Page 33

P30_31 OUTDOOR:DiR Emotions 16/11/11 15:04 Página 2

PODÒMETRE Aparell usat per comptar el nombre de passos fets i la cadència del caminar. Al mercat en pots trobar de molts tipus. • Com funciona: alguns models, a més de registrar passos i calories, permeten gravar, veure i carregar els propis entrenaments. Molts ofereixen la possibilitat de supervisar i gravar la velocitat, distància i temps transcorregut, mantenint-te informat d’aquestes dades a través de missatges de veu. • Adient per a: practicants de marxa, fúting i running.

Reproductor musical o ràdio FM amb pantalla tàctil, IPOD NANO, que també fa la funció de podòmetre. I si vols anar més enllà, pots connectar-lo al Nike+iPod o al transmissor de ritme cardíac Polar Wearlink+. PVP: 159 ¤ el de 8 GB.

PULSÍMETRE Mesura la freqüència cardíaca en temps real i el temps de permanència recomanat en aquesta zona d’entrenament. Sabràs si entrenes massa suau o massa fort i no desaprofitaràs cap sessió. • Com funciona: consta d’una corretja transmissora per al pit i un receptor al canell (sol ser rellotge). Els models més avançats mesuren la variabilitat del ritme cardíac per avaluar la capacitat física. • Adient per a: esportistes de qualsevol nivell. Un professional determinarà el teu límit de pulsacions i temps màxim de pràctica esportiva.

Pulsímetre POLAR RS300X Running Multisports, en venda a les botigues DiR Fashion. PVP: 155 ¤.

RELLOTGES MULTIFUNCIÓ De tenir només cronòmetre, els rellotges han passat a incorporar una llarga sèrie de funcions per aprofitar i controlar molt millor l’activitat física. • Com funciona: cada esport té un model de rellotge amb aplicacions específiques, com GPS, pulsímetre, altímetre, velocitat, profundímetre, baròmetre, brúixola, termòmetre... per sentir-te més segur. • Adient per a: practicants de qualsevol esport, fins i tot esquiadors (hi ha rellotges que mesuren la velocitat vertical i nombre de descensos) i nedadors (hi ha models que monitoritzen la distància d’entrenament, compten els llargs i el nombre de braçades).

NIKE+ SPORTWATCH GPS, el nou rellotge esportiu amb GPS que ofereix més dinamisme i efectivitat al corredor. PVP: 200 ¤.

DESEMBRE 11 DiR EMOTIONS

33

Profile for Clubs DiR

DiR-Emotions-Desembre-2011  

Albert Om, Esther Núñez, Xavi Llobet, Valentí Fuster, esquí, aqua extrem, massatges, nadal a Finlàndia, postres de Nadal, oci Barcelona, nov...

DiR-Emotions-Desembre-2011  

Albert Om, Esther Núñez, Xavi Llobet, Valentí Fuster, esquí, aqua extrem, massatges, nadal a Finlàndia, postres de Nadal, oci Barcelona, nov...

Profile for clubsdir
Advertisement