Page 79

DUSJ&DUSJKRANER

4.

5.

TOPPEN AV DUSJLYKKE Hvis du tenker etter hvilken dusj som ofte er på spa og hotell, så er det som regel en takdusj. Og nå husker du kanskje også den behagelige følelsen av velvære en sånn type dusj gir. Det velværet kan du nå nyte fra morgen til kveld. Velg en takdusj når du skal ha ny dusj.

1.

Vinkelen på vannet Det er langt mer behagelig å dusje med takdusj, fordi du får vannet ovenfra og ned. Det gir luksus og velvære i hverdagen, rett og slett. En takdusj får også baderommet til å fremstå mer eksklusivt, så dette er helt klart en god investering.

Tenk på dette før du kjøper takdusj 2.

3.

Takdusj kommer i flere varianter, fra montering på vegg, hvor selve takdusjen er montert på stang sammen med blandebatteriet, og eventuelt en hånddusj, til løsninger hvor selve dusjhodet er montert eller bygget inn i taket.

Takdusj kan monteres på alle baderom, så lenge du ikke går for den innebygde varianten. Uansett vil det være smart å få en rørlegger til å hjelpe deg med monteringen. Innebygd takdusj er bare mulig om du skal renovere eller bygge baderom, fordi det må rør inn i både veggen og taket. Ønsker du deg dette, må det avklares med rørlegger tidlig i prosessen av renoveringen eller baderomsbyggingen.

6.

7.

1. AXOR ShowerSolutions hodedusj 2.Oras Esteta Rainshower Termostatisk dusjsystem med stor takdusj og hånddusj 3. Fima Spillo Up dusjsett Dusjtermostat, hodedusj og hånddusj 4. Fima Circolo - hodedusj med regnfall/vannfall 5. Fima Piazza - hodedusj med regnfall/vannfall 6. Fima Circolo - rund hodedusj Ø250mm 7. Fima Piazza - firkantet hodedusj 200x200mm.

79

Profile for Rørleggerkjeden Comfort

Comfort Produktkatalog 2019  

Comfort Produktkatalog 2019  

Profile for comfort25