Page 1


Τα προϊόντα MedaVita Restitutivi ΘΡΕΦΟΥΝ και ΑΝΑΔΟΜΟΥΝ τα μαλλιά η καινοτόμος σύσταση αυτής της σειράς με 3 νέα μοριακά συμπλέγματα, για αύξηση της αντοχής (αντίστασης) της τρίχας , εγγυάτε ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


3 οικογένειες προιόντων 1) Το σύστημα ΘΡΕΨΗΣ για ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 2) Το σύστημα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ για ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ή ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ


3) Τα ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ++ Είναι προιόντα βαθιάς αναδόμησης και διαφοροποιούνται με τη δομή της τρίχας (λεπτή ή χοντρή).


ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ Σύμπλεγμα αμινοξέων αναδόμησης Συγκεντρωμένα μοριακά συμπλέγματα που περιέχουν αμινοξέα όμοια της Κερατίνης που υπάρχουν στη τρίχα

Σύμπλεγμα εντατικών βιταμινών Η β-καροτίνη είναι ένα από τα πιο ισχύρα φυσικά συστατικά, με υψηλή δράση κατά των μέσων οξείδωσης. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπει τη γήρανση της τρίχας.

Σύμπλεγμα αποκατάστασης Βιο-ενεργού οξέος Ένα μίγμα από πρωτεϊνες και σάκχαρα με εντατική 6 δράση θρέψης που δίνει άμεσα στα μαλλιά ενέργεια και σώμα.


ΣΥΣΤΗΜΑ Κάθε προιόν ανήκει σε ένα «σύστημα» ή πρόγραμμα θεραπείας που ταυτοποιείται με ένα γράμμα. Αυτό βοηθάει στη γρήγορη εύρεση του σωστού προιόντος για εφαρμογή σύμφωνα με την επιλεγμένη θεραπεία.

ΒΑΘΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΧΑΣ

Περιγράφει την ένταση της δράσης που εφαρμόζεται από το προϊόν (σε αριθμητική κλίμακα από 0 έως 10). Όσο πιο βαθιά δρα το προϊόν, τόσο πιο υψηλός ο αριθμός.

ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ pH Βοηθά στην επιλογή του καταλληλότερου προϊόντος για την αποκατάσταση της σωστής οξύτητας σε δέρμα και μαλλιά , ιδίως μετά από χημικές εφαρμογές.


σύστημα θρέψης


n

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΡΕΨΗΣ : περιέχει σύμπλεγμα ozogel® & αμινοξέα απο πρωτεϊνες μεταξιού. Το πρώτο βήμα για την παροχή σωστού επιπέδου ενυδάτωσης και θρέψης σε κανονικά και αφυδατομένα μαλλιά.

Ozogel complex® αφρος Seta σαμπουάν


σύστημα αποκατάστασης


r ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: με σύμπλεγμα Ozogel® & αμινοξέα από πρωτεϊνες σιταριού. Μέθοδος εξισορρόπησης και αποκατάστασης της δομής στρεσαρισμένων (γήρανση ινών, ταλαιπωρημένα) ή φθαρμένων μαλλιών (χημικές εργασιες)

Ozogel complex® ορός αναδόμησης Σαμπουάν αμινοξέων

Ozogel complex® (spray )


r

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: σύμπλεγμα Glico ® ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Glico complex® θεραπεία όγκου


r

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GLICO COMPLEX ® Αυτή είναι η τελευταία ανακάλυψη από τα εργαστήρια της MedaVita που δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτοποριακή τεχνολογία που συνδυάζει ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, ΖΑΚΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. Εσωτερική δράση: πρωτεϊνες και ζάκχαρα • Οι πρωτεϊνες δρούν στον πυρήνα της τρίχας δυναμώνοντας τους δεσμούς πεπτιδίων, αποκαθιστόντας την ψαλίδα. • Τα συστατικά σακχάρων (ξυλιτόλη και λακτυτόλη) έχουν μία εντατική θρεπτική δράση και ενεργοποιούν την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες.


++ Ειδικά προϊόντα βαθιάς αναδόμησης


++

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: περιέχουν σύμπλεγμα ß-καροτίνης® Σε αυτή τη φάση τα ενεργειακά αποθέματα ανανεώνονται και η δομή των εξασθενημένων από χημικές εφαρμογές μαλλιών αποκαθίσταται. ΜΕΣΑΙΑ-ΧΟΝΤΡΗ ΤΡΙΧΑ

Σαμπουάν αμινοξέων

Μάσκα συμπλέγματος ß-καροτίνης®

ΛΕΠΤΗ ΤΡΙΧΑ

Σύμπλεγμα ßκαροτίνης® ορός αναδόμησης


++

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: περιέχουν σύμπλεγμα ß-καροτίνης® Σε αυτή τη φάση τα ενεργειακά αποθέματα ανανεώνονται και η δομή των εξασθενημένων από χημικές εφαρμογές – ακόμα και συνδυασμό αυτών - μαλλιών αποκαθίσταται.

