Page 1

clubjoy

®

CLUBJOY KNOWLEDGE CONVENTION 7 MAART BREDA


clubjoy

®

Beste collega,

Een nieuw decennium heeft ons veel inspiratie gegeven! Ben jij klaar om samen met ons de toekomst te omarmen? Met plezier nodigen wij je via deze weg uit om met het gehele team deel te nemen aan de ClubJoy Knowledge Convention op zaterdag 7 maart, op de prachtige locatie van Black and White Sportclub te Breda.

Knowledge = Power

Met deze wetenschap bieden wij je een programma die de naam Knowledge Convention eer aan doet. Samen met onze nieuwe opleidingspartner Start2Move hebben wij naast het reguliere programma ook een uitgebreid workshop programma opgesteld die jouw teamleden kunnen volgen. Kennis, gecombineerd met lesgeefinspiratie maken deze dag voor iedereen zeer waardevol! Geen lesgever, maar wel interesse in het programma? Ook dan ben je welkom!

Masterclasses

Tijdens de masterclasses wordt er gewerkt in kleinere groepen, waardoor er meer individuele aandacht is voor de deelnemers. De masterclasses worden voorafgegaan door korte workshops die verdieping bieden op de specifieke programma editie, de technieken en het kwartaalthema.

CLUBJOY KNOWLEDGE CONVENTION Kwartaalthema met workshop

Tevens bieden we verdieping aan rondom het kwartaalthema snelheid. Onze eigen mastertrainer - Mindy Thoolen – is een wandelende bibliotheek als het gaat over de diverse trainingsvormen. Deze kennis deelt zij graag met jou tijdens een interactieve clinic over snelheid. Onze tip: laat de lesgevers instromen op deze workshop, omdat de geboden kennis per definitie meerwaarde geeft aan de presentatie van de nieuwe releases.

Investering

Voor een bijdrage van € 29,95 (exclusief BTW en per persoon) word je als instructor maximaal bijgespijkerd. Daarbij kun je tijdens de dag ook nog genieten van een heerlijke lunch. Wacht niet te lang met inschrijven. Een vroege aanmelding biedt meer garantie op jouw gewenste lesdeelname. Maak er een TEAMdag van! Samen voor Succes! Met sportieve groeten, Het ClubJoy team

PROGRAMMA TIJD

ZAAL 1

ZAAL 2

ZAAL 3

ZAAL 4

CYCLE

Clinic Snelheid
 Mindy Thoolen


10:00 – 11:00

11:00 – 12:15

ClubJoy Power 68
 Mindy Thoolen
 Roel Vaessen

ClubJoy Fit & Shape 45
 Melissa Heruer
 Tara Greven

ClubJoy Yoga 65
 Marjan Sunfire
 Tineke Boonhof

Invloed van leefstijl en hormonen op afvallen Linda Hogervorst

ClubJoy Cycle 68
 Niels van der Knoop
 Eduard Bekkers

12:30 – 13:45

ClubJoy Core 26
 Mindy Thoolen
 Niels van der Knoop

ClubJoy Battle 67
 Freek Maier
 Melissa Heruer

ClubJoy Yoga 65
 Marjan Sunfire
 Tineke Boonhof

Hoe coach je naar duurzame gedragsverandering? Elian Goettsch

ClubJoy Cycle 68
 Monique Soesman Amy Hansen

13:45 – 14:30

LUNCH

LUNCH

LUNCH

LUNCH

LUNCH

14:30 – 15:45

ClubJoy Power 68
 Ivar Roos Tara Greven

ClubJoy Dance Mix Nanda Groen
 Anne-Fleur Tol

Doping in relatie tot sport(prestaties) Hans Wassink

ClubJoy Step 65
 Melissa Heruer
 Denise Jennissen

Omgaan met stress en slaap: meer rust én regelmaat Elian Goettsch

16:00 – 17:15


LEZINGEN 1. De invloed van leefstijl en hormonen op afvallen SPREKER: LINDA HOGERVORST

Afvallen is meer dan alleen minder eten en meer bewegen. Zo hebben hormonen, leefstijl (onder andere stress en slaap), genetische afwijkingen, gedachtes over eten, medicatie, bruin vet en diverse andere factoren invloed op dit proces. Linda neemt je mee in de wereld van afvallen en de uiteenlopende factoren die hierbij een rol spelen.

