Page 1

L’edifici Furriols és un projecte únic situat en un entorn emblemàtic al centre de Vic. Un edifici singular de característiques incomparables.


Un projecte únic amb la col·laboració entre Còdol Grup Immobiliari, Comas Pont Arquitectes i l’artista Josep Vernis. Còdol Grup Immobiliari és una promotora capdavantera a Osona. Des de 1973, ha impulsat un gran nombre de projectes tant residencials com industrials, fent de la qualitat i l’experiència el seu principal segell. Comas Pont Arquitectes és un estudi d’arquitectura que ha desenvolupat, al llarg dels anys, una prestigiosa trajectòria avalada per nombrosos premis i projectes de referència tant en l’àmbit privat com públic. Josep Vernis, l’artista més emblemàtic i prestigiós de la ciutat, és el responsable del disseny de la façana nord de l’edifici, que constitueix un dels principals atractius d’aquest projecte.


Un entorn emblemàtic, entre la Plaça Major i el Passeig de Vic. Vic és una ciutat de llarga història i tradició. La seva situació geogràfica, al centre de Catalunya, i el seu casc antic, amb un espectacular conjunt medieval, la converteixen en una de les capitals més destacades del país. La Plaça Major és una plaça porxada monumental situada a la part més alta del casc antic. Es tracta sens dubte d’una de les places més importants del país, tant pel valor històric i arquitectònic dels seus edificis com pels mercats, fires i activitats que s’hi celebren regularment. El Passeig és un dels centres neuràlgics de Vic. Aquesta via, una de les principals de la ciutat, constitueix alhora un espai central per al comerç i un autèntic punt de trobada de la ciutadania.

C. Manlleu Edifici Furriols C. Verdaguer

Plaça Major Rbla. del Carme

Rbla. dels Moncada Rbla. de l’Hospital

Pl. de la Catedral


Un edifici singular, on conviuen la tradició i la modernitat. Un edifici singular, que passarà a ser un dels edificis més característics del centre de Vic. La façana nord, que dóna al Passeig, és obra de l’artista vigatà Josep Vernis i dóna a l’edifici un caràcter innovador i marcadament contemporani. La façana sud, en canvi, conserva la seva estètica tradicional i s’integra perfectament en el conjunt arquitectònic de la Plaça Major. La tradició, des de l’inici ha estat una premisa, degut a que és un dels edificis amb més història de la ciutat. És per això que, a l’hora de restaurar la façana que dóna a la Plaça Major i s’estén fins al carrer de les Neus, s’ha preservat el seu aspecte original, contribuint així a conservar l’estètica del casc antic de la ciutat. La modernitat, es reflexa en els habitatges de l’edifici, que han estat concebuts per oferir el màxim confort i benestar. Per això el disseny i la construcció han estat cuidats fins al més petit detall: des de la distribució dels habitatges, amb una espectacular galeria interior, fins a la qualitat dels materials o la modernitat i eficiència de les instal·lacions.


Plànol de l’immoble: 2-5


Memòria de qualitats Edifici Furriols TANCAMENTS

SANITARIS

FINESTRES I BALCONERES: Tancaments de fusta laminada amb acabat lacat. Els tancaments equiparan vidres tipus Aislaglas (4-14-6). Porticons fixes, de fusta lacada, amb lamel·les orientables a les habitacions del pati interior i practicables a la façana del C. Neus.

Sanitaris de porcellana vitrificada de color blanc brillant, de la casa Roca, model Meridian, suspesos, amb mecanisme ocult i tapa amortiguada. Instal·lació de lavabo mural de disseny. Plat de dutxa serà d’obra amb revestiment ceràmic. Instal·lació de mampara de vidre tipus Securit per a plat de dutxa. Instal·lació dels complements de bany, tipus cromat.

REVESTIMENTS PARAMENTS VERTICALS: Pintat de paraments al plàstic llis de color, amb una capa segelladora i dues d’acabat. BANYS: Enrajolat de paraments verticals, amb rajola de ceràmica esmaltada. CUINA: Aplacat de paraments verticals entre mobles amb taulell de Silestone, model Yucon. PAVIMENTS PAVIMENTS INTERIORS: Bany i cuina: Paviment de gres porcellanic de primera qualitat. La resta de l’habitatge el paviment serà de parquet d’una lama de roure, encolat sobre el paviment d’anivellació. Sòcol lacat a conjunt amb les portes. FUSTERIA INTERIOR Fusteria interior, per a portes practicables i correderes, lacades de color blanc, llis o similar, amb tiradors del tipus cromat. La porta d’entrada a l’habitatge serà blindada i equiparà un pany de seguretat de tres punts de fixació. Les portes correderes seran a tota l’alçada de l’habitatge. Aplacat de paraments amb panells lacats de color blanc. Armaris encastats, amb portes lacades de color blanc, amb interiors acabats amb prestatge i barra de penjar. CUINA Conjunt de mobles de cuina, acabats amb un taulell de Silestone de 3 cm, model Yucon. Aigüera formada per una pica de dos cossos d’acer inoxidable, muntada per sota el taulell de cuina. Conjunt d’electrodomèstics, format per vitroceràmica d’inducció, forn, microones, campana decorativa d’acer inoxidable de 90 cm, nevera i rentavaixelles integrat.

AIXETES CUINA: Aixeta de monocomandament cromada, orientable, de la casa Grohe, model Minta, amb mànec extraïble. BANY: Aixetes de monocomandament, cromades, amb desguàs automàtic de la casa Grohe, model Quadra. Instal·lació d’aixeta termostàtica per a dutxa. INSTAL·LACIONS CONDICIONAMENT TÈRMIC: Calefacció mitjançant terra radiant, amb caldera de gas i suport d’acumulació d’aigua calenta sanitària amb energia solar zona del passeig. La regulació de temperatura serà independent per a cada cambra. Instal·lació de bomba de calor, per al condicionament tèrmic estiu-hivern. AUDIOVISUALS: Instal·lació de TV i FM situades a totes les habitacions i menjador-estar. Mecanismes de connexió Jung LS-990 de color blanc. Instal·lació d’antena per a la recepció de la senyal terrestre (analògica i digital) i parabòlica. TELÈFON: Instal·lació de telèfon a totes les habitacions i menjador-estar. Mecanismes de connexió Jung LS-990 de color blanc. ELECTRICITAT I ENLLUMENAT: Instal·lació formada amb fil conductor de coure, sota tub flexible corrugat totalment encastat. Mecanismes amb les tapes corresponents i marcs Jung LS-990 de color blanc. Instal·lació dels punts de llum interiors, mitjançant ulls de bou de disseny, a les diferents estances i de downlights a la cuina. SISTEMES ESPECIALS: Instal·lació per a la detecció de fuites, gasos, fums, i alarma. ALTRES Instal·lació de vídeo porter a color. Pre-instal.ació per a cortines motoritzades. Il·luminació dels espais comuns mitjançant leds. Pati central interior enjardinat. Vic, gener de 2012.


2-5

CĂ’DOL C. Miramarges, 7 baixos / Vic T. 93 886 36 38

Can Furriols 2n 5a, Vic  

L’edifici Furriols és un projecte únic situat en un entorn emblemàtic al centre de Vic.Un edifici singular de característiques incomparables...

Advertisement