Page 1

IJ4you Ontspannen wonen in de Amsterdamse Houthaven


IJ4you Ontspannen wonen in de Amsterdamse Houthaven


Silodam

IJ4you

Centraal Station

Unieke maatvoering en ongekend uitzicht. Kijk voor meer informatie op www.ij4you.nl 2

Rembrandttoren


Posthoornkerk

Westerkerk

Zuidas

Inhoudopgave 5 Wonen aan het water in de Amsterdamse Houthaven 9 Geschiedenis 10 Toekomst 13 Architectuur 15 Locatie 19 Spaarndammerbuurt 21 Woningoverzicht IJ4you

Woonsfeer/woningtype 22 Quay4you 22 Luxury4you 38 Sky4you 50 Parkeerplaatsen en bergingen 60 Afwerkings en opleverniveau van IJ4you 62 Contact 67 3


Wonen aan het water in de Amsterdamse Houthaven

IJ4you aan de basis van een nieuwe wijk

Complex

IJ4you is een nieuwbouwcomplex van 31 woningen met parkeergarage in de Houthaven van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie en duurzaamheid. Ook is het project uniek qua afmetingen van woningen en buitenruimtes, inspraak van de koper in de bouw en afwerking en niet in de laatste plaats qua locatie – de Amsterdamse Houthaven.

Het complex bestaat uit twee gebouwen, die naast elkaar zijn gelegen op de zuidhoek van het bouwblok. Eén gebouwdeel wordt opgetrokken in baksteen – in een stoere mix van rode en bruine tinten – en één deel wordt uitgevoerd in natuursteen met een lichte, warme tint. De kozijnen zijn van onderhoudsarm en duurzaam aluminium. Aan de zijde van de Haparandaweg zal een gedeelte verrijzen met 9 bouwlagen. Aan de andere zijde, waar tegenover na de bouw een gracht uitgegraven wordt, een lager gedeelte met maximaal 4 verdiepingen.

Een gebouw met internationale allure, bijna on-Nederlands, en zeker ongekend in de nabijheid van het centrum van Amsterdam. Een echt product van de huidige markt, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomt voldoet aan de woonwensen van de bewoner. Als koper staat u aan de basis van deze nieuwe wijk, die alle potentie heeft om groots te worden!

Aan de hoge zijde worden appartementen gebouwd van circa 80 tot en met 211 m2. Aan de waterzijde worden zogenaamde kadewoningen gebouwd van 4 etages met een oppervlakte van 190 m2 en een hofwoning van 3 etages van 133 m2. Binnen het complex wordt een hof gecreëerd met terrassen voor de benedenwoningen. Alle woningen hebben grote buitenruimten variërend van 7 tot 62 m2. Tevens beschikken alle woningen over een eigen berging in de onderbouw en een privé parkeerplaats in de parkeergarage van het complex.

IJ4you

Ruime woningen, appartementen en penthouses in de Amsterdamse Houthaven 5


Pionieren

tussen de oude houtindustrie in de Amsterdamse Houthaven

Š Collectie D.F. Eberhardt


Duurzaamheid

Luxe

De gemeente Amsterdam stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet de bouwer uiteraard aan. De woningen worden voorzien van zonnecellen op het dak van het gebouw. Het complex wordt voorzien van vloerverwarming èn vloerkoeling middels WKO, wat staat voor warmte- en koudeopslag. Deze werkt met stadswarmte en met koeling uit het IJ. Het gehele complex is straks klimaatneutraal.

Uiteraard wordt het gebouw voorzien van een lift en vanuit de parkeergarage onder het complex bereikt u via de lift uw woning. De woningen zijn qua plattegrond allen op dit moment nog naar eigen wens nader in te delen en af te bouwen. De plafondhoogte is minimaal 2.60 meter. Alle belangrijke aansluitingen voor de keuken worden op een plaats naar uw wens aangebracht. De toiletten en badkamers worden voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch met onder andere een groot ligbad van 180 x 80 cm. De binnenkozijnen en stompe deuren zijn van hardhout.

7


Š Stadsarchief Amsterdam


Geschiedenis

Van houtoverslag tot woonwijk De Houthaven is een haven langs het IJ. Aan de noordkant wordt de haven begrensd door de strekdam in het IJ, aan de zuidzijde door de Spaarndammerbuurt. De haven werd voornamelijk gebruikt door de binnenvaart. Dit bedrijvengebied zal de komende jaren radicaal veranderen. Er wordt een geheel nieuwe woonwijk aangelegd op zeven kunstmatige eilanden. De haven bestaat eigenlijk uit vier delen. Oude Houthaven, Houthaven, Nieuwe Houthaven en Minervahaven, gezamenlijk de Houthavens genoemd. De Houthaven werd gegraven in 1876, gelijk met de aanleg van het Noordzeekanaal, voor het overslaan en opslaan van hout. Het was de eerste gegraven haven van Amsterdam. Toen het vervoer van hout steeds meer over de weg plaatsvond, werden de insteekhavens in 1945 gedempt. Voor 1945 hadden alle in het gebied rond de Tasmanstraat en Spaarndammerstraat gevestigde houthandels één adres, namelijk Houthaven. Na de Tweede Wereldoorlog verviel het adres Houthaven

en werden de huidige straatnamen ingevoerd, waaronder Rigakade, Archangelweg, Gevleweg, Stavangerweg en Haparandaweg. De Minervahaven is een van de weinige havens in AmsterdamWest binnen de ringweg A10. De haven werd lange tijd gebruikt voor houtoverslag en er was houtverwerkende industrie gevestigd. De Oude Houthaven heeft drie steigers, waarvan steiger A gebruikt wordt door voormalige schippers en steigers B en C door de beroepsvaart. In de Nieuwe Houthaven zijn ligplaatsen die specifiek voor duwbakken zijn ingericht. Op de Silodam, die de oostgrens van de Oude Houthaven markeert, staan twee markante graansilo’s die zijn omgebouwd tot appartementen, de Stenen Silo en Betonnen Silo. Ook ligt hier een ‘drijvend’ appartementengebouw uit 2002. Vanaf de pontsteiger in de Oude Houthaven varen ponten over het IJ, van en naar de Distelweg en het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord, waar onder andere het spraakmakende gebouw Kraanspoor is gelegen.

9


Toekomst

Toekomst

Park op de tunnel

De Spaarndammerbuurt is gebouwd rond 1900, tot nu toe was dit ongeveer het einde van de stad. Achter de Spaarndammerdijk lagen de Houthavens en het IJ. Nu, zo’n honderd jaar later, gaat dat veranderen. Het gebied verandert de komende jaren in een duurzame wijk met zeven aantrekkelijke wooneilanden. Er is ruimte voor circa 2.000 woningen, ruim 70 woonboten en voorzieningen als scholen, horeca, een hotel, een zorginstelling en bedrijfsruimtes. Blok 0, waar het project IJ4you onderdeel van is, markeert de start van de ontwikkeling van de Houthaven. Op de ruim 170 meter lange kavel bouwen bouwgroepen en professionele partijen naast elkaar.

