Page 1

BATIBOUW 2011 - promopack

PROMOPACK

De ideale manier om een streepje voor te hebben op de concurrentie

BATIBOUW 2013 Brussels Expo 21/2 - 3/3/2013


BATIBOUW 2013 - promopack Promotiemogelijkheden aangeboden door BATIBOUW Batibouw zet tal van initiatieven op om de deelname van haar standhouders maximaal in de spotlights te plaatsen. Hieronder vindt u een overzicht van de gratis promotiemogelijkheden die Batibouw aanbiedt :

GRATIS

Mediacampagne Batibouw De reclamecampagne rond Batibouw wordt in alle nationale media gevoerd. Zij is goed voor een globale inzet van niet minder dan € 3 miljoen. Zo’n 300 journalisten krijgen een accreditatie voor Batibouw. Deze beurs wordt op de voet gevolgd door alle persinstanties van het land, radio, televisie én de geschreven pers (dagbladen, magazines, gespecialiseerde media, …). Batibouw is een “momentum” geworden voor de gehele (ver)bouwsector. Al deze media-aandacht genereert de honderdduizenden bezoekers. U kan er als exposant ten volle van profiteren.

IS GRAT

BATIBOUW logo ten dienste van de exposanten Het is enkel aan standhouders toegestaan om het logo (de gekende schildpad) en de naam “Batibouw” in hun communicatiecampagne te gebruiken. Aangezien naam en logo auteursrechtelijk beschermd zijn worden juridische acties ondernomen bij gebruik door niet-standhouders.

Catalogusfiche

A. Catalogus online Elke exposant wordt met zijn steekkaart vermeld in de online catalogus op www.batibouw.com. Deze website is goed voor jaarlijks meer dan 3,7 miljoen pageviews. Het catalogusgedeelte van de site wordt geraadpleegd door mensen die hun bezoek aan Batibouw wensen voor te bereiden en op zoek zijn naar bepaalde producten of standhouders. Deze zoekmachine is eveneens een uitstekende tool voor mensen die bouw- en/of verbouwplannen in het vooruitzicht hebben. B. Gedrukte catalogus De officiële catalogus wordt zowel tijdens de beurs verkocht bij de infobalies, als bij het februarinummer van het bouwmagazine “Ik ga bouwen”, aan de kassa’s van de grootwarenhuizen én in de krantenwinkel. Deze catalogus vermeldt alle standhouders per paleis, per product en per merk, met ook tal van praktische informatie. De oplage van deze catalogus bedraagt 45 000 exemplaren (24 000 tijdens de beurs, 12 000 in dagblad- en boekhandels en 9 000 aan de kassa in de grootwarenhuizen). C. Informatiezuilen tijdens de beurs Dezelfde catalogusfiche wordt gebruikt als basis voor de informatiezuilen die strategisch verspreid staan in de hallen tijdens de beurs.

GRATIS

A. Kleefzegels, autostickers en affiches Deze verschillende communicatietools dienen om de deelname van onze exposanten aan Batibouw ouw BatiB tijdig aan te kondigen op facturen, briefomslagen, wagenpark, toonzalen,... ouw iB t Ba ouw ouw BatiB B. Nieuwigheden BatiB ouw BatiB ouw Stuur uw nieuwigheden tijdig door zodat dat u wordt opgenomen in de officiële persmap. Deze BatiB ouw BatiB persmap staat ter beschikking van alle journalisten. ouw iB t ouw Ba BatiB ouw Meer info: wv@advancedfair.com BatiB ouw BatiB ouw C.VIP-room iB t a B ouw w BatiB iBou standhouder kan u gratis gebruik maken van de VIP-room om persconferenties te organiseren. BatAls w ou BatiB w u o Stuur hiervoor een e-mail naar info@batibouw.com om meer informatie te krijgen. Ba uw BatiB www.

batib

ww

ouw.

www.

www.

com

batib

ou

ou batib

batib

ouw.

www.

m w.co

www.

w.co

m

www.

com

batib

ouw.

www.

batib

ouw.

www.

com

batib

ouw.

ouw.

www.

com

10u tot 18u30

. Nocturne

www.

com

batib

ou

m w.co

rt 2012

tiBouw

iBoouw.com atba ww Batib tib w.ouw.co w w.bww Tick iBoouuw.comets online: €2 korting m Batba tib www.

