Page 101

BADEKAR&KRANER

Badekar finnes i mange størrelser, med og uten massasjesystem, i ulike stiler og materialer, og for én eller flere personer. Valgmulighetene er mange.

1.

Hvor mye koster det? Hvis du vet omtrent hvor mye du kan bruke på et badekar, er det enklere å avgrense valget. Husk uansett dette: Hvis du er opptatt av å velge et badekar som skal leve lenge, være komfortabelt, slitesterkt, lett å rengjøre og ha eventuelle spesielle funksjoner, så kan det lønne seg å se på valget som en investering før du lar budsjett begrense valgmulighetene.

2.

Budsjett bør avhenge av behovet ditt. Materialet på badekaret spiller også en rolle for pris og avgjør om det er lett å rengjøre og vedlikeholde, hvor lang levetid som kan forventes, samt badekarets utseende.

Spafølelse eller familievennlig? Badekar til både store og små bad Selvsagt finnes det badekar også for deg som har lite baderom. Når du vurderer størrelse, må du tenke på lengden og dybden på badekaret i forhold til størrelsen på de som

skal bruke det – og har badet plass til den lengden du trenger på badekaret? Lengdene 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180 og opptil 200 cm er vanlige.

Når du tenker igjennom hva badekaret skal være for deg, er sannsynligheten større for at du ender opp med et badekar du blir fornøyd med: familietid og praktisk bruk, alenetid og spafølelse, massasje eller luftbobler, plass til flere, nedfelt kar i gulv, frittstående, innebygd, design og utførelse eller badekar og dusj i ett.

Ta kontrollmål først! Før du bestemmer deg for badekar, bør du først og fremst finne ut om det er plass til å transportere det inn på badet. Husk derfor å ta kontrollmål av døråpningen før du ser etter badekar.

3.

4.

1. Fima Spillo Up karkantkran 8 695,- 2. VikingBad Toras badekar 16 290,- 3. Vikingbad Dybe badekar 15 990,- 4. Svedbergs Z150 Dusjbadekar 150 14 755,-

101

Profile for Rørleggerkjeden Comfort

Comfort Produktkatalog 2019  

Comfort Produktkatalog 2019  

Profile for comfort25