De Spaarndammerdijk wordt een tunnel, waardoor het doorgaande verkeer richting en vanuit het centrum niet meer bovengronds rijden. Alleen bestemmingsverkeer gebruikt straks nog de dijk. Dit betekent in de toekomst 80% minder auto’s op de dijk, minder lawaai en minder luchtvervuiling. Op het dak van de tunnel komt een park. De Spaarndammerbuurt loopt zo straks vloeiend over in de Houthaven naar het water van het IJ. Bewoners van de Houthaven maken in de toekomst gebruik van voorzieningen in de bestaande buurt, en andersom. In het ontwerp voor de Houthaven spelen smalle straatjes, open kades, ruimte voor groen en het water de hoofdrollen. Elk eiland krijgt een eigen karakter.

10


Toekomst

Klimaatneutraal

Water

In de Houthaven wordt klimaatneutraal gebouwd. In de wijk wordt bijvoorbeeld eigen energie opgewekt met zonnepanelen. Ook wordt energie geleverd door warmte van industriegebied Westpoort.

In de Houthaven woont bijna iedereen aan het water. Boten zijn er straks in overvloed. Aan steigers in het IJ en in de gracht tussen Blok 0 en eiland 1 komen plekken voor woonboten. Het Watersportcentrum Spaarndammerbuurt, waar kinderen van voor- tot najaar kunnen zeilen, kajakken en waterfietsen, krijgt een eigen plek.

Autoluw De Houthaven wordt autoluw: smalle straten, geen doorgaand verkeer en veel bruggen exclusief bestemd voor fietsers en voetgangers. Bewoners parkeren hun auto op hun eigen kavel of in parkeergarages. Alleen bezoekers en woonbootbewoners parkeren op straat.

11


Architectuur

Architectuur De architectuur komt voort uit de atmosfeer van de plek, het industriĂŤle karakter van de bestaande Houthaven en de weidsheid nabij het water van het IJ. De gevels zijn tijdloos van opbouw, met dubbele diepliggende ramen en smalle penanten, met een sterke geleding door uitkragende banden en een metselwerk gevelraster. De gevels aan de Haparandaweg geven veel reliĂŤf en diepte aan de hoge wand van gebouwen die aan deze zijde worden gebouwd. Materialen die worden toegepast zijn natuursteen in een lichte warme tint voor het ene gebouwdeel en een mix van stoere bakstenen voor het andere gebouwdeel, met aluminium kozijnen

met een champagne- en zilverkleurige afwerking aan de buitenzijde. Balustrades worden uitgevoerd in helder glas, momentvast gevat in een aluminium profiel. De gebouwontwerpen zijn tijdloos in haar verschijningsvorm met een verfijnde proportionering. Het ontwerp heeft een heldere opzet met neutrale, flexibel indeelbare woningen. Door toepassing van een eenduidige, duurzame materialisatie, een verticale raamgeleding en horizontale banden krijgt IJ4you een robuustheid die goed past in de sfeer van de Houthaven.

13


^ ring A10 5 min

IJ4you Basisschool REM-eiland >

Albert Heijn Pont 13

Pont NDSM

Š Illustratie beeldkwaliteitsplan Soeters Van Eldonk


Locatie

Houthaven Blok 0 in en uit de stad N

Stavangerweg

Haparandaweg

Houthavenkade

Locatie De Houthaven ligt tussen het IJ en de Spaarndammerbuurt in Amsterdam West, op steenworp afstand van het centrum. De tot nu toe industriële Houthaven zal de komende jaren getransformeerd worden naar een geweldig woon- en werkgebied aan het IJ. De Houthaven is het sluitstuk van de ontwikkeling van de Zuidelijke IJ-oever. Deze ontwikkeling – waarmee eind jaren ‘80 van de vorige eeuw in het Oostelijk Havengebied is begonnen en die de komende jaren in het Westelijk Havengebied zal worden voltooid – geeft de stad een geïntensiveerde relatie met het IJ. Met het ontwikkelen van Blok 0 wordt de eerste fase voor de ontwikkeling van de Houthaven in Amsterdam West in gang gezet.

Het gebied aan het IJ ten westen van Blok 0, de Minervahaven, is al sterk van karakter veranderd. De traditionele houtbewerking en houtoverslag heeft plaats gemaakt voor creatieve bedrijvigheid zoals architectenbureaus en ontwerpstudio’s. Dit zijn enorme trekkers voor het gebied. Horecagelegenheden als het REM-eiland en Pont 13 dragen bij aan de transformatie van de wijk. Het tijdelijke stadsstrand West en het verwarmde Bredius (buiten)zwembad liggen om de hoek van het project IJ4you. Dé winkelstraat van de buurt is de Spaarndammerstraat. Deze ontwikkelt zich de afgelopen jaren ontzettend snel. 15


REM-restaurant

IJ4you Brediusbad Ring A10

Spaarndammerstraat Museum het Schip

Pont NDSM STRAND-west Kinderopvang

Westerpark

AMSTERDAM CS


Locatie

Onder andere leuke restaurants als Freud en Pinsas – met de beste pizza’s van de stad – een Blokker, Bagels & Beans en een nieuwe Albert Heijn hebben hun weg naar deze aantrekkelijke locatie al gevonden. Afgelopen jaar is het nieuwe café-restaurant Walvis, met veel succes geopend. Het populaire Westerpark is middelpunt van deze wijk en binnen een paar minuten bereikbaar. Op het Westergasfabriekterrein is het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Ook bevinden zich hier volop gezellige horecagelegenheden, waaronder Pacific Park en Westergasterras, de Bakkerswinkel en bioscoop Het Ketelhuis. De Houthaven bevindt zich op tien minuten loopafstand van de Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat – één van de leukste winkelstraten van Amsterdam. Ook de Jordaan en grachtengordel liggen om de hoek. De buurt is goed bereikbaar met het openbaar

vervoer. De ring A10 is met de auto binnen vijf minuten bereikt. De bouw van de Spaarndammerbuurt startte rond 1900. De veelal arbeiderswoningen waren bestemd voor havenarbeiders, die hun werk in de nabije havens vonden. Vele gebouwen en woningen in de Spaarndammerbuurt zijn ontworpen in de bekende Amsterdamse School stijl. In de Spaarndammerbuurt liggen onder andere het monumentale Zaanhof, het Notting Hill van Amsterdam. Het Zaanhof is een groen, parkachtig hof omringd door charmante woningen. Je waant je in het buitenland. Aangrenzend bevindt zich woongebouw Het Schip, één van de meest toonaangevende bouwwerken van de Amsterdamse Schoolstijl. Ook het Zaandammerplein kent een bijzondere architectuur met binnenhoven en ‘geheime’ tuinen. Een schat aan prachtige architectuur en een oase van rust in de stad. 17


Spaarndammerbuurt

18


Spaarndammerbuurt

IJ4you

De Spaarndammerbuurt op loopafstand

19


.2 bnr

.5 bnr

de

.3 bnr

th av en ka

eg

rw ge an av

St

20

.4 bnr

bnr .1

ou

. 31 bnr . 30 bnr 6/27 .2 3 bnr bnr. 2 19 . 22 bnr. bnr 15 . 18 bnr. bnr 11 . 14 bnr. bnr .7 bnr bnr .1 bnr 0 .6

. 34 bnr 33 32/ . r bn 8/29 .2 25 bnr bnr. 21 . 24 bnr. bnr 17 . 20 bnr. r n b .13 . 16 bnr r n b .9 . 12 bnr bnr .8 bnr

H

w da an ar ap H

v8 v7 v6 v5 v4 v3 v2 v1 bg 0

eg

Woningoverzicht IJ4you

v4 v3 v2 v1 bg 0


Woningoverzicht IJ4you

Quay4you

Hofwoning en kadewoningen.

