Page 1

INSTAL·LA TECLAT PRÀCTIC DE REDCONECTA DES DE LA WEB

Per descarregar i instal·lar el Teclat Pràctic es comença de la mateixa manera en qualsevol navegador: 1. Entres a la pàgina de Redconecta amb el teu identificador

2. Cliques a Conèixer l’ordinador

3. Cliques a la icona del teclat de la part dreta de la pàgina

1

Coia Jansà


INSTAL·LA TECLAT PRÀCTIC DE REDCONECTA DES DE LA WEB A partir d’aquí els missatges poden ser diferents depenent del navegador o de com estiguin configurades les descàrregues. •

A Internet Explorer, normalment s’obre un diàleg al mig de la pantalla amb tres botons el d’Abrir (o Executar), el de Guardar (o Desar) i el de Cancelar. Cliques a Abrir o Executar (si el que vols és instal·lar directament el fitxer)

Aleshores el navegador, primer descarrega el fitxer (aparèix el diàleg de descàrrega en el que una banda verda progressiva t’indica la rapidesa en que baixa o el progrés de la baixada), i després, un cop descarregat et demana si el vols instal·lar. Cliques a Abrir o Executar per segona vegada. Un cop executes el fitxer has de veure la finestra de la llicència del programet i cliques a Acceptar:

2

Coia Jansà


INSTAL·LA TECLAT PRÀCTIC DE REDCONECTA DES DE LA WEB

El següent que passa és que s’extrauen automàticament els fitxers del paquet d’instal·lació i es copien al disc dur de l’ordinador en el lloc per defecte que toqui. Aquest procés és bastant ràpid, gairebé no es té temps de pensar-ho. Al mateix temps es crea una icona a l’escriptori. Per comprovar que està instal·lat minimitza el navegador i cerca la icona a l’escriptori:

Ja pots fer funcionar el programet.

A Firefox també pots Obrir directament l’arxiu, però abans veuràs la finestra de Baixades o Descarga, on surt el progrés de la descàrrega: Primer, s’obre també un diàleg al mig de la pantalla amb les opcions d’Abrir el archivo i Guardar el archivo (o Desar). Només hi ha dos botons el primer botó canvia segons l’opció que agafes. Si has seleccionat Obrir al botó de sota i diu Obrir el fitxer; si has seleccionat Desa el fitxer al botó de sota i diu Desa el fitxer. L’altre botó de sota és el de Cancelar. Cliques a Desar:

Esperes la finestra de descàrrega:

3

Coia Jansà


INSTAL·LA TECLAT PRÀCTIC DE REDCONECTA DES DE LA WEB

Un cop acabada la descàrrega, cliques al fitxer que vols obrir (doble clic per obrir) Surt l’advertiment típic de que executaràs un fitxer, si estàs segur que ho vols fer etc…

Cliques a D’acord o Executar i aleshores comença la instal·lació del paquet del programa que has descarregat. A partir d’aquí el procés torna a ser com el d’abans a l’altre navegador. Veus la finestra de l’acceptació de llicència, has de clicar a Acceptar:

4

Coia Jansà


INSTAL·LA TECLAT PRÀCTIC DE REDCONECTA DES DE LA WEB

Ara comença el procés d’extracció dels fitxers del programa i el procés de còpia d’aquest fitxers al disc dur a la carpeta de programes. Es fa simultàniament i gairebé no tens temps de veure-ho que ja ho ha fet. Per accedir al programet i per comprovar que s’ha instal·lat bé has de mirar l’escriptori. Primer tanca la finestra de Baixades o descàrregues que encara és oberta:

Després minimitza la fnestra del navegador:

I cerca busca) a l’escriptori la icona verda del Teclat Pràctic:

5

Coia Jansà

Instal·lar_ Teclat_Pràctic_Redconecta  

explica com baixar i instal·lar el Teclat Pràctic de Redconecta (previ registre d'usuari), amb el navegador Ie i amb Firefox