Page 1

DIVA

HOGAR

més a prop teu!


facebook: Club Diva Hogar twitter: @divahogar

DIVA 2001 SCP c/Pardo, 59 (cp 08016) Barcelona 93.346.86.01 info@clubdivahogar.com www.clubdivahogar.com mĂŠs a prop teu!


:: QUI SOM? El club diva hogar és un servei de l’empresa diva 2001 scp. La nostra empresa, nascuda fa més de 10 anys, es dedica a l’assistència per a la llar. Més de 1.000 serveis anuals de reparacions, reformes i manteniment, avalen la nostra trajectòria i confiança amb els clients. Posem tota la nostra capacitat i experiència per oferir un servei integral, ràpid i eficaç pel manteniment de la llar.

més a prop teu!


:: QUÈ ÉS DIVAHOGAR? És un servei per facilitar de forma ràpida i eficaç qualsevol inconvenient a la teva llar. Avantatges del club: • Confiança. Sempre tindràs personal proper i de confiança per les teves reparacions. Tarifes conegudes i tracte continuat. • Estalvi. Nosaltres assegurem que ser membres del club diva hogar significarà un estalvi en les teves despeses. Si tu hi guanyes, nosaltres també. • Servei integral. Som experts en diferents àmbits (electricitat, paleta, pintura, etc.) això ens permet fer una feina ben feta i, sobretot, ben acabada. • Disponibilitat. En cas d’urgència, abans de 3 hores arribem al servei; en cas de reparació ordinària, abans de 24 hores ens posem en contacte. • Fàcil i directe. Un únic telèfon i gratuït per qualsevol necessitat. Una trucada, una solució.

més a prop teu!


:: COM EM PUC APUNTAR AL CLUB? registra’t a través del nostre web i rebràs ofertes i novetats. fes-te soci o sòcia Per una simbòlica quota anual, tindràs un paquet de serveis gratuïts*: • 2 Hores de mà d’obra gratuïta en serveis d’urgència, o bé 1 hora de mà d’obra gratuïta en serveis ordinaris. • Desplaçament gratuït. • Descomptes en electrodomèstics i mobiliari per a la cuina i el bany. • Assessorament gratuït: si tens un sinistre a la llar, nosaltres t’ajudarem davant la teva assegurança. • Més serveis. *veure el condicions al nostre web

més a prop teu!


:: QUÈ PODEM FER PER A TU? A través de la nostra pàgina web www.clubdivahogar.com pots conèixer tots els serveis que anem incorporant per als nostres clients:

treballs de paleta, pintura, electricitat, fontaneria, serralleria, vidrieria, fusteria. més a prop teu!


FUITES D’AIGUA, DESEMBÓS DE DESAIGÜES, PINTURA EN GENERAL, SUBSTITUCIÓ DE RAJOLES, COL·LOCACIÓ DE QUDRES, CORTINES, ESTORES, COL·LOCACIÓ DE LÀMPADES, PLAFONS, HALÒGENS, MUNTATGE DE MOBLES, PRESTATGERIES, PORTA-CD, REPARACIÓ DE PERSIANES, COL·LOCACIÓ DE LÀMPADES DE SOSTRE, COL·LOCACIÓ DE BALDES A MESURA, CANVI DE TIRADORS Y FRONTISSES D’ARMARIS, COL·LOCACIÓ DE TOT TIPUS D’ACCESSORIS DE BANY, MUNTATGE DE MOBLES DE LAVABOS I MIRALLS, SUBSTITUCIÓ DE SANITARIS: LAVABOS, VÀTERS, AIXETES, COL·LOCACIÓ DE PRESTATGERIES DE FUSTA I DE VIDRE, COL·LOCACIÓ D’HALÒGENS, LÀMPADES, PLAFONS, COL·LOCACIÓ DE MAMPARES DE BANY I DUTXA, COL·LOCACIÓ D’ACCESSORIS: ESCORREPLATS, BARRES PER SOSTENIR ESTRIS DE CUINA, COL·LOCACIÓ DE TUBS FLUORESCENTS, COL·LOCACIÓ DE SUPORTS PER A MICROONES O SIMILARS, CANVI DE FOGONS, SUBSTITUCIÓ DE FORNS,

VITROCERÀMIQUES,

CAMPANES

EXTRACTORS,

COL·LOCACIÓ

D’ESTENEDORS, ESCOMBRERS, PINTURA DE BARROTS I BARANES COL·LOCACIÓ DE SUPORTS PER A BICICLETES O SIMILARS, MUNTATGE DE PRESTATGERTIES, MUNTATGE I COL·LOCACIÓ DE MOBLES AUXILIARS, CANVI DE BOMBINS.

més a prop teu!


DIVA

HOGAR

mĂŠs a prop teu!

www.clubdivahogar.com info@clubdivahogar.com 93.346.86.01

Club Diva Hogar  

Presentacio del Club i avantatges