Page 155

S te

en

HYTTE&FRITID

ll

ie

o Aina S 1.

2. Foto: Henning Tunsli

Slipp naturen inn

DET ER NOE MED NORDMENN OG FJELL. Og det er noe med nordmenn og hytter. Her får du tips fra den kjente stylisten Aina Sollie Steen om ulike trender som nå setter spor på hytta på fjellet – kanskje det kan gi inspirasjon til å gi hyttebadet eller hyttekjøkkenet et løft?

Hvorfor drar folk til fjells? Det er jo for å oppleve naturen. Å føle og ta på den. Nå er trenden tydelig på at vi også vil ta naturen helt inn på badet. Vi ønsker mer tekstur, mer nærhet til de naturlige materialene og mer varme. Ru overflater. Lunhet og varme. På badet gir det seg utslag i benkeplater i tre, overflater som er ru og upolerte, både vegg og gulv. Den naturlig gode romfølelsen – det er målet.

3.

Bo som en hotellkonge Den deilige hotellfølelsen ønsker vi oss nå på hytta også. Lange turer kan krones med en spalignende opplevelse som gir hvilepuls og liv og lyst til hverdagskjøret igjen. Her snakker vi om velgjørende elementer som takdusj, frittstående (massasje) badekar, toalett med dusj og ellers spartansk og helhetlig innredning.

4.

Matte farger og bolleservanter er hot Både for tilbehør og kraner er matte farger den store trendvinneren – det er særlig sort og matt som er hot nå, men både grå, gull og hvitt er stilsikre i matte varianter. Og hyttevasken 2019 – det er en bolleservant på naturbenkeplate. Bolleservant er både praktisk (husk lang og høy tut på kranen) og lekkert og finnes i mange flotte materialer og farger.

5.

1. Smedbo DRY håndkletørker 2. Dansani Sonate Baderomsvask 3. FIMA Circolo Hodedusj 4. Element Massasjebadekar 5. Laufen Living Saphir Kerami Baderomsvask

155

Profile for Rørleggerkjeden Comfort

Comfort Produktkatalog 2019  

Comfort Produktkatalog 2019  

Profile for comfort25