Luxury4you

Appartementen

Sky4you

Penthouses

Het water voor je deur

Modern wooncomfort en alles op één etage

The sky is the limit

Heerlijk wonen in een grondgebonden huis van ongekende maatvoering verdeeld over 3 tot 4 lagen. Deze ruimte voor deze prijs en dicht bij het centrum is een buitenkans. De voordeur aan de kade en het water voor je deur.

Binnen de appartementen met een breedte van ongeveer 8 meter, is de indeling vrij te bepalen. Of desgewenst samen met de architect. De schuifpui over de volledige breedte van het appartement geeft toegang tot een riant balkon met dito uitzicht. Modern wooncomfort en alles op één etage.

Heerlijk wonen op de 6e, 7e of 8e etage. Unieke maatvoering en ongekend uitzicht. Met de lift naar de eigen etage, die gedeeld wordt met slechts één buur. Woningen van grofweg 16 bij 16 meter met on-Nederlandse indelingsmogelijkheden. Een vrije ruimte over 16 meter met uitzicht op het IJ? The sky is the limit.

21


Woonsfeer/woningtype

Quay4you

Het water voor je deur Grondgebonden woningen

Kadewoning - bouwnummers 2, 3, 4 en 5

Dit zijn de grote grachtenpanden van het complex, 5 stuks in totaal. Een hofwoning en vier kadewoningen. De indeling is nog af te stemmen op de wens van de koper. Veel woonruimte, veel buitenruimte, veel bergruimte, veel slaapkamers, veel privacy en een eigen parkeerplaats. Uitzicht vanuit alle etages en natuurlijk vanaf het dakterras op het water en de omgeving. Heerlijk wonen in een huis van ongekende maatvoering. Deze ruimte voor deze prijs kwam je zo dicht bij het centrum niet eerder tegen.

Woonoppervlakte 190 m2, ca. 70 m2 buitenruimte, 5 of 6 slaapkamers. 4 etages met dakterras, hofterras (behalve bouwnr. 2) en balkon.

Hofwoning - bouwnummer 1 Woonoppervlakte 132,8 m2, 70 m2 buitenruimte, 3 slaapkamers. 3 etages met dakterras, hoftuin en balkon. Een zogenaamde hofwoning met een privĂŠ terras aan het binnenhof van het complex. De voorgevel van deze woning is gelegen op het zuiden, lekker licht dus. Eigen voordeur aan de straat en een tweede entree via de berging, vanuit de parkeerkelder. Begane grond: plafondhoogte van bijna 4 meter, hal, toilet, slaapkamer of kantoor-aan-huis, berging en bergkast. Eerste etage: woonkamer en open woonkeuken, open ruimte met drie grote raampartijen op het zuiden en schuifdeur naar de privĂŠ hofterras van ruim 20 m2. Tweede etage met twee slaapkamers, balkon van bijna 5 m2 en badkamer. Derde etage: dakterras van ruim 40 m2 met dakopbouw.

22

Een woning aan de toekomstige kade met dakterras en geweldig uitzicht. Eigen voordeur aan de straat en een tweede entree via de berging, vanuit de parkeerkelder. Begane grond: plafondhoogte van bijna 4 meter, hal, toilet, woonkeuken met schuifdeur aan de kade, berging met tweede entree. Eerste etage: woonkamer van bijna 50 m2, schuifdeur naar hofterras van meer dan 25 m2. Behalve bij bouwnr. 2, deze heeft geen terras aan de hof, maar wel een zijgevel met franse balkons op het zuiden. Openslaande deuren en balkon aan de waterzijde. Tweede etage met drie slaapkamers, badkamer en wasruimte, slaapkamers met franse balkons. Derde etage: etage met 2 of 3 slaapkamers, tweede badkamer en bergruimte. Vierde etage: dakterras van ruim 40 m2 met dakopbouw.


Kadewoning Modern grachtenpand met veel buitenruimte


Woonsfeer/appartementstypen

Quay4you

De voordeur aan de kade en het water voor je deur.

25


Quay4you het water voor je deur N

Bouwnummer 1

N

• • • • • • • • •

Houthavenkade

begane grond - verdieping 3

0

3m

4m

vloeroppervlakte woning van ±132 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 5 m2 3 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 4 m2 hofterras ± 21 m2 dakterras van ± 43 m2

5m

2550

toegang vanuit parkeergarage

andere wensen? neem contact met ons op

1995

5180

18.8m

4695

4170

1

woonkamer

3100

10230

berging

9.3m2

slaapkamer 2

sl

terras 16.8m2 13.6m2

8.4m2

entree keuken 650/490

toilet

350/750

bg 0 26

berging

47m2

1.6m2

v1

v2


Quay4you het water voor je deur

slaapkamer 1

3990

Houthavenkade

4695

4805

balkon 4.8m2

18.8m2

3100

10025

2600

slaapkamer 3

terras 16.8m2 8.4m2

badkamer

41.3m2

v2

v3 27


Quay4you het water voor je deur N

Bouwnummer 2

N

• • • • • • • •

Houthavenkade

vloeroppervlakte woning van ±190 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 8 m2 5 tot 6 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon aan de kade ± 2 m2 dakterras van ± 44 m2

begane grond - verdieping 4

0

3m

4m

5m

andere wensen? neem contact met ons op

1210

2005

2400

2

berging

5425

berging

3260

sla toilet

8m2 8.4m2

9095

WM

21.5m2

woonkamer

berg

16

2.9m2

s

650/490

3850

3995

keuken

3260

bg 0 28

49.3m2

350/750

entree

v1

11.5m2

balkon 3.5m2

v2


m2

Quay4you het water voor je deur N

Houthavenkade

badkamer

slaapkamer 4

8.4m2

badkamer (optioneel)

8.4m2

1800

1795

WM

1600

berging

9500

berging 1600

2615 2700

2705

3095

3090

slaapkamer 3

2615

3090

2710

2.9m2

2.9m2 2710

3.7m2

2610

werkkamer

slaapkamer 2

3995

slaapkamer 1

3995

3995

5620

5420 11.5m2

v2

10.5m2

22.4m2

v3

44.2m2

v4 29


Quay4you

Dakterras met uitzicht over het water

31


Quay4you het water voor je deur N

Bouwnummer 3

N

• • • • • • • • •

Houthavenkade

begane grond - verdieping 4

0

3m

4m

vloeroppervlakte woning van ±190 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 8 m2 5 tot 6 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon aan de kade ± 2 m2 hofterras ± 26 m2 dakterras van ± 44 m2

