Page 1

S’ordenen en seccions Nacional / internacional / esports ... Tenen un titular Impactant El text de la noticia es diu cos Què? On? Quan? Com? Qui? Hi ha una imatge que la il·lustra Amb un peu de foto ELS DIABLES CURS 2010-11


Esports

PASSIÓ AL MUNDIAL Carla i Iván

Fa 4 mesos, Espanya va guanyar el mundial de Sud- Africà. Desprès de esforçar-se tant va aconseguir guanyar els cinc partits del mundial . El partit de Espanya contra Portugal va ser bastant fàcil . La semifinal contra Alemania va tindre una mica mes de dificultat. La final contra Holanda va costar molt de guanyar-la. L’afició ho ha celebrat amb tothom , però a molts no els ha agradat la festa celebrada . Villa, Piqué i Puyol… Es a dir tot l’equip ho va celebrar amb tota la seva

família. Ho van passar tan bé què ho desitgen tornar-lo a fer un altra vegada. Iniesta el golejador de la final, als últims minuts de la pròrroga va donar la victòria a la seva selecció. I varen guanyar la copa del mundial de Sudàfrica .Villa ens ha dit què tot i haver guanyat, va costar bastant esforç i ho dedicat ha tots nosaltres això ha sigut la seva opinió. Tot i la seva victòria al mundial esperem què guanyin tots els partits.

Espanya, celebrant que ha guanyat el mundial


cartellera

Les millors pel·lícules de l’any ELVA I OSCAR S.

Us anem a recordar la gala de les millors pel·lícules de l’any. Va passar el dia 7 de setembre a Itàlia .Han hagut molts famosos que han assistit ala gala, els participants són : Maria Jilson , Sergio Manzano , Marc Estevan , Pipi Boop , Juan Castanyo i Jose Castanyo . El públic havia votat als 6 participants, tots estaven igualats.

Les copes dels premis

Però un va tenir més vots . La gent estava molt emocionada la gent estava cridant d’ alegria. I els participants van pujar a l’escenari . Tots estaven aplaudien i el jutge li van portar un sobre on hi havia el guanyador. Tots estaven contens perquè el guanyador va ser Sergio Manzano .


Cultura

L’ESCOLA DE MÚSICA I DANSA S’ENFONSA Gemma i San San L’escola de música i dansa fa 10 anys que funciona per això els volem oferir uns dels nostres millors espectacles: representant 10 anys junts de ball .S’oferirà un espectacle de mes o menys 5 hores al teatre Joventut. Les entrades pararan d’arribar el 14 de juny. A l’escola de música ensenyem a tocar la guitarra, el piano, la trompeta i cançons per els nens petits. Tot això a part d’excursions a orquestres i altres tipus de concerts. També oferim nosaltres espectacles. A l’escola de dansa oferim dels 2 als 3 anys dansa més fàcil perquè aprenguin a moure’s,de 4 a 6 anys, oferim passos de dansa, bastant fàcils d’aprendre, com les posicions, de 7 a 11els comencem

a ficar al món de la dansa, amb coses una mica més difícils, de 11 a 18 comencem a ensenyar-los el que serà ser ballarina famosa des de coses més fàcils a coses més difícils. L’escola també ofereix aeròbic, modern i espanyol que serien altres tipus de dansa. Si tot va be i ens ajudeu farem totes aquestes activitats. Però si entre aquestes dues setmanes no en compreu entre 20 i 40 entrades l’escola es tancarà fins a tenir prous diners per obrir-la de nou. Obrim les portes amb una setmana gratuïta a l’escola de musica i dansa per obtenir més diners i poder obrir de nou.

Espectacle de música i dansa


nacional

FLAMES A LA TORRASSA Katia i Isaque

Aquesta tarda a les 7:00 hores per la zona de la Torrassa ha hagut un incendi. Els veïns que han patit aquest incident estan ferits i deu d’ells en estat greu que han tingut que ser traslladats a l’hospital. Diuen que ha començat a causa d’un dels veïns que va sortir corrents després d’haver cremat un arbre amb una corda cremada. Ningú es va donar conte de l’arbre cremat perquè tothom estava a casa o a un altre lloc, i sembla ser que l’arbre era a un carreró.

Aquest es un dels veïns que ha patit aquest incendi: -Jo estava dormint i de sobte vaig veure una gran flama, vaig avisar a tothom. Ens vam assabentar que l’incendi va començar al carrer Balmes un dels menys visitats per tota la Torrassa, per això ningú es va entera. Quan van arribar els bombers van apagar l’incendi en 9hores.

Aquest és un dels edificis cremats


Cultura

Nous llibres a la ciutat de Barcelona ÓSCAR I MARIA

A l a ciut at de Bar cel ona hem ober t una bibl iot eca de 500 met r es quadr at s, l ’invent or va ser MARC TRANS. l ’escul t or va ser Toni Fer nández, es va inaugur ar el dia 1 d’oct ubr e de 2010.Hi ha una zona inf ant il , a l a zona inf ant il es poden t r obar l l ibr es d’animal s per el s nens més pat it s i r epor t at ges pel s nens més gr ans, a l a j uvenil CD’s i or dinador s, i per l a t er cer a edat l l ibr es i passat emps.

