Company of Gifts - Courant 2018

Page 1

Editie 2018 #01

Uitgave van Company of Gifts.

COMPANY COURANT COMPANY NEWS | KERSTPAKKETTEN | NIEUWE TRENDS | KERSTMARKT | GIFTS DIE JE BLIJ MAKEN!

VANAF EEN ORDERWAARDE VAN € 5.000,EXCL. BTW KUN JE ZELF IN ONZE SHOWROOM JE KERSTPAKKET KOMEN SAMENSTELLEN. BEL VOOR EEN AFSPRAAK NAAR 088 0225 225.

CITYTRIP

SPECIALE ACTIE VOOR DE SNELLE BESLISSERS

Inhoud: - Cabin size trolley - 3-delige reisset met shampoo, douchegel en bodylotion - Met Elkaar(t) Spel - Chips naturel 105 gram - Sterretjeskoek 135 gram - Zoute biscuits 100 gram - Caramel sticks 50 gram - Mineraalwater 33 cl

OP=OP

Actieprijs

€ 35,STEUN DE VERGETEN KINDEREN

Lees verder op pagina 2-3

excl. BTW

Online shoppen? Vanaf 16 juli staat de nieuwste huisselectie kerstpakketten online.

Johnny de Mol bestuurslid & ambassadeur

WWW.COMPANYOFGIFTS.NL Company of Gifts 1


OOK DIT JAAR GAAN WE DE VERGETEN KINDEREN VERRASSEN!

Garantie 5: Maatschappelijk betrokken. Geen woorden, maar daden! In elke Company Courant lichten we één van onze vijf garanties uit. In dit nummer willen we graag meer vertellen over Garantie 5 ‘Maatschappelijke betrokkenheid’. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een fijne kerst heeft. Daarom steunen wij al jaren goede kinderdoelen. In 2015 zijn wij een intensieve samenwerking gestart met Stichting Het Vergeten Kind.

Waarom Het Vergeten Kind?

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Kinderen in deze zogeheten multi-probleem gezinnen zijn erg kwetsbaar. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuiswonen niet meer mogelijk is. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richt Het Vergeten Kind zich op een duurzame, structurele verbetering van hun situatie.

Ieder kind verdient een glimlach

Speciaal om de vergeten kinderen te helpen hebben wij de Happy Mints ontwikkeld. Heerlijk frisse pepermuntkussentjes met een pakkende tekst: ‘These Happy Mints make kids happy!’. De Happy Mints kunnen worden toegevoegd aan een taylormade kerstpakket. Voor elk verkocht zakje zal er € 1,- gereserveerd worden. Voor het totaal ingezamelde bedrag zullen wij in 2019 goed gevulde kinderrugzakjes samenstellen en deze namens onze klanten laten bezorgen in diverse opvangcentra in Nederland.

Opbrengst 2017: € 23.000,-

Over het afgelopen kerstseizoen hebben wij meer dan 1.000 kinderen blij kunnen maken met een eigen rugzak. Fijn om op deze manier ons steentje bij te dragen!

KOOP HAPPY MINTS

Kijk op www.companyofgifts.nl voor diverse huisselectiepakketten met de Happy Mints. Company of Gifts 2


SAMENWERKING MET ENVER Enver is een jeugdhulpverleningsorganisatie in de regio Rotterdam en omstreken en biedt met ongeveer 1700 medewerkers pedagogische expertise aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar (en hun netwerk), wanneer er problemen zijn. Soms zijn die problemen zo groot dat de kinderen/jongeren (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. ‘Als kind of jongere heb je het recht om gelukkig en veilig op te groeien. Om trots te zijn op wat je kunt. Zelfvertrouwen is immers de beste basis om weerbaar in het leven te staan. Ook als het tegenzit. Want opgroeien is niet altijd gemakkelijk. Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Enver biedt dat graag. Ook helpen we ouders bij het opvoeden. We bieden ondersteuning dicht bij huis. Samen brengen we de ontwikkeling van kinderen en jongeren weer op het goede spoor. Zodat zij en hun ouders sterker weer verder kunnen.’ Company of Gifts heeft ook dit jaar, met hulp van haar klanten, zo’n 700 kinderen en jongeren verblijd met een goodiebag. Deze was gevuld met allerlei leuk speelgoed, schoolgerei, lekkernij en andere handige spulletjes, en wat kunnen de kinderen en jongeren van Enver dit goed gebruiken! De gezinnen van Enver hebben vaak niet de middelen om dit aan te kunnen schaffen voor hun kind, maar wat is het belangrijk om hen hiermee ook het gevoel te geven dat zij het waard zijn en hen wat positiefs te kunnen bieden als het even tegen zit. De kinderen en jongeren van Enver hebben de goodiebags vol enthousiasme ontvangen en daarom bedankt Enver Company of Gifts voor deze gulle gift.

