Page 18

18

Nº 362 /1ª QUINZENA DE MAIG/ 2018

SALUDA DE L’ALCALDE Com cada any quan arriba el mes de Maig el nostre poble celebra una de les seues festes més importants, arrelades i estimades per tots els veïns i veïnes, les festes del Xop en honor a la Verge dels Desemparats. Són dies de germanor en els que tots i totes ens trobem al voltant de la plaça per gaudir dels combois, els rencontres amb els que tornen al poble, les experiències; dies en els que ens oblidem dels problemes i preocupacions diàries per centrar-nos en gaudir amb familiars i amics de la música, la pólvora, el menjar, la festa i l’ambient festiu del nostre poble. Amb la proximitat d’estos dies, vull agrair en primer lloc com Alcalde la tasca que han dut a terme els festers i festeres del xop 2018 per preparar les festes. Per haver donat un pas endavant malgrat la seua joventut i decidirse a treballar de valent durant més d’un any per dur a terme una de les tradicions locals més enraigades. També agraisc a la gent del poble que sempre s’implica en esta festa i ajuda en tot moment en tot allò necessari, ja siguen festers o representants els qui l’organitzen. Especialment, m’agradaria agrair a tots aquells que es preocupen i treballen per mantindre vives cadascuna de les tradicions que vertebren esta festa: el rector de l’església parroquial; el Pastor, els pastorets i el tabaleter; el ballador de la bandera i els angelets; les Camareres de la Verge dels Desemparats; tots aquells veïns que curen de cadascuna de les ferramentes i elements de la festa; els qui cedeixen desinteressadament les seues cases per què es puga desenvolupar la festa; i a tots aquells que durant els actes col·laboren i fan la seua aportació perquè tots i totes pugam disfrutar d’estes festes. Vull aprofitar també per convidar tots els veïns i veïnes dels voltants i més enllà a viure amb nosaltres estes festes i descobrir cóm les gaudim els palomarencs i palomarenques i disfrutar-les amb nosaltres. Desitge que tots i totes passeu unes molt bones festes del Xop en honor a la Verge dels Desemparats. Atentament, el Vostre Alcalde Jordi Vila Vila

DIVENDRES 11 DE MAIG 22:00h. Tradicional sopar de baix braç a la plaça del xop. Es convida a tot el poble a compartir l’inici de la festa. 00:00h. Actuació del grup “Sin rastro” a la plaça del xop.

DISSABTE 12 DE MAIG 8:00h. Volteig de campanes 13:00h. Tradicional Ball dels pastorets que recorrerà els carrers del poble. 14:00h. Dinar de germanor on els festers conviden a tot el poble a anar. Per asistir s’hauran d’apuntar a “La Tenda” fins el dia 8 de maig. El preu serà de 10€. 15:30h. Eixida per talar el xop des de la plaça de la Verge dels Desemparats cap a Albaida. 18:00h. Tradicional plantà del xop. Al finalitzar es servirá una gran cacauà per a tots els assistents. 21:30h. Ofrena de Flors a la Verge dels Desemparats acompanyats per la Societat Musical “La Nova”, a la qual convidem a tot el poble a participar. 22:30h. Sopar a la plaça del Xop. Per assistir s’hauran d’apuntar a “La Tenda” fins el dia 8 de maig. El preu serà de 20 euros.

00:30h. Actuació de l’orquestra “Límite” a la plaça del xop. Al finalitzar hi haurà macrodiscomòbil amb “DJ Ovise”

DIUMENGE 13 DE MAIG 8:00h. Volteig de campanes. 11:00h. Passacarrer a càrrec de la Societat Musical “La Nova” del Palomar. 13:00h. Solemne Missa en honor a la Verge dels Desemparats. Al finalitzar es dispararà una mascletà a càrrec de la pirotècnia “Aitana”. 19:00h. Concert a la plaça del xop a càrrec de la Societat Musical “La Nova” del Palomar. 21:00h. Solemne processó en honor a la Verge dels Desemparats. Al finalitzar es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia “Aitana”.

DISSABTE 19 DE MAIG 17:00h. Partida de Pilota Valenciana al carrer Vall d’Albaida. 01:00h. Macrodiscomòbil on comptarem amb l’actuació dels DJ de Cocoloco “Adrià Faus” i “Spam Group”

DISSABTE 26 DE MAIG

01:00h. Actuació de l’orquestra “Wonder” i al finalitzar hi haurà Macrodiscomòbil amb “Fucking Monkeys DJs”

DIUMENGE 27 DE MAIG 13:00h. Tradicional Tombada del xop a la plaça de la Verge dels Desemparats. 14:00h. Tradicional dinar dels pastorets

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Advertisement