5m

andere wensen? neem contact met ons op

terras 26.6m2

3260 2400

2005

toilet

3

5425

toegang vanuit parkeergarage

1210

berging

berging

8m2

woonkamer

9095

21.5m2

650/490

3850

keuken

350/750

3260

bg 0 32

entree

49.3m2

v1

balkon 3.5m2

10.

v2


Quay4you het water voor je deur N

Houthavenkade

slaapkamer 3

2705

badkamer (optioneel)

3095

2700

2615

8.4m2

8.4m2

1800

1795

WM

1600

berging

berging

1600

2.9m2

2.9m2 2610

slaapkamer 4

3.7m2

9500

badkamer

3090

2710

3090

2615

2710

3995

slaapkamer 1

3995

slaapkamer 2

3995

5620

werkkamer

5420 10.5m2

v2

11.5m2

22.4m2

v3

44.2m2

v4 33


Quay4you het water voor je deur Bouwnummer 4

N

• • • • • • • • •

Houthavenkade

begane grond - verdieping 4

0

3m

4m

vloeroppervlakte woning van ±190 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 8 m2 5 tot 6 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon aan de kade ± 4 m2 hofterras ± 24 m2 dakterras van ± 44 m2

5m

terras 24.8m2

5425

1210

4

berging

2005 2400

toegang vanuit parkeergarage

andere wensen? neem contact met ons op

3260

3095

N

toilet

9095

8,6

woonkamer

b

2.9

650/490

3850

3995

keuken

3260

bg 0 34

49.4m2

350/750

entree

balkon 4.4m2

v1

11.5

v2


Quay4you het water voor je deur N

Houthavenkade

2710

slaapkamer 4

8.4m2

WM

1600

2.9m2

2710

werkkamer

3995

slaapkamer 2

3995

3995

2.9m2

v2

9500

1800

berging

1800

berging

11.5m2

badkamer (optioneel)

2565

8,6m2

1595

3095

badkamer

slaapkamer 3

2700

3095

2710

2615 22.4m2

10.5m2

v3

3.7m2

slaapkamer 1

5425

5620 44.2m2

v4 35


Quay4you het water voor je deur N

Bouwnummer 5

N

• • • • • • • • •

Houthavenkade

begane grond - verdieping 4

0

3m

4m

vloeroppervlakte woning van ±190 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 8 m2 5 tot 6 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon aan de kade ± 4 m2 hofterras ± 37 m2 dakterras van ± 44 m2

5m

andere wensen? neem contact met ons op

5425

1210

4

berging

2005 2400

toegang vanuit parkeergarage

terras 24.8m2

3260

9095

toilet

woonkamer

650/490

3850

keuken

3260

bg 0 36

49.4m2

350/750

entree

balkon 4.4m2

v1

v


Quay4you het water voor je deur N

Houthavenkade

2710

slaapkamer 4

8.4m2

WM

1600

2.9m2

2710

werkkamer

3995

slaapkamer 2

3995

3995

2.9m2

v2

9500

1800

berging

1800

berging

11.5m2

badkamer (optioneel)

2565

8,6m2

1595

3095

badkamer

slaapkamer 3

2700

3095

2710

2615 22.4m2

10.5m2

v3

3.7m2

slaapkamer 1

5425

5620 44.2m2

v4 37


Woonsfeer/woningtype

Luxury4you

Modern wooncomfort en alles op één etage Dit zijn de stadsappartementen van het complex. Lekker ruim, lekker luxe, alles op één etage. Parkeerplek in de kelder, via de lift naar je appartement op de etage die je voorkeur heeft. Ruime buitenruimten, mooi materiaalgebruik. Echt van deze tijd. De gevels zijn voorzien van grote ramen. Eén zijde is zo goed als geheel van glas. De andere gevel heeft twee franse balkons met openslaande deuren. De indeling is desgewenst samen met de architect te bepalen. Over de volle breedte van de appartementen van ongeveer 8 meter breed is een geheel vrije ruimte te creëren. Dat is nog eens een beukmaat. Woonoppervlakte van 81 tot 104 m2, buitenruimte variërend van 7 tot 26 m2, 1 tot 3 slaapkamers. 1e tot en met 6e etage. Eigen berging en parkeren in de kelder.

38

Wil je uitzicht op en aan de binnentuin of liever op de omgeving? Een prive hoftterras of een balkon van ongeveer twee bij acht meter? Er is heel veel mogelijk. Een doorzonwoonkamer van voor naar achter met twee keer uitzicht en alsnog twee slaapkamers? Of ga je voor de volle breedte aan één zijde en twee slaapkamers aan de andere zijde? De keuken is centraal in het appartement gelegen. Zo ook de hal, separaat toilet, badkamer met douche en lekker groot bad, en de was- en stookruimte. Hoe eerder je erbij bent als koper, hoe meer er te kiezen valt qua ligging in het complex en indeling.


Appartement Een pui van 8 meter breed en alles op ĂŠĂŠn etage


3220

2800

0

3m

4m

5m

• •

5590

22.5m2

12.5m2 1.4m2 berging

badkamer

toilet

WM

1.3m2 WM

15.8m2 350/750

entree entree

entree

badkamerkeuken

badkamer

3235

7525

keuken 3735

keuken 3735

7525

berging toilet

3735

verdieping 1 t/m verdieping 2

woonkamer 12.5m2

650/490

15.8m2 Houthavenkade

slaapkamer 2

350/750

• • • •

toilet

vloeroppervlakte woning van ±99 m2 voorzien van openslaande deuren naar balkon 1.4m2 half-open keuken berging fietsenberging minimaal 5 m2 WM 2 tot 3 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 7 m2 hofterras ± 9 m2

slaapkamer 1

650/490

• •

slaapkamer 1

3580

slaapkamer 2

5590

slaapkamer 1

Bouwnummer 6 en 10

350/750

N 3775

N

3220

6125

650/490

2800

Modern wooncomfort en alles op één etage

3775

Luxury4you

7680

7680

46.7m2

7695

7520 46.7m2 56.0m2

4695

woonkamer woonkamer

woonkamer

basis 40

terras bouwnummer 6

A1 go totaal A1 99.5m2 optie go totaal 99.5m2

basisoptie

terras 9.7m2

A1 go totaal 99.5m2

terras 9.7m2

balkon 7.4m2

balkon bouwnummer 10


Luxury4you

Houthavenkade

3580

6125

slaapkamer 1

22.5m2

berging

badkamer

toilet

650/490

350/750

1.3m2 WM

entree

keuken

3735

3235

7695

7520 56.0m2 4695

woonkamer balkon 7.4m2

A1 optie go totaal 99.5m2

Bouwnummer 10 verdieping 2

optie 41

februari 2013


Luxury4you

Modern wooncomfort en alles op één etage

650/490

5m

5380

eetkamer/ werkkamer WM

berging 1.3m2

17.0m2

350/750

toilet

3895

350/750

andere wensen? neem contact met ons op badkamer

5375

3980

slaapkamer 2 slaapkamer 1

toilet

entree

keuken

toilet

keuken badkamer badkamer entree

entree

WM

keuken

WM

berging

5175

berging

3.1m2

6450

5175

6490

6485

6490

3.1m2

7675

woonkamer slaapkamer 2

2345

3735

woonkamer

3735

slaapkamer 2

3075

3895

17.0m2 4m 3m

0

• •

3275

3895

verdieping 1 t/m verdieping 5

slaapkamer 1

650/490

Houthavenkade

• • • •

5375

slaapkamer 1

vloeroppervlakte woning van ±101 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 5 m2 eetkamer/ 1 tot 2 slaapkamers werkkamer badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 14 m2 hofterras ± 18 m2 (bnr. 7)