Vlot bereik

baar met

het openb

8/3 tot 23u.

www.

batib

ouw.

ouw.

www.

com

batib

iB ouw.co Baw.tba tib ww

m

w iBoouuw.com Baw.tba tib ww

ouw.

www.

r

ouw

www.

com

aar vervoe

Download de officiële Batibouw-app!

ouw atiB w.com

batib

dag 11 maa

donderdag

ww

ww

com

batib

w iBoouuw.com Baw.tba tib

w iBoouuw.com Baw.tba tib

Brussels Expo van zaterdag 3 t.e.m. zon

Open van

2

Andere : Kleefzegels/autostickers/affiches/nieuwigheden/VIP-room

ww

ww

m

ww

Baw.tbatibouw.co

w iBoouuw.com Baw.tba tib ww

iB ouw.co Baw.tba tib

w iBou m

w iBoouuw.com Baw.tba tib

w iBoouuw.com Baw.tba tib

ouw

GRATIS

batib

com

batib

ouw.

ouw.

www.

com

com

batib

www.

w iBoouuw.com Baw.tba tib ww

ouw.

com

batib

ouw.

com

w iBoouuw.com Baw.tba tib ww


BATIBOUW 2013 promopack 2011 --promopack Promotiemogelijkheden aangeboden door BATIBOUW

S I T A GR

U investeert veel energie om het succes van “uw” Batibouw te verzekeren. U spaart geen inspanning om uw stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Grijp dan deze extra gelegenheid om nog meer kandidaat-kopers naar uw stand te lokken. Tegenover enkele duizend exposanten, trek de stroom van bezoekers in de goede richting! De speciale folders “Awards Parcours” die aan de bezoekers worden uitgedeeld, zullen uw kansen vergroten om een gericht bezoek te krijgen. De brochure en inschrijvingsformulieren werden u bezorgd in een vorige e-mailing. U kan deze documenten ook downloaden op de exposantenruimte van de Batibouw-website.

Communication Awards De “Communication Awards” belonen de exposanten die een bijzondere communicatie inspanning hebben gedaan voor hun deelname aan Batibouw. We onderscheiden twee subcategorieën : de beste productpresentatie en de beste communicatiecampagne. De prijzen worden door een onafhankelijke jury toegekend.

Innovation Award Is er nieuws in de bouwwereld? Niet alleen de bezoekers, maar ook de pers loeren op nieuwigheden. U verhandelt een vernieuwend product of een revolutionair productieprocedé ? Uw product betekent een keerpunt op het vlak van techniek? Laat het ons weten! Uw Belgische, Europese of wereldpremière krijgt bovendien extra aandacht in de media.

Design Award Het oog wil ook wat. Daarom speuren vele bezoekers van Batibouw de stands af naar producten die door hun ontwerp nadrukkelijk de aandacht trekken. Naar handige items die hen ook esthetisch niet onberoerd laten. En naar producten die het resultaat zijn van creativiteit en een eigen visie. Via het Design-parcours vinden zij de weg naar de stands van de diverse genomineerden. Genomineerden voor de Design Award staan dus in het middelpunt van de belangstelling.

ECO Award Concurrerende bedrijven geven meer en meer blijk van verantwoordelijkheden tegenover onze maatschappij en ons milieu. Het is met veel plezier dat onze staatssecretaris van Leefmilieu en Energie heeft toegestemd om deze award van de verdienste te sponsoren. Deze Award zal toegekend worden aan een bedrijf dat een product voorstelt dat in het bijzonder respectvol voor het milieu is, of dat een nieuw ecologisch productieprocedé voorstelt. Deze award kan ook toegekend worden aan een product, een dienst of een procedé dat toelaat het energieverbruik te reduceren.

3


BATIBOUW 2013 - promopack Extra promotiemogelijkheden De website www.BATIBOUW.com De website www.batibouw.com wordt intensief bezocht door toekomstige bouwers of verbouwers. Deze website is goed voor jaarlijks meer dan 550.000 unieke bezoekers en 3.700.000 pageviews Volgende promotiemogelijkheden staan te uwer beschikking : PDF-folderservice Deze dienst biedt u, als exposant, de mogelijkheid om uw bedrijfsbrochure en productfolder digitaal en online aan te bieden op de website van Batibouw. Met de PDF-folderservice kan u de webbezoeker wijzen op de nieuwe producten, de acties,… op uw stand. Daarnaast krijgt de digitale beursbezoeker de mogelijkheid uw folders heel het jaar door digitaal op te vragen. De PDF-service wordt opgedeeld in verschillende rubrieken. Uw PDF wordt in de voor u relevante rubriek geplaatst. De contactgegevens van de PDF-aanvragers zullen via een online tool opvraagbaar zijn. Omschrijving Deelnamekost (voor 5 PDF’s) Kost / download (mogelijkheid om aantal downloads te beperken)