2. Hoe coach je naar duurzame gedragsverandering? SPREKER: ELIAN GOETTSCH

Hoe komt het dat veel gezonde voornemens binnen een paar maanden stranden? Dit komt omdat weten (en ook willen) nog geen kunnen betekent. Om dit te bewerkstelligen is een duurzame gedragsverandering vereist. Elian vertelt je meer over het proces van gedragsverandering en hoe je dit kunt stimuleren.

3. Doping in de sport: de achterkant van fitness SPREKER: HANS WASSINK

De druk op het uiterlijk en de hang naar perfectie is in de fitnessbranche overduidelijk aanwezig. Via social media worden dagelijks selfies tijdens of na een training gedeeld, en de strak getrainde lichamen vliegen je om de oren. En zeg nu zelf, wie wil er tegenwoordig nu geen slank en/of gespierd lichaam? De keerzijde van deze fitnesscultuur is het groeiende aantal ‘cosmetische sporters’ die gezondheid niet altijd op de eerste plaats heeft staan. Wist je bijvoorbeeld dat 8,2% van de Nederlandse fitnessbeoefenaars gebruik maakt van doping? Een goede begeleiding van sporters verlaagt het risico op het gebruik van doping. Hans Wassink, voorlichter fitness bij de Dopingautoriteit en webmaster van eigenkracht.nl, vertelt je meer over de achterkant van fitness en het inzetten van je eigen kracht om resultaten te behalen. 

4. Omgaan met stress en slaap: meer rust én resultaat SPREKER: ELIAN GOETTSCH

Voldoende rust en slaap zijn essentiële voorwaarden voor een fit en gezond leven. Dit wordt door veel Personal Trainers en leefstijlcoaches over het hoofd gezien. Tijdens deze workshop leert Start2Move docent en ontwikkelaar van de cursus Stress- en Slaapmanagement Elian, je hoe je met stress om kunt gaan en op welke manieren je meer (nacht)rust kunt ervaren. Om ervoor te zorgen dat je dit ook eenvoudig kunt overbrengen op klanten, krijg je praktische tools hoe je je klanten begeleid naar een fitter en vitaler leven.

OVER DE SPREKERS LINDA HOGERVORST Linda Hogervorst heeft de bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek (HAN Nijmegen) en de Masteropleiding Nutrition and Health (Wageningen Universiteit) afgerond. Tijdens haar afstudeeropdrachten heeft ze zich met name beziggehouden op het gebied van het prikkelbare darm syndroom en darmkanker. In 2016 is Linda als zzp’er begonnen. Linda heeft een diëtistenpraktijk in een sportschool, waarmee ze nauw samenwerkt. Daarnaast heeft Linda een passie voor het spreken voor groepen. Ze is docent en geeft voedingsworkshops bij scholen en bedrijven.” ELIAN GOETTSCH Op zijn veertiende is Elian begonnen met krachttraining en heeft hij zich verdiept in de theorie achter voeding en training. Sport, en krachttraining in het bijzonder, zijn vanaf jongs af aan zijn passie geweest. Logischerwijs heeft Elian dan ook de Calo (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) doorlopen waar hij als twintigjarige is afgestudeerd en zijn Bachelor Sports & Physical Exercise heeft behaald. Tijdens zijn studie heeft hij diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche gevolgd en behaald.  Na zijn studie is hij begonnen als carrièrecoach en docent bij Start2Move. Daarnaast is hij coach bij Vith Coaching waar hij mensen helpt meer uit zichzelf en hun leven te halen. Hij heeft ervaring in het coachen van uiteenlopende doelgroepen: zowel professioneel sporters als mensen met burn-out klachten. Vanuit zijn passie voor vitaliteit en krachttraining hoopt Elian een bijdrage te leveren aan de carrières en levens van andere mensen. Elian gelooft dat Start2Move een goed startpunt kan zijn voor een mooie carrière in de fitness- en gezondheidsbranche en daar wil hij jou graag bij helpen! HANS WASSINK Hans Wassink was hoofdredacteur van Hardcore bodybuildingmagazine, eindredacteur van Fit en schreef voor alle bekende bodybuilding- en fitnessmagazines, zoals Hercules, Ironman Europe, Muscle Up, Sport & Fitness Magazine en Natural Body. Hij publiceerde o.a. Hardcore Bodybuilding en was (co-) auteur van de Lijf, Sport & Middelen boeken: Work Out. Groot worden – clean blijven, Basic Nutrition. De voedingsbasis en Voedingssupplementen. De winnende factor? Momenteel is hij voorlichter Breedtesport bij de Dopingautoriteit, campagneleider van Eigen Kracht, co-auteur van de boeken Op Eigen Kracht en Doping: de nuchtere feiten. Hij is tevens webmaster van www. eigenkracht.nl. 


