Page 77

DUSJ&DUSJKRANER

NÅ KAN DU SE NED OG SMILE! Når sluket ser ut som et smykke, eller går i ett med flisene, opplever du et snev Både Purus Line og Purus Corner finnes i en av designlykke. Hvis du er variant der flisen erstatter risten, Tile Insert. gir en følelse av at sluket går i ett med opptatt av helhet og detaljer Dette gulvet. Det skaper et lekkert helhetsinntrykk. på badet, anbefaler vi at du Designsluk i flukt tenker sluk først. Sluk er kanskje ikke det første du tenker på, men hvis du er opptatt av helheten, bør du faktisk begynne med å tenke på sluket. Designsluk er et av flere elementer på badet som må planlegges tidlig for å kunne montere det i gulvkonstruksjonen. Designslukene fra Purus, Purus Line og Purus Corner, finnes i flere varianter: f.eks. gull, høyglans sort, Tile Insert, samt rustfritt stål i ulike mønstre. Mulighetene er mange. Risten kan også byttes ut etter at sluket er montert hvis du vil variere.

1.

med veggen

Purus Line og Purus Corner er godkjente for montering inntil vegg. Det gjør det enkelt for håndverkeren å legge ensidig fall. Det gir også muligheten til å velge store fliser, og du unngår blant annet unødvendig kapp. Designslukene er lekre på oversiden og smarte på undersiden

2.

og passer i alle typer gulvkonstruksjoner, både betong- og trebjelkelag. Et elegant gulvsluk som oppfyller dagens krav til funksjonalitet, sikkerhet og design.

3.

1. Purus Corner Pearl Hjørnesluk i rustfritt stål 2. Purus Line Wave. Designslukrist i rustfritt stål 3. Purus Line Pearl Onyx. Slukrist i sort høyglans og eksklusiv finish.

77

Profile for Rørleggerkjeden Comfort

Comfort Produktkatalog 2019  

Comfort Produktkatalog 2019  

Profile for comfort25