Page 1

e n i z a mag R R - OKTOBE SEPTEMBE 12 20


Hey ClubKids!

n Kidsmagazineee rvadee b lu C te rs l ee et h et Hier ben ik tevoruetgbamlseizoen ! Ik ben blij dat juCllluieb wBrugge ! het nieuwe n de tofs te suppor tersclub vanids leden alvast uitmaken vaieuwe en terugkerende Club K e er een BEIRE Ik wil alle nelkom heten ! Samen maken w van harte w! seizoen van en deden julleeiee ti n a k va E IR E B n nm jullie ee heel wat leukzeindeinongetdekken . Hopelijk hadkdeendin eb h Ik . n ge heel veel leu kan je hier verder in het maga gemaakt, die nsfers voor. Deen a tr er om z e z on e w e stellen t twee van h le h oc m jd ri st In dit maganzin ed w et e spel intern winnaar va . Tonotzeslot zijn er ook weer tal vapnosleteur.k interviewen vinden alsook een unieke ploeg tjes terug te n vind je bij duitia ga ge is rt a st n va ar terug t je zeker zult kunnen gebr Nu het schooljnaca utje da magazine ee s. dea ken in de kla Veel plezier ! Beire , BIBI

2

voorwoord

s Club Kbeidire zijn


Inhoud Zomertransfers Bibi’s fotohoekje Ploegfoto Interview Jim Larsen en Jesper Jorgensen 17 Sinterklaasfeest 18-19 Spelletjes 4-6 8-9 10-11 12-14

Terug naar school pakket 1 1 1 1

Zwemzak Pennenzak set met boeklabels set kleurpotloden

â‚Ź 25

3


Zomertransfers

Jim

14

LARSEN

Positie: Verdediger Geboortedatum: 6-11-1985 Nationaliteit: Deen Gewicht: 90 kg Lengte: 1,90 m Vorige clubs: Rosenborg BK (Nor), Silkeborg IF (Den), Brabrand IF (Den), Grenaa IF (Den)

4

zomertransfers


Mémé

7

21

TCHITE

Bart

BUYSSE

Positie : Aan Geboor tedavaller Nationalite tum : 31-01-1984 Gewicht : 69 it : Burundees Lengte : 1,74 kg Vorige club m s: Stan Racing Sa Positie : Verdediger ntander (S dard Luik, pa), RSCA Standard , Luik Geboor tedatum : 16 Nationaliteit : Belg -10-1986 Gewicht: 71 kg Lengte : 1,78 m Vorige clubs: FC Twen te (Ned), SV Zu lte-Waregem, Cl

ub Brugge KV

5


17 Ivan

TRICKOVSKI

Positie : Aanvaller Geboor tedatum : 18-04-1987 Nationaliteit : Macedoniër Gewicht: 79 kg Lengte : 1,82 m Vorige clubs: AplgroeadloNic(Seosir),a

Jesper

10

JORGENSEN

(Cyp), Rode Ster Be ac) FK Rabotnički Skopje, V (M

Positie : Mid Geboor tedadenvelder Nationalite tum : 9-05-1984 Gewicht : 72 it : Deen Lengte : 1,84 kg Vorige club m s: AA Gent, Esbjerg fB (D en)

6

zomertransfers


Heb je feestplannen? Dan hebben we iets voor jou. Je kunt ons Monkey Tales springkasteel gratis op je feestje hebben

Je kent het het Monkey Tales logo al? Ontwerp nu je eigen Monkey Tales logo en stuur het ons op! Via de brievenbus: die Keure t.a.v. Vicky Vermeulen Kleine Pathoekeweg 3, 8000 Brugge Via je Pc: vicky.vermeulen@diekeure.be Vergeet je naam, adres en e-mail niet te vermelden! Veel succes!!!


Bibi’s fotohoekje De Club Kids liepen terug mee het veld op met hun helden!

Club-Borussia Dortmund 14 juli 2012

Club-Waasland-Be veren 28 juli 2012

Club-Kopenhagen 8 augustus 2012

Club-Standard 2 september 2012

Club-Beerschot AC 18 augustus 2012

8

bibi’s fothoekje


Bibi op de fandag

Bibi op sportkamp

Bibi op de Football Kick-Off in Woluwe

9


Club Brugge Waasland-Beveren 28 juli 2012

3

1


interviewer

Darren Baete sprak met

Jim Larsen en Jesper Jorgensen

Als winnaar van onze internetwedstrijd mocht de 11-jarige Darren Baete twee van onze nieuwe zomertransfers interviewen en een elftal aan vragen op hen afvuren. Jim Larsen en Jesper Jorgensen gingen met plezier bij Darren aan tafelzitten voor een leuke babbel.

14 Waarom heb je voor Club Brugge gekozen ?

Omdat ik een mooi aanbod kreeg en dit een grotere club is dan Rosenborg, waar ik vandaan kom. De ambities van Club Brugge komen overeen met mijn persoonlijke ambities, ze willen spelen voor de titel en ook Europees spelen.

