Page 1

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.


www.coiffureconcept.gr innavative hair products


Η φύση είναι ένα αίνιγμα. Από ένα δηλητήριο μπορείς να δημιουργήσεις ένα αντίδοτο, με μία σταγόνα από εκχύλισμα ενός λουλουδιού μπορείς να θεραπεύσεις, ενώ με δύο μπορείς να σκοτώσεις. Μέσα στα μικροσκοπικά φύλλα των φυτών κρύβονται τεράστιες δυνάμεις. Η τέχνη μας είναι να βρούμε αυτές τις δυνάμεις και να τις χρησιμοποιήσουμε για δώσουμε υγεία και δύναμη στα μαλλιά. Αγνές δυνάμεις χωρίς χημική επεξεργασία, που είναι σε θέση να καταπολεμήσουν τις ασθένειες του τριχωτού της κεφαλής, να αντιμετωπίσουν την τριχόπτωση, να διασφαλίσουν την ισορροπία μεταξύ ομορφιάς και ευεξίας. Δυνάμεις που μόνο χέρια εξειδικευμένων φαρμακοποιών και βοτανολόγων γνωρίζουν να αποστάξουν και να διατηρήσουν, συνδυάζοντας τη σοφία των γαληνικών σκευασμάτων και της σύγχρονης τεχνολογίας.


Φυσικό στυλ. Εμείς, ‘’φυσικό στύλ’’ δεν θέλουμε να έχουμε μόνο στο τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας: αλλά και στο σύνολο του έργου μας. ‘’Φυσικό στυλ’’ είναι ο ειλικρινής τρόπος και το χαλαρό ύφος με το οποίο θέλουμε να σχετιζόμαστε με τους πρωταγωνιστές της επιχείρησής μας: ερευνητές, διαχειριστές, αντιπροσώπους, κομμωτές, και τους τελικούς καταναλωτές. ‘’Φυσικό στυλ’’ είναι επίσης η επίγνωσή μας του να μην περιπλέκουμε χημικά συστατικά, η επίγνωσή μας στο ότι κάποιες φορές οι παλαιότερες συνταγές είναι οι πιο απλές λύσεις για τα προβλήματα της σύγχρονης αισθητικής. Τέλος , το να δημιούργουμε στην Ιταλία, όλα μας τα προιόντα από φυσικά υλικά από όλο τον κόσμο, είναι για μας «φυσικό» στύλ.

Αυθεντική ομορφιά. Ο κόσμος της ομορφιάς προσφέρει τα πρότυπα τελειότητας ‘’χωρίς’’: χωρίς ελαττώματα, χωρίς ατέλειες, χωρίς να γερνάμε. Μια παράξενη, μάλλον απάνθρωπη έννοια της ομορφιάς, έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε εκθέματα μουσείου κέρινων ομοιωμάτων με τραβηγμένο δέρμα και πρόσωπο, και σμιλευμένα ζυγωματικά σαν γλυπτό. Η δική μας άποψη είναι ότι η ομορφιά επιτυγχάνεται με το ‘’με’’. Μία γυναίκα είναι όμορφη ‘’με’’ με την ποικιλομορφία της, ‘’με’’ την ηλικία της και ‘’με’’ όλα της τα ελαττώματα. Το σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο και να ενισχύσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Το αποτέλεσμα θα είναι μία αληθινή, συνειδητή, αυθεντική ομορφιά. Είναι η ομορφιά που έχουμε στο μυαλό μας.


Η επιστήμη υπό τον έλεγχο της φύσης, με αγάπη. Σε κάθε προϊόν μας έχει ενσωματωθεί τέλεια η γαληνική μέθοδος με την σύγχρονη επιστημονική προσέγγιση. Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρία μας, 50 χρόνια πριν, ποτέ δεν αποδεχθήκαμε συμβιβασμό μεταξύ απόδοσης και φυσικότητας. Χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα από προνομιούχες ανανεώσιμες πηγές προέλευσης, φαρμακευτικά φυτά, δηλαδή τα πλέον διασφαλισμένα προϊόντα για τις συνταγές μας, φερμένα από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη: από τις κοιλάδες του Oberland της Βέρνης, τα δάση της Κεϋλάνης, από τις πλαγιές του Fujiyama έως τις φυτείες της Μαρτινίκας. Μετά από όλη αυτή την διαδρομή, σήμερα είμαστε υπερήφανοι που δεν συμβιβαστήκαμε με την χρήση των ‘’χημικών’’ καλλυντικών, αλλά μπορούμε και παραμένουμε πάντα στα ‘’φυσικά’’ καλλυντικά. 1

1 Τζιντζερ Τονωτικό, αναζωογονητικό, ποώδες πολυετές φυτό που κατάγεται από την Άπω Ανατολή

2

2 Μέντα

Ποώδες πολυετές φυτό, έντονα αρωματικό. Ήδη γνωστή από τους Αιγύπτιους και τους Ρωμαίους, χρησιμοποιήθηκε ως φαρμακευτικό φυτό. Στον τομέα της ιατρικής λειτουργεί ως διεγερτικό, αντισηπτικό, τονωτικό και αναζωογονητικό.

3 Καλαμπόκι

Είναι προστατευτικό, αντιστατικό και αναδομεί. Το καλαμπόκι είναι ετήσιο ποώδες φυτό που κατάγεται από την Κεντρική Αμερική. Το άμυλο που προέρχεται από αυτό, είναι ένα λευκό άλευρο, που το χρησιμοποιούμε για να παρασκευάσουμε καλλυντικά όπως κρέμες, μάσκες, μαλακτικά και σκευάσματα λάμψης.

