Page 1

Comfort contego

Betjeningsvenligt høresystem til det aktive liv


Det er let at tilpasse min Comfort Contego til den situation jeg befinder mig i. Gertrud og jeg rejser en del, og det er skønt at kunne sidde og småsludre på vores rejser. I bilen bliver brummen og motorstøj sorteret fra, så jeg kan tydeligt høre hvad Gertrud siger. Det føles naturligt, og samtidigt er det skønt ikke hele tiden, at skulle bede hende om at gentage alting. Comfort Contego er nem at betjene i det daglige, og kan let tilpasses den situation jeg befinder mig i blot ved at skifte fra zoom (retningsbestemt) til omni(retningsuafhængig) indstilling. Når vi f.eks. spiser middag med venner eller familie har jeg mikrofonen indstillet på omni. Senderen placerer jeg på bordet, og så opfanger den hele samtalen. Fordi jeg kan høre hvad der bliver talt om, kan jeg deltage i samtaler og diskussioner på en helt anden måde end tidligere. Når Gertrud og jeg er alene sammen, er senderen klipset på hendes bluse, så når vi er ude at handle eller går tur kan vi let tale sammen, mens vi bevæger os omkring. Jeg har altid Comfort Contego rundt om halsen og sætter pris på fleksibiliteten og det flotte design. Kjell, pensionist i Malmø, Sverige


Det nye høresystem har gjort vores liv lettere. Nu kan vi føre en samtale uden nogen problemer; det føles let og naturligt. Det er fantastisk ikke, at skulle gentage sig selv hele tiden. Samværet og kommunikationen med familie og venner er blevet meget lettere. Tidligere var det svært for Kjell at deltage, fordi der var så mange kommentarer som han ikke fik fat i. Nu kan han høre hvad alle siger, selv hvis vi er mange mennesker der er samlet. Det er et stort fremskridt for os begge, at han nu nyder at være til sammenkomster lige som os andre. Kjell tager altid sin Comfort Contego med når han forlader huset. Jeg er mindre nervøs nu, da jeg ved, han kan høre trafikken og f.eks. vil kunne høre hvis en bil dytter. Vi nyder at være aktive og udendørs, at gå ture i skoven og på landet, naturoplevelserne er nu større for os. Det mest fantastiske er, at Kjell nu også kan høre fuglesang. Med Comfort Contego har jeg også fået flere aha-oplevelser. Og så er det jo skønt at se den indflydelse det har fået på Kjells livsglæde. Gertrud, samlevende med Kjell

Her fortæller Kjell og Gertrud hvordan de, ligesom mange andre brugere af Comfort Contego, har glæde af deres system i hverdagen. Personerne på billederne er ikke dem som bliver citeret.


Comfort Contego har en unik støjfri digital radiooverførsel. Den hjælper dig til at opfange alle detaljerne i samtalen, uanset om samtalen føres af få eller mange mennesker.

Fang øjeblikket Der er situationer hvor du har brug for ekstra hjælp ud over den du får fra høreapparatet. Det er derfor vi i Comfort Audio har udviklet Comfort Contego, det digitale trådløse høresystem som hjælper mennesker som dig med hørenedsættelse, til at deltage på lige fod med venner og familie, i enhver situation. Comfort Contego er fleksibel og kan bruges med halsslynge, hvis du bruger høreapparat, og sammen med hovedtelefon (ekstraudstyr), hvis du ikke bruger høreapparat. Det er enkelt at betjene med den brugervenlige volumenkontrol og det tydelige display. Samtidigt giver den bagvedliggende avancerede teknologi dig nye muligheder for at høre og forstå f.eks. en samtale. Comfort Audio var de første i verden til at udvikle digitale høresystemer. Vi startede tidligt med at forske i nye måder, at kunne hjælpe hørehæmmede. Vores dedikerede arbejde har resulteret i produkter med funktioner der er unikke i vores branche, og som har gjort os til teknologiske verdensledere.


Senderen på bordet opfanger talen og sender den til modtageren. At høre hvad alle siger giver en følelse af glæde og fællesskab!


Prøv det og oplev forskellen Comfort Contego består af en sender og en modtager, begge udstyret med mikrofoner. Den unikke støjfrie digitale radiooverførelse giver høj lydkvalitet med naturlig lydgengivelse. Larm i baggrunden og støj reduceres takket være den korte lytteafstand og gør derved at talen bliver mere tydelig. Vi kunne skrive meget om teknologien bag Comfort Contego og hvad vi kan gøre for dig. Men det er først, når du selv kommer til at prøve systemet, at du vil kunne forstå, hvordan Comfort Contego gør forskellen og gør det muligt for dig, at kunne begå dig i alle situationer.


Comfort Contego i forskellige situationer Du har dit høresystem med dig i mange forskellige situationer og kan derved begå dig i alle samtaler.

Hvis du har et høreapparat med telespole kan du bruge Comfort Contego med en halsslynge. Ellers bruges hovedtelefoner eller øretelefoner (ekstraudstyr).

Comfort Contego kort: • Let at betjene • Optimal lydkvalitet uden forsinkelse • Tydeligt display • Aflytningssikker • Lang drifttid (op til 20 timer)


Lydoverførsel

I bilen

Se TV

Shopping

Undervisning

Derhjemme

Ved middagsbordet

På rejser

På gåturen

Tale


01DK-1010

Comfort Contego Modtager

Sender

Mikrofoner

Sender volumen

Modtager volumen

Mikrofon indstillinger Zoom (retningsbestemt) Omni (retningsudafhængig)

Tekniske data Rækkevidde: Op til 30 m Størrelse: 22 x 45 x 98 mm Vægt: 64 g / 62 g

Drifttid: Op til 20 timer Batteri: Opladelig Li-Ion Antenne: Indbygget

Comfort Audio har siden 1994 udviklet og fremstillet høresystemer til personer med nedsat hørelse. Vores mission er og har altid været at give mennesker uhindret mulighed for at udveksle tanker og ideer i alle situationer igennem hele livet ved hjælp af førende teknologi og innovative løsninger. Vi er målrettede, nysgerrige, har en brændende interesse for teknologi og er drevet af passion og glæde. Dette har gjort os til verdens førende inden for teknologi til høresystemer. Vores produkter giver stor fleksibilitet og er udviklet til både arbejdsliv og skole, offentlige og private miljøer. Altid med individets behov i fokus og ud fra en oprigtig vilje til at forbedre livskvaliteten for personer med nedsat hørelse.

Comfort Audio ApS | Benediktevej 5 | 3480 Fredensborg | Tel: 33 78 03 02 www.comfortaudio.dk | info@comfortaudio.dk

Comfort Contego broschure  

Comfort Contego - Betjeningsvenligt høresystem til det aktive liv