Prijs € 200 excl. BTW € 0,5 excl. BTW / download

Bannering website & newsletter Tal van nieuwe mogelijkheden voor webvertising zijn mogelijk op de gloednieuwe website van BATIBOUW. Naast de welgekende buttons op de inhoudspagina’s, is het nu ook mogelijk om een banner en/of skyscraper te plaatsen op de homepage van de website. Een aantal cijfers voor www.batibouw.com : • Pageviews 3.727.300 • Bezoeken 767.487 • Unieke bezoekers 557.532 (Bron : Google Analytics van september 2011 t/m augustus 2012) Omschrijving Formaat Prijs Buttons op alle pagina’s van de site BATIBOUW 2013 150 px * 50 px € 2.500 excl. BTW (behalve homepage) Banner op alle pagina’s van de site BATIBOUW 2013 (in 468 px * 60 px € 7.000 excl. BTW rotatie - max. 3 adverteerders) Skyscraper op alle pagina’s van de site BATIBOUW 2013 120 px * 600 px € 4.000 excl. BTW (in rotatie - max. 3 adverteerders) Button in de Batibouw newsletter (4/jaar) 150 px * 50 px € 1.000 excl. BTW De contracten voor bannering zijn jaarcontracten, van 1 januari tot en met 31 december. LIKE - Magazine Nieuw vanaf 2013: een heel jaar lang een gratis magazine op de website van Batibouw. Batibouw biedt op zijn site een gratis bouw-en woonmagazine aan. Kandidaat-(ver)bouwers kunnen dit zelf samenstellen. Op basis van reportages en artikels die hen interesseren krijgen ze een gepersonaliseerd digitaal exemplaar voor tablet of PC. Voor standhouders is dit de kans om een heel jaar door met het Batibouw doelpubliek te communiceren. Zowel dynamic advertising als leadgeneratie zijn opties. Omschrijving Prijs 1/1 pagina in het LIKE-Magazine van BATIBOUW € 2.850 excl. BTW De complete database van bezoekers die het LIKE-Magazine van € 7.000 excl. BTW BATIBOUW heeft aangevraagd (uitsluitend in combinatie met 1/1 pagina advertentie)

4


[ Geldig tot

BIJ AANKOOP VAN EEN VERWARMINGSKETEL

[ Geldig tot 31/08/2013 ]

Minimum 25 m2

BIJ AANKOOP VAN NATUURSTEEN

Wat neerkomt op 0,003 euro per contact!

Klik hier

Meer info?

Om uw deelname te bevestigen, gelieve op de volgende icoon te klikken

Bij afgifte van deze bon

1.000 €

Interesse?

Beurscatalogus

Fast Retail Communications, Ruisbroeksesteenweg 257, 1620 Drogenbos, tel: 02/639.61.22. Verantwoordelijke (FR): Patrick Roeland – 0475/77.50.76 patrick.roeland@fastretail.be Verantwoordelijke (NL): Daphné Maisin – 0478/35.19.71 daphne.maisin@fastretail.be

Bij afgifte van deze bon

1.500

T-PALM BIEDT U DE DAKLEIEN AAN [ Geldig tot 31/08/2013 ]

BIJ AANKOOP VAN EEN SLEUTEL-OP-DE-DEUR HUIS

KORTING VAN BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER

Een unieke kans voor u als exposant om hun visibiliteit te verhogen, u van de concurrentie te onderscheiden zoals extra bezoekers naar uw stand te loodsen. Voor amper 985 euro excl. btw (buiten bon waarde). Gedrukt op 300.000 ex. + een digitale versie op de website van Batibouw alsook uw website. Wat neerkomt op 0,003 euro per contact!

8

PALEIS

Bij afgifte van deze bon

1.000 €

KORTING VAN

[ Geldig tot 31/08/2013 ]

BIJ AANKOOP VAN EEN LEDEREN SALON

Voor amper 985 euro excl. btw (en waardebon) Gedrukt op 300.000 ex. + een digitale versie op de website van Batibouw alsook u website

12

PALEIS

KORTING VAN

€ In mindering te brengen op een keuken van minimum 10.000 € (behalve huishoudtoestellen)

[ Geldig tot 31/08/2013 ]

PALEIS

11

BIJ AANKOOP VAN EEN KEUKEN OP MAAT

Bij afgifte van deze bon

6

Naar aanleiding van de volgende editie 2013, stelt het organisatiecomité van Batibouw u met trots een «Traffic Building» tool voor: een nieuwe tool die nóg meer bezoekers naar uw stand zal loodsen. In elk Paleis krijgen onze exposanten de kans een commerciële incentive te activeren onder de vorm van een kortingbon of waardebon voor hun producten. Het magazine wordt op 300.000 exemplaren gedrukt en wordt, zolang Batibouw loopt, gratis aan alle bezoekers uitgedeeld.