4 Ελιά Μαλακτική, ενυδατική, θρεπτική, ένας καρπός που προέρχεται από την Εγγύς Ανατολή, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την δύναμή της στην ενυδάτωση του δέρματος. Στην αρχαία Ρώμη το μασάζ με λάδι ελιάς θεωρήθηκε ‘’λουτρό της νεότητας’’.

3

4


Θεραπείες μαλλιών. Η ιδέα μας για την ομορφιά είναι ένα κίνημα, ένα βήμα μπροστά, μια νίκη, είναι η δύναμη της φύσης. Με λίγα λόγια, είναι η ζωή.

Αυτό που κάνει τα μαλλιά πραγματικά γοητευτικά είναι η φυσική ενέργεια που εκπέμπουν όταν είναι υγιή. Τα μαλλιά μπορεί να είναι λαμπερά, γεμάτα σώμα, μεταξένια, με μια λέξη τέλεια, αλλά αυτή η τελειότητα θα είναι “εικονική”, χωρίς την ενεργή ζωτικότητα. Με τις θεραπείες μας, επιτυγχάνουμε “πραγματική” ομορφιά στα μαλλιά, γιατί η επίδραση που θέλουμε να επιτύχουμε είναι να αποκαταστήσουμε αποτελεσματικά τη ζωτικότητα της τρίχας.


Η τρίχα έχει μια καρδιά από μόνη της. Αλήθεια! Τα μαλλιά δεν είναι ακριβώς ό, τι βλέπετε με γυμνό μάτι. Αν θα μπορούσατε να κάνετε ζουμ χίλιες φορές πιο κοντά, θα εκπλαγείτε με την σύνθεση τους. Και σε αυτό στοχεύουν οι φόρμουλες μας να θεραπεύσουν: την καρδιά της τρίχας.

Amino Concentrée δρα στην καρδιά των μαλλιών Μία πρωτεΐνη είναι ένα παζλ. Ένα αμινοξύ είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι. Τα αμινοξέα ενώνονται το ένα με το άλλο και συνθέτουν την πρωτεΐνη. Τα αμινοξέα είναι 20 και ο οργανισμός μας μπορεί να συνθέσει μόνο 11. Τα υπόλοιπα 9, τα εν λόγω ‘’βασικά αμινοξέα’’ πρέπει να εισαχθούν στον οργανισμό μας με την τροφή.

Amino Concentrée: Τι κάνει? Που? Πώς το κάνει? Τα αμινοξέα δρουν ως ‘’άρθρωση’’ οπουδήποτε υπάρχει σπασμένη πρωτεΐνη και την επαναφέρουν: είναι το ιδανικό συνδετικό για κάθε αποδυναμωμένη ίνα. Το σύμπλεγμα Amino Concentrée προέρχεται από την μελέτη των αμινοξέων που συνθέτουν την κερατίνη, δηλαδή την πρωτεΐνη που απαρτίζει την ίνα της τρίχας. Είναι ένα σύμπλεγμα από τρία καθαρά αμινοξέα, τη Σερίνη, την Θρεονίνη, και την Καρβοκυστεΐνη, το οποίο είναι ικανό να φτάσει στην εσωτερικότερη στιβάδα της ίνας της τρίχας. Χάρη στο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους: το να είναι ηλεκτρικά φορτισμένα αυτά τα αμινοξέα, επιτυγχάνεται η επιλεκτική διείσδυση τους στα διαλυμένα σημεία της κερατίνης, για να την επιδιορθώσουν.

Μία διπλής δράσης θεραπεία: εξωτερική και εσωτερική.

Amino Concentrée, πολύτιμο σύμπλεγμα πρωτεινών, σε όλα τα σκευάσματά μας.

Με την εξωτερικη δράση του το Amino Concentrée αναδομεί το φλοιό και τα λέπια της ίνας. Με την εσωτερική δράση του “παγιδεύει” τα ενεργά δραστικά συστατικά του, μέσω ειδικών επεξεργασιών και τα μεταφέρει στη δομή της τρίχας ώστε να την αναδομήσει για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Τα τρία αμινοξέα συνδέονται με την κερατίνη του φλοιού της τρίχας, δημιουργώντας δεσμούς που κλείνουν τα λέπια, (για λαμπερά, ευκολοχτένιστα μαλλιά), αναδομούν τα λέπια και τις ίνες, με το να καλύπτουν τα κενά στις κατεστραμμένες πρωτεΐνες( μαλλιά με σώμα) και αναδιαρθρώνουν τις ίνες, κάνοντας τη σωστή αναδιάταξη των μικρο-ινιδίων, (επαναφέροντας τα πορώδη μαλλιά).


NUTRISUBSTANCE ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΡΕΨΗΣ

Αν είμαστε ό, τι τρώμε, τα μαλλιά μας, ομοίως είναι όπως και η τροφή μας. Τα μαλλιά με σωστή θρέψη έχουν άμεσα υγιή όψη. Η σειρά Θρέψης NUTRISUBSTANCE θρέφει βαθιά, ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά από την δράση των ελεύθερων ρίζων. Διαλύει τα σημάδια που άφησε η χημική και μηχανική καταπόνηση, δίνοντας στα μαλλιά μία υγιή και λαμπερή εμφάνιση. Μαλλιά ξηρά, αφυδατωμένα ή ευαίσθητα έχουν τη δική τους καθημερινή τροφή.

