? Informeer naar ons uitgebreide assortiment.

Alex: “Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval – in plaats van het te verbranden of te storten. Dit noemen we ook wel waste-to-product. Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 91% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Company of Gifts is één van onze klanten. En wij kloppen weer bij dit mooie bedrijf aan voor onze eindejaarsgeschenken.”

Hoe bevalt de samenwerking met Company of Gifts? Tamara: “Wij werken al langere tijd met plezier samen met Company of Gifts. Naast onze kerstpakketten regelen zij ook cadeaus op andere geefmomenten, zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, Pasen of bij onze leadership-conferenties. Wij weten dat we altijd op Company of Gifts kunnen rekenen – zelfs als we een last-minute actie hebben. Ze kennen onze wensen, denken erg goed mee en zijn ontzettend flexibel; ze weten de klus iedere keer te klaren.”

Wat maakt het geefmoment rondom Kerst zo uitdagend? Tamara: “Company of Gifts heeft afgelopen jaar ruim 8.000 kerstpakketten afgeleverd bij onze vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Dat is altijd een enorme uitdaging. We hebben namelijk te maken met tientallen afleveradressen – alleen in Nederland hebben we al zo’n 69 vestigingen – en een combinatie van vaste kantoormedewerkers, maar ook chauffeurs en uitzendkrachten. Al die pakketten willen we natuurlijk wel afleveren op het goede adres. Toch lukt dit iedere keer weer; de juiste aantallen pakketten op de juiste plek, op de juiste tijd.”

Wat maakt Company of Gifts anders? Alex: “We hebben veel vertrouwen in Company of Gifts en dat zorgt voor een gerust gevoel. Dat heeft met name te maken met de korte lijntjes die wij met Company of Gifts hebben.”

Tamara vult aan: “Andere partijen werken vaak met meerdere vervoerders. Als er bijvoorbeeld een kerstpakket kwijtraakt, is het raden waar het gebleven is. Ons aanspreekpunt bij Company of Gifts werkt met één vervoerder; zij zijn continu met elkaar in contact. Zo weten wij precies wat de status van de levering is. En als er dan toch iets onverwachts gebeurt, dan heeft Company of Gifts het al opgelost voordat we het doorhebben. Al moet onze contactpersoon zelf naar België rijden om een extra kerstpakket af te leveren!”

Wat vonden jullie collega’s van het kerstpakket? Tamara: “De kerstpakketten worden altijd goed ontvangen. We zorgen voor een mooie balans tussen een lekker gevuld en gezond voedselpakket, met een leuk verantwoord bewaaritem – zoals een recyclebak voor thuis of saladebakken (passend bij ons ‘Fit naar de finish’-project). De inhoud van de pakketten stemmen we samen af op ons bedrijf en op de actualiteit.” Alex vult aan: “Zo gaan we vanuit Renewi voor zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Company of Gifts gaat hier mooi in mee en levert de items dus niet in losse zakjes en met onnodige papiersnippers. Wij zijn erg tevreden over de betrokkenheid van Company of Gifts – een aanrader voor ieder!”

WKR

Dit jaar wordt de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR) voor de eerste € 400.000 van de loonsom eenmalig en tijdelijk verhoogd van 1,7% naar 3%. Door deze maatregel wordt de vrije ruimte in 2020 met maximaal € 5.200 verruimd. De tijdelijke verruiming naar 3% is bedoeld om werknemers in deze moeilijke coronatijd extra tegemoet te komen bijvoorbeeld door het geven van een zomergeschenk of een extraatje met kerst.

MAAKT JE BLIJ | 7


Voor elkaar

Met elkaar Onze voorzorgsmaatregelen op een rijtje:

Wij hebben een minimale kantoorbezetting waarbij we rekening houden met 1,5 meter afstand. De meeste medewerkers werken vanuit thuis.Wij vragen u om bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Ook liggen er voor uw comfort handschoenen klaar.

 Na iedere afspraak reinigen wij de deurklinken, tafels en toiletten. Wij hebben extra aandacht voor het schoonhouden van de eigen werkplek en omgeving.De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Wij ontvangen één klant (maximaal 2 personen) per afspraakmoment.

 Wij plaatsen de stoelen bij de spreektafel zo dat er minimaal 1,5 meter afstand gehouden wordt van elkaar.Wij vertrouwen erop dat onze klanten net zoals ons de adviezen rond handhygiëne, hoesten, afstand houden en dergelijke opvolgt. Blijf bij ziekte, koorts en hoesten thuis.

Driving Home

For Christmas

Favoriet voor

onderweg!

Natural

Heb je ’s ochtends een boost nodig? Met de Mepal reisbeker haal je sterke koffie of verse thee gewoon bij je favoriete koffietentje voor onderweg. Zo ben je ook nog eens lekker bezig voor het milieu en bespaar je veel wegwerpbekers.

Scan de unieke Spotify code op deze kerstdoos en zet de speciale Driving Home playlist aan met de meest bekende kerstsongs allertijden. Handig toch?

van € 45,voor

37,50* excl. BTW

Inhoud: 14 artikelen Company of Gifts Croy 32 5653 LD Eindhoven Nederland T +31 (0) 88 0225 225 E info@companyofgifts.nl I www.companyofgifts.nl

* De actieprijs geldt voor bestellingen gedaan voor 1 oktober.

8 | COMPANY OF GIFTS.NL

Profile for Company of Gifts

Company of Gifts - Courant 2020  

Company of Gifts - Courant 2020

Company of Gifts - Courant 2020  

Company of Gifts - Courant 2020

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded