Page 1

Benvolguts pares i mares, Pel proper curs 2013-14, les tutores del Cicle Superior hem decidit que el material necessari pels alumnes de 5è és el que detallem a continuació. MATERIAL COL·LECTIU

MATERIAL INDIVIDUAL

(El comprarem les tutores ).

(El portarà cada nen/a al començar el curs).

- Separadors. - Goma d’enganxar. - Dacs . - Pintures témperes . - Pinzells. - Enquadernadors - Etiquetes. - Cartolines. - Paper xarol i d’altres tipus. - Plastilina. - Fixador. - Folis de colors. - Plàstic per plastificar. - Altre material de plàstica.

- Tres llibretes mida foli de ratlles horitzontals , dues amb marge i espiral (de diferents colors, a ser possible una blava i una groga per català i castellà) i una altra sense espiral per anglès . - Dues llibretes mida foli de quadrícula amb marge i espiral ( a ser possible una verda i una taronja per projecte i matemàtiques ). - 15 cartolines blanques mida DIN A4 - 10 cartolines de colors varis mida DIN A4 – Estoig amb bolígrafs (blau, vermell, negre, verd). - Regle, escaire i semicercle. - Compàs. – Llapis, goma i maquineta amb dipòsit. – Cola de barra i tisores. - Flauta de plàstic marca Hönner. - Llapis de fusta de colors. - Retoladors. - Florescent. –Carpeta classificadora –Punta fina negra. - Diccionari català i castellà (alguns alumnes l’han deixat a l’escola i altres el tenen a casa )

HO VENDRÀ L’ASSOCIACIÓ DE PARES: -Llibres de text. -Agenda. -2 paquets de 500 folis blancs de DINA-4 de 80 grams.

Molt agraïdes, Tutores de Cicle Superior

C/ Pompeu Fabra, 4 17185 Vilobí d'Onyar Tel i Fax 972 47 32 86

ceipjosepmadrenys@xtec.net

Materialcurscs5  
Materialcurscs5  
Advertisement