2

PALEIS

MY BATIBOUW HomeDeals Het magazine met gouden tips voor uw huis.

3

PALEIS

TIJDENS HET SALON BATIBOUW

[ Geldig tot 31/08/2013 ]

GRATIS

GYPROC PROGIDS

PALEIS

Extra promotiemogelijkheden

BIEDT ART D’EAU U EEN BUITENSALON

te onderscheiden zoals extra bezoekers naar uw stand te loodsen.

BATIBOUW 2013 promopack 2011 --promopack

De officiële catalogus wordt zowel tijdens de beurs verkocht als in de krantenwinkel als extra bijlage bij het februarinummer van het bouwmagazine “Ik ga bouwen”. Deze catalogus bevat alle standhouders per paleis, per product en per merk, naast alle praktische informatie. Oplage: 45 000 exemplaren (24 000 tijdens de beurs, 12 000 in dagblad- en boekhandels en 9 000 aan de kassa in de grootwarenhuizen). Tarieven excl. BTW 2/1 p. quadri 1/1 p. quadri 1/2 p. quadri in de breedte 1/3 p. quadri 1/4 p. quadri Logo op uw fiche Logo & foto op uw fiche Cover 4 Cover 3 Cover 2 Cover 2 bis

NL + FR 4.620 2.310 1.525 1.210 945 315 525 3.470 2.890 2.890 2.890

NL ou FR 3.255 1.630 1.065 845 660 240 370 2.445 2.050 2.050 2.050

Vermelding van een extra merk in de officiële catalogus : Prijs: € 200 excl. BTW / extra merk

5


BATIBOUW 2013 - promopack Extra promotiemogelijkheden Publiciteit binnen het beurscomplex Floorsticker in de gangen U heeft de mogelijkheid om uw logo kenbaar te maken in de gangen van de hallen. In de hoofdgangen (kasseitapijt) die de verschillende hallen met elkaar verbinden is dit niet mogelijk. Per hal heeft u het recht op 5 vloerstickers (slechts 3 in het Adviespaleis). Dit promotiemiddel mag u enkel gebruiken in de hal waar u als standhouder aanwezig bent. De plaats van de stickers wordt door de beursorganisator bepaald. Media : 400 € / stuk (1m x 2m) Productie : incusief Monumental Advertising Indoor Van 18m² tot 150m² exclusief voorbehouden voor uw product en dit op drukbezochte locaties. Met de monumentale affichage in de gangen pakt u groots uit. Media : vanaf € 1.710 (voor 18m²) Productie : prijs op maat Creative Displays Op de creative displays kan u op een bijzonder innovatieve en creatieve manier communiceren. In 3D met ingewerkt led-scherm of simpelweg met postkaarten, deze displays zullen zonder enige twijfel de aandacht van elke bezoeker trekken. Bovendien kunnen de locaties gekozen worden in functie van het paleis waar uw stand zich bevindt. Wij begeleiden u graag in de creatieve uitwerking ! Media : €12.500 / 10 displays. Productie : prijs op maat Billboards 2m² excellence De 2m² staan verspreid opgesteld rond de ingangen in de verschillende verbindingsgangen. Deze borden zijn verlicht, met glas beschermd en roterend, waardoor ze een bijzonder luxueuze uitstraling geven. Media : € 450 / zijde Productie : € 62 / zijde Kaders in de toiletten Met de kaders in de toiletten bereikt u de meeste bezoekers op een creatieve en verrassende manier. Media/netwerk (440 kaders) : € 51.500 Productie op aanvraag. Het netwerk kan eventueel in 2 opgeplitst worden Interactive stickering Met de interactieve stickering kan u de bezoeker naar uw stand leiden en op een creatieve manier ‘top of mind’ worden. Oppervlakte : maximum 50m²/zone Media/zone : € 4.635 Productie : € 62/m² Welcome Pack exposanten U kan uw product in de kijker plaatsen bij uw collega-standhouders door middel van een goodie in het Welcome Pack dat wordt uitgedeeld tijdens de eerste beursdagen. Een A4 folder of sample wordt door u ter beschikking gesteld gedurende de opbouw van het salon. Prijs: € 1.000 excl. BTW / product

