__MAIN_TEXT__

Page 53

P54_55 gourmet2:DiR Emotions 14/12/11 10:32 Página 2

El còctel Gin Mary CARLES BONNIN creador servei de bar i cocteleria a domicili www.bars7tbarcelona.com

La troballa WOODEN DOLLS Aquestes figuretes precioses et deixen bocabadat, i més enllà de tota cobdícia, et fan somniar i et pessiguen l’intel·lecte. Dissenyades l’any 1963 per Alexander Girard, un dels representants més influents del disseny americà de postguerra, per decorar la seva pròpia casa a Santa Fe (Estats Units), estan elaborades amb fusta d’avet massissa i es venen per unitats a Vitra. Vitra (plaça Comercial, 5). Tel. 93 268 72 19. www.vitra.com

questa és una variació de Bars7t Barcelona del clàssic Bloody Mary, anomenat així en honor de la Reina Maria Tudor d’Anglaterra, per la dura repressió a la qual va sotmetre els protestants en favor del catolicisme, a mitjan segle XVI. Hem substituït el vodka per una ginebra amb força caràcter floral, i el pebre i el tabasco, per wasabi de rave, que trasllada la picantor del paladar al nas, i que junt amb el vi blanc, aconsegueix un conjunt més refrescant, no tan agressiu, dotant-lo de notes orientals que ens són molt familiars a la cuina actual.

A

Ingredients: t s Florasion i l y Pla s 3,56 clcldeGinsucG’Vine de tomàquet e busca 1,5 cl de vi blanc sec dea Slpm i 1 cl de suc de llimona otify er 12.

Entra ylist “Gen iR” la pla apart & D Mon l’usuari de part. mona

3 cops de salsa Worcester Sal d’api, sal, wasabi en pols

Com preparar-lo: Mulla el cantell d’un got llarg o got fantasia amb suc de llimona i impregna-ho amb una barreja de sal i pebre blanca. Aboca la ginebra al fons del got, i posa-hi les espècies: sal, sal d’api, wasabi, i la salsa Worcester. Afegeix el suc de llimona i el vi blanc i remena enèrgicament per tal de fusionar tots els ingredients. Un cop emulsionat, afegeix el suc de tomàquet i el gel, i remena amb cura per tal que es barregin tots els ingredients a la vegada que es refreda el còctel. Decora amb una branca d’api i mitja rodanxa de llimona.

Teatre EL TEATRE MÉS PETIT DEL MÓN Camina errant pels carrerons de Gràcia, allunya’t del soroll de les seves places, i quan arribis al carrer de l’Encarnació, disposa’t a tota una experiència musical poc corrent. En el teatre més petit del món, el pianista i compositor Luis de Arquer, recupera, cada dissabte al vespre, el bell costum de finals del segle XVII, quan les persones es reunien a les cases per escoltar música de cambra. I en acabar el concert, una copeta de cava t’ajudarà a baixar dels núvols on la música t’havia dut. El teatre més petit del món (Encarnació, 25). Tel. 93 284 99 20. www.elteatremespetitdelmon.com

GENER 12 DiR EMOTIONS

53

Profile for Clubs DiR

DiR-Emotions-Gener-2012  

Ferran Adrià, Pilates, Londres 2012, SpinDiR XL, Speed Riding, Ioga, Viena, calendari solidari, EP, SkiDiR

DiR-Emotions-Gener-2012  

Ferran Adrià, Pilates, Londres 2012, SpinDiR XL, Speed Riding, Ioga, Viena, calendari solidari, EP, SkiDiR

Profile for clubsdir
Advertisement