Page 1

cvularasmus hoofdanimator

se dienst speelpleinwerk


? e i w r

Voo

-

hoo

Je bent 17 jaar of ouder en je bent al minimum 2 zomers actief op een speelpleinwerking. Bovendien ben je gebeten door de speelpleinmicrobe en wil je: Herken je jezelf in deze omschrijvingen? Nog meer te weten komen over kinderen, spelen en speelpleinwerk Zie je jezelf als een echte speelmotor op je Leren hoe je anderen aan het spelen krijgt werking? Dan is onze cursus ‘hoofdanimator Iets meer gaan betekenen voor je eigen werking en begeleiderploeg in het jeugdwerk’ echt iets voor jou. Een massa nieuwe ideeën opdoen voor je eigen werking

... een cursus!

Onze cursus ‘hoofdanimator’ duurt 5 dagen of twee weekends (overnachtingen inbegrepen). Om het attest te behalen, moet je na deze cursus nog een stage van 30u, op een speelpleinwerking of open vakantie-initiatief naar keuze, tot een goed einde brengen. Eens dat achter de rug is, word je de trotse eigenaar van het attest ‘hoofdanimator in het jeugdwerk’, uitgereikt door de Vlaamse Gemeenschap en bruikbaar in het hele jeugdwerk.

Wat kan je verwachten?

De cursus ‘hoofdanimator’ maakt van jou een echt speelpleinbeest. Een hoofdanimator dient namelijk niet om de administratie van een werking te doen, maar staat ten dienste van het speelaanbod op je hele werking. Als hoofdanimator ben je een coach voor de animatoren, het visitekaartje van je werking, een voorbeeldspeler… Verwacht je dus niet aan een saaie en theoretische cursus, een hoofdanimator is in de eerste plaats nog steeds een animator! Een team van ervaren VDSinstructeurs, zowel op cursusals op speelpleinvlak, staat in voor het goede verloop en de inhoudelijke invulling van de cursus.


Ook nog goed om te weten!

ofdanimato

Deelnemen aan de cursus kost € 135. Die prijs omvat oa verblijf (met overnachting), maaltijden, begeleiding, verzekering en een cursusmap. Informeer zeker ook eens op de jeugddienst van jouw stad of gemeente, want vele jeugddiensten betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Vormt het bedrag of de betaling ervan een onoverkomelijk probleem, neem dan gerust contact op met ons en dan proberen we samen naar een oplossing te zoeken.

r

Inschrijven voor een cursus gaat het snelst en makkelijkst via www.speelplein.net/westvlaanderen. Je ontvangt dan onmiddellijk de bevestiging via mail dat je inschrijving goed is aangekomen. Je kan ook telefonisch inschrijven via het telefoonnummer van jouw regionaal steunpunt. De juiste contactgegevens vind je achteraan deze folder.

Opgelet! Jouw inschrijving is pas definitief wanneer we ten laatste 30 dagen voor de aanvang van de cursus jouw deelnamegeld ontvangen hebben. Stort € 135 op rekeningnummer BE55 7340 1441 7744 met vermelding van je volledige naam en de juiste cursuscode. Indien we je betaling niet tijdig ontvangen wordt je inschrijving automatisch geschrapt. Ongeveer 2 weken voor de start van de cursus ontvang je via mail de nodige praktische cursusinformatie (juiste adres, wat je moet meebrengen...).

BELANGRIJK: Kan je om één of andere reden toch niet aanwezig zijn op de cursus, dan dien je steeds schriftelijk (brief of mail) te annuleren met vermelding van je naam en de cursus waarvoor je annuleert. Onze volledige annuleringsvoorwaarden kan je op onze website terugvinden.


Je kan cursus hoofdanimator volgen... ... weekendformule: van 22/02/2013 tot 24/02/2013 in Kortrijk en van 08/03/2013 tot 10/03/2013 in Kortrijk Cursuscode: WVL-13-HA-01

(check onze website voor de weekendformule van regio Brussel en Oost-Vlaanderen)

... in de paasvakantie: van 01/04/2013 tot 06/04/2013 in Zedelgem Cursuscode: WVL-13-HA-02

VDS Regio West-Vlaanderen Frans Spaestraat 15 - 9000 Gent tel 09 264 29 31 fax 09 233 58 10 vds.westvlaanderen@staf.speelplein.net www.speelplein.net/westvlaanderen

en

Folder VDS Hoofdanimator  
Folder VDS Hoofdanimator  

Folder VDS Hoofdanimator

Advertisement