Σαμπουάν sostantivante nutritivo pH 5,5

Maschera sostantivante nutritiva pH 3.5

Καθαρίζει τη δομή της τρίχας τρέφοντάς την, προστατεύοντάς την και δημιουργώντας έναν μανδύα καθ’ όλο το μήκος της. Δίνει στα μαλλιά ένα αποτέλεσμα λείο, λαμπερό και μεταξένιο. Περιέχει βούτυρο καριτέ και σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Μία θεραπεία ομορφιάς που, λόγω της έντονης δράσης του βουτύρου καριτέ και του αιθέριου ελαίου της jojoba, ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, αποκαθιστά την απαλότητά της και την λάμψη της, δίνοντάς της σώμα. Με σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Φιάλη 250/1000ml

Βάζο 250/500ml

Oυσιαστικής θρέψης

www.coiffureconcept.gr innavative hair products

Μάσκα ουσιαστικής θρέψης

Shea butter (Butyrospermum parkii)

Θρεπτικό, ενυδατικό, μαλακτικό. Είναι ένας θάμνος ο οποίος κατάγεται από την Νότια Σαχάρα της Αφρικής. Οι ντόπιοι το αποκαλούν ‘’δέντρο της νεότητας’’ και οι γυναίκες των τροπικών χωρών το χρησιμοποιούν για αιώνες, ως προστατευτικό ενάντια στη δράση των αποξηραντικών ατμοσφαιρικών παραγόντων.


Fluido riparatore nutritive pΗ 3.5

Microemulsion riparatrice nutritive pΗ 3.5

Χάρη στην βαθιά συγγένεια της διαρθρωτικής του σύνθεσης με τη δομική σύνθεση της ίνας της τρίχας, αυτό το υγρό μπορεί να μεταφέρει τα πολύτιμα ενεργά δραστικά συστατικά του, συμπεριλαμβανομένων και του συμπλέγματος Amino Concentrée και του βουτύρου καριτέ, ακριβώς εκεί όπου η τρίχα έχει περισσότερη ανάγκη τροφής. Τρέφει έντονα τα μαλλιά και τους αφήνει ένα αποτέλεσμα άψογης λείανσης και λάμψης.

Ένα σπρέι για θρέψη και αναδόμηση με μία μόνο κίνηση. Η ομοιότητα της σύνθεσής του με την δομή της ίνας της τρίχας, το καθιστά ένα τέλειο φορέα για να μεταφέρει τα ενεργά δραστικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων και του συμπλέγματος Amino Concentrée και του βουτύρου καριτέ, ακριβώς εκεί όπου η τρίχα έχει περισσότερη ανάγκη.

Θρεπτικό υγρό αναδόμησης

24 αμπούλες x 10ml

Mousse riparatrice nutritiva pH 3.5

Elisir nutrilluminante Ορός λάμψης και θρέψης

Σταγόνες ελιξιρίου ταχείας απορρόφησης, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Δίνει δράση, ενυδατώνει και έντονη λάμψη και απαλύνει τα μαλλιά, μεταξένια υφή, βελτιώνοντας την υφή διορθώνοντας την τους, εξομαλύνοντας ψαλίδα. Μαλακώνει την επιφάνειά τους και αυξάνοντας το σώμα τους ακόμη και τα πιο ουσιαστικά. Το μυστικό σγουρά και ατίθασα μαλλιά, καθιστώντας είναι η παρουσία του τα ανθεκτικά και βουτύρου καριτέ και ευκολοχτένιστα. Δίνει του συμπλέγματος επίσης ζωντάνια στα Amino Concentrée. βαμμένα μαλλιά.

Γαλάκτωμα τόνωσης, Αφρός τόνωσης θρέψης και και θρέψης αναδόμησης Η έντονη θρεπτική του

Φιάλη 200ml

Φιάλη 100ml

www.coiffureconcept.gr

Φιάλη ψεκασμού 150ml innavative hair products


ß-REFIBRE ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΡΙΧΑΣ

Η αναδόμηση και η ανάπλαση της ίνας της τρίχας έχει κάτι το μαγικό. Η σειρά β - REFIBRE αναπλάθει, αναζωογονεί και ενισχύει τα λέπια των μαλλιών και την ίδια στιγμή προστατεύει την τρίχα από βλάβες που προκλήθηκαν τόσο από φυσιολογικές διεργασίες (αφυδάτωση και γήρανση), όσο και από χημικές διαδικασίες, καθώς επίσης την προστατεύει από βλάβες περιβαλλοντικών παραγόντων. Μαλλιά εύθραυστα, ταλαιπωρημένα, θαμπά ξαναβρίσκουν ουσιαστική ανάπλαση και ενδυνάμωση .

Fluido ricostruttore ρΗ 7.1

Υγρό αναδόμησης και ανάπλασης της τρίχας Ειδικό ελαιο-gel υφή είναι ιδανικό για τη μεταφορά του συμπλέγματος αμινοξέων οξέων με χαμηλού μοριακού βάρους που περιέχονται σε αυτό την φόρμουλα, η οποία διεισδύει βαθιά στην δομή της τρίχας. Το δραστικό συστατικό β- carotene και Amino Concentrée ανανεώνουν την ίνα της τρίχας και την καθιστούν πιο εύπλαστη και ζωτικής σημασίας. 500 ml μπουκάλι

www.coiffureconcept.gr innavative hair products

Σαμπουάν ricostruttore ρΗ 5.8

Aναδόμησης και ανάπλασης Καθαρίζει πολύ απαλά, δίνοντας στο μήκος της τρίχας ουσίες που είναι απαραίτητες για ένα συμπαγές στέλεχος, όπως η ουσία β-καροτίνη και το σύμπλεγμα Amino Concentrée. Για μαλλιά πιο ανθεκτικά, δυνατά, με έντονη τόνωση. Φιάλη 250/1000ml

ß-καροτίνη

Αντιοξειδωτική, προστατευτική, αντίφωτογηραντική, είναι μία προβιταμίνη, βασικό συστατικό της Βιταμίνης Α, η οποία περιέχεται σε φυτά, φρούτα και λαχανικά, πολύ δραστική κατά των ελεύθερων ριζών, υπεύθυνη για την ανάπτυξη και ανάπλαση των ιστών, για την προστασία των βλεννογόνων και των οφθαλμών, καθώς και την προστασία από περιβαλλοντικούς ρύπους.


