Page 1

Els Nostres Projectes CURS 2014-2015

SAN PEDRO PASCUAL


Els Nostres Projectes CURS 2014-2015 Tallers d’Alimentació •Taller de Batuts saludatble: Coneixedors de la necessitat que els xiquets consumisquen fruita i verdura, Colevisa fomenta el dit consum posant en marxa este tipus de Tallers durant el curs escolar. A través de xicotetes xarrades impartides per nutricionistes , els alumnes seran capaços d'interpretar la piràmide i la seua composició nutricional. •Taller “La taula i els bons modals”. Des de Colevisa apostem per un curs de Bons hàbits i comportament en la taula. Este taller està dirigit als alumnes de 3r i 4t de Primària.


TALLER: AL RIC BATUT


Taller de “Al ric batut” Un gran repte per a molts pares és que els seus fills aconseguisquen prendre's un got de llet o una peça de fruita. En molts casos la complicació és que als xiquets no els agrada el sabor propi d'estos aliments. Altres no els mengen perquè la forma en què li'ls oferix la llet o la fruita no els atrau prou com per a disfrutar menjant-los. Un refresc nutritiu Els batuts de fruites casolans són una alternativa dolça, saborosa i cent per cent nutritiva que anima als xicotets a prendre fruites alhora que disfruten d'una deliciosa beguda per a prendre a qualsevol hora del dia. Poden servir-se com a postres, amb el desdejuni per a començar el dia ben alimentats o com a piscolabis a mitjan vesprada. Les begudes espumoses, de sabors variats i de colors vius, atrauen als xiquets de tal forma que arriben a sentir curiositat per provar-les. Aquets preparats admeten moltes possibilitats, entre elles una combinació de fruites soles o mesclades amb aigua, amb suc de fruites o amb un lacti (llet, iogurt o gelat) .


Taller de “Al ric batut” ELABORACIÓ Les nutricionistes donen una xicoteta xarrada als alumnes sobre la importància dels batuts i els seus beneficis, també els explica els components idonis per a fer un ric batut . Després de la xarrada presenta als xiquets/tes , el lacti i les fruites tallades. Els xiquets han de preparar-se un batut, un poc de cada varietat que hi ha en la taula, de manera que "tots proven de tot", esta és la pauta bàsica per a participar en esta activitat. Intentarem crear un ambient relaxat i agradable de conversació durant l’elaboració del batut. A més anem parlant per grups del que estan menjant i els seus beneficis. Al finalitzar fem un recordatori entre tots del que han menjat i que nutrients ens aporten per al dia.


TALLER: CIRCUIT TEATRE


JORNADA TEMATICA:


PRESENTACIÃ’: LITTLE CHEFS


TALLER: LA TAULA I ELS BONS MODALS


TALLER: “La taula i els bons modals” Durant els dies 26 i 27 de Gener , s’ha realitzat un taller de protocol i bones maneres al col.legi.


TALLER: “La taula i els bons modals” Des de Colevisa apostem per un curs de Bons hàbits i comportament en la taula. Este taller està dirigit als alumnes de 3r i 4t de Primària. Objectius: •Adquirir coneixements bàsic sobre els bons modals en el menjador escolar. •Posar en pràctica les nocions bàsiques de com posar una taula. •Prendre consciència de qual és el correcte comportament a l'hora de menjar, en el menjador com a casa, potenciant les relacions socials pròpies del moment.


TALLER: “La taula i els bons modals” A. OBJECTIUS Transmetre als alumnes la importància els bons modals en la taula. L'aplicació per la seua banda les normes bàsiques de comportament en la taula. B. CONTINGUTS. •Postura correcta en la taula. •Utilització correcta del tovalló. •Maneig dels coberts trinxants i de peix. C. CRITERIS D'AVALUACIÓ. •Aprenentatge de la tècnica al final del curs •Implicació en les practiques •Les qüestions plantejades per l'alumnat que determinaven el grau d'interés, •Per tot això es va determinar que els objectius s'havien aconseguit en un nivell SATISFACTORI per la gran majoria dels alumnes.


TALLER: “La taula i els bons modals” L'experiència és molt positiva, ja que s'aconseguixen els objectius previstos, els alumnes demostren molt interés comunicant-ho i amb la posada en pràctica en les seues cases. Tots els participants obtenen un Certificat d'Aprofitament, que certifica el seu aprenentatge.

CERTIFICAT D’APROFITAMENT

L’Alumne/a_________________________________________ ha realitzat el curs:

“Et convidem a menjar. La taula i les bones maneres,” obtenint la màxima qualificació.

València , curs 20__/20__

Isabel Martínez Luján


TALLER: “La taula i els bons modals” AVALUACIÓ L'experiència ha sigut molt positiva ja que s'han aconseguit, en un gran percentatge, els objectius previstos. Els xiquets han demostrat molt d'interés comunicant-nos amb posterioritat, la posada en pràctica en les seues cases. Compañía Levantina de Educadores y Servicios, S.L.U. Inmaculada Ruiz Professora de protocol


CURS DE CONTACONTES


GRÀCIES EQUIP, FELIÇ ESTIU!

Memoria Colevisa 1415  
Memoria Colevisa 1415  
Advertisement