650/490

• •

3095

2895

5375

3075 Bouwnummer 7, 11, 15, 19 en 23

350/750

N

3095

5375

N

woonkamer

2345

B1 go totaal 101.5m2

54.1m2

B1 go totaal 101.5m2 B1 go totaal 101.5m2

16

balkon 14.3m2

terras 18.0m2

basis 42

terras bouwnummer 7

terras 18.0m2

optie I basis

te

opt


N

N

Luxury4you

Modern wooncomfort en alles op ĂŠĂŠn etage 2895

3275

6270

3275

Houthavenk

slaapkamer slaapkamer 1 1 slaapkamer slaapkamer 2 2

balkon 14.3m2 balkon 14.3m2

optie I optie I

B1 go totaal 101.5m2 B1 go totaal 101.5m2

3.1m2

3.1m2

5480

eetkamer/ eetkamer/ werkkamerwerkkamer

3735

3750

16.2m2

3750

6490

berging

slaapkamer slaapkamer 1 1

16.2m2

keuken

3895

3895

650/490

berging

7675

woonkamer woonkamer

54.1m2

keuken badkamer badkamer entree

6490

7675

6450

toilet

3735

6485

6485

6450

350/750

entree

toilet

WM

keuken

WM

keuken badkamer badkamer entree

5480

5380

toilet

650/490

toilet

67.0m2

350/750

650/490 350/750

67.0m2

3895

650/490

woonkamer woonkamer

3895

WM

berging 1.3m2

350/750

5380 WM

berging 1.3m2

entree

54.1m2

6270

3980

3980

2895

3820

3820

B1-II go totaalB1-II 104.0m2 go totaal 104.0m2

balkon 14.3m2 balkon 14.3m2

optie II optie II

Bouwnummer Bouwnu verdieping verdieping 2 43


Luxury4you

3270

3170 2995op één etage Modern wooncomfort en alles

• •

11.9m2

slaapkamer 1

650/490

1.3m2 berging

toilet

badkamer

keuken

badkamer toilet

keuken

entree

entree

WM

3890

350/750

andere wensen? neem contact met ons op

5170

badkamer

keuken

entree 6445

WM

berging

6825

6825

3.1m2 5170

berging 3.1m2

woonkamer woonkamer

58.2m2

2395

9.8m2

5170 C1 optie I go totaal 104.0m2

terras 26.0m2

basis 44

terras bouwnummer 8

7670

C1 go totaal 104.0m2

terras 26.0m2 balkon 14.9m2

optie I

basis

58.2m2

4075

slaapkamer 2

6825

4075

woonkamer

5170 C1 optie I go totaal 104.0m2

WM

18.6m2

4075

5m

slaapkamer 2

2995

350/750

4m

vloeroppervlakte woning van ±101 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 5 m2 2 tot 3 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 14 m2 hofterras ± 26 m2 (bnr. 8)

3895

3890

3m

650/490

toilet

350/750

Houthavenkade

verdieping 1 t/m verdieping 5

• • • •

slaapkamer 1

3170

5380

5380

• •

0

3975

Bouwnummer 8, 12, 16, 20 en 24

slaapkamer 1

650/490

N

5380

N

2895

slaapkamer 2

2395

9.8m2

56.7m2


N

N

Luxury4you

Modern wooncomfort en alles op ĂŠĂŠn etage 3270 2895

2895

badkamer entree

balkon 14.9m2

optie I

balkon 14.9m2

optie I

5380

4075

7670

3820 56.7m2

650/490

entree

entree

56.7m2

optie II

berging

3.1m2

3.1m2

slaapkamer 1

3820

C1 optie II go totaal 104.0m2 C1 optie II go totaal 104.0m2

balkon 14.9m2

berging

6825

4075

4075

6825 7670

C1 go totaal 104.0m2

woonkamer

toilet

badkamer

keuken

6445

woonkamer

C1 go totaal 104.0m2

badkamer

keuken

6825

6825

6445

entree

3890

badkamer keuken

toilet

68.3m2

350/750

toilet

3890

3895

3895

keuken

68.3m2

350/750

1.3m2 berging

WM

1.3m2 berging

4075

WM

650/490

WM

350/750

toilet

11.9m2

350/750

18.6m2

650/490

18.6m2

Ho

woonkamer

650/490

11.9m2

woonkamer

5380

slaapkamer 2

5380

slaapkamer slaapkamer 1 2

5380

slaapkamer 1

Houthavenkade

6270

3975

3975

6270

WM

3270

slaapkamer 1

3750

3750 16.2m2

16.2m2

balkon 14.9m2

optie II

Bouwnummer Bouwnumm 12 45 verdieping 2

verdieping 2


3170

5380

4m

5m

badkamer

slaapkamer 1

11.9m2

WM

5380

slaapkamer 1 berging 650/490

1.3m2

18.6m2

eetkamer/ toilet werkkamer

16.5m2

keuken

keuken

badkamer toiletentree

entree

350/750

andere wensen? neem contact met ons op

3895

3m

350/750

0

3170

350/750

toilet

• vloeroppervlakte woning van ±101 m2 • eetkamer/ woonkamer voorzien van openslaande werkkamer deuren naar balkon • half-open keuken • fietsenberging minimaal 5 m2 • 2 tot 3 slaapkamers • badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel • balkon ± 14 m2 • hofterras ± 26 m2 (bnr. 9)

