Issuu on Google+

HP CODE: HP2-T21 Exam Name: HP Administering HP Server Solutions

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Question: 1 What is part of an SNMP implementation ? (Select two) A. community names B. providers C. CIM D. traps E. DMI

Answer: A,D Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 2 A proliant Gen8 server fails and will not boot. How can you view the server's Active Health System logs? A. Review the logs from the System Management Homepage B. Run the Insight Diagnostic utility from the Insight Online device group C. Use TFTP to tranfert the logs directly from the server to a client D. Download the logs from Intelligent Provisionning to a USB key

Answer: D Section: (none) Explanation Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Explanation/Reference:

Question: 3 What is part of a WBEM implementation? (Select two.) A. CIM B. traps C. XML D. MIBs E. community name

Answer: A,C Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 4 Which third-party virtualization solutions are supported with HP management plug-ins for lnsight Control? (Select two_) A. VMware vCenter Server B. Integrity VM Manager C. Microsoft System Center D. RedHat KVM Manager E. Citrix Xenserver

Answer: A,C Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 5 Which operating system can be provisioned from HP SIM together with the lnfoserver utility on as many as eight lntegrity servers simultaneously? A. RedHat Linux B. HP-UX C. Windows D. OpenVMS

Answer: D Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 6 Which features require licensing for the iLO management processor on a Proliant DL360 server? (Select Iwo.) A. power management B. Virtual Media C. HP SIM advanced reporting D. automated status reporting to HP E. error log management

Answer: A,B Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 7 A system that is managed by HP Systems lnsight Manager (HP SIM) displays a minor error in the SW column in the HP SIM console. What does this indicate? A. The system failed to receive a status query response from VCRM. B. The system completed a minor update and needs validation. C. A major update is needed on one component. D. One or more system components need a minor update

Answer: D Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 8 Which feature requires HP Systems lnsight Manager (HP SIM) be installed? A. Insight Online warranty tracking B. System Management Homepage status summary C. ilO Management Engine remote console D. lnsight Control power management

Answer: D Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 9 A newly configured server seems to be bottlenecked in CPU performance. You suspect that the processor power regulation state might be causing the problem. Which two tools can you use to review the CPU setting and change it if necessary? (Select two.) A. HP SIM B. iLO C. iPDU D. ACU E. RBSU

Answer: B,E Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 10 Which lnsight Remote Support option is available with Proliant Gen8 servers? A. setup with Smart Setup CD B. preconfiguration at the HP factory C. use of the ilO Configuration user interface D. remote use of a support server on the HP network

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Answer: D Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 11 What are two differences between Intelligent Provisioning for Gen8 servers and SmartStart for G7 servers? (Select two.) A. change in support for 32-bit Windows B. firmware updates through provisioning C. access to array diagnostics D. Smart Array controller configuration E. operating system deployment

Answer: A,B Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Question: 12 What is a feature of lnsight Control? A. System Management Homepage B. Performance Management C. Active Health Log D. Version Control Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


Answer: B Section: (none) Explanation Explanation/Reference:

Microsoft

8

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


HP CODE: HP2-T21 Exam Name: HP Administering HP Server Solutions

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html Microsoft

Cisco

IBM

MCTS 70-337

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

MBS 98-361 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-461 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

70-336 70-462

MB3-861

77-601 77-604 70-281 70-284 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

9

IBM

IBM Lotus

000-M42 000-M60

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

Solutions Expert

000-640 000-913

IBM Cognos

COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-005 000-032

000-015 000-042

HP

Other

AIS

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50 ASE

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-T21.html

Symantec


HP2-T21 TestsExpert.com