Trainers

Onze trainers staan iedere instructor graag en met veel plezier te woord. Ga na de work-out dan ook naar de trainer toe en stel vragen. Wij zijn er om jouw team beter te maken en om te luisteren naar je vragen of opmerkingen!

Kwartaalpakket

Het kwartaalpakket (met de muziek-cd en de lanceringsposters) ontvang je in de week van 24 februari 2020 op jouw sportclub. Op het evenement zelf wordt niets uitgereikt. De choreografie wordt tevens in de week van 24 februari 2020 beschikbaar gesteld op onze website www.clubjoy.nl. Vanaf deze datum kun je de choreografie met jouw eigen inlogcode downloaden via de memberarea.

ONLINE INSCHRIJFPROCEDURE

Locatie

Black and White Sportsclub, Takkebijsters 2, Breda

Lunch is inbegrepen

Deelnemers aan het event ontvangen een goed verzorgde én vooral healthy lunch, die wordt verzorgd door dé vegan hotspot van Breda: Black & White KAFE. Deze lunch wordt geserveerd tussen 13:45 en 14:30 uur door Black & White KAFE, gevestigd aan de achterzijde van de sportclub. Heel lekker en erg trendy!

CLUBJOY KNOWLEDGE CONVENTION

STAP 1. Log in op www.clubjoy.nl (button <memberarea> met jouw standaard login gegevens). STAP 2. Klik op ‘Inschrijven ClubJoy Knowledge Convention 7 maart 2020 te Breda’. STAP 3. Vul in bij cjconvq12020 (alleen kleine letters, zonder spatie) en klik op ‘code controleren’. STAP 4. Selecteer het aantal deelnemers. STAP 5. Volgt elke deelnemer dezelfde keuzes? Klik op ‘Ja’ of ‘Nee’. STAP 6. Geef de namen op van de instructeurs (dit komt op de tickets te staan) en klik op ‘volgende stap’. STAP 7. Selecteer voor de eerste deelnemer de gewenste workout(s) en klik op ‘volgende deelnemer’. STAP 7A. Herhaal deze stap voor eventuele meerdere deelnemers (na klikken op volgende deelnemer) en rond af met ‘volgende stap’. STAP 8. Indien je reeds een account hebt, kun je inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord na het aanmaken van de tickets wordt je doorgestuurd naar een iDeal omgeving. Indien je nog geen account hebt, dan maak je een account aan (sla de gegevens op). BELANGRIJK: download altijd direct je ticket(s) en print deze direct uit. STAP 9. Indien je nog meer tickets wilt aanmaken, klik je op ‘bestel nog een ticket’ en herhaal je stap 3 t/m 8.

Indien je vragen hebt over de inschrijfwijze kun je ons bellen op het onderstaande nummer: 010-7420107 (ma t/m do 09:30 – 16:30). Vergeet niet om tijdens de convention de E-ticket(s) mee te nemen, dit is tevens het bewijs van inschrijving. Bestelde tickets kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden.

7 MAART BREDA clubjoy

®

Profile for ClubJoy

Uitnodiging ClubJoy Knowledge Convention zaterdag 7 maart 2020  

Uitnodiging ClubJoy Knowledge Convention zaterdag 7 maart 2020  

Advertisement