Page 7

7

Nº 362 /1ª QUINZENA DE MAIG/ 2018

Vila tindrà lloc el XLII Concert de Música Festera a càrrec de la Unió Musical de Muro.

S’inicia procés per a declarar les Festes d’Interès Turístic Autonòmic L'Ajuntament de Muro ha iniciat el procés per a aconseguir que les Festes de Moros i Cristians en honor a la Verge dels Desemparats i la Fireta de Sant Antoni siguen declarades d'Interès Turístic Autonòmic. S'estan ultimant els informes que detallen els aspectes històrics i els principals elements de les dues celebracions, amb caracterítiques similars que tenen lloc a la Comunitat Valenciana. Cal ressaltar els importants beneficis que suposaria per a Muro aconseguir aquesta declaració per part del Consell, que sens dubte, revertiria en una major dinamització de l'economia local.

Ja estan disponibles a la venda les cadires per veure les entrades Mora i Cristiana a l'Oficina de Turisme. El horari és de 9:00 a 14:00 h de dilluns a divendres i de 17:00 a 19:00h de dilluns a dijous. Dissabtes de 11:00 a 13:00 h. El preu de la cadira és de 7 € per dia.

ENTRAETA. A les 23:30 hores es realitzarà la tradicional Entraeta Oficial que començarà al cantó del C/ Sants de la Pedra amb el C/ sant Josep, i finalitzarà a la P/ de l’Església. BALL. Al finalitzar les entraetes, Discomòbil amb el DJ Santi Mataix a la Plaça de l’Església.

DIVENDRES, 11 DE MAIG

LA VESPRA DISSABTE, 5 DE MAIG

ENTRAETA OFICIAL CONCERT DE FESTES. A les 19:00 hores al Centre Cultural de la

PASSACARRER. A les 20:00 hores, i després de la traca que marca l’inici de la Festa, davant del Castell a la plaça del Matzem, començarà el Pasacarrer dels Músics encapçalat per la Unió

Musical de Muro, seguida per les altres bandes de música dels bàndols Cristià i Moro.

P/ de l’Església. Desfilaran en primer lloc les filaes del bàndol Cristià seguides per les del bàndol Moro.

ENTRAETA. A les 23:30 hores de la nit es realitzarà l’Entraeta de la Vespra, que començarà al cantó del C/ Sants de la Pedra amb el C/ sant Josep, i finalitzarà a la

BALL. A la 01:00 hores de la matinada, Gran Ball a la plaça del Matzem amb l’Orquestra “La Pato Daniel’s”

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Advertisement