Maschera restitutiva pH 2.6

Siero ricostruttore pΗ 3.2

Μάσκα αναδόμησης Ορός αναδόμησης και ανάπλασης και ανάπλασης Η μαλακή υφή και η πυκνότητά της επηρεάζουν έντονα την ίνα της τρίχας, καλύπτοντάς την με έναν προστατευτικό μανδύα, που κλειδώνει τα λέπια της τρίχας, και κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά, συμπαγή και ευκολοχτένιστα. Η β-καροτίνη και το σύμπλεγμα Amino Concentrée ανανεώνουν το στέλεχος της τρίχας, καθιστώντας το πιο ελαστικό και ζωτικό. Συνίσταται για κανονική και χοντρή τρίχα. Δοχείο 250/500ml

Τα ενεργά δραστικά συστατικά του είναι πλούσια σε β-καροτίνη και σε σύμπλεγμα Amino Concentrée, τα οποία εισχωρούν βαθιά στην ίνα της τρίχας και επανασυνδέουν τα σπασμένα μακρομόρια πρωτεινών της τρίχας, απόρροια της καταπόνησης που έχουν υποστεί. Δίνει ένα άμεσο αποτέλεσμα δύναμης, λάμψης, φωτεινότητας και απαλότητας. Συνίσταται για λεπτά μαλλιά.

Microemulsione ricostruttrice pΗ 3.2 Γαλάκτωμα αναδόμησης και ανάπλασης Διεισδύει βαθιά στην ίνα της τρίχας και αναδομεί τα σπασμένα μακρομόρια πρωτεινών της τρίχας που οφείλονται στην καταπόνηση που έχει υποστεί. Χάρη στη δράση της β-καροτίνης και του συμπλέγματος Amino Concentrée τα μαλλιά ξαναβρίσκουν δύναμη, απαλότητα και λάμψη . Συνίσταται για λεπτά μαλλιά. Φιάλη ψεκασμού 150ml

24 αμπούλες x 10ml

www.coiffureconcept.gr innavative hair products


HAIRCHITECTURE ΟΓΚΟΣ & ΣΩΜΑ

Δρα επί του σώματος και του όγκου των μαλλιών, είναι κατά κάποιον τρόπο σαν να κτίζεις ένα κτίριο, ξεκινώντας από τις ρίζες και φτάνοντας στις άκρες: το μυστικό είναι η εξισορρόπηση του επιπέδου της ενυδάτωσης της ίνας της τρίχας, με αποτέλεσμα γεμάτο και ογκώδες στέλεχος και ρίζα. Τα μαλλιά ανακτούν τον όγκο και την ευλυγισία τους, γίνονται ευκολοχτένιστα και ανάλαφρα. Η σειρά όγκος & σώμα, μεταμορφώνει τα λεπτά και χωρίς όγκο μαλλιά, σε ενα γιγάντιο έργο αρχιτεκτονικής.

Idrogel corporizzante pH 4,5

Τζελ για όγκο και σώμα Η συνδυασμένη δράση του αρκτικού βαμβακιού, του δεντρολίβανου, του θυμαριού, της σημύδας και της τσουκνίδας, συμπυκνώνει εκ νέου και ενισχύει την ίνα της τρίχας χωρίς να την βαραίνει, δίνοντάς της υπερβολική υγρασία, ελαστικότητα και όγκο, ανακαλύπτοντας με την αφή μία νέα διάσταση απαλότητας, και κάνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα και ζωντανά. Με σύνθεση Amino Concentrée. Φιάλη 500ml

www.coiffureconcept.gr innavative hair products

Σαμπουάν corporizzante pH 5,5

Για όγκο και σώμα Κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα, ενώ επαναφέρει την ενυδάτωση στο βέλτιστο επίπεδο, δίνοντάς τους όγκο και δυναμισμό από τη ρίζα ως τις άκρες, χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση του, με αρκτικό βαμβάκι και Amino Concentrée. Φιάλη 250/1000ml

Αρκτικό βαμβάκι (Eriophorum spissum)

Δίνει σώμα, ενεργοποιεί και προστατεύει. Είναι μία χαρακτηριστική ποικιλία βαμβακιού της Τούνδρας των Σκανδιναβικών Χωρών, που δίνει άνθος με μαλλιαρή υφή, και χρησιμοποιείται τόσο για την παραγωγή υφασμάτων, όσο και για παραγωγή φυσικών τσαγιών, αλλά και για καλλυντικά, χάρη στις στυπτικές, αποτοξινωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του.


Crema gel volumizzante pH 5,5 Κρέμα τζελ για σώμα και όγκο Δημιουργεί έναν αδιάβροχο μανδύα καθ’ όλο το μήκος της τρίχας προστατεύοντάς την από την περιβαλλοντική καταπόνηση και αφήνοντάς της μία γυαλάδα, κάνοντάς την ίνα συμπαγή και σωματώδη. Περισσότερο πλούσια σε όγκο μαλλιά , γεμάτα λάμψη, χάρη στη δράση του Αρκτικού Βαμβακιού και του Amino Concentrée. Φιάλη 200ml

Mousse volumizzante radice pH 5,5

Αφρός για σώμα και όγκο στη ρίζα Δρα στις ρίζες και δίνει σώμα και όγκο στα μαλλιά και μακράς δείαρκειας απαλότητα. Αποτελεσματικό σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών, ιδιαίτερα κατάλληλο για λεπτά μαλλιά. Με Αρκτικό Βαμβάκι και Amino Concentrée. Φιάλη 200ml