650/490

Houthavenkade

slaapkamer 2

2995

3895

650/490

16.5m2

verdieping 1 t/m verdieping 5

3975

Bouwnummer 9, 13, 17, 21 en 25

slaapkamer 1

3270

5380

N 5380

N

2895

5380

2995

Modern wooncomfort en alles op één etage

3895

Luxury4you

WM

badkamer

keuken 6445

entree

berging

6825

6925

WM

3.1m2

berging

woonkamer

11.3m2

2400

woonkamer

60.5m2

5170

6925

3.1m2

slaapkamer 2

woonkamer 7670 D2 go totaal 104.0m2

56.7m2

C1 go totaal 104.0m2

slaapkamer 2

11.3m2

2400

60.5m2

terras 26.0m2

basis

46

terras bouwnummer 9

5170

D2 go totaal 104.0m2

terras 26.0m2 balkon 14.9m2

basis

optie I


N

N

Luxury4you

Modern wooncomfort en alles op ĂŠĂŠn etage

3270

11.9m2

woonkamer

woonkamer

5380

slaapkamer 1

WM

badkamer

7670

balkon 14.9m2

optie I

keuken

3.1m2

3.1m2

6775 4075

slaapkamer 1

3750

3750

16.2m2

16.2m2

balkon 14.9m2

balkon 14.9m2

optie II

6775

berging

7670 C1 go totaal 104.0m2

keuken

WM

WM

entree

berging

slaapkamer 1

woonkamer

C1 go totaal 104.0m2

56.7m2

badkamer

6825

6825

6445

3895

keuken

entree

6445

toilet

3895

3895

3895

keuken badkamer

entree

woonkamer

toilet

350/750

toilet

badkamer entree

68.3m2

4075

650/490

68.3m2

350/750

350/750

toilet

18.6m2

650/490

18.6m2

1.3m2

650/490

1.3m2

350/750

berging

650/490

WM

optie I

Houthavenkade

11.9m2

berging

balkon 14.9m2

6275

5380

5380

slaapkamer slaapkamer 2 1 5380

slaapkamer 2

56.7m2

6275

3270

3975

2895

3975

2895

3820

3820

D1 optie II go totaal 104.0m2 D1 optie II go totaal 104.0m2

optie II

Bouwnummer Bouwn 13 47

verdieping 2 verdieping


Luxury4you

2795

6125

3225

• •

350/750

badkamer

Houthavenkade

3m

4m

5m

toilet berging WM

22.5m2

badkamer

toilet berging WM

350/750

0

650/490

verdieping 3 t/m verdieping 5

slaapkamer 1

350/750

vloeroppervlakte woning van ±81 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon toilet berging • WMhalf-open keuken • fietsenberging minimaal 5 m2 • 2 tot 3 slaapkamers • badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel • balkon ± 14 m2 • terras ± 21 m2 (bnr. 14)

6125

entree

entree 650/490

entree

keuken

A2 go totaal 81.0m2

7525

woonkamer

37.4m2

A2 go totaal 81.0m2

terras 21.9m2 balkon 14.9m2

basis 48

terras bouwnummer 14

optie basis

keuken

keuken

7525

A2 go totaal 81.0m2

woonkamer

terras 21.9m2

3395

37.4m2

3735

woonkamer

badkamer

3740

3735

2750

2750

andere wensen? neem contact met ons op

3395

650/490

22.5m2

slaapkamer 2

slaapkamer 1

Bouwnummer 14, 18 en 22

3580

N

5530

3580

slaapkamer 1

N

3775

Modern wooncomfort en alles op één etage

7525

37.4m2


N

Luxury4you

Modern wooncomfort en alles op ĂŠĂŠn etage Houthavenkade

slaapkamer 2

5530

slaapkamer 1

3225

3775

2795

toilet berging

650/490

350/750

WM

entree

badkamer

3740

keuken woonkamer

A2 go totaal 81.0m2

7525

37.4m2

balkon 14.9m2

optie

Bouwnummer 18 verdieping 4

49


Woonsfeer/woningtype

Sky4you

The sky is the limit Dit zijn de penthouses van het complex met unieke maatvoering en ongekend uitzicht. Een dergelijke woning kwam u niet eerder tegen. Heerlijk wonen op de 6e, 7e of 8e etage. Parkeren en berging in de kelder. Met de lift naar de eigen etage, met een individuele entreehal voor één woning. Woningen van grofweg 16 bij 16 meter met on-Nederlandse indelingsmogelijkheden. Enorme oppervlakten. Een vrije ruimte over 16 meter met uitzicht op het IJ? Of een buitenruimte van een dikke 60 m2 op de 8e etage? The sky is the limit. Woonoppervlakte van 163 tot 211 m2, buitenruimte variërend van 21 tot 61 m2, 6e, 7e en 8e etage. Eigen berging en parkeren in de kelder. In overleg met de architect is hier een woning voor het leven van te maken.

50


Penthouse

met unieke maatvoering en ongekend uitzicht


Sky4you The sky is the limit N

N

6275

verdieping 6

3m

4m

keuken

5m

4795

0

slaapkamer 1

3575

Houthavenkade

6120 22.5m2

andere wensen? neem contact met ons op

badkamer

toilet

350/750

650/490

34.4m2

vloeroppervlakte woning van ±183 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 5 m2 2 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 29 m2

entree

berging 4.4m2

WM 6450

berging

1925

9770

• • • •

secundaire entree / entree werkruimte

• •

650/490

Bouwnummer 26/27

350/750

toilet

Otis Premier 2500mm/2000mm

5190

3.1m2

3735

3735

woonkamer slaapkamer 2 3795 14.4m2

52

14.9m2

11545 72.3m2

B5 go totaal 183.5m2

14.3m2


Bouwnummer 28/29 • •

Sky4you The sky is the limit

2 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 29 m2

N

N

5380

5380

Houthavenkade

0

secundaire entree / entree werkruimte

entree

berging

liftentree

entree 7.5m2

WM

4.6m2

toilet

350/750

350/750

toilet

650/490

34.4m2 650/490

1920

3m

andere wensen? neem contact met ons op

6270

6270

37.4m2

verdieping 6

slaapkamer 1

keuken

3895

berging Otis Premier 2500mm/2000mm

6825

1.2m2

4075

• •

vloeroppervlakte woning van ±211 m woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken fietsenberging minimaal 5 m2

6825

• •

2

7745 C5 go totaal 211.3m2

14.9m2

werkkamer

3820 57.0m2 57m2

3820 15.6m2

14.9m2

slaapkamer 2

26.1m2

53

4m

5m


Sky4you The sky is the limit N

N

6275

slaapkamer 1

3575

Houthavenkade

verdieping 7

3m

4m

5m

4795

0

keuken 6120 22.5m2

badkamer

andere wensen? neem contact met ons op

toilet

650/490

350/750

34.4m2

• • • •

entree

berging 4.4m2

WM 6450

berging

1925

Otis Premier 2500mm/2000mm

3.1m2 5190

vloeroppervlakte woning van ±163 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken berging minimaal 8 m2 2 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 29 m2

9770

• •

secundaire entree / entree werkruimte

Bouwnummer 30

350/750

650/490

toilet

3735

3735

woonkamer slaapkamer 2 3795 14.4m2

54

14.9m2

11545 72.3m2

B5 go totaal 183.5m2

14.3m2


Bouwnummer 31 • • •

Sky4you The sky is the limit

2 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 21 m2

N

N

6270

slaapkamer 1

3495

Houthavenkade

6125

22.5m2

verdieping 8

5375

keuken

0

badkamer

toilet

650/490

350/750

3m

andere wensen? neem contact met ons op

34.4m2

toilet

secundaire entree / entree werkruimte

350/750

650/490

entree

berging

1920

9185

6270

WM WD

berging 5190

Otis Premier 2500mm/2000mm

woonkamer 2440

• •

vloeroppervlakte woning van ±163 m woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken berging minimaal 8 m2

2440

• •

2

slaapkamer 2 9.3m2

3800

53.7m2

11545

B9 go totaal 163.2m2

terras 32.2m2

55

4m

5m


Bouwnummer 32/33

Sky4you The sky is the limit N

• •

N

• •

vloeroppervlakte woning van ±211 m2 woonkamer voorzien van openslaande deuren naar balkon half-open keuken berging minimaal 8 m2

• • •

2 slaapkamers badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel balkon ± 29 m2

