Page 1

CIPS CODE: A6 Exam Name: Analysing the Supply Market

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/A6.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/A6.html

Symantec


Question: 1 International Advanced Award Certificate in Purchasing and Supply Analyzing the Supply Market Unit A6 DURATION: 3 hours Instructions for Candidates: This examination is in THREE sections. Section A Has TEN compulsory multiple-choice questions, worth 2 marks each. Section B Has SIX compulsory short-answer questions, worth 5 marks each. Section C Has THREE compulsory longer-answer questions. Questions 17 and 18 are worth 15 marks each. Question 19 is worth 20 marks.

Question: 2 SECTION A Questions 1-10 are multiple choice questions. For each question, select ONE correct answer from A to D and write it in your answer booklet. You are advised to spend approximately 30 minutes on this section.

Question: 3 Q1 In economic theory, which of the following statements best describes what is available and what is wanted? (2 marks) A. Time and motion B. Supply and demand C. Research and development D. Input and output

Answer: B

Question: 4 Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/A6.html

Symantec


Q2 Which of the following relationships best describes a small change in demand as a result of a large change in price? (2 marks) A. Inelastic B. Explicit C. Implicit D. Elastic

Answer: A

Question: 5 Q3 Which of the following best describes the pricing policy known as 'promotional pricing'? (2 marks) A. A high price aimed at quick recovery of costs B. A price in line with that being charged by competitors C. A temporary price reduction to increase sales in the short term D. A low price set to gain a large share of the market.

Answer: C

Question: 6 Q4 Which of the following is the most likely consequence of government decreasing interest rates? (2 marks) A. People spend more B. People spend less C. The economy slows down D. The cost of borrowing goes up

Answer: A

Question: 7 Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/A6.html

Symantec


Q5 Which of the following best defines the economic term 'budget surplus'? (2 marks) A. Government expenditure equaling government revenue B. Government revenues creating government expenditure C. Government expenditure exceeding government revenue D. Government revenue exceeding government expenditure

Answer: D

Question: 8 Q6 Which of the following best describes the '4Ps' of marketing (2 marks) A. Promotion, Performance, Price, Place B. Product, Price, Promotion, Place C. Price, Placement, Product, Place D. Performance, Product, Planning, Production

Answer: B

Question: 9 Q7 Which of the following describes people leaving one job and moving to another? (2 marks) A. Structural unemployment B. Frictional unemployment C. Migration unemployment D. Cyclical unemployment

Answer: D

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/A6.html

Symantec


Question: 10 Q8 Which of the following best defines the term 'monetary policy'? (2 marks) A. The control of taxation B. The control over the amount of money in circulation and the cost of borrowing C. The control of numbers of people unemployed compared to those employed D. The control of wealth distribution

Answer: B

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/A6.html

Symantec


CIPS CODE: A6 Exam Name: Analysing the Supply Market

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/A6.html Microsoft

Cisco

IBM

HP

Other

MCTS 70-336 70-337

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

IBM Lotus

000-M42 000-M60

AIS

MBS 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-281 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

000-005 000-032

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

70-462

98-361

MB3-861

77-601 77-604 70-284

70-461 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

6

IBM

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

Solutions Expert

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50

IBM Cognos

ASE

000-640 000-913 COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-015 000-042

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/A6.html

Symantec

A6 TestsExpert.com  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you