6


BATIBOUW 2013 - promopack Extra promotiemogelijkheden Publiciteit buiten het beurscomplex Mobiele LEDschermen Product : Wagen met dynamisch en interactief LEDscherm van 6m². Locaties : Wagens worden strategisch geplaatst op invalswagen rondom Brussel. Lengte van de spots : max 30” Media Pack/scherm Day Pack Promo* 7D Pack Promo* 14D Pack Promo*

€/dag* 750 650 630

# dagen 1 7 14

Totaal € 750 excl. BTW € 4.550 excl. BTW € 8.820 excl. BTW

* Promo tarief geldig voor Batibouw-exposanten Productie Spot : inclusief, mits aanleveren van bruikbaar basismateriaal.

Sponsoring van evenementen tijdens en na BATIBOUW 2013 Tijdens de beurs Batibouw wordt een groot aantal evenementen georganiseerd: de Belgian Building Awards, rondetafelgesprekken,... Fisa organiseert ook andere evenementen tijdens het jaar: de Batibouw Building Lunches, Concept & Build for students,... Neem contact op met onze marketing- en communicatiedienst om te analyseren welk evenement uw bedrijf het best in de schijnwerpers zal zetten.

Mediakortingen Magazines B2C Media Art & Décoration

Baticonfort

Chic Gardens Hobbytuin Jardins et loisirs Dobbit Magazine Elle Décoration Elle België Gael Maison Feeling Wonen

Contact Catherine Limon cli@ventures.be 02 352 66 74 Henri Desloovere baticonfort@uni-media.be +32 477 24 40 71 Kurt Sybens info@rekad.be +32 14 28 60 80 Kurt Sybens info@rekad.be +32 14 28 60 80 Kris Decaestecker krd@pmg.be +32 50 24 04 04 Catherine Limon cli@ventures.be 02 352 66 74 Viviane Joos v.joos@medialogue.be +32 2 776 27 47

Aanbod 25% korting op de advertenties in de periode januari-februari 1 editie: -20% op 1/1 A4 & -20% op 1/2 A4 2 edities: - 30% op 1/1 A4 & -30% op 1/2 A4 10% korting op de advertenties

10% korting op de advertenties in de februari editie

30% korting op de advertenties

25% korting op de advertenties in de periode januari-februari

10% korting op de advertenties

7


BATIBOUW 2013 - promopack Mediakortingen Home Sweet Home

De Bond

Le Ligueur

De Zondag

Brigitte Buyens brigitte.buyens@balfin.be +32 14 21 05 52 Lucrèce Noben lucrece.noben@publicarto.be +32 53 82 60 95 Lucrèce Noben lucrece.noben@publicarto.be +32 53 82 60 95

10% korting op de advertenties

20% korting op 1/1 pagina advertentie (of equivalent)

20% korting op 1/1 pagina of 1/2 pagina advertentie

Batibouw-dossier in de krant op 17 en 24 februari en 3 maart 2013 Formaat: 1/1 p. Quadri (367 mm. h x 256 mm. br) Basistarief : 30.000 € Packagetarief: 25.500 € Promo-tarief Batibouw : 20.400 € OF 2+1 op het packagetarief (totaal 3 inlassingen: 51.000 €) Formaat: 1/2 p. Quadri (181 mm. h x 256 mm. br) Basistarief : 20.480 € Packagetarief: 17.408 € Promo-tarief Batibouw : 13.926,40 € OF 2+1 op het packagetarief (totaal 3 inlassingen: 34.816 €) Stefan Daelemans stefan.daelemans@firstmedia.be Formaat: 1/3 p. Quadri (128 mm. h x 256 mm. br) Basistarief : 19.024 € +32 2 467 56 90 Packagetarief: 16.170,40 € Promo-tarief Batibouw : 12.936,32 € OF 2+1 op het packagetarief (totaal 3 inlassingen: 32.340,80 €) Formaat: 1/4 p. Quadri (181 mm. h x 126 mm. br) Basistarief : 13.040 € Packagetarief: 11.084 € Promo-tarief Batibouw : 8.867,20 € OF 2+1 op het packagetarief (totaal 3 inlassingen: 22.168 €)

Tarieven 2013, exclusief BTW en milieubijdrage 2,62 % Voor een voorstel op maat wat afwijkt van bovenstaande: gelieve contact op te nemen met Stefan Daelemans