Mousse leggera pΗ 7.5 Αφρός με πολύ δυνατό κράτημα Κάνει τα μαλλιά να υπακούν στο φορμάρισμα, τους δίνει όγκο και τα αφήνει απαλά και ευλύγιστα. Τους δίνει διαρκή λάμψη, και δυνατό κράτημα. Με την γρήγορη απορρόφησή του δίνει στα μαλλιά ελευθερία κίνησης. Με Αρκτικό Βαμβάκι και Amino Concentrée. Φιάλη 200ml

Lacca leggera

Lacca gas forte

Lacca gas extra forte

Διατηρεί το σχήμα και τον όγκο και αφήνει τα μαλλιά μαλακά και ελαστικά. Εγγυάται γρήγορο στέγνωμα και είναι αδιάβροχη. Προστατεύει τα μαλλιά και δίνει δύναμη στην ίνα. Κάνει το μαλλί ελαφρύ και αφαιρείται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Καθορίζει άμεσα τα μαλλιά με λάμψη και δημιουργεί ένα διαφανές δίχτυ δυνατού κρατήματος. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα και δίνει στα μαλλιά σώμα και φωτεινότητα. Ιδανικό για να ενισχύει τον όγκο στα χτενίσματα και για ακραία δημιουργικά στυλ. Αφαιρείται εύκολα με ένα βούρτσισμα.

Καθορίζει άμεσα τα μαλλιά με λάμψη και δημιουργεί ένα διαφανές δίχτυ δυνατού κρατήματος. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα και δίνει στα μαλλιά σώμα και φωτεινότητα. Ιδανικό για να ενισχύει τον όγκο στα χτενίσματα και για ακραία δημιουργικά στυλ. Αφαιρείται εύκολα με ένα βούρτσισμα.

Φιάλη 500ml

Φιάλη 500ml

Υγρή λακ με δυνατό κράτημα

Φιάλη 200ml

Λακ για πολύ δυνατό κράτημα

Λακ για πολύ δυνατό κράτημα


LISSUBLIME ΛΕΙΑΝΣΗ

Ίσια μαλλιά, μία πανέμορφη επιλογή όταν επιτυγχάνεται η τέλεια λείανση. Χάρη στη δημιουργία ενός φιλμ αντί-φριζαρίσματος και στη δράση των ενεργών συστατικών που περιέχει, η σειρά Λείανσης διευκολύνει το ίσιωμα των μαλλιών, τα αναζωογονεί, τα ενισχύει και τα ενυδατώνει έντονα, κάνοντάς τα απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Με μία δράση εξομάλυνσης, αντί-φριζαρίσματος που διαρκεί στον χρόνο.

Σαμπουάν superlisciante pH 5,5

Maschera superlisciante ρΗ 3.5

Ισχυρής λείανσης και εξομάλυνσης

Μάσκα ισχυρής λείανσης και εξομάλυνσης

Καθαρίζει απαλά την ίνα της τρίχας και δίνει αποτέλεσμα έντονου αντί-φριζαρίσματος μακράς διάρκειας. Η έντονη ενυδάτωση και ο σχηματισμός ενός μανδύα, από άμυλο αραβοσίτου και το συμπλέγμα του Amino Concentrée, αποτελεί ένα φράγμα το οποίο προστατεύει το στέλεχος από την ξηρότητα και την υγρασία ταυτόχρονα. Η τρίχα γίνεται πανέμορφη, λαμπερή και μεταξένια. Φιάλη 250/1000ml

www.coiffureconcept.gr innavative hair products

Χάρη στο άμυλο του αραβοσίτου, στο αιθέριο έλαιο της jojoba και στο σύμπλεγμα της Amino Concentrée, χαλαρώνει η ίνα της τρίχας. Την βοηθάει στο να διατηρήσει την υγρασία στο εσωτερικό της, περιτυλίγει το μήκος της με ένα πλέγμα και την προστατεύει από την ξηρότητα και την υγρασία ταυτόχρονα. Η τρίχα φαίνεται εξαιρετικά φωτεινή λεία. Δοχείο 250/500ml

Fluido lisciante Protezione Termica

Θερμόπροστατευτικό υγρό λείανσης και εξομάλυνσης Ιδανικό για όποιον έχει μαλλιά σπαστά, σγουρά και κατσαρά και για όποιον θέλει ένα αποτέλεσμα λείο, απαλό και μεταξένιο. Διευκολύνει το χτένισμα εξαλείφοντας το στατικό ηλεκτρισμό. Φιάλη 200ml

Liss boost ultralisciante

Ενεργοποίηση επιπλέον λείανσης και εξομάλυνσης

Ενεργοποιητής απαλότητας που ενισχύει επιπλέον τη δράση της Μάσκας ισχυρής λείανσης. Φιαλίδια 10ml x 12pz

Αραβόσιτος (Zea mays)

Είναι προστατευτικό, αντιστατικό και αναδομεί. Το καλαμπόκι είναι ετήσιο ποώδες φυτό που κατάγεται από την Κεντρική Αμερική. Το άμυλο που προέρχεται από αυτό, είναι ένα λευκό άλευρο, που το χρησιμοποιούμε για να παρασκευάσουμε καλλυντικά όπως κρέμες, μάσκες, μαλακτικά και σκευάσματα λάμψης.


CURLADDICT ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ελαστικότητα, απαλότητα και μέγιστος διαχωρισμός. Τα σγουρά μαλλιά πρέπει να τα τιθασεύσουμε αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Η σειρά curladdict δίνει στα σγουρά μαλλιά μεγάλη ελαστικότητα και εξαλείφει το φριζάρισμα. Οι αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιοτήτες των ενεργών δραστικών συστατικών της, αναζωογονούν, ενισχύουν έντονα και ενυδατώνουν την τρίχα. Προσφέρει φωτεινότητα, απαλότητα και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. Χαρίζει στα σγουρά μαλλιά και στις μπούκλες μία ελαστικότητα που διαρκεί.

