Issuu on Google+

Cisco CODE: 350-018 Exam Name: Cisco CCIE Security written (Version 4.0) 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


Question: 1 In order to reassemble IP fragments into a complete IP datagram, which three IP header fields are referenced by the receiver? (Choose three.) A. don't fragment flag B. packet is fragmented flag C. IP identification field D. more fragment flag E. number of fragments field F. fragment offset field

Answer: C,D,F

Question: 2 Which VTP mode allows the Cisco Catalyst switch administrator to make changes to the VLAN configuration that only affect the local switch and are not propagated to other switches in the VTP domain? A. transparent B. server C. client D. local E. pass-through

Answer: A

Question: 3 Which type of VPN is based on the concept of trusted group members using the GDOI key management protocol? A. DMVPN B. SSLVPN C. GETVPN

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


D. EzVPN E. MPLS VPN F. FlexVPN

Answer: C

Question: 4 Based on RFC 4890, what is the ICMP type and code that should never be dropped by the firewall to allow PMTUD? A. ICMPv6 Type 1 – Code 0 – no route to host B. ICMPv6 Type 1 – Code 1 – communication with destination administratively prohibited C. ICMPv6 Type 2 – Code 0 – packet too big D. ICMPv6 Type 3 – Code 1 – fragment reassembly time exceeded E. ICMPv6 Type 128 – Code 0 – echo request F. ICMPv6 Type 129 – Code 0 – echo reply

Answer: C

Question: 5 A firewall rule that filters on the protocol field of an IP packet is acting on which layer of the OSI reference model? A. network layer B. application layer C. transport layer D. session layer

Answer: A

Question: 6 Which layer of the OSI model is referenced when utilizing http inspection on the Cisco ASA to filter Instant Messaging or Peer to Peer networks with the Modular Policy Framework?

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


A. application layer B. presentation layer C. network layer D. transport layer

Answer: A

Question: 7 When a Cisco IOS Router receives a TCP packet with a TTL value less than or equal to 1, what will it do? A. Route the packet normally B. Drop the packet and reply with an ICMP Type 3, Code 1 (Destination Unreachable, Host Unreachable) C. Drop the packet and reply with an ICMP Type 11, Code 0 (Time Exceeded, Hop Count Exceeded) D. Drop the packet and reply with an ICMP Type 14, Code 0 (Timestamp Reply)

Answer: C

Question: 8 In an 802.11 WLAN, which option is the Layer 2 identifier of a basic service set, and also is typically the MAC address of the radio of the access point? A. BSSID B. SSID C. VBSSID D. MBSSID

Answer: A

Question: 9 Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


What term describes an access point which is detected by your wireless network, but is not a trusted or managed access point? A. rogue B. unclassified C. interferer D. malicious

Answer: A

Question: 10 A router has four interfaces addressed as 10.1.1.1/24, 10.1.2.1/24, 10.1.3.1/24, and 10.1.4.1/24. What is the smallest summary route that can be advertised covering these four subnets? A. 10.1.2.0/22 B. 10.1.0.0/22 C. 10.1.0.0/21 D. 10.1.0.0/16

Answer: C

Question: 11 Which two address translation types can map a group of private addresses to a smaller group of public addresses? (Choose two.) A. static NAT B. dynamic NAT C. dynamic NAT with overloading D. PAT E. VAT

Answer: C,D Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


Question: 12 Which authentication mechanism is available to OSPFv3? A. simple passwords B. MD5 C. null D. IKEv2 E. IPsec AH/ESP

Answer: E

Question: 13 Which two IPv6 tunnel types support only point-to-point communication? (Choose two.) A. manually configured B. automatic 6to4 C. ISATAP D. GRE

Answer: A,D

Question: 14 Which two EIGRP packet types are considered to be unreliable packets? (Choose two.) A. update B. query C. reply D. hello E. acknowledgement

Answer: D,E Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


Question: 15 Before BGP update messages may be sent, a neighbor must stabilize into which neighbor state? A. Active B. Idle C. Connected D. Established

Answer: D

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Symantec


Cisco CODE: 350-018 Exam Name: Cisco CCIE Security written (Version 4.0) 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/350-018.html Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

644-068 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

8

646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/350-018.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP 1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec


350 018 certification exam pdf