Page 1

Juniper CODE: JN0-370 Exam Name: Juniper QFabric, Specialist (JNCIS-QF) 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Question: 1 Node devices provide which three connectivity functions on QFabric systems? (Choose three.) A. Connect to servers B. Connect to Director groups C. Connect to storage devices D. Connect to external networks E. Connect to redundant server Node groups

Answer: A, C, D

Question: 2 Which three improvements does the QFabric system provide over legacy data center environments? (Choose three.) A. Tiered network architecture B. Dedicated networks for data and storage C. Improved scalability D. Efficient use of resources E. Decreased latency

Answer: C, D, E

Question: 3 Director devices within a QFabric system provide which three redundant hardware components? (Choose three.) A. Redundant line cards B. Redundant hard drives C. Redundant transceivers D. Redundant power supplies E. Redundant fans

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Answer: B, D, E

Question: 4 Which two Juniper switch models would you use as Node device components of a QFabric system? (Choose two.) A. OFX3100 B. QFX3500 C. QFX3008 D. QFX3600

Answer: B, D

Question: 5 A QFX3000-G QFabric system supports up to how many Interconnect devices? A. 1 B. 2 C. 4 D. 8

Answer: C

Question: 6 Which QFabric system component behaves like a backplane on a traditional switch? A. Node device B. Interconnect device C. Director device D. EX Series switch

Answer: B Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Question: 7 A customer wants to upgrade an existing data center to use a QFabric system. What are two primary benefits for doing this? (Choose two.) A. The QFabric system improves scalability. B. The QFabric system can support a maximum of 500 10 GbE ports. C. The QFabric system is energy efficient. D. The QFabric system improves the performance of the Spanning Tree Protocol (STP).

Answer: A, C

Question: 8 Which two interface naming conventions are correct for QFabric systems? (Choose two.) A. xe-0/0/3 B. node0: xe-0/0/3 C. ge-0/0/3 D. P3603-C:xe-0/0/3

Answer: B, D

Question: 9 You are preparing to perform the initial setup of the Director group. How many IP addresses are required for the management network? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4

Answer: C Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Question: 10 Which two groups in a QFabric system support link aggregation interfaces? (Choose two.) A. Server name group B. Director group C. Network Node group D. Redundant server Node group

Answer: C, D

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Symantec


Juniper CODE: JN0-370 Exam Name: Juniper QFabric, Specialist (JNCIS-QF) 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

644-068 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

6

646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/JN0-370.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP 1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec


Jn0 370 certification exam pdf  
Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you