Vol em que t ot es l es per sones s’animin a l l egir mol t s l l ibr es,el car net val 3€. ens va cost ar mol t const r uir un espai t ant gr an . Hem ent r evist at al dir ect or i ens a dit que aquest a bibl iot eca va ser idea de l a t enda de l as t enda de mobl es , CARRAPATU. esper em que t ingui mol t s r ecur sos i que t ingui mol t èxit i l es per sones vagin mol t .

Això és la biblioteca vista des de la zona juvenil


Cinema

PEL·LÍCULES ALUCINANTS EN CINEMES Enric i Natalia Demà a dos quarts de set, al cinema GRAN VIA 2 que està a deu minuts de L’Hospitalet, obre les portes de les dos ultimes pel·lícules del mes que són: NIÑOS GRANDES una pel·lícula que tracta de persones adultes que juguen com nens petits, que és per totes les edats i l’altre pel·lícula per més de deu anys que és AVATAR tracta d’acció forta, animada i de molt misteri. En el cinema de la FARGA : es presenta HOMER .J.S. i les rosquilles, que tracta de la família dels Simpsons que es queden sense rosquilles, és tot un drama.

També al cinema de la MAQUINISTA presenta: AMORES ENTREMALIADOS que tracta de dos joves, que van a una universitat de U.S.A. que es colen a cinemes, parcs d’atraccions... també hi ha un altre tipus de pel·lícula animada com: GARFIEL I LA BOTA DE ORO que tracta d’un gat que té una bota d’or, perquè l’altre la ha perdut. Hi ha misteri i acció. Tots els cinemes s’han posat d’acord en els preus de l’entrada. Per els menors de deu anys 3€ i per els adults 7€.


El temps

UN ACCIDENT DE TEMPESTA A VALENCIA Sofía i Pablo A Valencia ha hagut una tempesta que ha provocat moltes desgracies. Això ha passat el dimecres a les 12 hores de la nit. Deien que feia molt de fred .Va començar a fer vent i va ploure molt fort, amb un núvol molt gran que va descarregar tota l’aigua .

destrossar i se’ls emportava l’aigua i, gràcies a Déu, no va haver cap ferit ni cap mort.

També una veïna va dir que les plantes, arbres i els cotxes es van

Es preveu que dintre de 3 dies les temperatures pujaran i farà Sol.

La temperatura de Valencia, abans de començar la desgracia, era de 18 graus i després van baixar les temperatures fins a 5 graus.

INUNDACIÓ DE VALENCIA


ESPORTS

El Barça s’arrisca contra el Reial Madrid Roberto i Júlia

El famós equip del Barcelona a guanyat al camp dels Madridistes 3 1.El Barça s’ha arriscat bastant perquè Guardiola ha tret els jugadors suplents i ha estat un partit molt emocionant. Jonathan ha substituït a l’Alves i també ha entrat Masquerano per Pedro. El primer gol va ser del Madrid, de Cristiano Ronaldo per l’esquadra sense que Valdés pogués fer res. En un moment inesperat Kaká va fer una falta a Leo Messi que va xutar un penal i, lògicament, va marcar. Va arribar el segon gol del Barça de Piqué que li va

passar Iniesta. Va arribar el tercer gol! El jugador del Barça va marcar per sota els peus de Casillas. Llavors Busquets va rebre una falta sobre Higuaín. Uns minutets més tard...S’acaba el partit!El Barça guanya 3-1 al Madrid! Guardiola ens ha explicat que: -Trobo que el Barça ha jugat molt bé, s’ha defensat molt bé tot i el gol però, tots ho han fet de meravella. Estic molt orgullós.

L’equip del Barça


Internacional

EL COMETA ESPECTACULAR: NALIM

Sergi i Xenia Uns investigadors d’Anglaterra han investigat un nou cometa deu vegades més gran que el cometa Halley.Va ser ha les 12:00de la nit.

conseqüències negatives. Els investigadors Nicolas i Gerard, encara estan investigant sobre el cometa. Encara no han acabat .

Ho van investigar amb un telescopi molt potent que s’anomena Hubble.

No el tornarem veure en 60 anys perquè l’ òrbita que fa al voltant del sol és molt grossa.

És blanc i molt gros, ho veurem demà a la nit al les 9:00 h. No portarà

El cometa Nalim


Internacional

EGIPTE ENTERRAT BAIX UN TERRATRÈMOL ANDREA I MARC

A Egipte a hagut un terratrèmol. Els científics han investigat que ha passat tanta sequera. El pronòstic ha indicat que ha passat a diferents punts d’ Egipte. El terratrèmol, ha durat més de vint minuts entre les 3 i les 3:30. Més de la meitat del poble ha quedat destrossat. En resum ha sigut catastròfic. No han mort persones, han

Metges sense fronteres ajuda a Egipte

quedat amb ferides greus i han quedat també moltes cases derruïdes. Han vingut 6 ONG. per salvar-los del perill, que son: Metges sense fronteres,Pallassos sense fronteres , Càritas,Ajuda en camí,Cimpins i carpinters sense fronteres. I van anar a molts hospitals.

noticia DIABLES 10-11  

treball de la noticia ELS DIABLES CURS 2010-11

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you