Lunch in stijl! Waar je ook bent genieten van een soepje? Neem jouw zelfgemaakte soep mee in deze lunchpot! Lekker lunchen met yoghurt en granola? De lunchpot houdt alle ingrediënten lekker en vers. De lunchpot is ideaal voor thuis, onderweg of bij een picknick!

Proudly made in Holland Mepal is er trots op dat veel van hun producten gewoon in Nederland worden gemaakt. Bovendien werken ze graag en veel samen met sociale werkplaatsen. Omdat ook zij hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld.

Mepal producten zijn duurzaam Ze gaan jaren mee. En ben je een onderdeel kwijt? Dan kun je het bij Mepal los verkrijgen. Zo kun je nog langer van je producten genieten en voorkomen we samen verspilling.

Verkrijgbaar in 7 hippe kleuren

Handig hoor, die lunchpot!

Company of Gifts 3

- Lekt niet in je tas - In 7 kleuren verkrijgbaar - Twee lekvrije compartimenten - Ruimte voor 500 ml yoghurt of soep - Ruimte voor zo’n 75 gram muesli of fruit - Mag in de magnetron en vriezer - Vaatwasserbestendig


trends & more

Nieuw van Delizioso!

The Barn Biologisch en verantwoord Steeds meer bedrijven kiezen voor biologische en maatschappelijke verantwoorde producten. The Barn is dé productenlijn die op deze behoefte aansluit. Alle producten zijn met natuurlijke ingrediënten van de boer gemaakt, zoals aardappelen, graan, maïs en pompoen. Met zorg gezaaid en met zorg geoogst. Ook heeft de lijn een authentieke, pure en eerlijke uitstraling. Een betere boodschap kan je met het kerstpakket niet geven!

delizioso

Het Italiaanse woord voor ‘heerlijk’ is de merknaam waarmee wij een reeks prachtige mediterrane producten presenteren. De diversiteit aan smaken, uit verschillende landen rond de Middellandse Zee, zorgt voor een breed assortiment lekkernijen voor bij de borrel of om mee te koken. Probeer nu de nieuwe specialiteiten van Delizioso!

Boska’s musthave: DE CHEESE BAKER Cheese Baker € 31,50 excl. BTW

Partyclette ToGo

Maak nu zelf brie uit de oven met rozemarijn Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de brie in de Cheese Baker en maak met een mes voorzichtig wat inkepingen in de bovenkant van de kaas. Vul deze met wat rozemarijn en plakjes knoflook. Besprenkel de brie met wat olijfolie of witte wijn. Verhit de brie 15-20 minuten in de oven. Plaats de Cheese Baker op het onderstel, houd het gerecht warm met het theelichtje en de deksel. Serveer met gesneden stokbrood.

®

Waar is dat feestje? Waar niet! Met de Partyclette® ToGo is het mogelijk om altijd en overal kaas te smelten. Deze draagbare set neem je overal mee naar toe. Heerlijk in het park, bij vrienden thuis of op je dakterras.

delicious. magazine Om je vingers bij af te likken… delicious. magazine heeft haar eigen foodline ontwikkeld die nu ook beschikbaar is voor het kerstpakket. Voor iedereen die écht van lekker eten houdt, hebben zij deze speciale lijn ontwikkeld. Exclusief voor het kerstpakket heeft delicious. ook een special edition van hun magazine gemaakt. Company of Gifts 4

Cool & Delicious. € 85,- excl. BTW


Meesterlijk Bij Robèrt Robèrt van Beckhoven, o.a. bekend van Heel Holland Bakt, is de enige in Nederland met de titels Meester Boulanger én Meester Patissier. Hij heeft speciaal voor thuisbakkers die zonder ingewikkelde fratsen een traktatie van bakkerskwaliteit op tafel willen zetten meesterlijke producten ontwikkeld. Meesterlijk bij Robèrt € 35,- excl. BTW

Inclusief bon voor 20% korting op Herman® artikelen bij Blokker.nl

explore the adventure

Erop uit trekken, even weg uit de drukte van alledag. Avonturen tegemoet gaan in welke vorm dan ook. Dichtbij of juist ver weg. Samen met anderen of juist even alleen. Laat je verrassen met wat je onderweg tegenkomt. Let the adventure begin.

