Issuu on Google+

ISEB CODE: FCBA Exam Name: ISEB BCS Foundation Certificate in Business Analysis 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


Question: 1 The entity relationship model below shows the relationship between Customer and Order. Which of the following business rules is correct?

A. An order may be placed by many customers. B. A customer may place many orders. C. A customer may never place an order. D. An order need not be placed by a customer.

Answer: B

Question: 2 What is the business analyst doing when he or she compares the BAM with the current business situation? A. Conceptual modelling. B. Analysing perspective. C. Gap analysis. D. Defining CATVVOE.

Answer: C

Question: 3 Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


An IT department needs to upgrade its hardware to run the new version of an established operating system. The cost of this required upgrade is $2 million. As an alternative, the IT director has suggested that the company should change to a completely different operating system. Although this will cost $6 million, the change will bring many other benefits, including cheaper maintenance costs and increased security. What is the avoided cost in his proposal? A. $2 million. B. $4 million. C. $6 million. D. $8 million.

Answer: A

Question: 4 Which of the following actions could sustain business change? A. Develop the coaching skills of selected staff members. B. Establish clear benefits for selected, powerful stakeholders. C. Retain the previous system and its associated processes. D. Ensure that improved staff performance is not rewarded.

Answer: A

Question: 5 As part of an investigation a Business Analyst has devised a form for users of an existing system to use to keep track of the tasks they undertake during their working day. Which of the following describes this investigation technique? A. Special purpose records, B. Scenario analysis. C. Questionnaires. D. Activity sampling.

Answer: A Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


Question: 6 On a class diagram, what do the multiplicities represent? A. The number of attributes held within each class. B. The minimum and maximum number of operations in each class. C. The minimum and maximum number of objects in each class. D. The business rules for an association between two classes.

Answer: D

Question: 7 A well formed requirement is said to comply with which of the following acronyms? A. MOSCOW. B. SMART. C. OSCAR. D. MOST.

Answer: B

Question: 8 Which stage in the waterfall model is considered as several separate stages in the V model? A. Development. B. Analysis. C. Testing. D. Design.

Answer: C

Question: 9 Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


Which of the following terms may be used to describe the attitude of a stakeholder who is NOT in favour of the project but is probably not actively opposed to it? A. Opponent. B. Neutral. C. Critic. D. Blocker.

Answer: C

Question: 10 It has been suggested that five clerical posts can be abolished when a new computer system is implemented. Under which category of costs or benefits will this be recorded? A. Tangible costs. B. Tangible benefits. C. Intangible costs. D. Intangible benefits.

Answer: B

Question: 11 During which stage of the Business Analysis Process Model would a gap analysis be carried out? A. Define requirements. B. Analyse needs. C. Evaluate the options. D. Investigate situation.

Answer: B

Question: 12 A stakeholder has been classified as 'some' on both the power/influence and interest axes of a

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


power/interest grid. Which of the following would be an appropriate way of managing this stakeholder? A. Keep on side. B. Keep watching. C. Keep informed. D. Keep satisfied.

Answer: A

Question: 13 What is the first stage of the waterfall systems development lifecycle? A. Plan. B. Analysis. C. Feasibility Study. D. Strategic Vision.

Answer: C

Question: 14 Different reactions may be observed when a change to working methods is proposed. These reactions include: a. Enthusiasm for the change. b. Fear of the change. c. Reduced performance on the job. d. Reluctant acceptance of the change. Which of the following represents the typical sequence of these four reactions? A. b, d, c and a. B. a, b, c and d. C. b, c, d and a. D. a, b, d and c.

Answer: C Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


Question: 15 Business rules define how actions are to be performed. Under which of the following headings are business rules considered? A. Explicit or implicit management statements, B. Statutory and internal policies. C. Constraints and operational guidance. D. Negotiable and non-negotiable limitations.

Answer: C

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Symantec


ISEB CODE: FCBA Exam Name: ISEB BCS Foundation Certificate in Business Analysis 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/FCBA.html Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

644-068 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

8

646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/FCBA.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP 1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec


Iseb fcba certification exam pdf try demo