Page 1

HP CODE: HP0-S34 Exam Name: Implementing HP Rack and Tower Server Solutions

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


Question: 1 HP Proliant DL380 Gen8 servers provide a Flexible LOM option. Which technologies are supported? A. 10 Gb Flex-Fabric B. 1 Gb Ethernet C. 10 Gb Flex 10 D. Dual Channel Gen3 SAS E. Infiniband F. 10 Gb Ethernet G. 16 Gb Fibre Channel

Answer: A,B,E,F Explanation: Page 1-12 HP Product Bulletin : DL380 Gen8 HP Networking FlexibleLOM Adapters HP Ethernet 1Gb 4-port 331FLR FIO Adapter 684208-B21 HP Ethernet 10Gb 2-port 530FLR-SFP+ FIO Adapter 684210-B21 HP FlexFabric 10Gb 2-port 554FLR-SFP+ FIO Adapter 684213-B21 HP InfiniBand HP InfiniBand FDR/EN 10/40Gb Dual Port 544FLR-QSFP Adapter 649282-B21 HP InfiniBand QDR/EN 10Gb Dual Port 544FLR-QSFP Adapter 649283-B21

Question: 2 Referring to the exhibit shown, which data protection and recovery technology protects a customer? Exhibit:

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


A. Level 1 B. Level 2 C. Level 3 D. Level 4

Answer: D

Question: 3 Which Gen8 server model provides support for one power supply only? A. DL380 B. DL360 C. ML350 D. DL160

Answer: D Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


Explanation: DL160 Gen8 : 1 power only

DL 380 Gen8

N째 3 &8 HP ProLiant DL360e Generation 8 (Gen8)

N째3&4 ML350 Gen8

N째1,2,3,4

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


Question: 4 Which storage interconnect technology does Component 2 provide in the environment show in the exhibit?

A. Infiniband B. NAS C. DAS D. SAN

Answer: D

Question: 5 The HP SL230 server is designed for which market segments? (Select two) A. NPIV-based virtualisation B. Scale-out

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


C. Scale-up D. High performance computing E. Entry level computing

Answer: B, D

Question: 6 DROP Match each server family to the type of environment it has been designed to fit Drop and Connect:

Answer:

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


Question: 7 While installing new load reduced DIMM (LR-DIMM) memory modules into a server, an administrator... What should you recommend? A. Populate LR-DIMM and RDIMM memory modules in different memory channels B. Populate LR-DIMM and RDIMM memory modules in different memory controllers C. LR-DIMM and RDIMM memory modules cannot be mixed in the same server. replace either memory... D. Populate LR-DIMM before RDIMM memory modules within the same channel

Answer: C Explanation: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/14225_div/14225_div.html Will LRDIMMs work with RDIMMs or UDIMMs? LRDIMM, RDIMM and UDIMMs are all distinct memory technologies and cannot be mixed within a server. The majority of ProLiant Gen8 servers support RDIMM, UDIMM and LRDIMM. Rules for DIMM types • Do not mix UDIMMs, RDIMMs, or LRDIMMs.

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


• Quad rank RDIMMs are not supported in ProLiant Gen8 servers. • LRDIMMs are capable of up to three OIMMs per channel. • RDIMMs operating at either 1.35V or 1.5V may be mixed in any order, but the system will operate at the higher voltage. • DIMMs of different speeds may be mixed in any order. The server will select the lowest common speed.

Question: 8 Which statement is correct about iLO technology used in Gen8? A. A new video adaptater is used B. CPU speed and type has changed C. Gigabit network is used D. The USB version has changed

Answer: C

Question: 9 Where in the HP service Stack shown is HP Insight Online integrated? (2)

Microsoft

8

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


A. HP Proliant Gen 8 B. HP Insight Remote Support C. Customer HP Support Center Portal D. HP Global Solution Center E. Partner HP Support Center portal F. HP System Insight Manager

Answer: C, E Explanation:

Microsoft

9

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


Question: 10 A customer needs to connect de DL380 Gen8 with a D2600 disk enclosure. Which controller should be used? A. P212 B. P711m C. P410/410i D. P800

Answer: A

Microsoft

10

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec


HP CODE: HP0-S34 Exam Name: Implementing HP Rack and Tower Server Solutions

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html Microsoft

Cisco

IBM

HP

Other

MCTS 70-336 70-337

CCNA 640-911 642-998 642-997 642-902

IBM Lotus

00M-244 000-M60

AIS

MBS 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

LOT-442 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-281 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

000-005 000-032

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 E20-533 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-412 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-518 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 N10-004 7004 HP3-X11 312-50v8

70-462

98-361

MB3-861

77-601 77-604 70-284

70-461 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

11

IBM

LOT-403 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP2-K10 HP2-B93

HP0-M98 HP0-H22

Solutions Expert

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50

IBM Cognos

ASE

000-640 000-913 COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-015 000-042

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP0-S34.html

Symantec

HP0-S34 Free Exam Questions (DUMPS)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you