Herman® Passie € 40,- excl. BTW

Herman Passie ®

Herman den Blijker is de bekendste chef-kok van Nederland. Bij Herman gaat het niet alleen over koken, maar vooral over genieten van eten in de breedste zin van het woord. Herman staat voor puur, eerlijk, nuchter en ongedwongen. Zijn passie voor goed en lekker eten is nu terug te vinden in een uitgebreid assortiment food en non-food producten. Producten waar je echt blij van wordt.

Action! € 38,50 excl. BTW

Meer dan ‘zomaar’ een verpakking Dat een kerstdoos vaak meer mag zijn dan ‘zomaar’ een verpakking, dat weten we bij Company of Gifts maar al te goed! Juist de doos is het eerste dat je ziet – dat mag dus een échte binnenkomer zijn. Daar denken we dan ook goed over na!

Van finetunen tot ontzorgen Wat is de reden van het geefmoment? Wat mag de verpakking uitstralen? Wat is de inhoud van het pakket? Hoe wordt de doos overhandigd? Zomaar wat vragen waar wij uitgebreid bij stil staan. Heb je hier zelf al een duidelijk beeld bij? Dan zorgen wij voor de finetuning. Laat je het hele proces liever aan ons over? Dan ontzorgen wij je graag! Company of Gifts 5

Verpakking die je blij maakt Voor welke optie je ook kiest, wij zetten iets moois neer; een verpakking die de juiste snaar weet te raken, een ontwerp dat matcht met jouw boodschap en de inhoud van het pakket - in de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Kortom: wij leveren díe verpakking die je blij maakt!


trends & more

Nicolas VahÉ

Welkom in de wereld van Nicolas Vahé Dit gastronomische merk is het resultaat van een levenslange passie voor lekker eten. Nicolas Vahé groeide op in het noorden van Frankrijk, hij is opgeleid tot chef-kok in een sterrenrestaurant en leerde de fijne kneepjes van het vak bij de beste chocolatiers van Frankrijk. In 2000 verruilde hij Frankrijk voor Denemarken waar hij zijn eigen food concept ‘Nicolas Vahé‘ oprichtte. Het merk staat voor een steeds groeiende productportfolio van delicatessen, dranken en accessoires. Alle producten zijn gebaseerd op een sterke filosofie en een liefde voor eten en hoogwaardige ingrediënten. In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment terug. Nicolas Vahé Blik Gebruik deze decoratieve container als een alternatieve verpakking voor je geschenk.

TREETS TRADITIONS Luxe en natuurlijke bodycare als geschenk Natural bodycare van Treets Traditions; een mooi, luxe én natuurlijk geschenk gebaseerd op eeuwenoude geheimen van lichaamsverzorging. Treets Traditions zoekt wereldwijd naar waardevolle tradities op het gebied van wellbeing en gebruikt deze als basis-ingrediënt voor luxe en verantwoorde verzorgingsproducten. Wij hebben verschillende cadeausets van Treets Traditions in ons assortiment, zoals compacte travel sets tot mooie grote luxe giftboxen, maar we denken uiteraard ook graag mee wanneer u zelf een bijzondere combinatie wilt maken, een thema in kleur of geur wilt aanbieden of een gepersonaliseerd pakket wilt samenstellen.

Beste Tripel ter wereld Tripel LeFort is het nieuwste bier van Brouwerij Omer Vander Ghinste. Dit bier blijkt een schot in de roos met de gewonnen medaille op de World Beer Cup. Leuk voor in het kerstpakket.

ORIGINEEL EN VERRASSEND Een origineel voorbeeld van een verpakking? Dat moet de Bedankt-doos zijn! Dankzij het verrassende ontwerp zijn de dozen op een speelse manier te stapelen; samen vormen ze het woord ‘bedankt’. En dat extra bedankje? Dat kun je kwijt op de binnenzijde - een persoonlijk bericht voor jouw medewerkers!

Company of Gifts 6


OOK EEN KERSTMARKT ORGANISEREN?

Een klant aan het woord

Dit is mogelijk vanaf 1.000 medewerkers of een budget van € 35.000 excl. B.T.W.

EEN ZEER GESLAAGDE KERSTMARKT BIJ GGZ OOST BRABANT Kun je wat vertellen over GGZ Oost Brabant? “GGZ Oost Brabant biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen. We ondersteunen hen bij het herstel en bevorderen participatie. Dat doen we door persoonsgerichte consultatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding te bieden. Kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. We leveren zorg, die je je eigen familie en naasten gunt: veilig en mensgericht.”

