Page 7

DRØMMEBADET

Uansett om du er tidlig i prosessen med å vurdere muligheter og ideer eller er kommet lenger og vet hva du vil ha, og hvordan det skal være, kan du være trygg på at du får gode råd fra dyktige fagpersoner som hjelper deg med både innredning og stil, men kanskje aller viktigst: De kvalitetssikrer installeringen av alt det du «ikke ser» på badet. Comfort-rørleggere er alltid oppdaterte på de nyeste reglene, normene og forskriftene.

- Comfort er en totalleverandør av bad, og vi organiserer og koordinerer tiden til alle som skal innom badet ditt før det er ferdig - enten det er snekkeren, flisleggeren, elektrikeren eller rørleggeren.

Skriv kontrakt og få jobben gjort - Når alle valg er tatt og tilbudet godkjent, skriver vi en kontrakt til sikkerhet for deg som kunde og blir enig om oppstartdato og sluttbefaring. - Du blir trygg på at badet blir ferdig når det skal, og at jobben blir gjort riktig.

Vær trygg med garanti - Badet ditt skal være velfungerende lenge, og våre garantier gir deg den nødvendige tryggheten. - De fleste produkter har 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett (vanlig kjøpslov). - Vi følger selvfølgelig norske lover og regler for reklamasjon. - Våre rørleggere er tilgjengelige dersom du har spørsmål etter at badet er ferdig. - All nødvendig dokumentasjon på utført arbeid lagrer vi i den digitale tjenesten Bolig mappa. Det er både praktisk, trygt og kan være verdiøkende for din bolig på sikt.

GJØRE LITT ELLER INGENTING SELV? Få inspirasjon og ideer - Trenger du ideer? Besøk en av våre butikker eller comfort.no for inspirasjon og innspill. - Snakk med en av våre interiørarkitekter – de hjelper deg gjerne videre på veien til drømmebadet. - Ta med skissetegninger eller inspirasjon du liker. Har du noe å gå ut fra, kan vi lettere hjelpe deg videre med valg av farger, produkter og gode helhetlige løsninger.

Kom på et møte og se mulighetene - Ta kontakt med din lokale Comfort-butikk og avtal et møte, så finner vi ut hva du ønsker og trenger. - Ta gjerne med en målsatt tegning av badet ditt eller en arkitekttegning dersom du bygger nytt hus.

- Når vi har nok informasjon om rommet, tegner vi ut et planløsningsforslag som redigeres til du er fornøyd. - På comfort.no kan du starte tegneprosessen hjemme om du ønsker. Tegningen kan våre butikkansatte tegne videre på.

Uansett om det er små eller store bad, eller små eller store installasjoner, så velger du om du trenger oss til litt av jobben, mye av jobben eller hele jobben. Vi er din rådgiver, prosjektleder og din utførende rørlegger uansett hva du velger.

Få en vurdering på befaring - En av våre prosjektledere kommer hjem til deg og gjør en faglig vurdering av badet. - Befaringen avdekker badets tekniske standard. Det gir den beste forutsetningen for oss før vi foreslår løsninger og setter i gang arbeidet.

Få et tilbud og en plan - Ut fra befaringen kan vi gi deg et skriftlig tilbud og en tidsplan for prosjektet.

7

Profile for Rørleggerkjeden Comfort

Comfort Produktkatalog 2019  

Comfort Produktkatalog 2019  

Profile for comfort25