Page 1

Te Huur KANTOORRUIMTE Stadsring 248-250 te Amersfoort


Algemeen _________

Karakteristieke kantoorvilla gecombineerd met moderne eigenschappen!! Achter deze schitterende trapgevel gaat een modern kantoorpand schuil. Deze dubbele kantoorvilla is intern volledig gerenoveerd en voldoet zodoende aan de eisen van deze tijd. Enkele originele stijlkenmerken zijn daarbij bewaard gebleven. Dat het pand door zijn historie ook enkele beperkingen oplevert (het ontbreken van een lift), weegt niet op tegen de kwaliteit van de revitalisatie. Anderzijds is het een redelijk uniek voordeel dat achter het pand een, met een automatisch hek afgesloten, parkeerterrein voor 10 auto’s ligt. Aan de voorzijde een keurig onderhouden, openbaar, plantsoen, wat een perfect visitekaartje is voor uw bedrijf!

Locatie _______

Het kantoorpand ligt op een goede zichtlocatie in het centrum van Amersfoort. Alle voorzieningen, waaronder NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van “uw toekomstig kantoor”.

Bereikbaarheid _________

De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend te noemen. De Stadsring wordt via de Hogeweg direct aangesloten op de snelwegen A28 en A1. Het station is op ca. 10 minuten lopen van het kantoorgebouw. Nabij het gebouw ligt een bushalte met een directe verbinding met o.a. het station.

Vloeroppervlak _________

De totale oppervlakte van de kantoorruimte is ca. 575 m². Verdeeld over het souterrain, de begane grond, 1ste verdieping en 2de verdieping.


Oplevering _________ Het pand zal in de huidige staat worden opgeleverd met onder andere: • Diverse authentieke elementen; • Airco; • Alarm; • Stoffering, gedeeltelijk parket en gedeeltelijk vloerbedekking; • Kabelgoten voorzien van databekabeling; • Patchkast; • Pantry o.a. voorzien van vaatwasser; • Kluis in souterrain.

Huurprijs ________

€ 155,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten _________

Indien u alleen of hoofdhuurder bent van dit kantoor, zullen aan u geen servicekosten worden doorberekend.

Parkeren ________

Op eigen terrein zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen bevinden zich achter het pand. Het parkeerterrein is afgesloten door een automatisch schuifhek. Er zijn meer parkeerplaatsen te realiseren door optimaal gebruik te maken van de ruimte. Prijs: € 750,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg en in de diverse openbare parkeergarages in de omgeving.

BTW ____

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Aangezien de eigenaar een particuliere belegger is in box 3, is een BTW-vrije huur bespreekbaar.


Indexering _________

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst ĂŠĂŠn jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen _________

Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn _________

Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurperiode van 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Opzegtermijn _________

12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling _________

Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst _________

De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding _________ In overleg.


Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Utrechtseweg 223, 3818 EE Amersfoort De heer E. Engelkens of De heer M.C. Stalenhoef Telefoonnummer: 033 445 07 05 Faxnummer: 033 445 07 04 info@commavastgoed.nl www.commavastgoed.nl

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. De gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de verstrekte gegevens kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden, behoudens voor zover onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering in een voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.


Openbaar Vervoer _________

treinstation amersfoort stadsring 248, amersfoort

Van Naar Datum

Vertrek Aankomst 8:26 Reistijd 0:06 Overstappen geen

8:21 8:27 0:06 geen

8:30 0:06 geen

8:36 0:07 geen

Vertrek

Van

Naar

Aankomst

Hoe

8:21

amersfoort treinstation

Centraal Station Amersfoort

8:22

lopen 1 min

8:22

Centraal Station Amersfoort

Hendrik van Viandenstraat Amersfoort

8:25

Bus 80 Connexxion richting Veenendaal

8:25

Hendrik van Viandenstraat Amersfoort

stadsring amersfoort

8:27

lopen 2 min

Van Naar Datum

stadsring 248, amersfoort treinstation amersfoort Vertrek Aankomst 17:04 17:10 Reistijd 0:10 0:14 Overstappen geen geen

17:01 17:11 0:10 geen

17:12 17:19 0:10 0:10 geen geen

Vertrek

Van

Naar

Aankomst

Hoe

17:01

stadsring amersfoort

Hendrik van Viandenstraat Amersfoort

17:03

lopen 2 min

17:03

Hendrik van Viandenstraat Amersfoort

Centraal Station Amersfoort

17:10

Bus 77 Connexxion richting Amersfoort

17:10

Centraal Station Amersfoort

amersfoort treinstation

17:11

lopen 1 min


Impressie _________


Stadsring 248-250  

Objectaanbieding Stadsring 248-250

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you