__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

FORÅRSKOLLEKTION

Still Of The Night 399 DKK

Beds Are Burning 499 DKK

SE DEN NYE FORÅRSKOLLEKTION 2021


E N N Y B L Ø D K VA L I T E T

Love Forever 499 DKK

Slow Feeling 399 DKK


DROP NEEDLE

Love Forever 499 DKK

Slow Feeling 399 DKK

Vores lounge buks nu i den skønneste ribbet version.Buksen har elastikbånd i hoften og vidde ben med slids. Her er tale om en UTROLIG blød buks, det bliver den buks du kommer til “at bo i “. Den er let og lækker og du mærker dårligt du har den på.


M O D A L

EN KVALITET VI ELSKER

Feeling 199 DKK


KOMFORT I MODAL BASIC

Vi værdsætter at tøj ikke kan mærkes på kroppen - i den forstand, at man ikke irriteres af en syning eller af mærker der kradser. Er du nået til det sted i livet, hvor din kropslige temperatur ikke lige følger med sindet (overgangsalderen), så redder modal dig, da det virker kølende mod huden. Vores basic collection består kun af styles i modal vi går nemlig ikke på kompromis med bløde sager i garderoben, og derfor skal vores basics som t-shirts, toppe og leggings være i orden. COMFY basic har et bredt udvalg af farver og styles.

Feeling 199 DKK

Pleasing 299 DKK


COMFY LOVE

Still Of The Night 399 DKK

Love Forever 499 DKK


D E TA I L S

A S P H A LT

PLEASING

Pleasing 299 DKK

LEGGINGS


MIRAKELBUKSEN

With Or Without You - 299 DKK

All My Love 399

De er blevet kaldt “mirakelbukserne” ganske enkelt fordi de sidder perfekt, om du er en bette størrelse eller er en kvinde med former på kroppen. Bukserne har et bredt elastikbånd i livet, der behageligt holder på formerne og skaber en flot figur. Benene er lange med en anelse vidde og lommer i siden. De er så bløde, at du nærmest ikke mærker du har dem på.


M O D A L

Everything Glowes 299 DKK

EVERYTHING GLOWES DENNE NYE T-SHIRT BLIVER ET HIT HOS MANGE! DEN ER OVERSIZE, FALDET LET - OG SÅ ER DEN LAVET AF MODAL, SOM ER SÅ BLØDT MOD

En ny favorit til alle os der er vilde med modal - kendt som verdens blødeste kvalitet. Denne oversize bluse er rummelig, behagelig og har god længde foran og bagpå.


With Or Without You - 299 DKK

FAVORITE STRIPES

Pleasing 299 DKK

Hos COMFY elsker vi striber og i forårskollektionen finder du et stort udvalg af dem! Vores Asphalt / Nude Stripe er en flot kombination af koksgrå og helt svag lyserød. Du finder både bukser, leggings, langeærmede- og kortærmede bluser i denne fede strib!


HIGHER LOVE - EN COMFY KLASSIKER

Denne kjole er elsket af alle os der elsker et oversize kjole look. Den er blød & stretchy i kvaliteten og passer perfekt over et par leggings til vejret tillader bare ben. Er du en kvinde med skønne former, vil du også elske denne model.

Higher Love 399


SOFT

Hold Me 449 DKK

COMFY

HYGGE

STRIPE


L O V I N G

DEN BLØDESTE BLUSE

Loving 249 DKK


SWING DRESS

Swing 499 DKK

Kjolen har et asymmetrisk snit, der er lavet i den blødeste viskoseblanding med stretch der holder lidt på formerne. Kjolen med V-udskæring har elastik under brystet, så den giver en flot figur – uden at stramme. Kjolen er perfekt til både festlige lejligheder med en hæl og super skøn til et par sneaks for et cool look, feminint look.


TREAT ME RIGHT

Treat Me Right 399 DKK

Tunika kjole / skjortekjole i den mest smørbløde kvalitet. Tunikaen har kinakrave, bred vidde og er skøn over et par leggings til sommeren titter frem og de bare ben skal luftes.


BEST MOMENTS - EN SKØN JUMPSIUT

Det er næsten tilladt at bo i denne jumpsuit, så skøn er den. Jumpsuit i vores sædvanlige bløde kvalitet med to lommer fortil, et baggy fit og justerbar stropper. Her er virkelig dømt hygge i denne bløde sag. Brug den med en cardigan over. Særdeles velegnet til dig der elsker yoga.

Best Moments 499 DKK

Profile for COMFY COPENHAGEN

Spring 21 Collection  

Spring 21 Collection