5380

slaapkamer 1

keuken

5m

andere wensen? neem contact met ons op

6270

6270

37.4m2 1920

34.4m2

toilet

secundaire entree / entree werkruimte

3895

350/750

toilet

650/490

4m

350/750

3m

650/490

0

5380

Houthavenkade

verdieping 7

entree

berging

liftentree

7.5m2 WM

4.6m2

entree

berging Otis Premier 2500mm/2000mm

6825 4075

6825

1.2m2

7745 C5 go totaal 211.3m2

56

14.9m2

werkkamer

3820 57.0m2 57m2

3820 15.6m2

14.9m2

slaapkamer 2

26.1m2


N

Houthavenkade


Bouwnummer 34 • vloeroppervlakte van ± 164 m • woonkamer voorzien van schuifpui naar balkon • half-open keuken • berging minimaal 8 m2

Sky4you The sky is the limit

• 2 slaapkamers • badkamer met ligbad, douche, toilet en (dubbele) wastafel • terras van ± 61 m2 op het zuiden

2

N

N

balkon

Houthavenkade

3940

3890

verdieping 8

keuken 6260

slaapkamer 1

andere wensen? neem contact met ons op

6260

toilet

650/490

650/490

24.7m2

toilet

350/750

1905

secundaire entree / entree werkruimte

1800

berging

2535

WD

3895

WM

3895

350/750

1855

entree

badkamer

4.6m2

6435

Otis Premier 2500mm/2000mm

1170 5075

25200+ woonkamer 11680

2310

5075

2640

berging

slaapkamer 2

3815

balkon

59


Parkeerplaatsen en bergingen in het souterrain

1500-

P1

P2

P3

P4

P5

P6

P7

P11

P10

P9

P8

1500-

M1

P16

P15

P14 M2

bnr. 32/33

60

M3

P13

bnr. 34

P12

M4


Parkeerplaatsen en bergingen op de beganegrond hoofdentree

hoofdentree

bnr. 6 1

bnr. 9 bnr. 8

bnr. 7

bnr. 11 bnr. 13

bnr. 12

bnr. 10 bnr. 14

bnr. 16 bnr. 17 0265+

0265+

0000+

bnr. 20 bnr. 15

bnr. 21

bnr. 24 bnr. 18

1100+

bnr. 19

bnr. 22

bnr. 28

0000+

P17

bnr. 23

bnr. 29

bnr. 25

P18

P19

P20

P21

P22

P23

P28

P27

P26

P25

P24

bnr. 26/27

1100+

bnr. 1

bnr. 1

M5

P32

P30

M7

P29 M6

650/490

bnr. 4

bnr. 3

bnr. 30

bnr. 31

bnr. 5

650/490

650/490

bnr. 4

650/490

650/490

350/750

bnr. 3

350/750

bnr. 2

bnr. 5

350/750

bnr. 2

M8

350/750

350/750

P31

Houthavenkade

0

61


Afwerkings- en opleverniveau van IJ4you Gevels en wanden

Dakafwerking

Buiten gevels De gevels van het hoekgebouw worden uitgevoerd in baksteen. Hiervoor is een speciale projectsamenstelling gemaakt uit meerdere tinten rood/bruin/beige. Het aansluitende gebouw wordt uitgevoerd in natuursteen. Hiervoor wordt een lichte warme tint toegepast.

Dakbedekking appartementen en penthouses De dakbedekking wordt uitgevoerd met 2-laags APP (A-tactisch PolyPropyleen) gemodificeerd bitumen dakbedekking en afschotisolatie met een Rc-waarde van 6,0. Dakbedekking ter plaatse van de dakterrassen herenwoningen. De dakbedekking wordt uitgevoerd met 2-laags APP dakbedekking en afschotisolatie met een Rc-waarde van 6,0. De dakterrassen worden voorzien van hardhouten “ruwe� delen op hardhouten balken.

Binnenspouwbladen, liftschacht en trappenhuizen De binnenspouwbladen, liftschacht en trappenhuizen worden opgebouwd uit beton en/of kalkzandsteen. Wanden bergingen De scheidingswanden tussen de bergingen worden uitgevoerd in schoonwerk kalkzandsteen vellingkantblokken. Voor de overige wanden van de bergingen is het ook mogelijk dat deze in beton worden uitgevoerd. Wanden stallingsgarage De wanden in de stallingsgarage worden uitgevoerd in beton. Isolatie De volledige buitenschil (gevels, dak en vloer) worden uitgevoerd met een zeer hoogwaardig isolatie- pakket met een RC-waarde van 6,0.

Vloeren Woning scheidende en dakvloeren Deze vloeren worden uitgevoerd als breedplaatvloeren die in het werk worden afgestort. Vloeren en dak garage De onderste vloer in de garage wordt ter plaatse in het werk gestort en uitgevoerd in gewapend beton. De tussen- en dakvloer worden uitgevoerd in beton. (Breedplaatvloer of kanaalplaatvloer).

62

Dakbedekking binnentuin De dakbedekking wordt uitgevoerd met 2-laags APP dakbedekking en afschotisolatie met een Rc-waarde van 6,0. De verharde delen worden voorzien van grijze betontegels op verstelbare tegeldragers of zandpakket. De tuinbakken worden gemaakt met betonnen Lelementen gevuld met een lavalaag, grondlaag en beplanting. De bomen en beplanting worden uitgevoerd conform ontwerp architect. Daktrim Alle daktrimmen worden uitgevoerd in aluminium gepoedercoat in kleur.


Afwerkings- en opleverniveau van IJ4you Kozijnen en balkonafscherming

Gemeenschappelijke ruimte

Buitenkozijnen inclusief deuren Voor een hoogwaardige uitstraling en ter voorkoming van schilderwerk worden alle buitenkozijnen en -deuren uitgevoerd in aluminium.

Trappen De trappen in de gemeenschappelijke ruimte worden uitgevoerd in beton. Langs één muurzijde wordt een leuning aangebracht.

Beglazing De beglazing wordt uitgevoerd met zeer hoogwaardige dubbele beglazing met een U-waarde van 1,0.

Liftinstallatie Er wordt een liftinstallatie aangebracht.

Kozijnen en deuren bergingen De kozijnen van de bergingen worden uitgevoerd in hardhout. De deuren worden uitgevoerd in multiplex voorzien van een ventilatiespleet. Balkonafschermingen De balkonafschermingen worden uitgevoerd in transparant hardglas met aluminiumprofielen. Dubbele deuren buitengevels Voor de dubbele deuren worden transparante hardglazen schermen aangebracht. Momenteel worden de deuren aan de Haparandaweg vastgezet tijdens de oplevering. Het is aan de toekomstige eigenaar om de deuren draaiend uit te voeren. Opmerking: Voor de gevel aan de Haparandaweg geldt dat er een theoretische geluidsbelasting is. Momenteel is er géén geluidsbelasting echter is het mogelijk dat er op de Minervahaven en op Westpoort meer geluid wordt geproduceerd. Wij zijn in overleg met de gemeente hoe hiermee om te gaan. Dit kan nog consequenties hebben voor indelingen, gevel en/of een loggia. Eventuele consequenties geven geen gelegenheid tot verrekening. De eventuele extra kosten voor de standaard platte gronden (dit geldt niet voor de opties) worden door Building4you b.v. betaald.

