Page 157

S te

en

HYTTE&FRITID

ll

ie

o Aina S 1.

2. Foto: Henning Tunsli

Sommerhytta. Lange, lyse dager med sol og god stemning. Og naturen er selvfølgelig levende til stede. Her får du trendriktige tips til hvordan du kan ta den gode naturfølelsen inn på hytta også.

SLIPP NATUREN INN PÅ SOMMERHYTTA

Slipp naturen inn Også på sommerhytta er trenden at naturen slipper inn. Den organiske trenden viser seg i en mer naturlig fargepalett, mer tekstur og varme, mer av det ru og upolerte. Naturstein (fliser) og treverk er dominerende, men også malte flater i kombinasjon med fliser. Planter på badet understreker denne naturlige trenden.

Fargevalg For å skape en rolig og behagelig atmosfære er duse farger perfekt. Duse pasteller er fint. Grønt og rosa med myke gråfarger og selvfølgelig det rene,hvite. Bruntoner er også et naturlig valg. Naturlige nordiske farger som minner om jord, sand, himmel, skog, fjell eller vann.

Det sosiale badet Badet er ikke lenger noe man gjemmer seg på, eller som man gjemmer bort. Det sosiale baderommet har kommet til hytta også. Badet blir møblert som de andre rommene. Noen tar det så langt at det kun er en glassvegg mellom bad og soverom. Badet skal være en del av en sømløs opplevelse. Det betyr at type materialer, interiør og tilbehør blir enda viktigere.

Dusj ute og dusj inne Det er mange som ønsker seg dusj både ute og inne. Den store trenden er så stort vannfall som mulig. Takdusj gir en herlig luksusfølelse enten det er ute eller inne. Og vet du hva, skaff deg en ny rist som ikke er så traust og trist – nå er det mange lekre varianter å få.

3. 1. Fima Carlo Frattini Spillo Up servantkran 2. Smedbo miljø og produktbilde 3. Smedbo miljø og produktbilde

157

Profile for Rørleggerkjeden Comfort

Comfort Produktkatalog 2019  

Comfort Produktkatalog 2019  

Profile for comfort25