Shampoo elasticizzante pH 5.5

Maschera elasticizzante pH 3.5

Crema disciplinante pΗ 6

Fluido modellante forte pΗ 6

βαραίνει τα μαλλιά, δίνοντας ελικοειδές σχήμα στα μαλλιά, διαχωρίζοντας τα σε τέλειες κυματιστές μπούκλες με μέγιστη ελαστικότητα. Τα μαλλιά μένουν απαλά στην αφή. Το μυστικό περιέχεται στα ενεργά συστατικά της Κόκκινης Άμπελου. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Παρέχει πλούσια, βελούδινη υφή που περιβάλλει την τρίχα και την προστατεύει από τις επιθετικές μηχανικές διεργασίες και από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Χάρη στη δράση της Κόκκινης Αμπέλου, του αιθέριου ελαίου jojoba και του συμπλέγματος Amino Concentrée, τα κυματιστά μαλλιά και οι μπούκλες αποκαλύπτουν τον ιδανικό τους χαρακτήρα, γεμάτες, λαμπερές, πειθαρχημένες, εύκαμπτες και εύπλαστες.

Ενυδατώνει τα μαλλιά, εξαλείφει το φριζάρισμα και πειθαρχεί τις ατίθασες μπούκλες. Δίνει ένα ελαστικό αποτέλεσμα και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Με σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Δυνατό κράτημα. Εξαλείφει το φριζάρισμα, πειθαρχεί και καθορίζει τον κυματισμό των μαλλιών, τα κάνει γεμάτα, εύπλαστα, χωρίς να τα βαραίνει και να τα σκληραίνει. Με σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Για σγουρά μαλλιά Μάσκα για Καθαρίζει χωρίς να σγουρά μαλλιά

Φιάλη 250/1000ml

www.coiffureconcept.gr innavative hair products

Δοχείο 250/500ml

Κρέμα για πειθαρχημένα σγουρά μαλλιά

Δοχείο 150ml

Υγρό δυνατής διαμόρφωσης για σγουρά μαλλιά

Φιάλη 200ml

Curl ultraelasticizzante

Ενεργοποιητής επιπλέον ελαστικότητας της μπούκλας Ενεργοποιητής ελαστικότητας που ενισχύει επιπλέον τη δράση της Μάσκας ελαστικότητας. 12 φιαλίδια x 10ml

Κόκκινο σταφύλι (Vitis vinifera)

Μαλακτική αντιοξειδωτική, στυπτική, που χρησιμοποιείται σε φυτοθεραπείες και σε καλλυντικά κατά των ελευθέρων ριζών και για την τόνωση της κυκλοφορίας.


LUXVIVA ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Το χρώμα των μαλλιών και η προστασία του, είναι μία μικρή επένδυση. Η σειρά Luxviva, είναι ένα πρόγραμμα ειδικό για την προστασία του χρώματος, που βοηθάει άμεσα στη διατήρηση της λάμψης σε όλο το μήκος των βαμμένων μαλλιών. Το χρώμα παραμένει ζωντανό, φωτεινό και ζωηρό. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητές της εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες επιβραδύνοντας τη γήρανση της ίνας. Ιδανική για βαμμένα μαλλιά, αποχρωματισμένα ολικά ή με ανταύγειες.

Protezione colore pΗ 5

Σαμπουάν Silver pΗ 7

Είναι μία εξαιρετική άμυνα κατά της φωτο-οξείδωσης του χρώματος των μαλλιών. Μειώνει την ποσότητα της υπεριώδους ακτινοβολίας UV που φτάνει στην ίνα της τρίχας, και προσδίδει στα φρεσκοβαμμένα μαλλιά ζωντάνια, φωτεινότητα, βάθος, ένταση και αντανάκλαση του χρώματος. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Εξουδετερώνει τις κίτρινες αποχρώσεις των λευκών μαλλιών και των φυσικών ή βαμμένων ξανθών. Χάρη στη σύνθεσή της η οποία είναι εμπλουτισμένη με χρωστικές ουσίες από το Ηλιοτρόπιο, παρέχει απαλές αντανακλάσεις δίνοντας αίσθηση δροσιάς ταυτόχρονα, ενώ αφήνει τα μαλλιά απαλά, γεμάτα σώμα, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Με σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Σαμπουάν για την προστασία του χρώματος

Φιάλη 250/1000ml

www.coiffureconcept.gr innavative hair products

Εξουδετέρωσης κίτρινων αποχρώσεων

Φιάλη 250ml

Sunfl ower (Helianthus annuus)

Αντιοξειδωτικό, φωτοπροστατευτικό, είναι ένα ετήσιο φυτό του οποίου οι σπόροι χαρακτηρίζονται από την πλούσια περιεκτικότητά τους σε Βιταμίνη Ε.


Maschera protezione colore pH 3.5

Filler protettivo Concentrato dopocolore ravvivante pΗ 3.5 colore

Η πλούσια υφή της και η σύνθεσή της με βάση το Ηλιοτρόπιο, το αιθέριο έλαιο jojoba κα το Amino Concentrée, δημιουργούν μία προστατευτική ασπίδα στην επιφάνεια των μαλλιών. Τρέφει, μαλακώνει και επεκτείνει την ζωντάνια, τη φωτεινότητα, το βάθος και την ένταση της αντανάκλασης του χρώματος στα φρεσκοβαμμένα μαλλιά.