Parkeerplaatsen Er worden twee parkeerlagen gemaakt waardoor er 32 parkeerplaatsen ontstaan. In de basis heeft iedere woning recht op de aankoop van 1 parkeerplaats. Het is niet mogelijk om een vergunning te verkrijgen om op straat te parkeren. De parkeerplaatsen op straat zijn bestemd voor bezoekers. Bergingen Alle bergingen worden gesitueerd op begane grond niveau (maaiveld). Iedere woning krijgt een eigen berging. De bergingen worden conform tekening in de brochure toegekend aan de woningen. Vloeren De vloeren in de algemene ruimten worden voorzien van keramische vloertegels, inclusief een plinttegel. Wanden en plafonds De plafonds worden voorzien van wit spuitwerk. De wanden worden voorzien van sauswerk en/of spuitwerk in een nader te bepalen kleur door de architect. Het plafond van de begane grond (entree niveau) wordt geïsoleerd. Ter plaatse van de bergingen en parkeergarage wordt het plafond niet verder afgewerkt.

Afschermingen terras De terrasafschermingen worden gemaakt middels verhoogde dakopstanden. Eventueel aangevuld met een stalen buisprofiel of een hardglazen scherm. Entreedeuren De entreedeuren worden zelfsluitend uitgevoerd. De deuren zullen alleen te openen zijn met een sleutel. De hoofdentreedeur wordt aangesloten op de videofooninstallatie. 63


Afwerkings- en opleverniveau van IJ4you Binnen afwerking

Installaties

Scheidings- en voorzetwanden De scheidings- en voorzetwanden in de woningen worden uitgevoerd in gipsblokken en/of geïsoleerde metalstudframe met gipsbeplating.

Aansluitingen in de keuken De keuken maakt geen onderdeel uit van de koop. Wel worden onderstaande aansluitingen aangebracht: 1. Vaatwasser 2. Koelvrieskast 3. Combi-oven 4. Standaard elektrische kookplaat 5. Wasemkap (de wasemkap dient motorloos of met een recirculatiekap te worden uitgevoerd) 6. Gootsteen

Binnenkozijnen De binnendeurkozijnen zijn van hardhout, zonder bovenlicht, en worden éénmaal wit afgelakt. De stompe luxe binnendeuren zijn van hardhout en worden eveneens wit afgelakt. De stompe binnendeuren van de berging worden uitgevoerd in een multiplexplaat en worden incl. kozijn grijs afgelakt. De meterkastdeur is voorzien van een kastslot (alleen sleutel), toilet- en badkamerdeuren worden voorzien van een vrij- en bezetslot, slaapkamers, hobbyruimtes, kasten en overige deuren worden voorzien van loopsloten (kruk). Het beslag wordt in RVS uitgevoerd. Vensterbanken Daar waar vensterbanken komen worden deze uitgevoerd in hardsteen/kunststeen. Plafonds Alle plafonds van de woningen worden voorzien van wit spuitwerk. (Zwevende-) cementdekvloeren Alle vloeren in de woningen worden voorzien van een cementdekvloer. Woningscheidende vloeren worden als zwevende dekvloer uitgevoerd. Trap De binnentrappen in de woningen worden uitgevoerd in wit gelakt vurenhout en geplaatst met hekwerk en leuning. Behangklare wanden Alle wanden waar geen tegelwerk zit worden behangklaar opgeleverd. Schilderwerk Het schilderwerk binnen wordt uitgevoerd in RAL 9010. Alle betonen gipsplafonds (niet in de garage/ berging) zullen worden voorzien van spuitwerk. Behangwerk en plinten zijn niet van toepassing.

64

De exacte plaats dient voor startbouw te worden doorgegeven aan de kopersbegeleider. Na start bouw beslist de kopersbegeleider welke mogelijkheden er nog zijn om het leidingwerk aan te passen op de individuele wensen. Warm- en koudwaterleidingen Er wordt een complete gebruiksklare warm- en koudwaterinstallatie aangelegd. Deze wordt uitgevoerd in kunststofleidingen. Één en ander wordt uitgevoerd volgens de voorschriften van het nutsbedrijf. De warmwatervoorziening geschiedt vanuit de WKO-kast. Tevens worden er per woning twee hot-fill aansluitingen aangebracht voor direct warmwater op de vaatwasser en wasmachine. Sanitair Villeroy & Boch en tegelwerk Het sanitair wordt toegepast van het merk Villeroy en Boch. Alle toiletten worden standaard vrijdragend uitgevoerd met een inbouwreservoir. Tevens wordt er (conform tekening) een bad toegepast met een afmeting van 180 cm. x 80 cm. De wastafel wordt uitgevoerd als een meubel inclusief spiegel en verlichting. De douche wordt voorzien van een thermostatische mengkraan en een vloergoot waar ook een douche-WTW in zit. Het tegelwerk wordt standaard aangebracht tot het plafond. Wandtegels in de kleur wit en vloertegels in antraciet. Elektrische installatie De elektrische installatie wordt aangebracht conform de geldende wet- en regelgeving. Tevens komt er één straatverlichtingsarmatuur aan de zijde van de Houthavankade. Deze wordt tegen de gevel, op een nader te bepalen plaats geplaatst. De gemeente zal de uiteindelijke plaatst op de gevel bepalen.


Afwerkings- en opleverniveau van IJ4you Ventilatie De ventilatie zal mechanisch worden uitgevoerd middels balansventilatie. Centrale verwarming en koeling (vloerverwarming) De woning wordt voorzien van WKO (warmte en koude opslag) met vloerverwarming en vloerkoeling. De temperatuurregeling geschiedt via een kamerthermostaat. Hemelwaterafvoeren en riolering De hemelwaterafvoeren en riolering worden allen uitgevoerd in PVC.

65


Contact Verkoop RAMON MOSSEL MAKELAARDIJ O.G. BV Maasstraat 128 1078 HP Amsterdam T 020 305 26 62 info@ramonmossel.nl www.ramonmossel.nl Ontwikkeling Building4you Developments bv www.building4you.nl Notarissen Actus Notarissen Osdorperban 1 A Postbus 7493 1007 JL Amsterdam T 020 5 777 555 amsterdam@actusnotarissen.nl www.actusnotarissen.nl Architect MARCEL LOK_ARCHITECT www.marcellok.nl

ML_A

3D Look-a-Round Kijk rond in je toekomstige woning met de iVisit 3D app. Koppel de app aan het dropbox-account van «info@ramonmossel.nl» met wachtwoord «welkom» visualisaties door aTasteofReality www.atasteofreality.nl Disclaimer Alle informatie in deze brochure is met zorg geplaatst, echter u kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze brochure. Voor actuele en juiste informatie kunt u contact opnemen met: RAMON MOSSEL MAKELAARDIJ O.G. BV © 2013 Building4you 67


Notities _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Verkoop RAMON MOSSEL MAKELAARDIJ O.G. BV Maasstraat 128 1078 HP Amsterdam T 020 305 26 62 info@ramonmossel.nl www.ramonmossel.nl

IJ4you brochure  

Ontspannen wonen in de Amsterdamse Houthaven

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you