Page 1

2 IUNIE ARENELE ROMANE


Dupa succesul primei editii CONTROL DAY OUT, ce i-a avut ca invitati pe Ian Brown si UNKLE SOUNDS, seria de evenimente in aer liber organizata de Club Control continua in 2012 cu un concert extraordinar JAMES, pe 2 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

http://www.wearejames.com/ James – Getting Away With It (live)


James – Sit Down

James – Getting Away With It (live)

Originari din Manchester, James au la activ nu mai putin de 17 albume, ultimele doua lansate anul trecut. In 2011, trupa a cantat pe scena prestigioaselor festivaluri Lollapalooza, in Chile, si Hard Rock Calling, la Londra, sustinand si un turneu de amploare, cu casa inchisa. Pentru 2012, James au in plan lansarea primului box set din cariera, The Gathering Sound, precum si un nou turneu international, ce va include si Bucurestiul!

http://www.wearejames.com/


Cu o cariera muzicala ce se intinde pe trei decenii, JAMES este una din cele mai influente trupe rock britanice. Hit-uri ca “Sit Down” sau “Getting Away With It” i-au facut cunoscuti in intreaga lume si le-au adus vanzari de peste 25 de milioane de discuri.

http://www.wearejames.com/ James – Getting Away With It


Prima editie Control Day Out a avut un public de peste 3.500 de persoane, majoritatea tineri (18-30 de ani). Control Day Out I in cifre: - peste 3500 de spectatori - public tanar18-35 de ani - 6 ore de muzica (3 formatii live + 3 DJ) - 30 de parteneri media - sponsoriexpunere media intensiva: campanie Radio Guerrilla, Music Channel, promovare outdoor: afisaj si panotaj stradal, led-screen, Cocor Media Channel, indoor (Monopoly/Zoom), print (Playboy, Academia Catavencu, Romania Libera) si online


Shopping Report

Playboy Zile si Nopti

Academia Catavencu

Jurnalul National

Poster oficial


Numar estimat de spectatori: 5000 Target principal 25-35, extins 18-40 Studii superioare 75% + Profesii liberale (comunicare, advertising, marketing)


Promovare: 10.000 de afise 20.000 de flyere Publicitate outdoor, indoor, print, campanie bannere online, spot TV, spot radio, viral, promovare in social media


De la deschiderea sa in octombrie 2008 Club Control este locatia predilecta pentru amatorii unei culturi diferite, alternative, pe atunci imposibil de gasit in orice alt club bucurestean. In putin peste 2 ani, Control a devenit cel mai important club indie din Romania, datorita muzicii unice, dar si datorita convergentei de operatori culturali pe care i-a gazduit.

In putin peste 2 ani, Control a devenit cel mai important club indie din Romania, datorita muzicii unice, dar si datorita convergentei de operatori culturali pe care i-a gazduit. Peste 100 de formatii din Europa dar si din America de Nord si Asia au urcat pe scena Club Control in numai 2 ani. Atat nume cult ale muzicii independente precum Lydia Lunch, Blurt, Andrew Weatherall, Secret Chiefs 3, Clan of Xymox cat si trupe din noul val indie sau electro cum ar fi Casiokids, We Have Band, Rainbow Arabia, The Whip, Starfucker sau When Saints Go Machine. In septembrie 2011, Control intra pe piata evenimentelor muzicale in aer liber, organizand prima editie Control Day Out : concertul, in premiera la Bucuresti, al legendarului artist britanic Ian Brown, alaturi de un live set UNKLE SOUNDS, noul proiect James Lavelle. Evenimentul s-a bucurat de succes, atragand un public de peste 3.500 de spectatori. http://control-club.ro


Contact Florin Oslobanu 0733 927 862 florinoslo@control-club.ro http://control-club.ro

CDO 2  
CDO 2  

presentation

Advertisement