περιβάλλει τα μαλλιά με ένα μανδύα και ενισχύει τη δύναμη και την αντανάκλασή τους. Προστατεύει το χρώμα από την περιβαλλοντική και μηχανική καταπόνηση και εξαλείφει τα ηλεκτροστατικά φορτία, διατηρώντας τα μαλλιά μαλακά και ελαστικά. Εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Amino Concentrée.

Βάζο 250/500ml

24 αμπούλες x 7ml

Προστατευτικό Μάσκα προστασίας φιλμ μετά τη βαφή Η ειδική δράση του του χρώματος

Συμπυκνωμένο γαλάκτωμα ανανέωσης του χρώματος Χάρη στη δράση του Amino Concentrée και των σπόρων του Ηλιοτρόπιου, αναδομεί τις κατεστραμμένες περιοχές της ίνας, κλείνει τα λέπια της για καλύτερη σταθεροποίηση του χρώματος και για άμεση λάμψη. Τα μαλλιά αποκτούν μία εξαιρετική ζωτικότητα και αντοχή στη θραύση, κρατώντας ομοιόμορφο το χρώμα. 10 + 10 φιαλίδια x 10ml

Latte iperproteico pΗ 6.5 Προστατευτική θεραπεία πριν από τη βαφή των μαλλιών

Προστασία στο ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής κατά των χημικών διεργασιών. Εγγυάται την πιστότητα του επιλεγμένου χρωματικού τόνου λόγω της απουσίας των χρωστικών. Η σύνθεσή του με βάση τους σπόρους του Ηλιοτρόπιου και της βισαβολόλης, καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και μαλακώνει την ίνα της τρίχας, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο και τα μαλλιά δυνατά και υγιή. Με σύνθεση Amino Concentrée. Φιάλη 1000ml

Cera matt leggera pΗ 6.5

Cera lucida pΗ 6.5

Σπρέι Lucidante Delicato

Ελαστικό κράτημα για ένα στυλ γεμάτο σώμα και ματ αποτέλεσμα. Δεν σκληραίνει τα μαλλιά, τα καθιστά εύκολα αναδιαμορφώσιμα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Με σύμπλεγμα Amino Concentrée.

των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Μέτριο κράτημα για ένα αποτέλεσμα μαλακό, φυσικό και λαμπερό. Δεν αφήνει υπολείμματα. Με σύμπλεγμα Amino Concentrée.

ένα απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά και για περιπτώσεις ιδιαίτερων εμφανίσεων, για βραδινό και πρωινό χτένισμα. Στεγνώνει άμεσα, χωρίς λιπαρά υπολείμματα και προστατεύει από την υγρασία δημιουργώντας μια μακράς διάρκειας, λαμπερή, μεταξένια υφή και εκθαμβωτική εμφάνιση.

Κερί γυαλιστικό για Ματ κερί μαλλιών μέτριο κράτημα Γυαλιστικό σπρέι για ελαφρύ κράτημα Ενισχύει την λάμψη Ιδανικό για να δώσει

Βάζο 100ml

Βάζο 100ml

Φιάλη 150ml


Μια παγκόσμια λύση φροντίδας, από την προ-πλύση έως το τελείωμα. Για την απώλεια των μαλλιών, την καταπολέμηση της πιτυρίδας, για το ευαίσθητο δέρμα και την εξισορρόπηση του σμήγματος. Σχεδιασμένες δομές για να δρουν απ ‘ευθείας στο μήκος των μαλλιών (για ανοικοδόμηση, τροφή, όγκο, για ίσια/ με μπούκλες μαλλιά και την προστασία του χρώματος). Η Medavita προσφέρει μια λύση που φροντίζει ευρέως για κάθε πτυχή των μαλλιών, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες τους.

ΤΡΙΧΩΤΟ Lotion Concentrée

Lotion Concentrée Homme

Puroxine

Requilibre

Velour

Hydrationique

Αποτοξίνωση*

κατά της τριχόπτωσης*

ανδρικό, κατά της τριχόπτωσης*

αντιπιτυριδικό*

εξισοππόπιση σμήγματος*

καταπραϋντικό*

ενυδάτωση*

EMULSIONE IGIENIZZANTE CUTE Γαλάκτωμα για την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής Αποτοξινωτικό

SHAMPOO TRATTANTE ANTICADUTA θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Καθαρισμού

SHAMPOO ANTICADUTA UOMO Θεραπεία για την ανδρική τριχόπτωση. Καθαρισμού

SHAMPOO PURIFICANTE ANTIFORFORA Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Καθαρισμού

SHAMPOO SEBOEQUILIBRANTE Σαμπουάν εξισορρόπησης σμήγματος. Καθαρισμού

SHAMPOO LENITIVO Καταπραϋντικό σαμπουάν. Καθαρισμού

FLUDIO CATIONICO Ultra ενυδάτωση τριχωτού. Ενυδάτωση

Cutis Pura

LOTION CONCENTREE PREPARATORE Λοσιόν για την CUTANEO απώλεια των λοσιόν πριν το μαλλιών Εντατική θεραπεία σαμπουάν για το τριχωτό της κεφαλής. LOTION Αποτοξινωτικό CONCENTREE SUPER Λοσιόν κατά της απώλειας των μαλλιών. Εντατική θεραπεία LOZIONE MEDATONIC Τονωτική λοσιόν για την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής Θεραπεία συντήρησης

LOTION CONCENTREE HOMME Ανδρική λοσιόν για την ανδρική τριχόπτωση. Εντατική θεραπεία CREMA GEL LEGGERA Απαλό κράτημα, gel κρέμα μαλλιών. Φορμάρισμα GEL MEDIO Gel για μέτριο κράτημα. Φορμάρισμα GEL LUCIDO ESTREMO Gel glossy extreme Φορμάρισμα CERRA ΜΑΤ PLAY FORTE Μatt κερί, δυνατό παιγνιδιάρικο κράτημα. Φορμάρισμα CERRA ΜΑΤ ESTREMA Matt κερί για εξαιρετικό κράτημα Φορμάρισμα