Hoe voelt het om voor een topclub als Club Brugge te spelen ? Wat vind je van de supporters tot nu toe ? Tot nu toe is het al redelijk goed geweest. Ik was onder de indruk op mijn eerste match hier, de Brugse Metten met 25000 fans achter ons. Achteraf is mijn indruk nog steeds

12

interview

Jim Larsen

dezelfde gebleven. Club Brugge heeft een goeie achterban en ze maken veel lawaai. Ze zijn veel beter dan de supporters van mijn vorige clubs.

Voel je je hier al thuis ? Ken je de omgeving al wat ?

Ik begin mijn weg te kennen. Ik heb sinds een paar dagen een appartement in de stad en woon daar nu. Het zal nog even duren voor ik volledig mijn weg vindt maar ik voel me thuis en heb een goed buikgevoel. Ik denk dat ik hier een mooie tijd zal beleven.

Hoe zie jij je meerwaarde voor Club Brugge ?

Hopelijk kan ik heel wat defensieve stabiliteit bijbrengen en veel goeie matchen spe-


len zodat we de Club naar de titel kunnen brengen en Europees ver geraken.

Hoe voelde het om in Denemarken te spelen tegen FC Kopenhagen ? Het was raar om thuis te zijn in Denemarken maar daar een uitmatch te spelen. Ik speelde er voor Silkeborg en speelde vroeger voor de competitie al in het stadion van FC Kopenhagen. Het is altijd leuk terugkeren.

Welke is je favoriete ploeg ?

Liverpool. Ik kijk niet zo heel veel naar het voetbal omdat ik er al zoveel tijd aan spendeer. Maar als ik een club moet kiezen zeg ik Liverpool.

Hoe kom je aan je bijnamen ‘Jimbo Jet’ en ‘Bøf’ (spreek uit als Beuf) ? Noemen je ploegmaten hier jou ook zo ?

Dat is begonnen bij Silkeborg. Jimbo Jet was omdat de supporters vonden dat ik goed was in de lucht, zowel offensief als defensief. Ze mixten Jim met jumbo jet en zo ontstond Jimbo Jet. Bøf kwam er na een match waarbij een vroegere ploegmaat zei dat Bøf en Bøf het goed hadden gedaan in de verdediging, dat ging over mij en een andere ploegmaat. En dat is blijven hangen. Bij Rosenborg noemden ze me ook zo. Hier vallen die namen ook soms maar nog niet zoveel.

Hoe is de sfeer in de spelersgroep ? Met wie kom je het beste overeen ?

De sfeer is heel goed. We hebben al een aantal goeie resultaten behaald in de competitie en ons geplaatst voor de Europa League. De moraal in de ploeg is ook uitstekend, we werken hard en iedereen wil spelen. Er is een grote concurrentie en zo moet het zijn in een topclub. Natuurlijk spreek ik het meest met de twee Deense jongens in de groep, Zimling en Jørgensen, omdat ze mij wat konden helpen om alles te regelen en advies te geven maar uiteindelijk spreek met iedereen.

ment en het verhuizen van mijn spullen, en dan had ik in Noorwegen ook een appartement en auto die ik moest kwijtgeraken. Maar anders is het meestal tijd spenderen met mijn vrienden en mijn vriendin, ook met mijn familie die soms overkomt. In Noorwegen studeerde ik ook naast het voetbal. Ik doe graag dingen die niets met het voetbal te maken hebben.

Hoe zie je je verdere toekomst ?

Ik ben hier nog maar net en ik wil nu eerst hier een belangrijke speler worden en veel matchen spelen voor Club Brugge. Ik kijk uit naar mijn toekomst hier in de club en hoop hier lang te blijven. Misschien, als ik het hier echt heel goed doe, kan ik naar een nog grotere club of grotere competitie maar eerst en vooral wil ik hier mijn uiterste best doen.

Heb je nog een goeie raad voor de ClubKids ? Je moet doen wat je wil doen, bij mij was dat voetbal spelen. Je wordt goed in iets als je het graag doet.

Wat doe je allemaal als je niet moet trainen ?

Tot nu toe was ik druk bezig met praktische zaken zoals het vinden van een apparte-

13


10

Jesper J ORGENSEN

Waarom heb je voor Club Brugge gekozen ?

Club Brugge is een topclub. De kansen om Champions of Europa League te spelen zijn hier veel groter. En elke week voor zoveel supporters spelen, dat was iets wat ik echt wou.

Wat vond je van je eerste wedstrijd bij Club Brugge?

Mijn eerste keer op het veld hier was in de Brugse Metten tegen Dortmund, een vriendschappelijke match maar toch met zoveel supporters achter ons. Ik zal mij dat moment altijd herinneren. Ik was positief verrast en hoop hier veel zulke herinneringen op te doen.

Woon je hier in Brugge of woon je nog in de streek rond Gent ? Ik ben eigenlijk onlangs verhuisd naar Brugge dus de laatste dagen ben ik vanalles aan het in- en uitpakken geweest.