Hoe vieren jullie kerst? “We organiseren vanuit GGZ Oost Brabant al enkele jaren kerstmarkten voor onze medewerkers. Die eerste jaren kostte ons dat vrij veel tijd. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een ervaren partij die ons volledig kon ontzorgen. Dat was Company of Gifts! Vanaf het eerste contactmoment voelde dit helemaal goed. Er was direct vertrouwen en dat is zo belangrijk; we moeten erop kunnen rekenen dat afspraken nagekomen worden. Zeker bij een feest voor bijna 2.000 mensen.”

Hoe zag de voorbereiding eruit? “We zijn allereerst met Company of Gifts in gesprek gegaan over onze wensen. Zo waren onze medewerkers erg enthousiast over de producten van Rituals en wilden we ook graag een aantal echte mannencadeaus. Company of Gifts wist ons goed aan te voelen en kwam al snel met een passend voorstel. Vervolgens hebben we de locatie vastgelegd en zijn we save-the-date-mails gaan versturen.”

Informeer naar de mogelijkheden.

WWW.COMPANYOFGIFTS.NL

Hoe zag de kerstmarkt eruit? “Bij binnenkomst leverden de werknemers hun persoonlijke uitnodiging in. Zij ontvingen een tas, een creditcard en consumptiebonnen voor drankjes en een snack. Op de kerstmarkt hadden we tien sfeervolle kraampjes staan, met achter ieder kraampje ons eigen personeel – waaronder leidinggevenden. Zij prezen onder meer leuke huishoudelijke artikelen, producten voor de tuin en lekkernijen aan, maar namen ook de tijd om het personeel te bedanken. Voor degenen die liever een traditioneel verrassingspakket ontvingen, was die mogelijkheid er ook. Zo was er voor ieder wat wils!”

Hoe verliep de dag? “De dag was een groot succes! Het was druk van begin tot eind. Mensen vonden het erg gezellig om kerstproducten te shoppen, te borrelen en bij te kletsen. Het leek wel een reünie! Mensen van verschillende vestigingen ontmoetten elkaar na lange tijd weer en namen ook familie mee. Vooral de photobooth viel in de smaak. Die maakte overuren; iedereen wilde op de foto! Daarnaast was de locatie – een prachtige oude fabriek in Veghel – erg sfeervol ingericht en was er ook goed nagedacht over achtergrondmuziek, verlichting en rook. Het was een dag waar nog lang over nagepraat werd. Company of Gifts heeft de verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt!”

Naam: Margie Dieterman Functie: Communicatie Bedrijf: GGZ Oost Brabant

NOURISHING SPIRITS

KEEP YOUR SKIN SOFT AND GLOWING WITH AFRICAN TRADITIONS

5

‘High

Vijf garanties waar je blij van wordt! Garantie 1

Voor al je kerstgeschenken. Origineel en creatief!

Garantie 2

De meeste waar(de) voor je geld!

Garantie 3 Topservice!

Garantie 4

Wij leveren op tijd!

Garantie 5

Maatschappelijk betrokken. Geen woorden maar daden!

Company of Gifts 7


trends & more

BELLY BASKET exclusief BIJ

COMPANY OF GIFTS

Eco-friendly en o zo mooi en functioneel! De stijlvolle en multifunctionele handgeweven “belly” mand is gemaakt van zeegras. Zeegras is een natuurlijk en duurzaam product. Deze eco vriendelijke mand is decoratief maar ook reuze handig om spullen in op te bergen zodat ze niet direct in het zicht zijn. Vul de mand met speelgoed, tijdschriften, dekens, handdoekrolletjes of gebruik de mand als plantenbak of om je kerstboom in te zetten! De mand is zowel opgevouwen als uitgevouwen te gebruiken en is voorzien van twee handvatten. Een echte musthave voor in huis!

Met Elkaar(t) Spel Dit jaar hebben we iets leuks ontwikkeld voor in het kerstpakket en op de kerstmarkt: het Met Elkaar(t) Spel. Het is namelijk belangrijk om gezellige tafelgesprekken te hebben. Dus leg alle mobieltjes aan de kant, laptop dicht en tablet uit en speel samen het spel. Met dit spel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden en familie. Het Met Elkaar(t) Spel bevat 32 vragen en leuke suggesties die voor veel hilariteit én dilemma’s om over na te denken zullen zorgen. It’s time to collect stories

Amazing € 65,- excl. BTW

Pure Serenity

Kijk ook op www.companyofgifts.nl

Wij verzorgen alles tot in de puntjes.

RELAX YOUR CHAKRA LIKE THE ASIAN PEOPLE ARE DOING FOR YEARS

Company of Gifts Croy 32 - 5653 LD Eindhoven T 088 0225 225 - F 088 0225 200 info@companyofgifts.nl www.companyofgifts.nl Company of Gifts 8