DiR-Xperience-Gener-2012

Page 46

superació

| BCN CHIC

BLOGGERS AL DiR AVUI ENTREVISTO QUATRE BLOGGERS DE BARCELONA DE MODA I TENDÈNCIES · QUIN ÉS EL SEU LOOK ESTRELLA A L’HORA D’ANAR AL GIMNÀS? · VIGILA QUÈ ET POSES QUAN VISITES EL TEU CLUB, PERQUÈ AQUESTES NOIES NO SE’N PERDEN NI UNA! T E X T X È N I A A L O N S O W W W. B A R C E L O N E T T E . N E T , F OTO S J O R D I T O S T

Ens trobem al Saibò de Tuset DiR després de dinar per fer un cafè, mentre xerrem entretingudes sobre allò que més ens agrada: les tendències en moda i els nostres costums en la manera de vestir i cuidar-nos. Aquesta vegada, però, canviem els carrers de Barcelona pels gimnasos.

1

Cadascuna amb el seu estil, ens adonem que totes compartim diversos gustos quan ens vestim d’esport: comoditat, teixits i estètica. Tres factors determinants a l’hora d’escollir la roba per fer la bossa i fer via cap al gimnàs.

2

Com a bones techy-girls, les xarxes socials van estar presents en la conversa tota la tarda: Twitter, Facebook, Foursquare... Estem a tot arreu i comuniquem aquesta entrevista als nostres seguidors! @ClubsDiR @barcelonette2 @SeLlevaLV @dafnepatruno @addictsmile @CocolaCoquette... RT!

3

46 DiR XPERIENCE

Tampoc van faltar les rialles. Traspassar les fronteres de la pantalla és molt gratificant i un dels punts forts de tenir un bloc! A continuació pots conèixer millor la personalitat de cadascuna de les assistents. Coneix com s’entrenen i què duen a la bossa...

4


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.