Issuu on Google+

IBM CODE: 000-596 Exam Name: IBM Security Access Manager for Enterprise Single Sign-On V8.2 Implementation 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Symantec


Question: 1 How can performance of a remote AccessAgent in a Citrix deployment be improved? A. Remove the profiles from the wallet B. Set the machine policy to cache the user wallet C. Set the machine policy to query the IMS Server for credentials D. Set the machine policy to synchronize the wallet every 30 seconds

Answer: B

Question: 2 After an administrator has revoked a user account from the IBM Security Access Manager Enterprise Single Sign-On V8.2 (ISAM ESSO) Server, how can a user access the same account? A. Re-cache the wallet B. Change the password C. Re-login with proper user name and password D. Delete the user from SAM ESSO and sign up with the same user account

Answer: D

Question: 3 A customer has updated an enterprise application and IBM Security Access Manager Enterprise Single Sign-On V8.2 does not inject credentials anymore. What can be done? A. Install the latest fix pack on all AccessAgents and check if the application works. B. Use AccessStudio to test the new application and understand what has changed in the application¡¯s signature. Update the AccessProfile to match the new updated application. Replace the AccessProfile on the IMS Server. C. Erom AccessStudio, launch the updated application and use the AccessAgent.log file to understand what has changed in the application¡¯s signature. Update the AccessProfile to match the new updated application. Replace the AccessProfile on the IMS Server. D. Update the system policies to enable AccessProfile Test mode. Troubleshoot the updated

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Symantec


application then update the AccessProfile on the IMS Server. Wait for the next AccessAgent synchronization for the profile to be sent from the IMS Server to the AccessAgent. Eventually disable the AccessProfile Test mode from the system policies.

Answer: B

Question: 4 What is the default log level for an installed AccessAgent on a client system? A. Log Level 1 B. Log Level 2 C. Log Level 3 D. Log Level 4

Answer: A

Question: 5 Which statement is true regarding Serial ID Service Provider Interface (SPI) API? A. SPI specifies a set of functions to enable biometric support. B. SPI specifies a set of functions to enable Mobile ActiveCode. C. SPI is a programmatic interface intended for integrating AccessAgent with third-partyÂĄÂŻ Serial ID devices used for two factor authentication. D. SPI must be installed on every node in an IBM WebSphere Application Server cluster in order to enable second factor authentication support.

Answer: C

Question: 6 If using the IBM Security Access Manager Enterprise Single Sign-On V8.2 (ISAM ESSO) adapter, what is a prerequisite if the IMS Server is configured for Enterprise Directory password sync? A. The Active Directory (AD) account must exist before the ISAMESSO account can be

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Symantec


provisioned. B. No ISAM ESSO password policies can be set up; only the corporate AD password policies apply. C. The IMS account ID must include the domain if the IMS account is provisioned before the AD account. D. No prerequisites on accounts; all restrictions from earlier releases have been removed from the ISAM ESSO release.

Answer: A

Question: 7 Which rights are required for lookup user while configuring a user repository for IBM Security Access Manager for Enterprise Single Sign-On V8.2 users? A. Admin rights B. Lookup rights C. Replication rights D. Back Up Operator rights

Answer: B

Question: 8 If Gemalto is the middleware available in a customer environment, which second factor deployment will be appropriate along with IBM Security Access Manager Enterprise Single SignOn V8.2? A. ARFID B. Biometric C. MAC/OTP D. Smart Card

Answer: D

Question: 9 Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Symantec


How is it verified from AccessStudio if the AccessProfiles for applications are functioning correctly? A. With the Test mode B. With the Verify function C. With the Simulate mode D. Simulating a login and then checking the aa_observer.log log file

Answer: A

Question: 10 Which statements are correct regarding communication between the IMS Server and AccessAgent if default ports are used by IMS server host system? 1. The download port is only used to download the IMS Server certificate. 2. IMS Server certificate is required to create a SSL connection to the IMS Server. 3. If the certificate is manually installed on the client then the download port is not needed. 4. If the IMS Server cert is not available then there is no connection to port443. A. 2, 3 B. 1, 3, 4 C. 1, 2, 4 D. 1, 2, 3, 4

Answer: D

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Symantec


IBM CODE: 000-596 Exam Name: IBM Security Access Manager for Enterprise Single Sign-On V8.2 Implementation 15% Discount Coupon: 52192S1005

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.testsexpert.com/000-596.html Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

644-068 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

6

646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/000-596.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP 1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec


000 596 instant download pdf exam