Roularta Batibouwpackage 2013 Je Vais Construire & Rénover/Ik Ga Bouwen & Renoveren

Nele Keyaert nele.keyaert@roularta.be +32 477 87 00 49 +32 2 467 57 40

IGB/JVC exemplaren gewijd aan BATIBOUW: • Januari 2013 nr. : 23.000 ex. • Februari 2013 nr : 46.000 ex. (verdubbeling van de oplage !) • Special Batibouw JVC/IGB powered by Le Vif/L’Express en Knack : 217.000 ex. CIM 2011-2012 : 1.093.131 lezers laatste periode Normal tarief Voordeeltarief Batibouw 1/1 pagina : 21.290,00 € 1/1 pagina : 16.500,00 € 1/2 pagina : 13.838,50 € 1/2 pagina : 11.200,00 € 1/4 pagina : 8.516,00 € 1/4 pagina : 7.200,00 € Onze site is intussen uitgegroeid tot de referentie-site voor bouwers en verbouwers. Het ideale medium dus voor al uw online campagnes in het kader van Batibouw. Om uw campagne te boosten kunnen we op eenvoudige aanvraag een online-voorstel voor u uitwerken. Deadline reservatie Batibouwpakket: 21/12/2012 Deadline materiaal: 27/12/2012

VAB Magazine

8

Leen Devillé led@vab.be +32 3 253 60 82

In UitMagazine zelf: 1/1 pagina = € 6.900 – 15% Batibouw = € 5.865 1/2 pagina = € 4.250 – 15% Batibouw = € 3.610 ¼ pagina = € 2.450 – 15% Batibouw = € 2.080 In de uitneembare Batibouwbijlage in februari: 1/1 pagina = € 7.900 – 15% Batibouw = € 6.715 1/2 pagina = € 4.900 – 15% Batibouw = € 4.165 ¼ pagina = € 2.800 – 15% Batibouw = € 2.380 Campagneperiode: januari / februari / maart


BATIBOUW 2013 - promopack Mediakortingen LIBREMENT/VRIJUIT

Anita Vermeulen anita.vermeulen@countdown. be +32 16 20 11 44

Plaatsing van een e-bon GRATIS op de sites: Countdown kaarthouders met een login (zo’n 200.000) kunnen de e-bons downloaden en afprinten voor gebruik op de beurs zelf. De aangeboden korting wordt bepaald door de standhouder. De e-bon blijft online zo lang de actie loopt. Elke bon is slechts 1x afdrukbaar en onderaan verschijnt het kaartnummer en datum van afdruk. U kan ons ( permanente ) aanbod bekijken op www.countdown.be mits login bezoek en paswoord e228d3 Vakpers

Media

Contact

Entrepreneur-Aannemer Architecte - Architect Décoration - Decoratie Lorenzo Debruyne Projecto lod@pmg.be Sanilec +32 50 24 04 04 Menuiserie - Schrijnwerk Electricien Infrastructure Anneke Bekaert Arch Index archindex@adorka.be +32 51 25 21 00 Jean-Marie Fauconnier Arch Index FR arch-index.fr@skynet.be +32 4 388 20 38

Bouwkroniek

Bouwnieuws Electrovision Elektrovisie l'Entreprise/De Onderneming Dobbit Professional Argus La Salle de bains De Badkamerkrant Le Journal de l’Electro Installateur De Elektro Krant Installateur Le Cuisiniste De Keukenkrant

Jan Van Hoorick jan@vanhoorick.com +32 2 513 82 95

Willem Holemans willem.holemans@trevi-regie.be +32 2 428 30 90 John Lams j.lams@distrigraph.com +32 2 340 76 90 Kris Decaestecker krd@pmg.be +32 50 24 04 04