Σαμπουάν αμινοξέων

Hair filler


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ n

Ενυδατικός καθαρισμός

Απλώνετε ομοιόμορφα το σαμπουάν πρωτεΐνης Seta σε βρεγμένα μαλλιά. Κάνετε απαλό μασάζ, γαλακτοματοποιήστε με νερό, χτενίστε και ξεβγάλτε προσεκτικά. Επαναλάβετε την εφαρμογή αν είναι απαραίτητο, επιτρέποντας να δράσει για 3 – 5 λεπτά. n

Θρεπτικός αφρός

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και ψεκάστε την επιθυμητή ποσότητα στη παλάμη του χεριού σας. Απλώστε σε λουσμένα και στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά και κατόπιν στεγνώστε χωρίς να ξεβγάλετε.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ r θεραπεία

αποκατάστασης

Χρήση του σπρέυ (ozogel complex): ψεκάστε σε λουσμένα και ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά, επιμένοντας στα πιο πορώδη σημεία. Κάντε τμηματικό μασάζ για να αυξήσετε την απορρόφηση. Χτενίστε και στεγνώστε χωρίς να ξεβγάλετε. Επίσης ιδανικό για χρήση στο σπίτι, μετά το Σαμπουάν ΑMINO ACID. Χρήση φιαλιδίων (ozogel complex): μετά το λoύσιμο στεγνώστε τα μαλλιά με μία πετσέτα και χωρίστε τα σε μεγάλα τμήματα. Κατανέμετε το προϊόν σύμφωνα με τον τύπο, κατάσταση και μήκος των μαλλιών, επιμένοντας στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Χτενίστε και στεγνώστε χωρίς να ξεβγάλετε.


r ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GLICO COMPLEX ® ΕΦΑΡΜΟΓΗ Με μία πετσέτα στεγνώστε τα μαλλιά μετά το λούσιμο • Ανακινήστε το μπουκάλι για ομοιόμορφη κατανομή των εμπεριεχομένων πρωτεϊνών. • Εφαρμόστε το προϊόν σε μεγάλα τμήματα των μαλλιών είτε με το χέρι ή με πινέλο και μπωλ. Δουλέψτε το προϊόν τμηματικά σχηματίζοντας δαχτυλιδάκια και μαζέψτε τα στο κεφάλι όπως σας βολεύει (για μακριά μαλλιά, στερεώστε τα δαχτυλιδάκια στη κορυφή του κεφαλιού). • Στεγνώστε καλά το προϊόν στα μαλλιά με απευθείας θερμότητα (Σεσουάρ), στους 50 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά. • Ξεβγάλτε καλά. Το προϊόν διαλύεται αμέσως σε επαφή με το νερό. • Όταν τα μαλλιά είναι πλήρως ξεβγαλμένα, συνεχίστε με το στάιλινγκ. Τα μαλλιά θα εχουν σώμα, όγκο και αναδόμηση.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ++

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

για μεσαία χοντρά μαλλιά

Ως γρήγορη ενεργειακή θεραπεία: μετά το σαμπουάν σε στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, απλώστε μία μικρή ποσότητα του προϊόντος κάνοντας μασάζ στις τούφες από τις άκρες προς τις ρίζες και αφήστε να δράσει για 5 λεπτά. Προσθέστε μερικές σταγόνες νερό και αφροποιήστε με απαλό μασάζ, χτενίστε και ξεβγάλτε προσεκτικά. Ως βαθιά θρεπτική και επιδιορθωτική θεραπεία: μετά το σαμπουάν σε στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, απλώστε μία μικρή ποσότητα του προϊόντος. Αφήστε για 10-15 λεπτά σεσουάρ και ξεβγάλτε προσεκτικά.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ++

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

για λεπτά μαλλιά, ορός β-carotene

Μετά το πλύσιμο σκουπίστε με μία πετσέτα τα μαλλιά και χωρίστε τα σε μεγάλα τμήματα. Μοιράστε το περιεχόμενο του φιαλιδίου σύμφωνα με τον τύπο, την κατάσταση και το μήκος των μαλλιών, επιμένοντας στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Χτενίστε και στεγνώστε χωρις να ξεβγάλετε. N.B. Μετά από μία ακριβή διάγνωση χρησιμοποιήστε την απαραίτητη ποσότητα ανάλογα με το επίπεδο θρέψης των μαλλιών. Η χρήση ολόκληρου του φιαλιδίου συνιστάται για εξαιρετικά ευαισθητοποιημένα μαλλιά μεσαίου μήκους.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ++

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

για λεπτά μαλλιά hair filler

Μετά το λούσιμο, απλώστε το προϊόν σε ολόκληρο το μήκος των μαλλιών και στις άκρες, εστιάζοντας στις πιο φθαρμένες περιοχές. N.B. Σε μαλλιά που έχουν γίνει χημικές εφαρμογές και χρειάζονται ένα αποτελεσματικό βοήθημα για αύξηση του όγκου, χρησιμοποιήστε το filler σύμπλεγμα ß-καροτίνης μετά από κάθε λούσιμο.


23

egxeiridia-anadomishs  

Τα προϊόντα MedaVita Restitutivi ΘΡΕΦΟΥΝ και ΑΝΑΔΟΜΟΥΝ τα μαλλιά η καινοτόμος σύσταση αυτής της σειράς με 3 νέα μοριακά συμπλέγματα, για αύξ...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you