Page 1

SCO CODE: 090-600 Exam Name: SCO OpenServer Release 6 System Administration 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Symantec


Question: 1 In SCO OpenServer Release 6, which file specifies the system default login shell for new user accounts created with scoadmin(ADM)? A. /etc/default/accounts B. /etc/default/authsh C. /usr/lib/mkuser/accounts D. /usr/lib/mkuser/authsh

Answer: A

Question: 2 In SCO OpenServer Release 6, which files are used to create the user-specific environment files for the Korn shell? A. /etc/profile and /etc/kshrc B. /etc/default/profile and /etc/default/kshrc C. /usr/lib/ksh/profile and /usr/lib/ksh/kshrc D. /usr/lib/mkuser/ksh/profile and /usr/lib/mkuser/ksh/kshrc

Answer: D

Question: 3 If a user has a umask value of 027, what will be the permissions of any new regular file created by that user? A. -rw-r----B. -rwxr-x--C. -----w-rwD. -----w-rwx

Answer: A Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Symantec


Question: 4 To provide compatibility with other UNIX systems, what is the suggested maximum length of a user login name? A. 8 B. 3 C. 5 D. 12

Answer: A

Question: 5 In SCO OpenServer Release 6, which utility is used to create a user? A. scosh(C) B. rusers(ADM) C. passwd(C) D. scoadmin(ADM)

Answer: D

Question: 6 Which command can be used to reactivate a retired user account on a system with a security profile set to traditional? A. activate(ADM) B. restore(ADM) C. unretire(ADM) D. A retired account cannot be reactivated.

Answer: C Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Symantec


Question: 7 What does the system do with the users home directory and its contents when a user account is deleted using the scoadmin(1M) Account Manager? A. The home directory and its contents are moved to the /etc/security/ia directory. B. The home directory and its contents are automatically stored on an archive medium of your choice. C. The home directory and its contents are left in their original location. D. The home directory and its contents are automatically deleted.

Answer: C

Question: 8 For Bourne and Korn shell users, one of the PERSONAL startup files is: A. $HOME/.login B. $HOME/.profile C. /etc/login D. /etc/profile

Answer: B

Question: 9 In SCO OpenServer Release 6, which command locks a user account? A. accton(ADM) B. lock(C) C. passwd(C) D. scolock(X)

Answer: C Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Symantec


Question: 10 Peter has a login name peter and is a member of the group admin. Given the following output from ls(1), what does he currently have permission to do with the file named datafile? -r--rw--x 1 peter admin 7042 Aug 3 13:23 datafile A. He can only read from the file. B. He can only write to the file. C. He can only execute the file. D. He can both read from and write to the file.

Answer: D

Question: 11 Which term best describes a system process that runs in the background? A. daemon B. defunct C. parent D. zombie

Answer: A

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Symantec


SCO CODE: 090-600 Exam Name: ASCO OpenServer Release 6 System Administration 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/090-600.html Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

644-068 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

6

646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/090-600.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP 1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec

090 600 real exam pdf download  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you