Brigitte Masui brigitte@agorapress.be +32 15 27 32 82

Aanbod

30% korting op de advertenties

20% korting op inlassing in de Nederlandstalige Arch-Index nr 85 indien u naar BATIBOUW verwijst in uw publicatie (advertentie of publireportage) 20% korting op de prijzen van 2012 (aanbod niet cumuleerbaar met andere kortingen direct verleend door de uitgever) Naar aanleiding van Batibouw 2013 brengt ons weekblad Bouwkroniek zijn speciaal nummer uit op 21/2/2013. Dit nummer bevat heel wat nuttige informatie over deze beurs en de nieuwigheden die er te zien zijn. Het wordt verspreid op een verhoogde oplage van 15.000 exemplaren (uitgedeeld op onze stand in de Patio + per post verzonden aan al onze Bouwkroniek abonnees). Alle exposanten hebben recht op een gratis artikel + foto. Exposanten kunnen ons dus VOLLEDIG GRATIS hun persinformatie bezorgen: - Tekst: max. 1 getypte bladzijde, Nederlandstalig, enkel Word documenten, indien nodig aangepast door de redactie van Bouwkroniek. - Foto’s, tekeningen, illustraties: min. 300 dpi in jpeg formaat geen logo’s. - Sturen naar het e-mailadres: batibouw2013@bouwkroniek.be 25% korting op de advertenties Voor één betalende advertentie in de bijlage “Special Batibouw” , wordt 50% korting geboden voor een bijkomende bestelling in een andere editie in het jaar 2013. 30% korting op de advertenties

Prijzen van 2012 voor een advertentie in het februari- of aprilnummer van 2013.

9


BATIBOUW 2013 - promopack Mediakortingen Cool & Comfort Aquarama Dimension Fedelec Magazine

Filip Cossement filip.cossement@fcomedia.be +32 56 77 13 10

15% korting op de advertenties

Interior Concepts

Gaëtan Van Risseghem gaetan@nichemedia.be 09 329 09 69

In een speciaal beursdossier in het hart van het magazine: 1 betalende advertentie +1 gratis redactionele ruimte van dezelfde grootte. 1/4 pagina: 900 euro (+ 1/4 pagina redactionele ruimte gratis) 1/2 pagina: 1500 euro (+ 1/2 pagina redactionele ruimte gratis) 1/1 pagina : 2000 euro (+ 1/1pagina redactionele ruimte gratis)

Floor Forum

Filip De Ridder Sales@media-pact.com +32 9 385 80 40

5% korting op de advertenties Audiovisueel

Media

Contact

Media 13: 11 lokale franstalige zenders

Christophe Lheureux christophe@media13.be +32 476 47 19 53

VAR Radio: Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel

Tim De Rycke tim@var.be +32 2 716 34 60

Aanbod Uw BATIBOUW campagne op TV! 1 week campagne - 994 uitzendingen € 6.900 ipv € 17.262 (excl. BTW) Spotlengte 30” - voor verschijning tussen 1 februari en 3 maart 2013 15% korting* op de spots die tussen 11/02/2013 en 10/03/2013 zullen worden uitgezonden, met een minimum investering van 12.500,00 € en een maximum korting van 15.000,00 € + 5 seconden voor de exposanten die BATIBOUW vermelden in spots van minimum 20’’ * Uitgezonderd financiële instellingen * Niet cumuleerbaar met andere promoties

Qgroup

Evi Pintens evi.pintens@qgroup.be +32 2 255 35 24

RMB Radio: Classic 21

Christine Dubois c.dubois@rmb.be +32 2 730 44 39

RMB Radio:Vivacité

Christine Dubois c.dubois@rmb.be +32 2 730 44 39

Christine Dubois RMB Radio: Classic 21 + c.dubois@rmb.be VivaCité + NRJ +32 2 730 44 39

Batibouwklanten krijgen 15% batibouwkorting en 5” met verwijzing naar de stand gratis. Indien de adverteerders Q-Music en JOE FM combineren wordt er on top 10% maximixkorting toegekend. LIGHT aanbod (250.000 luisteraars): Bruto budget: 14.240€ excl. BTW Netto budget : 13.500€ excl. BTW 5” met verwijzing naar de stand gratis. MEDIUM aanbod (316.000 luisteraars): Bruto budget : 18.960€ excl. BTW Netto budget : 18.000€ excl. BTW 5” met verwijzing naar de stand gratis. HEAVY aanbod (677.000 luisteraars): Bruto budget : 31.655€ excl. BTW Netto budget : 30.000€ excl. BTW 5” met verwijzing naar de stand gratis. Plurimedia

Media

Contact

RMB: Site RTBF.be

Pascal Fontaine p.fontaine@rmb.be +32 2 730 47 43

Aanbod • Uitzending van uw 5” en/of 10” spot in de player van de webradios. • De spot wordt in pre-roll uitgezonden en wordt geassocieerd aan een IMU formaat (gesynchroniseerd). • De pre-roll wordt uitsluitend uitgezonden op de players van de premium radios (niet op webradios) • Reporting wordt aangeleverd • 125.000 pre-rolls van 10” + IMU : 2.500€ excl. BTW ipv 3.375€ excl. BTW


