Page 20

20

Nº 377 /1ª QUINZENA DE GENER/ 2019

IMARSA EN CASTALLA

SEGUROS PONSODA

En 1931 se puso en marcha en IMAR la primera máquina de fabricación de chapa perforada del sur de Europa. En aquellos años fue una apuesta innovadora y a día de hoy lo sigue siendo. En la ingeniería y fabricación de todo tipo de soluciones en chapa perforada, abocardada, estampada y metal expandido. Aportando soluciones a las necesidades de nuestros clientes en dos líneas principales: Industrial y Arquitectura singular.

La tranquilidad de estar en buenas manos Su principal objetivo es conseguir que obtengas el producto que querías desde un principio y que tengas toda la tranquilidad y seguridad durante el proceso. No se trata solo de vender seguros, sino de ofrecer confianza a nuestros clientes para que se sientan seguros y satisfechos con el proceso de trabajo. Si estás interesado en contratar algunos de nuestros seguros, queremos transmitirte la seguridad de poder disponer de toda tu confianza en nosotros para obtener los mejores resultados.

TRABAJOS VERTICALES

INMOBILIARIA NÚMERO UNO

LATERAL es una de las empresas más sólidas y de confianza, con más de diez años de trayectoria y un sin fin de trabajos y clientes satisfechos les avalan y empujan a continuar ofreciendo los más altos niveles de calidad y respeto medioambiental. Se trata de una empresa formada por un equipo de emprendedores y hoy por hoy, no solo siguen en la edificación, sino que han ampliado sus trabajos hacia el sector de la obra realizando trabajos como la reparación de viaductos, puentes o presas entre otros.

Empresa dedicada a la venta y alquiler de inmuebles, así como al asesoramiento de todo tipo de servicios inmobiliarios, así como el servicio de limpieza y mantenimiento de viviendas, reformas y presupuestos. Igualmente gestionamos todo tipo de trámites como cambio de cuenta bancaria en los suministros, inventario fotográfico, tasaciones y sesión fotográfica de inmueble, contratos oficiales. Asesoramiento en compra-venta desde principio hasta final.

Campanya perquè no es normalitze el consum d’alcohol en menors Durant les festes de Nadal i la relació d’aquestes dates amb el consum d'alcohol i altres substàncies, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat ha llançat una campanya de prevenció sota el títol La prevenció comença en casa. Aquesta campanya està dirigida a les famílies i té com a objectiu sensibilitzar a la societat al voltant del consum d'alcohol en les dates assenyalades. També durant altres celebracions al llarg de l'any, sovint es normalitza el consum d'alcohol per part dels menors, banalitzant els seus efectes i propiciant en el si de les famílies la iniciació en el seu consum. Amb el pretext que més tard o més prompte arribarà el primer consum d'alcohol, es pensa que és millor que es comence en família al fet que es faça fora de casa. Amb aquest comportament, s’està promovent l’associació entre el fet de realitzar una celebració amb beure. A més d'aquest missatge, la campanya destaca que és en l’entorn de les famílies on cal donar exemple i servir de referent als fills i filles, ja que els més joves tendeixen a imitar els comportaments que veuen en el seu entorn familiar. De la mateixa manera, el que es pretén és fomentar l'educació per a l'oci, la transmissió d’alternatives per a passarho bé allunyades del consum d'alcohol, així com establir límits i normes clares, partint d'una relació on la comunicació siga una ferramenta fonamental.

Un taller d’ocupació donarà treball a 30 persones a Muro Un nou taller d'ocupació concedit per la Conselleria d'Economia Sostenible donarà formació i treball a 30 persones a Muro. Serà en les modalitats de conservació i millora d'espais forestals, dinamització d'activitats de temps lliure educatiu, i atenció sociosanitària a persones dependents. El cost del projecte ascendeix a 629.490 euros i la durada és d'un any i els alumnes rebran un sou de 900 euros mensuals.

Ontinyent crea un catàleg de masies abandonades L'Ajuntament d'Ontinyent a través del programa el “Banc de terres” ha creat un catàleg de cases rurals o masies en estat d'abandonament. Amb aquesta iniciativa, que inclou un total de 28 finques registrades, es vol crear una eina per tal que possibles emprenedors interessats puguen crear noves ofertes de turisme rural en recuperar estes cases. D'esta manera, el “Banc de terres” amplia els seus objectius inicials de foment i impuls de l'agricultura cap a les generacions futures dinamitzant este sector. Durant la primera fase es va crear un cens de terres que dona la possibilitat al consistori de ser intermediari entre els propietaris de parcel·les sense cultivar i les persones interessades en la seua cessió o lloguer. Des de l'inici del funcionament del “banc de terres”, que forma part de la xarxa provincial que impulsa la Diputació de València, Ontinyent ha establert relacions amb els sindicats agraris ASAJA i amb la Unió de Llauradors. S'ha contactat també amb la Cooperativa d'Ontinyent i amb la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida per establir actuacions conjuntes de dinamització de la producció i promoció de nous socis productors. A més, a través de l’Agència de Dinamització Rural Buscatierras que gestiona les activitats del banc d’Ontinyent ha activat la “Bolsa de Empleo Agraria" (BEMAG) per inscriure’s per buscar feina al camp.

Comarcalnet_377  

1ª Quincena de Enero de 2019

Comarcalnet_377  

1ª Quincena de Enero de 2019

Advertisement