Page 1

Certificat ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001

www.apkgroup.ro

Perfectiunea o atingem impreuna


Despre APK Experienta de 8 ani, implementarea sistemului de management al calitatii ISO9001 si ISO14001, sistemul de management al securitatii si sanatatii ocupationale OHSAS18001 si feedback-ul pozitiv in proportie de 99% demonstreaza grija si profesionalismul de care dam dovada in ceea ce facem pentru dumneavoastra clientul nostru. Obiectivul firmei este reinvestirea in forte proprii pentru a atinge perfectiunea. Credem ca odata cu pasiunea, experienta si grija de care dam dovada, putem reusi sa satisfacem propriile dorinte si in acelasi timp sa ne ridicam cel putin la asteptarile dumneavoastra.

Portofoliu

Instalatii sanitare si de incalzire Pipera Tower, Bucuresti

Proiectare si executie instalatii de incalzire Scoala de Arte si Meserii comuna Voinesti, judetul Iasi

Executie tronsoane drenaj cu teava polietilena Ă˜315 la groapa ecologica de gunoi, municipiul Bacau

Reabilitarea instalatiilor de alimentare cu apa si canalizare orasul Husi, judetul Vaslui


Bransamente individuale de alimentare cu apa sat Madarjesti, judetul Iasi;

Extindere retea de alimentare cu apa si bransamente individuale comuna Miroslava, jud. Iasi;

Instalatii de alimentare cu apa si canalizare sat Unirea, judetul Vrancea; Instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat in cladiri civile pentru persoane fizice si juridice in zona Moldovei; Proiectare si executie extinderi retele de alimentare cu apa si canalizare municipiul Iasi si zonele limitrofe; Proiectare si executie extinderi retele exterioare si instalatii de utilizare gaz pentru persoane fizice si juridice judetul Iasi; Verificari si revizii autorizate instalatii de gaz; Instalatii electrice interioare in cladiri civile; Lucrari de sapatura mecanizata si regularizari terenuri persoane fizice si juridice.

De ce APK ? Pentru ca valorile firmei noastre nu sunt doar reguli de urmat, sunt valori personale ale fiecarui angajat in parte. Pentru ca facem ce facem cu grija si pasiune, iar lucrarile din ultimii 8 ani dovedesc acest lucru. Pentru ca realizam faptul ca multumirea dumneavoastra reprezinta cea mai importanta publicitate pe care o poate avea o firma. Pentru ca am dat, dam si vom da dovada de intelegere in ceea ce priveste situatia financiara, dovada fiind preturile serviciilor noastre.


Servicii Proiectare - Instalatii apa, canalizare (retele interioare si exterioare, extinderi retele, bransamente individuale) - Instalatii termice (instalatii civile si industriale, cazane cu combustibil lichid, gazos sau solid, centrale murale, boilere, panouri solare etc.) - Instalatii gaze naturale (retele interioare si exterioare, extinderi retele, bransamente individuale, montaj detectoare de gaz, aparate consumatoare de gaz etc.) Service si verificare tehnica periodica centrale termice Executie - Instalatii sanitare; - Instalatii incalzire; - Instalatii de aer conditionat si ventilatii; - Instalatii electrice interioare; - Confectii metalice. Inchiriere utilaje cu operator - buldoexcavator pe pneuri cu cupa frontala multifunctionala - aparate termofuziune si electrofuziune pentru PEHD Transport materiale cu autocamioneta 3.5 tone, greutate utila max. 2 tone, bena 3,4/2 m .

Contact Apostol Ionut - Cristian Director General 0753.104.220 ionut.apostol@apkgroup.ro

Apostol Codrin - Iulian Sef Departament Relatii Clienti 0758.073.008 codrin.apostol@apkgroup.ro

Brosura APK Group  

Mai multe detalii pe www.apkgroup.ro