Page 1

Sant Pere

Un mercat per enfortir un barri Esquerra hem impulsat el mercat a Sant Pere Al veïnat de Sant Pere hi viuen actualment gairebé 2.200 persones. El que sempre havia estat un barri només residencial va guanyant, de mica en mica, equipaments i negocis, i es va convertint en un espai amb bones places, amb escola i amb serveis. Fins avui, obrir un comerç al barri era poc menys que una heroïcitat. Els temps canvien i Sant Pere s'està convertint en un entorn confortable per viure i on, ben a prop, un pot trobar allò que necessita en el seu dia a dia.

esquerraTordera Treballem per Sant Pere. Treballem per Tordera.

Per això des d'Esquerra hem impulsat el mercat de Sant Pere. Perquè els veïns ens ho van demanar, i vam tenir clar que era una bona aposta per dotar de més serveis al veïnat, i alhora, per enfortir el teixit comercial de Sant Pere. Hem impulsat l'aprovació del reglament del mercat al Ple de l'Ajuntament, i estem treballant per fer-lo realitat. Ajuda'ns perquè no s'aturi. Fes-nos confiança per fer possible que, a partir del mes de setembre, cada setmana es celebri el mercat del barri.

Esquerra-Tordera Telèfon 619 441 700 tordera@esquerra.org www.esquerra.cat/tordera xavierpla.cat

Com serà el nou mercat de Sant Pere? Tindrà entre 10 i 15 parades, la meitat de les quals seran d'alimentació i la resta de roba, calçat, parament de la llar, etc. Quan es celebrarà? Cada dijous.

On s'ubicarà? Al Passatge Jardí. A quines hores es farà? Des de les 9 fins les 2 del migdia.

Butlletí programa Sant Pere  

Butlletí programa Sant Pere