Page 9

9

Nº 362 /1ª QUINZENA DE MAIG/ 2018

Déu. A continuació desfilaran les filaes del bàndol moro amb el següent ordre: Verds (Capità moro), Llana, Moros del Rif, Tariks (Abanderat moro), Marroks i Realistes. MISSA DE CLAVARIESSES. A les 10:00 hores, reunits a la plaça de l’Església el clericat, les clavariesses i les autoritats civils i festeres, junt a la Unió Musical de Muro, desfilaran fins l’Ermita, on se celebrarà la missa que aquest dia dediquen les Clavariesses a la Patrona de Muro. En eixir de l’església i després de disparar una mascletà, es realitzarà el passacarrer de les clavariesses fins la plaça Matzem. LA BAIXÀ. A la 13:00 hores tindrà lloc l’acte de la Baixà de la Mare de Déu dels Desemparats, des de la seua Ermita fins el temple parroquial. ENTRADA CRISTIANA. A les 17:30 començarà l’Entrada Cristiana. Desplegament de les tropes de la Creu rememorant tot l’ocorregut a aquestes durant el regnat del rei Jaume I. L’ordre de l’Entrada serà el següent: Maseros (Capità del bàndol Cristià), Templaris, Arquers, Pirates, Mare de Déu, Contrabandistes (Abanderat Cristià). Finalitzat l’acte de l’Entrada es realitzarà el Passeig Moro.

DISSABTE, 12 DE MAIG

DIANA – LA BAIXÀ/ ENTRADA DELS CRISTIANS DIANA. A les 6:30 hores de la matinada, després de l’Àngelus i del volteig de campanes, començarà la Diana. Obrirà l’acte la filà Maseros, per tindre enguany la Capitania del bàndol Cristià i després ho farà la resta de filaes amb el següent ordre: Templaris, Arquers, Contrabandistes (abanderat Cristià), Pirates i Mare de

BALL. A la 01:00 hores de la matinada, Macrodiscomòbil a la plaça del Matzem i Gran Ball a la plaça de l’Església amb els grups “Tito Pontet”, “Barbaritat” i “Cactus”

DIUMENGE, 13 DE MAIG

DIA DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS/ ENTRADA DELS MOROS OFRENA FLORAL. A les 10:30 hores reunits a la plaça de l’Ermita les Clavariesses, autoritats festeres,

filaes i públic en general, començarà l’Ofrena de flors que el poble de Muro ofereix a la seua Patrona en el dia de la seua Festivitat. MISSA MAJOR. Finalitzada l’Ofrena floral, començarà la Missa Major en el dia de la Mare de Déu dels Desemparats. Després de la missa cada filà, amb la seua corresponent banda de música, marxarà fins a la plaça de l’Ermita on hi haurà una gran mascletada.

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Advertisement