LOZIONE ANTIFORFORA Λοσιόν κατά της πιτυρίδας Εντατική θεραπεία

LOZIONE SEBOEQUILIBRANTE Λοσιόν για την εξισορρόπηση του σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής. Εντατική θεραπεία

LOZIONE TRANQUILLANTE Καταπραυντική λοσιόν. Εντατική θεραπεία LOZIONE DERMORELAX Χαλαρωτική λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής. Εντατική θεραπεία

MHKOΣ Nutrisubstance β-Refibre

Hairchitecture

Lissublime

Curladdict

Luxviva

θρεπτική μάσκα*

αναδόμηση & όγκος*

δομή & όγκος*

ίσιωμα*

σγουρά μαλλιά*

προστασία χρώματος*

SHAMPOO SOSTANTIVANTE NUTRITIVO Θρεπτικό σαμπουάν. Καθαρισμού

FLUIDO RICOSTRUTTORE Επανορθωτικό υγρό. Εντατική θεραπεία

IDROGEL CORPORIZZANTE Τζέλ νερού για όγκο. Εντατική θεραπεία

SHAMPOO SUPERLISCIANTE μαλακτικό σαμπουάν λείανσης. Καθαρισμού

SHAMPOO ELASTICIZZANTE Σαμπουάν για σγουρά μαλλιά. Καθαρισμού

SHAMPOO COLORE Για την προστασία του χρώματος. Καθαρισμού

ELASTICIZZANTE Μάσκα για ΜΑSCHERA SUPERLISCIANTE σγουρά μαλλιά. Μάσκα λείανσης. Ενυδάτωση Ενυδάτωση CURL BOOST LISS BOOST RESTITUTIVA CREMA GEL ULTRAVOLUMIZZANTE ULTRA ELASTICIZZANTE Επανορθωτική Τζέλ κρέμα Ενεργοποίηση FLUIDO LISCIANTE μάσκα μαλλιών. για όγκο. της ελαστικότητας RIPARATORE ενεργοποίηση Ενυδάτωση Ενυδάτωση NUTRITIVO της απαλότητας, για σγουρά Θρεπτική υγρή και της λείανσης. μαλλιά. SIERO RICOSTRUTTORE MOUSSE Ενυδάτωση προετοιμασία Ενυδάτωση Επανορθωτικός VOLUMIZZANTE τριχωτού RADICE MEDIA FLUDIO CREMA Εντατική θεραπεία ορός. Εντατική θεραπεία Μους για DISCIPLINANTE ενυδάτωσης LISCIANTE πλούσιο όγκο ενυδάτωσης MEDIA PROTEZIONE MICROEMULSIONE στα μαλλιά από TERMICA Ενισχυτική κρέμα RIPARATRICE MICROEMULSIONE την ρίζα τους, κυμματισμών και Θερμική υγρή NUTRITIVA RICOSTRUTTRICE μεσαίο κράτημα. προστασία και μεσαίο κράτημα. Επανορθωτική Θρεπτική Φορμάρισμα Φορμάρισμα λείανση. εντατική θεραπεία αναδόμηση Φορμάρισμα MOUSSE LEGGERA ενυδάτωσης των μαλλιών FLUIDO Μους για απαλό με μικρόμε μικρόMODELLANTE κράτημα. γαλακτώματα. γαλακτώματά. FORTE Εντατική θεραπεία Εντατική θεραπεία Φορμάρισμα Δυνατό υγρό ενυδάτωσης ενυδάτωσης κράτημα. LACCA NO GAS Φορμάρισμα LEGGERA MOUSSE Απαλή λακ RIPARATRICE χωρίς αέριο. NUTRITIVA Τελείωμα Θρεπτική μους για αναδόμηση LΑCCA GAS και ενυδάτωση LEGGERA των μαλλιών. Απαλή λακ με Ενυδάτωση αέριο. Τελείωμα ELISIR NUTRILLUMINANTE Ορός για LACCA GAS FORTE Ισχυρή λακ. λαμπερά μαλλιά. Τελείωμα Φορμάρισμα / Ενυδάτωση SHAMPOO SOSTANTIVANTE NUTRITIVA Θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ενυδάτωση

SHAMPOO RICOSTRUTTORE Επανορθωτικό σαμπουάν. Καθαρισμού

SHAMPOO CORPORIZZANTE Σαμπουάν για όγκο. Καθαρισμού

SHAMPOO SILVER Κατά της κιτρινίλας. Καθαρισμού MASCHERA PROTEZIONE COLORE Μάσκα για την προστασία του χρώματος. Ενυδάτωση FILLER PROTETTIVO DOPOCOLORE Προστατευτικό φίλτρο για μετά την βαφή των μαλλιών. Εντατική θεραπεία ενυδάτωσης CONCENTRATO RAVVIVANTE COLORE Γαλάκτωμα τόνωσης χρώματος. Ενυδάτωση

LATTE IPERPROTEICO Προστατευτική θεραπεία πριν το χρώμα. Προστατευτική θεραπεία CERA ΜΑΤ Matt κερί απαλό κράτημα. Φορμάρισμα CERA LUCIDA MEDIA GLOSS κερί μέτριο κράτημα. Τελείωμα SPRAY LUCIDANTE DELICATO GLOSS σπρέι εκλεπτισμένο. Τελείωμα


Published in June 2013

profile-medavita  

Η MedaVita, με έδρα το Μιλάνο, είναι μία από τις κορυφαίες ιταλικές εταιρείες, που εξειδικεύεται στις θεραπείες περιποίησης των μαλλιών και...