Page 1

Consells per a futurs voluntaris/es

FRANÇA – Savasse

L’experiència en el camp . Començàvem , a les 10:30 una paradeta per descansar i després treballàvem aprox. fins a les 12 i poc. Les tardes lliures. Introducció a la cultura i la societat La cultura a Franç

. Res destacable.

Com moure’s Vaig estar a Savasse. Des de Catalunya, en tren has de fer transbord a Montpeller per exemple on hi ha diverses opcions; jo vaig anar-hi amb el meu cotxe (6 hores aproximadament).

. La gent que va perdre la i els van manar a buscar. Com comunicar-se . Diners . (depèn del que hi hagi de bot). Alimentació No passareu gana. Les compres Hi havia gent vegetariana i tampoc van passar gana. Viatjar abans o desprès del camp . Consells que deien: intentar arribar a les ciutats de dia, per trobar lloc per dormir. Altres consells Portar roba bastant tirada per a les feines i calçat fort (jo les bambes les vaig tirar en acabar el camp d’excu .


Consells per a futurs voluntaris/es

FRANÇA

L’experiència en el camp : el grup, el lloc, la -

feina, els

. Només us ho puc resumir en . Com preparar-se el viatge Pel que fa a la roba, sobretot cal prendre roba còmoda i que no us estimeu gaire. Probablement acabareu rentant-la a ç amb molta diversitat de clima. Per tant, us recomano que consulteu per Internet les temperatures durant la setmana abans de marxar. Elements a posar a la maleta: cartes, jocs de taula, barret, llanterna. Tot el , un cop allà . Penseu en jocs de nit. Segurament algun dia us -se a la ma vostre.

i no us oblideu la rece

Introducció a la cultura i la societat Franç rç maca, sobretot als pobles, per molt que tinguin una fama de no ser-ho gaire... Com moure’s . Si teni , ja que un cop allà li traureu

. Com comunicar-se

que us relacioneu Difícilment trobareu a pobles de Franç

. . Amb la .

Diners Franç -

.


Alimentaci贸 Normalment els monitors ja us organitzaran per cuinar i comprar, , sempre es tenen en

les possibles al路l猫rgies.


Consells per a futurs voluntaris/es

FRANÇA

Introducció a la cultura i la societat

i educat, i

. Cal ser respectuós participar activament en les activitats del camp de treball.

Com moure’s . Com comunicar-se . Diners metàl·lic , per si es perd la primera o no l’accepten, com el cas de la Visa Electron, que en alguns llocs no l’agafen. Alimentació Al camp tots cuinàvem per torns, i vam . Puntualment algun dia vam comprar alguna cosa per berenar pel nostre compte. Si porteu men , porteu alguna cosa tradicional per tastar i porteu algunes barretes energètiques per a vosaltres, si se us allarga el viatge o per a alguna . A mi em va passar: em vaig quedar un dia penjat, amb una motxilla de 30 kg a l’esquena i vaig tirar de barretes!

França  

França

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you