Wat hoop jij Club Brugge bij te brengen?

Ik hoop dat ik een eerlijke speler kan zijn, ik zal mij altijd voor het volle maximum geven. Ik hoop dat ik deel kan uitmaken van de ploeg die op het veld staat zodat we iets moois kunnen bereiken en hopelijk maak ik ook een paar doelpunten.

Ben je van plan om Nederlands te leren ?

Als jullie traag spreken, versta ik het meeste wel, niet alles. We krijgen taallessen hier op de club dus ik zal proberen om Nederlands te leren.

Welke is je favoriete ploeg ? Manchester United en FC Barcelona.

14

interview

Sommige spelers hebben een bijnaam. Heb jij er ook ĂŠĂŠn en zo ja, welke ?

In Gent noemden ze me JJ (JayJay). Mij maakt het niet zoveel uit hoe ze mij noemen, Jesper of JJ.

Voel je je al thuis in de ploeg ? Met wie kom je het beste overeen ?

We hebben een hele goeie groep, iedereen is vriendelijk. Uiteraard zijn er veel Scandinaven, met hen spreek ik iets meer, wat alleen maar normaal is omdat we dezelfde of bijna dezelfde taal spreken. Ik voel mij heel goed maar om elkaar echt te kennen op het veld zal het nog een maand of twee duren denk ik.

Wat doe je allemaal als je niet moet trainen ?

We zijn veel hier op de club. Ik probeer te rusten, mijn vrienden te zien. Ik heb enkele goeie Belgische vrienden waar ik regelmatig mee afspreek. Uiteraard breng ik ook tijd door met mijn familie en vrienden als ze hier zijn of ga ik naar daar als het kan.

Hoe zie je je verdere toekomst ?

Ik concentreer mij nu op het spelen hier in Brugge. Ik ben hier net en ben heel blij hier te zijn. Ik heb hier veel doelen die ik mij gesteld heb en ik probeer elke dag mijn best te doen om die te behalen.

Welke goeie raad wil je de Club Kids nog meegeven?

Ze moeten hun hart volgen en doen wat ze willen doen, dan worden ze gelukkig.


No Fun No Glory

Fun, verrassend en veelzijdig! Speelgoed · multimedia · baby · tuin school · Disney Plaza · Studio 100 Shop Standaard Boekhandel

facebook.com/funbelgium

Scan de code en ontdek de leuke spelletjes!


PAGINA PIZZA HUT


Sinterklaasfeest

Hey hey, Het einde van het ar komt sti laan weer in zicht en dus ook eenjasp et ter en d sin feest! Hou dus alvast zondag 2 terklaasin je agenda en wees er bij! december vrij Voor verdere informatie en insch rijving hou onze website in het oo g. He t be loo fd alweer spetterend te worden .

Met het ganse gezin naar Club Brugge – Lokeren! In het weekend van 26-27-28 oktober speelt Club Brugge op de 12de speeldag van de Jupiler Pro League zijn thuiswedstrijd tegen Sporting Lokeren. Als Club Kid kan jij samen met je vriendjes en familie naar deze wedstrijd komen kijken aan verminderd tarief. Als Club Kid betaal jij maar 5€ voor jouw ticket. Daarbovenop kan je nog eens maximum 5 vriendjes of familieleden meenemen aan slechts 10€ per ticket. Tickets bestellen? Surf dan snel naar onze website BEIRE, Bibi

17


Spelletjes Verbind de juiste termen Joseph Akpala

Colombiaan

Lior Refaelov

Nummer 11

Carl Hoefkens

Gouden stier

Carlos Bacca

Jonathan Blondel

Werder Bremen Kapitein

Woordzoeker Zoek de volgende woorden in deze woordzoeker. Kijk in alle richtingen! Z R E L J I M L A R S B QD VWX Z S I X V T A O N B L A UWS U R E E F L E U V Z Z R I R L Q O U P J MWG C Y P T B I B I B A S K OUG L E A E N R I O P N A NG X I V T X V B T R T U L R H Z R S N C L U B K I D S Z KWP V C KMH K P X I C YMEME T C H I H Z C L U B B R UGG J S B CQN Y A Z R V D A V E E R DO E L P

18

spelletjes

E Z R X Z V B E I R E T E F U

N P O J F K A G J NWO B S R R DG E I E Y F N DG S E V E L P N R F Y X S V Q R N N T G

Te zoeken woorden: Club Brugge Jim Larsen Doelpunt Blauw Zwart Meme Tchite Jorgensen Trickovski Bibi Beire Club Kids Jan Breydel


Kleurplaat

19


Club Brugge Club Kids Olympialaan 72 B-8200 Brugge T +32 (0) 50 40 21 33 E ClubKids@clubbrugge.be www.clubkids.be

ClubKids Magazine Sept-Okt 2012  
ClubKids Magazine Sept-Okt 2012  

ClubKids Magazine voor de periode september-oktober 2012.

Advertisement