Page 10

10

Nº 362 /1ª QUINZENA DE MAIG/ 2018

DE LA PUJÀ ENTRAETA. A les 23:30 hores tradicional Entraeta de la Pujà, amb el recorregut de costum. BALL. En finalitzar l’Entraeta, Gran Ball a la plaça de l’Església amb l’Orquestra SIMA.

DIUMENGE, 20 DE MAIG

LA PUJÀ DIANA. A les 8:00 hores i fins les 11:00 hores, totes les filaes que vullguen realitzaran un passacarrer. El recorregut serà triat per cada filà segons les respectives taules d’esmorzar. filà Llana efectuaran la representació de l’Ambaixada del Tonell escrita per Rafael Ramírez a la placeta Molina. Acabada aquesta, marxaran ambdues filaes enfrontades a donar compte del Tonell en bona harmonia.

ENTRADA MORA. A les 17:00 hores començarà l’Entrada Mora. Exòtic desplegament de l’exèrcit de la Mitja Lluna; fantasia oriental, sensualitat i sumptuositat àrab que rememorarà les formacions morunes d’Al-Azraq I. L’ordre de l’Entrada serà el següent: Verds (Capità del bàndol Moro), Llana, Moros del Rif, Marroks, Realistes, i Tariks, (Abanderat Moro). Finalitzat l’acte de l’Entrada es realitzarà el Passeig Cristià. PROCESSÓ. A les 21:30 hores

Processó General de la Patrona de Muro, Mare de Déu dels Desemparats, que transcorrerà pels carrers del casc antic. BALL. A la 01:00 hores de la matinada, gran ball a la plaça del Matzem amb l’Orquestra GAMMA

DILLUNS, 14 DE MAIG

DIA DELS TRONS AMBAIXADA DEL TONELL. A les 10:30 hores la filà Mare de Déu i la

AMBAIXADA MORA. A les 12:30 hores el bàndol Moro situat a la plaça de l’Església i el Cristià al carrer sant Francesc de Borja començaran la guerrilla d’arcabusseria que cessarà a les 13:00 hores per donar pas a l’Ambaixada Mora, la qual finalitzarà amb la conquesta del Castell per les forces del bàndol Moro. AMBAIXADA CRISTIANA. A les 18:45 hores, situats el bàndol Moro i Cristià al revés que pel matí, es realitzarà el mateix simulacre de guerrilla, la qual donarà pas a l’Ambaixada Cristiana, que acabarà amb el triomf de les forces del bàndol Cristià.

MISSA DE DIFUNTS. A les 12:00 hores, al temple parroquial tindrà lloc la Missa per tots els festers difunts. ENTRADA. A les 18:00 hores de la vesprada Entrada. Primer els Moros i després els Cristians, amb el mateix ordre de la Primera Diana. Finalitzarà a les 20:00 hores de la vesprada, independentment del lloc on s’hi troben les filaes. RETRETA. Aquest acte s’iniciarà a les 21:30 hores des de la plaça de l’Església i l’ordre de les filaes serà el mateix que el de la Diana. BALL. A les 23.30 a la plaça de l’Església duet musical per amenitzar la vetllada.

DISSABTE, 19 DE MAIG

VESPRA

PUJÀ DE LA MARE DE DÉU. A les 20:30 hores tindrà lloc la Pujà de la Mare de Déu a la seua Ermita. En arribar-hi es dispararà un gran castell de focs artificials i es cantarà l’himne dedicat a la Patrona. D’aquesta manera i amb l’habitual traspàs de Càrrecs Festers i sorteig de Clavariesses de l’any següent, es donarà fi a les festes de Moros i Cristians del 2018.

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Comarcalnet_362  

1ª Quincena de Mayo de 2018

Advertisement