BATIBOUW 2011 - promopack Titre 1 de la page Or sum niat la faccum quatum vulla feu feummolummy nonsenim quis nullametummy nisi. Dipit wis at in heniam, quat. Is nulla conum ad essenim vent inim nos nonsequat ipit lummy nos dolor in ea facip ex et dolortis del eugue dolorem esto odolorer am dipsusc illandigna corem iriure

Titre 2 plus petit

Brussels Expo 21/02 > 03/03/2013 Unt augait vullaore faciduis aute consed tat et, sum volor iure consectet nullum digniamet volesto Texte pour décrire les différentes possibilités de promotion

BATIBOUW 2013

euis alisl ullan henis autat, vero core el do esequis euiscilit, vel inim quamcor si. Igniat. Ut nostis etue dolent velisi. Sed tatie consequatue volorpero doleniam illa core molor sum iliscidunt dolor ipit inci bla corem quat atie feumsan venisi te etummol essisl ectem vercidunt iuscili quisim eraeseq uamcommy nostin exero ero duip et aut amcommo dipsum vel incilit utat ulput inci tem.

Titre 2 plus petit Texte pour décrire les différentes possibilités de promotion

Een organisatie van: Fisa nv

Unt augait vullaore faciduis aute consed tat et, sum volor iure consectet nullum digniamet volesto Lenniksebaan 451 euis alisl ullan henis autat, vero core el do esequis euiscilit, vel inim quamcor si. 1070 Brussel Igniat. Ut nostis etue dolent velisi. Sed tatie consequatue volorpero doleniam illa core molor sum iliscidunt dolor ipit inci bla corem Tel.: + 32 2 663 14 00 quat atie feumsan venisi te etummol essisl ectem vercidunt iuscili quisim eraeseq uamcommy nostin + 32 2 660 47 13 exero ero duip et aut amcommo dipsum vel incilit utat ulput Fax: inci tem.

Titre 2 plus petit

www.batibouw.com info@batibouw.com

Texte pour décrire les différentes possibilités de promotion Unt augait vullaore faciduis aute consed tat et, sum volor iure consectet nullum digniamet volesto euis alisl ullan henis autat, vero core el do esequis euiscilit, vel inim quamcor si. Igniat. Ut nostis dolentinvelisi. Alleetue prijzen deze brochure zijn exclusief BTW en productiekosten Sed tatie consequatue volorpero doleniam illa core molor sum iliscidunt dolor ipit inci bla corem (behalve indien expliciet wordt gemeld). quat atie feumsan venisi te etummol essisl ectem vercidunt iuscili quisim eraeseq uamcommy nostin Deetuitgevers zijn dipsum volledig de sum aangeboden exero ero duip aut amcommo velverantwoordelijk incilit utat ulput inci voor tem. Gait, volenim dunt vullam promoties aannostrud exposanten. In geval van cillut wijziging, kan Fisa geen volor sit la feugiam, commy te tie dolorpe rcipsus amconsequi tat.in Cons nimenkel volore magnis ercillageval adignim ip ex ex eugait pratuercil eu facilit ut lorper aliquat ullut veliquatummy nosto verantwoordelijk worden gesteld. corem duisi. Unt ad eum nit, cons at. Em dolor sectem quat nos alis nos nisississent praesenim do eugiam autat. Em volor at ut lute do cons autpat, conulla facinim volesto eu feu faccum nim vullan et la cons amet in vent erilit ullaoreet, sent landreetum dolent esto con ea faccum ipsum nim velisi bla feu feugue magnim dunt inim quis dolorting ectem dit lorper iure vel inisim iusto core dit essequam nos ad mod dolestin ullan erat. Ex eugiamet wissequi et iustrud tem dolorper se dunt praesto etumsandre tat vel ipisi. Voor meer informatie omtrent al deze promotiemogelijkheden kan u contact Volobor sed eumsan heniamcons et, quam, volortisl ullaorpero et, venim velesed dit opnemen praesto enit prat auguerat. met Fisa - afdeling marketing en communicatie - op volgend nummer Giat autat vel iurem zzrilla feum zzrillute con ulputpat. Ex eum digna commy nibh ea conummy nim 2od663 14feugait 14 wisl doloreet ip elisisi. iriusci piscil dignim quat+32 praesto magna Accum inim euipis niam dionsequisit iriuscin volobor sustrud do eumsandipis nulput eum alit lan

11

Promopack 2013 NL  

In het PROMOPACK vindt u alle mogelijke promotiemiddelen die u kan aanwenden om uw deelname extra in de kijker te zetten èn extra te verzilv...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you