Page 1

Juniper CODE: JN0-370 Exam Name: AQFabric, Specialist (JNCIS-QF)

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Question: 1 Node devices provide which three connectivity functions on QFabric systems? (Choose three.) A. Connect to servers B. Connect to Director groups C. Connect to storage devices D. Connect to external networks E. Connect to redundant server Node groups

Answer: A, C, D

Question: 2 Which three improvements does the QFabric system provide over legacy data center environments? (Choose three.) A. Tiered network architecture B. Dedicated networks for data and storage C. Improved scalability D. Efficient use of resources E. Decreased latency

Answer: C, D, E

Question: 3 Director devices within a QFabric system provide which three redundant hardware components? (Choose three.) A. Redundant line cards B. Redundant hard drives C. Redundant transceivers D. Redundant power supplies E. Redundant fans

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Answer: B, D, E

Question: 4 Which two Juniper switch models would you use as Node device components of a QFabric system? (Choose two.) A. OFX3100 B. QFX3500 C. QFX3008 D. QFX3600

Answer: B, D

Question: 5 A QFX3000-G QFabric system supports up to how many Interconnect devices? A. 1 B. 2 C. 4 D. 8

Answer: C

Question: 6 Which QFabric system component behaves like a backplane on a traditional switch? A. Node device B. Interconnect device C. Director device D. EX Series switch

Answer: B Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Question: 7 A customer wants to upgrade an existing data center to use a QFabric system. What are two primary benefits for doing this? (Choose two.) A. The QFabric system improves scalability. B. The QFabric system can support a maximum of 500 10 GbE ports. C. The QFabric system is energy efficient. D. The QFabric system improves the performance of the Spanning Tree Protocol (STP).

Answer: A, C

Question: 8 Which two interface naming conventions are correct for QFabric systems? (Choose two.) A. xe-0/0/3 B. node0: xe-0/0/3 C. ge-0/0/3 D. P3603-C:xe-0/0/3

Answer: B, D

Question: 9 You are preparing to perform the initial setup of the Director group. How many IP addresses are required for the management network? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4

Answer: C Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Question: 10 Which two groups in a QFabric system support link aggregation interfaces? (Choose two.) A. Server name group B. Director group C. Network Node group D. Redundant server Node group

Answer: C, D

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Juniper CODE: JN0-370 Exam Name: QFabric, Specialist (JNCIS-QF)

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html Microsoft

Cisco

IBM

HP

Other

MCTS 70-336 70-337

CCNA 640-911 642-998 642-997 642-902

IBM Lotus

00M-244 000-M60

AIS

MBS 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

LOT-442 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-281 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

000-005 000-032

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 E20-533 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-412 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-518 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 N10-004 7004 HP3-X11 312-50v8

70-462

98-361

MB3-861

77-601 77-604 70-284

70-461 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

6

IBM

LOT-403 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP2-K10 HP2-B93

HP0-M98 HP0-H22

Solutions Expert

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50

IBM Cognos

ASE

000-640 000-913 COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-015 000-042

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec

JN0-370 Free Exam Questions (DUMPS)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you